Детские книги: ФОТО и отзывы
Розпочатий з o_ma, 22 бер 2011 00:35
1406 відповідей у цій темі
НАСТоящаЯ мелодиЯ
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Анастасия
Опубліковано 27 листопад 2019 - 09:12
Гість на Різдво
Автор Аннетт Амргейн, Катарина Е. Фольк
Ілюстратор Тіна Найгель
Видавництво Vivat
Мова Українська
Рік видання 2018
Перекладач Наталія Феньова
Кількість сторінок 64
Формат 225х295 мм
Палітурка Тверда
Папір Крейдований
ISBN 978-966-942-761-8
В книзі два зимових оповідання про добрих звіряток «Гість на Різдво» від Аннет Амргейн та «Зайчик і різдвяне світло» Катаріни Е. Фольк.
«Гість на Різдво». Ведмедик поселився в новому лісі. Звірі, які там мешкали зустрічі новенького насторожено, боялися, що він їх скривдить. Ведмедик облаштувався, підготувався до Різдва та запросив місцевих жителів. Проте, ніхто не прийшов. Випадково у нього вдома опинилася білочка, яка придивившись ближче до ведмедя та зрозуміла, що він самотній, добрий. Дятел, бобер й мишка перемогли свій страх перед великим звіром та завітали до нього на гостину.
«Зайчик і різдвяне світло». Маленький зайчик Вуханчик прагнув зустріти Санта Клауса та прямував за проявом мерехтливого різдвяного світла, сподіваючись, що саме там зустріне Санту. Вуханчик оббіг майже увесь ліс, зустрівши своїх друзів, які приєдналися до нього в пошуках Санта Клауса. В кінці він повернувся туди, де все почалося та всі весело зустріли свято.
Милі святкові історії. Перша нам з сином прийшлась більш до смаку)
НАСТоящаЯ мелодиЯ
-
-
Опубліковано 27 листопад 2019 - 09:30
Божевільний Новий Рік
Автор Наталя Гузєєва
Ілюстратор І. Крикун
Видавництво Час Майстрів
Серія книг Книга Нового року
Мова Українська
Рік видання 2012
Кількість сторінок 32 с.
Формат 170х215 мм
Палітурка Тверда
Папір Крейдований
ISBN 978-966-471-111-8
Головна героїня цієї історії дівчинка Оленка вирішила врятувати зустріч Нового року, не захотівши тихо святкування в колі батьків. Разом зі своєю подружкою Настею, вона організовує справжнє свято-сюрприз для жителів цілого під'їзду. Ілюстрації в книзі сподобалися більше ні сам сама розповідь)
НАСТоящаЯ мелодиЯ
-
-
Опубліковано 27 листопад 2019 - 09:56
Чи бува зима?
Автор Олександр Хоменко
Видавництво Преса України
Мова Українська
Рік видання 2008
Ілюстратор Ігор Поліщук
Кількість сторінок 16 с.
Формат 205x290 мм
Палітурка М'яка
Папір Офсетний
ISBN 978-966-472-037-0
Історія про мишку та інших лісових тварин, які не знають, що таке Зима, оскільки в цей час впадають в сплячку)
Біле ведмежа
Автор Віталій Близнюк
Мова Українська
Рік видання 2009
Ілюстратор Юлія Мітченко
Кількість сторінок 16 с.
Формат 205х290 мм
Палітурка М'яка
ISBN 978-966-472-066-0
Історія про Біле Ведмежа, що загубилося, але завдяки друзям змогло повернутися додому.
Чарівна ялинка
Автор Віталій Близнюк
Мова Українська
Рік видання 2010
Ілюстратор Оксана Богомаз
Кількість сторінок 8 с.
Формат 145х215 мм
Палітурка М'яка
ISBN 978-966-472-077-6
Історія про хлопчиків Леся та Мартинко, які пішли по ялинку та загубилися в лісі. Чарівна ялика показала їм стежку додому та на подарунок надала шишку з маленькими яликами.
Милі зимові казочки для діточок з добрими яскравими ілюстраціями.
Опубліковано 27 листопад 2019 - 11:06
Різдво Лілі варта своєї ціни? Вона у мене в списку поповнень на цей рік, але вагаюсь...
