Дівчата, хто оформляв страховку на дитину, код ідентифікаційний брали дитині?
я без коду оформила. у нас його ще немає. ніхто й не запитував. правда, в Києві робила.
Оформлення закордонних паспортів
Розпочатий з Firefly, 13 жов 2011 07:52
2527 відповідей у цій темі
#1362Опубліковано 01 серпень 2017 - 14:31 я без коду оформила. у нас його ще немає. ніхто й не запитував. правда, в Києві робила. У нас теж немає, вирішую чи брати код в податковій чи так їхати. При оформленні закордонного паспорту працівник міграційної служби рекомендував при виїзді за кордон взяти код дитині. От і думаю як краще зробити) #1363Опубліковано 01 серпень 2017 - 16:25
можливо, правила змінилися через безвіз. бо ми їздили востаннє 2 роки тому.
#1364Опубліковано 01 серпень 2017 - 20:50 У нас нотариус указывала так - на период поездки в республику Кипр через Российскую Федерацию. Нотариус на 5 школе , блин - вылетела фамилия, Ольга Николаевна
#1366Опубліковано 02 серпень 2017 - 12:17 Швидше за все перед цим набиралася заява для дівчинки))) от і не змінили. На кордоні на таке реально не звертпють увагу. Цікавлять тільки конкретні дані - ПІБ, країна, строк Шимка
#1367Опубліковано 02 серпень 2017 - 12:45
не, не Шимка, она вместе с другим нотариусом Колотиловым, ул.Артема 3, Кириленко вроде Відредаговано Tala, 02 серпень 2017 - 12:51. #1370Опубліковано 03 серпень 2017 - 06:12 Мрія, Ви пов'язані з цією сферою? Мене цікавить, чого мене випускають без проблем, а назад щоб прорватись... "улибнітєсь", "волоси подбєріте/распустітє", "кєпку снімітє", "на мєня смотрітє, голову ровно". Зазвичай приліт рано, я сонна і все це дуже дратує. Можна подумати всі так е Україну рвуться по підробленим паспортам. Пару днів назад мене взагалі жінка- прикордонник розвеселила. Така типу на позитиві "ооо, как ви ізменілісь: бровкі сделалі, губкі сделалі, вес сбросілі, помолоделі". Ще її забула спитать. Намагалась мене на контакт вивести, мабуть, щоб якісь емоції проявила чи що. Я вчора вже взяла номерок на подачу документів на новий паспорт, бо вже дістало це все. Переді мною люди нормально проходили контроль #1371Опубліковано 03 серпень 2017 - 07:59
Я думаю, Елена, вы абсолютно правильно сделаете , если переделаете паспорт. У моей приятельницы была ситуация, когда она радикально поменяла цвет волос, стрижку ну и скинула 20 кг. Летала она часто, то не только наши, но и "заграничные" пограничники рассматривали ее долго и нудно. Переделала паспорт - вопрос был снят
#1372Опубліковано 03 серпень 2017 - 10:36 Мрія, Ви пов'язані з цією сферою? Мене цікавить, чого мене випускають без проблем, а назад щоб прорватись... "улибнітєсь", "волоси подбєріте/распустітє", "кєпку снімітє", "на мєня смотрітє, голову ровно".
Ні, з прикордонною службою я не пов,язана. я з нотаріальної сторони))
#1377Опубліковано 07 серпень 2017 - 07:20 Там принимают одновременно 4-5 инспекторов в двух кабинетах, поэтому на одно время может быть несколько человек записано.подскажи, пожалуйста, номера на одно и то же время разные или одинаковые? Знакомая сдавала документы и было два человека с одним и тем же номером, то ее не приняли, мотивируя что уже человек с этим номером сидит и ее время прошло. При этом была ситуация, что ее номер на ее время на табло не высветился, а высветился с другим временем, дежурная ничего вразумительного сказать не смогла. Просто мне скоро сдавать документы, хочу подготовиться к нестандартным ситуациям. #1378Опубліковано 07 серпень 2017 - 07:28 номера разные. #1379Опубліковано 07 серпень 2017 - 07:54 Не могут быть номера одинаковые,может быть время одинаковое, если такая ситуация нужно идти к начальнику . 3 користувачів читають цю тему0 учасників, 3 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |