Перехід до вмісту

Фотографія

Політична тема

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
18832 відповідей у цій темі

Опитування: Вибори міського голови 2020 (65 учасник (и) подав (а) голоси)

За кого плануєте голосувати у другому турі

1. Мамай Олександр (6 голос [9.23%])

Відсоток голосів: 9.23%

2. Іващенко Сергій (33 голос [50.77%])

Відсоток голосів: 50.77%

3. не голосуватиму (22 голос [33.85%])

Відсоток голосів: 33.85%

4. Зіпсую бюлетень (4 голос [6.15%])

Відсоток голосів: 6.15%

!Голосуйте! Гості не можуть голосувати

#13881 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 13 201 повідомлення
  • Місто:Полтава

Нагороди

2             2   

Опубліковано 17 квітень 2019 - 11:16

Ви не уважно читали. Як раз прості робочі - пахарі, якщо не бухають. Я живу поряд з промзоною і їзжу на автобусі з «простими рабочими», так от вже зранку від їхнього «амбре» хочеться здохнуть. А після 17:00 всі з автобуса біжать в розливайку... На бухло заробляють, а «красіво жить» не можуть, бо президент «хапуга»...
Та я не можу зрозуміти - «всьо плохо» чи зарплата «достойна»?

о да!! чуть ли не важнейший аргумент почему я пересела за руль))

#13882 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 17 квітень 2019 - 11:17

о да!! чуть ли не важнейший аргумент почему я пересела за руль))

А я вже звикла)))) При чому, наскільки я знаю зарплати не маленькі(
  • Marusja це подобається

#13883 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення

Нагороди

2             2   

Опубліковано 17 квітень 2019 - 11:24

А я вже звикла)))) При чому, наскільки я знаю зарплати не маленькі(

а я не смогу привыкнуть)

#13884 Аделаида

Аделаида

Рано или поздно.. так или иначе ;)

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення
  • Місто:Интернет
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 17 квітень 2019 - 11:25

среди тех, кто планирует голосовать за ЗЕ, вы не задумывались, почему его не хотят поддерживать владельцы собственного бизнеса? 

Я вообще не вижу хоть кого-то кто его поддерживает. По-моему, ни один кандидат, из пролетевших в первом туре в его поддержку не высказался. То же касается других известных личностей(по крайней мере из тех, за чьими высказываниями я слежу и кого уважаю. не политологов - впринципе). Многие просто молчат, потому что надеются потом подлизнуть победителю и пролезть в "команду"(кто бы там не выиграл), но открытой поддержки не высказывает никто! Как так? Ведь у нас множество адекватных представителей элиты. Они могли бы сделать анализ(не в смысле в баночку :)) ) , могли бы как то пытаться переубедить "думающий" электорат, который сейчас у Порошенко. Но НИКТО этого не делает! Почему?  

Единственный аргумент который я слышу от всех троих фанатов Зе с которыми общаюсь: он ничего не говорил, ничего не сделал, нельзя делать выводы что он плохой, может он офигенен и во всем шарит, просто не говорит нам, а вот Порошенко точно плохой. 

да,если все дворники,електрики,рабочие, заводов выедут-как вы призываете,ваши 15процентов как жить будут?

махать лопатой можно  в любой стране и при любом презеденте,так что не зарекайтесь..

от тюрьмы и от сумы,как говорится...

Будем платить одному нормальному дворнику зп за троих и он будет делать все то же, только хорошо. Пусть уже выезжают наконец-то и начинают нормально жить.

#13885 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення
  • Ім'я:Майя

Нагороди

Опубліковано 17 квітень 2019 - 11:32

Единственный аргумент который я слышу от всех троих фанатов Зе с которыми общаюсь: он ничего не говорил, ничего не сделал, нельзя делать выводы что он плохой, может он офигенен и во всем шарит, просто не говорит нам, а вот Порошенко точно плохой. 

лично для меня это один из главных аргументов

он еще НИЧЕГО не сделал для страны, как можно его выбирать президентом

пусть с десяток лет покрутится в политике, узнает как все устроено, принесет какую-то пользу и тогда посмотрим

#13886 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 17 квітень 2019 - 11:34

Ничего не делая?

Вы пролетели с оскорблением, запачкавшись в своём же.

#13887 Аделаида

Аделаида

Рано или поздно.. так или иначе ;)

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення
  • Місто:Интернет
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 17 квітень 2019 - 11:40

лично для меня это один из главных аргументов

он еще НИЧЕГО не сделал для страны, как можно его выбирать президентом

пусть с десяток лет покрутится в политике, узнает как все устроено, принесет какую-то пользу и тогда посмотрим

Он же пытается на этом выехать, типа он новое лицо :) Типа, ни капли в рот ни сантиметра... кгхм... Не обицянок не пробачень.... и все в таком же духе.... )) 

Я так рада что Вакарчук передумал вот это вот все. Он бы конечно не был таким днищем, но все равно, хорошо что он не тут.... 