Цурпалко - однозначно буду брати українською)
Мені дуже подобаються книжки видавництва Небо. Різдво Лілі дуже гарна, з ніжними ілюстраціями, але хотілося б відповідно назві трохи більше Різдва... Ну а ціни в цього видавництва зовсім не бюджетні(((( краще шукати знижок.
Опубліковано 27 листопад 2019 - 11:18
Мені дуже подобаються книжки видавництва Небо. Різдво Лілі дуже гарна, з ніжними ілюстраціями, але хотілося б відповідно назві трохи більше Різдва... Ну а ціни в цього видавництва зовсім не бюджетні(((( краще шукати знижок.
і я люблю це видавництво. і не люблю його ціни)
Опубліковано 27 листопад 2019 - 11:42
Хочу показати книжки видавництва Каламар, наче таких ще ніхто не показував
Велика книжка супер сил Сусанна Ісерн, 2019р, 38 с
В книжці описані різні суперсили, притаманні дітям - танець, наполегливість, відвага. Кожен зможе відшукати тут свою)
Відредаговано Светлана, 27 листопад 2019 - 11:50.
alladinka
-
Місто:Полтава Алмазный
-
Ім'я:Вика
Опубліковано 27 листопад 2019 - 11:48
Різдво у Петсона
Автор Свен Нурдквіст
Ілюстратор Свен Нурдквіст
Видавництво Навчальна книга - Богдан
Серія книг Пригоди Петсона і Фіндуса
Мова Українська
Рік видання 2012
Перекладач Галина Кирпа
Кількість сторінок 24 с.
Формат 210x280 мм
Палітурка Тверда
Папір Крейдований
ISBN 978-966-10-2688-8
Сергія книг про Дідуньо Петсона і кота Фіндуса, який вмів розмовляти. Їх буденне життя в невеличкому хуторі сповнене пригод та цікавих подій.
В даній книзі дідуньо Петсон і кіт Фіндус готувалися до Різдва. У них багато клопотів: принести ялинку та прикрасити її, прибиратися, скупитися, напекти печива … Під час походу за ялинкою стався нещасний випадок – дідуньо боляче забиває ногу, ледве передвигається. У Святвечір в домі сумно, тихо та темно. Фіндус не може з цим миритися та бере справу у свої лапи) Також на допомогу приходять сусіди)
Про Петсона это наши любимые книги, эта была в прошлом году, сейчас на рождество подготовила такую.
Автор: Нордквіст Свен
Видавництво: Богдан
Серія: Пригоди Петсона і Фіндуса
Рік видання: 2017
Палітурка: Тверда
Кількість сторінок: 140
Розміри (ДхШхВ): 190x250x40
Не можна забагато обіцяти, – не раз думав дідуньо Петсон, коли пообіцяв котові Фіндусу, що до них на Святвечір прийде різдвяний гном. – Адже на світі немає ніяких гномів". Та потім нишком від кота він вирішив змайструвати гнома, який міг би рухатися й говорити. Та невдовзі змушений був визнати, що взявся за непосильне завдання. Ті кілька тижнів перед Різдвом були дуже незвичні. Петсон здебільшого проводив час у столярні – все обмірковував і майстрував, тож у Фіндуса з'явилося відчуття, ніби його покинуто напризволяще. А ще йому було цікаво, хто той химерний невеличкий дідусь, що до них навідувався? Та попри все до Фіндуса таки прийшов його гном – достеменно такий, як він і хотів. Навряд чи Петсон міг собі уявити, що його винахід так добре спрацює. Цікаво лишень, що ж, власне, сталося...
Відредаговано alladinka, 27 листопад 2019 - 12:05.
Опубліковано 27 листопад 2019 - 11:49
Це ж не джунглі. Сусанна Ісерн. 2019, 32 с
Дівчинка Пола вирішує на все говорити - Ні! Що б не попросила іі мама, відповідь завжди одна. Чим же закінчиться така впертість? А тим, що одного ранку помешкання Поли перетвориться у справжнісінькі джунглі!
Відредаговано Светлана, 27 листопад 2019 - 11:50.
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 27 листопад 2019 - 11:51
В книжці описані різні суперсили, притаманні дітям - танець, наполегливість, відвага. Кожен зможе відшукати тут свою)
Я послухалась тебе і взяла її) Ще не читали, одному ранувато, а другому пізно))
Відредаговано Kalinna, 27 листопад 2019 - 11:52.
Опубліковано 27 листопад 2019 - 12:29
я з меншими теж ще не читала, але вона мені так подобається)))
НАСТоящаЯ мелодиЯ
-
-
Опубліковано 02 грудень 2019 - 16:49
Зараз російське видавництво Качели перевидав зимові книги з ілюстраціями Лінча, можливо видадуть ще й інші.
Інна ми тільки з тобою обговорювали Лінча. Тепер не тільки російське видавництво радує своїх прихильників та не потрібно чекати і витрачатись на перевидання російською. Виходить книга з ілюстраціями Лінча на українській мові від Свічадо за дуже приємною ціною, особливо якщо брати в СП або по знижкам) https://svichado.com...-djonatana-tumi
НАСТоящаЯ мелодиЯ
-
-
Опубліковано 02 грудень 2019 - 16:59
Про Петсона это наши любимые книги, эта была в прошлом году, сейчас на рождество подготовила такую.
Автор: Нордквіст Свен
Видавництво: Богдан
Серія: Пригоди Петсона і Фіндуса
Рік видання: 2017
Палітурка: Тверда
Кількість сторінок: 140
Розміри (ДхШхВ): 190x250x40
Не можна забагато обіцяти, – не раз думав дідуньо Петсон, коли пообіцяв котові Фіндусу, що до них на Святвечір прийде різдвяний гном. – Адже на світі немає ніяких гномів". Та потім нишком від кота він вирішив змайструвати гнома, який міг би рухатися й говорити. Та невдовзі змушений був визнати, що взявся за непосильне завдання. Ті кілька тижнів перед Різдвом були дуже незвичні. Петсон здебільшого проводив час у столярні – все обмірковував і майстрував, тож у Фіндуса з'явилося відчуття, ніби його покинуто напризволяще. А ще йому було цікаво, хто той химерний невеличкий дідусь, що до них навідувався? Та попри все до Фіндуса таки прийшов його гном – достеменно такий, як він і хотів. Навряд чи Петсон міг собі уявити, що його винахід так добре спрацює. Цікаво лишень, що ж, власне, сталося...
Ми теж маємо серію про Петсона та Фіндуса, із задоволенням чимоємо. Улюблена книга із серії "торт на іменини". Планую її на наступний рік. Син важко сприйматиме ще такий об'єм.
Гарна книга, в мене поки тільки в хотілках. Під час чорної п'ятниці не бачила на неї гарну акційну пропозицію.
Kalinna
-
-
Опубліковано 02 грудень 2019 - 20:17
Інна ми тільки з тобою обговорювали Лінча. Тепер не тільки російське видавництво радує своїх прихильників та не потрібно чекати і витрачатись на перевидання російською. Виходить книга з ілюстраціями Лінча на українській мові від Свічадо за дуже приємною ціною, особливо якщо брати в СП або по знижкам) https://svichado.com...-djonatana-tumi
Супер, будемо сподіватись, що одним твором не обмежаться) Порам міняти свою російськомовну))
Kalinna
-
-
Опубліковано 06 грудень 2019 - 09:33
Продовжу тему різдвяно-новорічних видань, буду показувати по спадаючій моїх особистих вподобань, щоб показати найкраще. Ця книга у мене в планах була ще того року, але не склалося, бо ніхто не замовляв, а я не тримала її в руках (потримавши втриматись набагато важче ;-) В цьому році замовила чому дуже рада - книга виправдовує кожну гривню своєї ціни. ІМХО Порадувало змістовне наповнення (історії про гномів для мене завжди казкові, а тут ще і різдвяна складова додається), художнє оформлення і якість втілення у виданні...
Орієнтовний вік читачів-слухачів 3-6 років, ми спробуємо читати, але я сумніваюсь, що такий обсяг тексту буде нам під силу підкорити цього року, тому книга поки "на виріст"
Назва: Різдво у лісі Автор: Старк Ульф Переклад: Кирпа Галина Художник: Еріксон Ева Видавництво: Видавництво Старого Лева ISBN: 978-617-679-608-4 Розміри: 255x280 мм. Сторінок: 96 (Офсет) Оформлення: тверда матова
PS: У цьому році у одного Старого Лева ще скільки привабливих новинок) сподіваюсь наступного року поповнити і ними свою бібліотеку))
Відредаговано Kalinna, 06 грудень 2019 - 11:15.