#13888 bil4enya

bil4enya

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 988 повідомлення
  • Місто:Полтава - Левада
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

2            

Опубліковано 17 квітень 2019 - 11:53

З приводу сантехніків, які виїдуть. Нормальні з голову і руками з правильних місць не виїдуть. Наш жековський сантехнік їздить на машині дорожчій ніж у нас, це дуже хороша іномарка, не євробляха і не старше 10 років. І в нього завжди є робота, хоча розцінки не найдешевші. Те ж саме з ремонтними бригадами- хто нормально робить, в того черга стоїть. Тим більше зараз дефіцит працівників робітничих професій, тому знову ж таки- було б бажання

#13889 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 17 квітень 2019 - 11:56

Можна и так сказать. Они его не обанкротили. Смогли устоять на плаву. И платить достойные зарплаты.И сейчас не задались. Пусть 3_4 дня но работаем.

это частный бизнес, построенный с нуля или гос предприятие? или выкупленный бизнес? франшиза?

#13890 Фрекен Бок

Фрекен Бок

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 514 повідомлення
  • Місто:Полтава, Зыгина, 5-я школа
  • Ім'я:Рита

Нагороди

Опубліковано 17 квітень 2019 - 12:40

это частный бизнес, построенный с нуля или гос предприятие? или выкупленный бизнес? франшиза?

http://www.ltava.com.ua/news.htm

#13891 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 17 квітень 2019 - 12:40

У меня у брата свой бизнес с нуля. И человек за Зе. :( в последнем разговор о политике он сказал, что все тяжко, бо мы не проголосовали за Зе, чтоб он выиграл в первом туре, ну ничего, скоро все наладится(((
И хоть плюнь. Слугу народа не смотрел, читать ему все некогда, просто верит "парню" и "хозяйственнику"Коломойскому(

#13892 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 17 квітень 2019 - 13:15

У мене є знайомі - дуже великі противники Порошенка! Аргументи: хочу кращого майбутнього своїм дітям, тому обираю Зе...

Чоловік "професійний" військовий - має посвідчення учасника АТО і отримав квартиру завдяки цьому, але під час мобілізації звільнився без пенсії не дослуживши рік чи два, бо у нього троє дітей, а за 6 міс. мало що може статися! По-людськи, я все розумію, але чому держава повинна утримувати військових в мирний час, щоб вони помахали їй до побачення, коли виникає потреба у виконанні прямих професійних обов'язків? Коли ішли вчитися і працювати військовими, про те, що це може бути небезпечним для здоров'я і життя вони не здогадувались?

Відредаговано Kalinna, 17 квітень 2019 - 13:17.

#13893 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 17 квітень 2019 - 13:32

http://www.ltava.com.ua/news.htm

О, я робила спробу робити в УТОГ - там взгалі всі сплять і бачать, коли все повернеться, щоб продавати Росії те, що крім неї нікому не потрібно. Атмосфера наскільки "патріотична", що витримати це неможливо і всі у всьому винуваті... Думаю, що тут не дуже щось відрізняється. ІМХО

Відредаговано Kalinna, 17 квітень 2019 - 13:54.

#13894 Beznika

Beznika

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 617 повідомлення
  • Місто:Полтава/Левада
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 17 квітень 2019 - 13:43

Вы пролетели с оскорблением, запачкавшись в своём же.

Это не оскорбление, ни в коем случае. И пост не лично вам, а всем, кто знает, как можно зарабатывать деньги, не выпадая при
этом из жизни. Ибо понимаете, в чём дело? Здесь, в этой теме, всех обозвали лентяями. Пашут только те, кто 24 часа в сутки проводит на работе, не позволяя себе ни интернета, ни почитать, ни кофе выпить, ни с семьями общаться и т.д. Люди, которые хотят работать по 8 часов и получать вознаграждение соответственно своему труду в пролёте. Они лентяи, "хотят всё и сейчас и бесплатно". Но это ведь не так. Понимаете, люди будут пахать, если будут иметь достойное вознаграждение. Украинцы ведь трудолюбивая нация. Забыли? У нас пашут не меньше, чем в той же Европе, о которой здесь много написано. А вознаграждение за свой такой же труд имеют в разы меньше. А им здесь втимяшивают то, что они мало работают. Ну ведь экономика же в стране поднимается? Кто-то ж её поднимает? Ну не диванные же тунеядцы? Значит мы, украинцы, тоже пашем. И я говорю сейчас не в аспекте политики, а о том, что красной нитью проходит в данной теме. Перечитайте.