Kalinna
-
-
Опубліковано 06 грудень 2019 - 10:06
Хто б міг подумати, що книга куплена з жадібності (на неї була знижка майже 50% на чорну п'ятницю) порадує чи не найбільше з усієї посилки) При тому, що там були довгоочікувані мною книги))
Скажу відразу: я не дуже полюбляю ілюстрації такого плану, мені подобаються більш реалістичні, чого я не можу сказати про меншого сина, тому і мої вподобання зазнають певних змін;-)
А тепер суто про книгу: при відсутності тематичної обкладинки, книга задає святкову атмосферу з першого моменту відкриття, історії дуже добрі і розраховані на найменших слухачів (близькі до тих що ввійшли у збірку Випав сніг), єдиним недоліком можна вважати складні для нас імена звірів (Сабіна, Жуль, скунсеня Скром Няшка - робота перекладача чи в франкомовному варіанті також?) хоча перейменування кролика Беатрис Поттер в Петрика мене дуже обурило, тому не факт, що тут було б краще...
Зимовою є лише перша історія, але вона найбільша за обсягом і задає всю тональність, тому цілком доречно було б друкувати цю книгу в зимовій обкладинці - це покращило б попит на неї. ІМХО
Друга історія про літні канікули, в якій знову знову друзі приходять на допомогу, а остання - початок навчального року у школі звірів і нового, не вельми приємного, учня...
Книга для дітей 1-3 років, тобто саме для нашого віку або для дуже непосидючих дітей трохи страшного віку.
Назва: Пригоди в диволісі Автор: Марі Тібі Переклад: Олена Ларікова Художник: Фаб'єн Окто Ламбер Видавництво: Пелікан ISBN: 978-966-942-790-8 Розміри: 215x225 мм. Сторінок: 104 (Крейдована) Оформлення: тверда матова, часткове лакування
Відредаговано Kalinna, 06 грудень 2019 - 15:01.
Kalinna
-
-
Опубліковано 06 грудень 2019 - 11:13
Ця книга, на відміну від двох вище показаних, має виражену християнську складову - навіть дивно, що вона вийшла у харківському Пелікані, а не Видавництві Старого Лева, Свічадо чи Урбіно.
У книзі все гармонійно обкладинка, ілюстрації і казкові історії з повчальним змістом. Нам можна було придбати цю книгу уже в наступному році, тому якщо комусь терміново знадобиться - звертайтесь в особисті...
У вихідних даних стоїть 6+, але думаю можна починати читати раніше - історії недовгі для дітей років 3-4 цілком підходять))
Назва: Диво на Різдво Укладач: Дара Корній Художник: Яна Фефелова Видавництво: Пелікан ISBN: 978-966-942-109-8 Розміри: 275x205 мм. Сторінок: 94 (Крейдована) Оформлення: тверда матова, часткове лакування, гліттер
PS: Ілюстрацій не так багато, як може здатися з огляду - більшість сторінок такі як фото 6-8
Відредаговано Kalinna, 06 грудень 2019 - 11:15.
Kalinna
-
-
Опубліковано 06 грудень 2019 - 11:28
Kalinna
-
-
Опубліковано 06 грудень 2019 - 14:34
Kalinna
-
-
Опубліковано 06 грудень 2019 - 15:59
Для цієї книги я досі не визначила місце за моєю шкалою вподобань. Мабуть через те, що вона була однією з найбажаніших я ще не можу визначитись. У мене пазл не складається, з одного боку варте поваги уміння і фантазія автора так обіграти історію з цурпалком, а з іншого - не можу цілком сприйняти героїв як людей чи родину, з відповідними почуттями і переживаннями... Назва: Цурпалко Автор: Джулія Дональдсон Переклад: Володимир Чернишенко Художник: Аксель Шеффлер Видавництво: Читаріум ISBN: 978-617-7329-53-3 Розміри: 275x220 мм. Сторінок: 32 (Крейдована) Оформлення: тверда матова, часткове лакування, кольорове тиснення
Відредаговано Kalinna, 06 грудень 2019 - 21:34.
Опубліковано 06 грудень 2019 - 16:45
А нам Цурпалко дуже зайшов. Як майже всі книжки Дональдсон. У мене до них купа питань)))) але літи палкі фанати. На Груффало скоро дірки будуть))))
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|