И да, биснесмены, предприниматели и прочие работающие "не на дядю" не в счёт (собственно говоря, так же, как и реальные бездельники, алкоголики и т.д.) Все априори не могут работать "не на дядю". Но нормально хотят жить все, кто может и хочет работать, и имеют на это право. Разве нет? Хотя бы говорить об этом. Но в ответ слышат только то, что они лентяи. Я думаю, им тоже немножечко обидно.
Ну вот как-то так.

#13895 o_ma

o_ma

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 12 939 повідомлення
  • Ім'я:Оля

Нагороди

2   

Опубліковано 17 квітень 2019 - 13:46

У мене є знайомі - дуже великі противники Порошенка! Аргументи: хочу кращого майбутнього своїм дітям, тому обираю Зе...
Чоловік "професійний" військовий - має посвідчення учасника АТО і отримав квартиру завдяки цьому, але під час мобілізації звільнився без пенсії не дослуживши рік чи два, бо у нього троє дітей, а за 6 міс. мало що може статися! По-людськи, я все розумію, але чому держава повинна утримувати військових в мирний час, щоб вони помахали їй до побачення, коли виникає потреба у виконанні прямих професійних обов'язків? Коли ішли вчитися і працювати військовими, про те, що це може бути небезпечним для здоров'я і життя вони не здогадувались?

Устроился мужик на работу пожарником. Через месяц встречает друга, тот спрашивает как работается.
- Ты знаешь, неплохо. Зарплата приличная, платят вовремя, паек, обмундирование...Опять же, ребята хорошие подобрались, в шашки играем, в домино... Но б..., как пожар, так хоть увольняйся!

#13896 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення
  • Місто:Центральный рынок-Конкорд
  • Ім'я:svexa

Нагороди

2         

Опубліковано 17 квітень 2019 - 14:04

По вашей логике простому рабочему грешно жить по человечески. Все кто на заводе алкаши и тунеядцы. Так давайте остановим все предприятия. И посмотрим где потом будут брать деньги бюджетникам.

#13897 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 17 квітень 2019 - 14:13

Ні, посил якраз у тому, що лише загальними зусиллями ми зможемо подолати кризу і вийти на достойний рівень у державі. Але для цього кожен повинен займатися своєю справою, а уже від того, як кожен розпорядиться плодами своєї роботи залежить особистий благоустрій - кожен сам будує собі квітуче життя! ІМХО Наприклад мій чоловік працюючи більше 8-10 годин, дуже дивується як люди, що отримують не надто високу з/п можуть собі дозволити кожного дня зайти "остограмитись". Лише в Радянському Союзі існувало твердження, що кухарка може управляти країною - я з цим категорично не згодна і аргумент, що він гарний хлопець, ще нічого поганого не зробив - для мене, якраз аргумент проти людини, що претендує на найвищу посаду у нашій країні, буде відповідати за нашу безпеку і незалежність, але ще нічого для цього не зробила і ніяк себе не проявила.

Відредаговано Kalinna, 17 квітень 2019 - 14:18.

#13898 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 17 квітень 2019 - 14:28

Это не оскорбление, ни в коем случае. И пост не лично вам, а всем, кто знает, как можно зарабатывать деньги, не выпадая при
этом из жизни. Ибо понимаете, в чём дело? Здесь, в этой теме, всех обозвали лентяями. Пашут только те, кто 24 часа в сутки проводит на работе, не позволяя себе ни интернета, ни почитать, ни кофе выпить, ни с семьями общаться и т.д. Люди, которые хотят работать по 8 часов и получать вознаграждение соответственно своему труду в пролёте. Они лентяи, "хотят всё и сейчас и бесплатно". Но это ведь не так. Понимаете, люди будут пахать, если будут иметь достойное вознаграждение. Украинцы ведь трудолюбивая нация. Забыли? У нас пашут не меньше, чем в той же Европе, о которой здесь много написано. А вознаграждение за свой такой же труд имеют в разы меньше. А им здесь втимяшивают то, что они мало работают. Ну ведь экономика же в стране поднимается? Кто-то ж её поднимает? Ну не диванные же тунеядцы? Значит мы, украинцы, тоже пашем. И я говорю сейчас не в аспекте политики, а о том, что красной нитью проходит в данной теме. Перечитайте.

И да, биснесмены, предприниматели и прочие работающие "не на дядю" не в счёт (собственно говоря, так же, как и реальные бездельники, алкоголики и т.д.) Все априори не могут работать "не на дядю". Но нормально хотят жить все, кто может и хочет работать, и имеют на это право. Разве нет? Хотя бы говорить об этом. Но в ответ слышат только то, что они лентяи. Я думаю, им тоже немножечко обидно.
Ну вот как-то так.

Я выпадаю из жизни. Я не знаю, где открываются кафе и продаются шмотки в новых магазинах. В перерыв бегаю за дочкой в школу и назад,  В город попадаю иногда в выходной. И считаю это неправильным, но пока удобоваримым . 

Муж тоже выпадает. Особенно с апреля по ноябрь. А были сотрудники, которые умудрялись использовать корпоративный номер в нерабочих целях. Как и машину. И ноут. И очень обижались, когда при отсутствии результата и вышеописанных факторах, их увольняли. Ах, да, и в 17.01 они уже вылетали пулей домой.
с 8 до 17 многие сидят на стуле просто, а не работу выполняют, а претензий как у ургентного хирурга санавиации.
Но я же не вас имею виду, если что. 
И видимо не подскажу, как хорошо жить и при этом не выпадать из жизни. Потому что  ни первого, ни второго у меня еще нет. Если подскажете, где МК проводят, с удовольствием схожу.

#13899 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Опубліковано 17 квітень 2019 - 14:29

Підтверджую, саме такі слова чула вчора від знайомого, що збирався другий раз до Польші. Не поїхав, бо воно того не варте.

А я не підтверджую. Чоловік у Польщі зараз, працює офіційно, житло за рахунок роботодавця ( трикімнатна квартира з усіма умовами  на чотирьох),  проїздний за рахунок фірми,  зарплата достойна, відношення роботодавця до українців чудове.
  І, зауважу,  чоловік саме " пахарь", спеціаліст як то кажуть, "на всі руки майстер" по ремонтним роботам, і робота буда постійно тут, і зарплата немаленька, як для Полтави. 
Але це  не настільки достойна оплата його   тяжкої праці.
Тому й поїхав, бо хоче кращого життя для талановитого сина...бо  хоче, щоб  старша донька перестала нарешті плакати, бо  їздить з внучкою по лікарям уже не перший рік за немалі гроші, але діагнозу так до сих пір ніхто й не поставив ( потрібно їхати в Германію або Їзраїль для консультаціїї). А час іде...дівчинці вже 6 рочків...... 
І живемо ми в селі, я з двома вищими освітами сиджу вдома, вчу старшого сина на екстернаті ( без репетиторів, повністю сама вчу), приглядаю за внучкою,  доглядаю  за великим  виноградником -  є чим зайнятись, повірте).Так, це мій вибір, я не жаліюсь) 
Але я прекрасно розумію людей, які проголосували за Зеленського..... бо вони просто розчаровані в такому рівні життя, як зараз....і абсолютно не осуджую тих, хто проголосував за Порошенка - у них є на це причини, можливо, не дуже зрозумілі іншим, але ВОНИ Є!
Мене жахає інше.....жахають ці образливі слова в адресу тих, хто проголосував не так, як ти!    деякі навіть в бійку кидаються! ( бачила й таке). Жахає ця бридота, яка роздається на вулицях під виглядом агітаційних листівок та наклейок. Люди...на нас дивляться наші діти!!.....вони теж читають Фейсбук, Інстаграм, вони все це чують, все це бачать!     

Це що?? Ми завжди були такі?? Завжди готові були з землею зрівняти тих, хто думає не так, як ти? хто говорить не так як ти? хто прививку не зробив? хто вишиванку не вдягнув? ????????.........Це ми, українці??
Українці які завжди були  чи не найгостиннішою нацією у світі??

Вірили, що Бог сходить з неба у вигляді подорожнього, який мандрує по землі, і коли він завітає до хати, то принесе з собою щастя господарям. Тому не відмовляли будь-якому незнайомцю в гостинності – цим можна було образити Бога!

Щирість, доброта та повага до ближнього - важливі речі, які роблять наше життя кращим!!!!
Велике прохання до всіх.............не потрібно зараз  накидатися одне на одного! Час розсудить всіх!
ІМХО

Відредаговано Ксаночка, 17 квітень 2019 - 15:27.

#13900 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Опубліковано 17 квітень 2019 - 14:34

неужели ЭТО я сказала??? 

Уважаемая Оксана! Я читать и понимать смысл прочитанного научилась очень давно, подозреваю, что вас тогда еще и не было  :bye-12:

Вы это о моем возрасте?  думаю, что  УЖЕ была)))

Відредаговано Ксаночка, 17 квітень 2019 - 14:38.

7 користувачів читають цю тему

0 учасників, 7 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама