Перехід до вмісту

Фотографія

Обо всём 52

• Ця тема заблокована Ця тема заблокована
1973 відповідей у цій темі

#1361 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 20 843 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Майя

Нагороди

Опубліковано 07 грудень 2016 - 13:41

Сьогодні о 17:00 будуємо ще одну гірку біля театру. 
Вдягайтесь тепліше, беріть лопати, дітей (вони зможуть кататись на першій готовій гірці) і долучайтесь.
РЕПОСТ збільшить швидкість побудову гірки!

#1362 Лавина

Лавина

Я белый и пушистый комочек.....

• Довгожителі
  • 6 769 повідомлення
  • Ім'я:Татьяна

Нагороди

Опубліковано 07 грудень 2016 - 13:42

Там же, типа, и наказание увеличили за недопуск инспектора к проверке.
А средства на уплату налогов "возьмут" из з/п работника: кого на 0.5 ставки переведут, кому премию станут меньше платить, кто в конверте будет меньше получать... Ещё тема цен и субсидий не раскрыта.

К сожалению не все так просто...

#1363 vivita

vivita

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 774 повідомлення
  • Ім'я:Вікторія

Нагороди

Опубліковано 07 грудень 2016 - 13:42

Страшно представить какие цены придумают на продукты/хоз.товары и т.д. :cry-2:

п.с. а частники переведут персонал на 0.75/0.5 ставки, не все смогут потянуть налог от такой з/п. ИМХО

Шеф уже давно предупредил мужа, что как только минималка станет 3200, он платить налоги на него не сможет, отсюда вывод)

#1364 Енотик

Енотик

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 613 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 07 грудень 2016 - 13:45

Я теж дивилася вчора цей сюжет і мені було дивно, що ніхто не навідався в ту квартиру, де плакали діти...я впевнена, що це був не просто крик капризної дитини, а крик відчаю. Всі ж вони є мамами, але ніхто не покинув свою зону комфорту і не прийшов на допомогу. Звичайно, таку жінку, яка покинула напризволяще своїх дітей важко назвати матір'ю, але чи винні були діти в тому, що в них така мати( Такій байдужості наших людей є, на мій погляд, одне пояснення: ніхто не хоче розділяти чужі проблеми і лізти в особисте, бо в основному потім будеш крайнім ти. До цього розповім про сусідів моїх батьків, які дуже часто сварилися, часто доходило до стусанів і розбитих голів, але вони кожного разу мирилися і по кілька місяців не розмовляли з моїм татом, який ходив виручати ту жінку, яка кричала:"Допоможіть! Вбивають!" Він допомагав, а на слідуючий день, коли у них вже була ідилія, вони говорили, м'яко кажучи: "Ми самі б розібралися! Чого ти лізеш в чужі справи!" Ситуації з дітьми і такими горе-коханими різні, али принцип один-люди в нас такі, не вміють буди вдячними за допомогу, а розцінюють це як привід залізти в їхнє особисте життя, тому і бажання допомогти відпадає(

#1365 felice

felice

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 10 754 повідомлення

Нагороди

2       2         

Опубліковано 07 грудень 2016 - 13:49

К сожалению не все так просто...

Я понимаю, и как всегда пострадает самое низшее звено...

#1366 Luise Buffon

Luise Buffon

Говорят, я рыжая, говорят, бесстыжая...

• Завсідники
  • 3 614 повідомлення
  • Місто:Полтава, Центр
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2               

Опубліковано 07 грудень 2016 - 13:54

в 2003-2005 гг часто работала в Днепре, то до 2004 был только Икарус старый туда по 45 грн, ехал 4,5 часа, а потом и маршрутки пустили, которой я однажды и за 2,5 часа добралась неожиданно)

1999-2004 гг Икарусы по 35-45 грн в зависимости от маршрута.

#1367 Optimist

Optimist

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 373 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 07 грудень 2016 - 14:07

только что наткнулась на пост в ФБ на эту тему

Якось мої сусіди привчали своє немовля засинати самостійно в ліжечку. Для мене то було пекло, бо дитина довго плакала і я все чула. Якось пізно ввечері плач тривав аж надто довго, здавалося, годинами. Я злякалася, може дитину залишили саму. Взяла якийсь старий ключ, пішла вниз, пошкреблася в двері спочатку тихо. Відкрили зразу, обидвоє батьків вдома, на вигляд цілковито ок. Я наплела, що знайшла ось ключ на сходах і може це їхній. Потім, як із ввічливості, спитала, чого ніяк не заснуть. Сусідка звичайно все зрозуміла. Можливо їй був неприємний цей момент недовіри, можливо виглядало негарно. Але я не могла заснути і не переконатися, що дитина там не сама. Якось на вулиці зупинилася і витріщилася на пару, де чоловік брутально кричав і шарпав жінку. Спитала, чи потрібна їй допомога. Вигребла і від чоловіка, і від жінки, і чоловіка, який йшов зі мною: "тобі більше всіх треба?". Може це виглядає по-ідіотськи. Але я зараз думаю - як сусідам тих діток, що не дочекалися маму, спиться. Не те що я їх засуджую, я ж не знаю деталей. Але як моторошно ж має бути жителям того будинку, які були близько, через одні зачинені двері

Я об этом думала и понимаю, что не все так просто. Сейчас люди боятся. Боятся остановиться и помочь на трассе, поскольку можно нарваться на вооруженных бандитов, иммитурующих ДТП, боятся прийти на плач ребенка, поскольку боятся выглядеть глупо и выслушать в свой адрес недовольство и оскорбления, боятся прийти на крик "помогите!", поскольку это тоже может быть ловушка, а в реальной ситуации страшно тоже пострадать, я все это понимаю. Но как же горько...

Відредаговано Optimist, 07 грудень 2016 - 14:12.

#1368 Exek

Exek

Абітурієнтка

• Активістки
  • 477 повідомлення

Опубліковано 07 грудень 2016 - 14:29

Как не является? Приходит представитель теплоэнерго со своими градусниками и делает замеры. Если там действительно температура нмже установленной договорными условиями, то делается перерасчет. Плюс, если жильцы, ответственные за регулировку тепла доме, прикручивают сильнее, чем нужно, этот представитель объяснит, как это делать правильно и жильцы не страдали. Там тоже есть определенные нормы по давлению воды, просто так закрутить нельзя.

Ваш прилад не є підстава.

Ви можете написати заяву (скаргу) у відділ контролю (теплоенерго). буде створена комісія, можливо із сторонніми свідками - сусідами, і якщо вам повезе вони прийдуть саме тоді коли коли у ваших кімнатах буде занижена температура.

І якщо, їхні сертифіковані, прилади покажуть - чи підтвердять ваш "холод", то вам повинні перерахувати плату за опалення.

Навчати "прикручувати" - вони не будуть і можуть заборонити це зробити.

#1369 Exek

Exek

Абітурієнтка

• Активістки
  • 477 повідомлення

Опубліковано 07 грудень 2016 - 14:34

Згідно останніх законодавчих змін, Ви можете створити самі комісію, з сусідами, чи сторонніми свідками.

скласти акт, краще з фото, де вказати температуру по кімнатах, , краще з планом у місцях заміру, і обовязково вказати прилад, яким ви міряли, і додати документ, який підтвердить., що прилад повірений чи відкалібрований.

і віднести цей акт в теплоенерго.

і не чекати комісію.

#1370 kukusja

kukusja

Дітлашня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 116 повідомлення
  • Ім'я:марина

Опубліковано 07 грудень 2016 - 15:02

Я об этом думала и понимаю, что не все так просто. Сейчас люди боятся. Боятся остановиться и помочь на трассе, поскольку можно нарваться на вооруженных бандитов, иммитурующих ДТП, боятся прийти на плач ребенка, поскольку боятся выглядеть глупо и выслушать в свой адрес недовольство и оскорбления, боятся прийти на крик "помогите!", поскольку это тоже может быть ловушка, а в реальной ситуации страшно тоже пострадать, я все это понимаю. Но как же горько...

Я понимаю на трассе,но в своем подьезде,9 дней дети плакали, соседи ЗНАЛИ и видели,что матери нет, сидели и дружно боялись???Она снимала квартиру,все в подьездах знают,где квартиранты,где нет,сложно было позвонить хозяйке,чтобы проверила?

#1371 Линочка

Линочка

Студентка

• Наша пісочниця
  • 790 повідомлення
  • Місто:Центр
  • Ім'я:Юля

Нагороди

Опубліковано 07 грудень 2016 - 15:07

Девочки никто случайно в продаже ,может где в магазинах, не видел варенье из лепестков розы, говорят от стоматита очень помогает.В этом году не закрыли :(

#1372 Лавина

Лавина

Я белый и пушистый комочек.....

• Довгожителі
  • 6 769 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 07 грудень 2016 - 15:22

но в своем подьезде,9 дней дети плакали, соседи ЗНАЛИ и видели,что матери нет, сидели и дружно боялись???Она снимала квартиру,все в подьездах знают,где квартиранты,где нет,сложно было позвонить хозяйке,чтобы проверила?
Вы в этом уверены?

Я из дома знаю около 10 семей, которые живут (и то по той причине, что утром и вечером в одно время встречаемся в лифте),  где квартиранты, а где собственники - не могу сказать....

Исходя из этого, я должна уже была давно звонить во все службы, так как под нами ребёнок орет плачет постоянно (хотя вчера молчал)...

Не все так ясно... И осуждать соседей, которые не позвонили, я бы не стала....

#1373 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 07 грудень 2016 - 15:29

Я тоже из 20 квартир в подъезде вижу и видела только пару человек. Сложно уследить тем более, кто куда возвращался или нет. Может у нее дети постоянно плакали, а может не раз приходили соседи и их слали на три буквы. Полицию кто-то ж вызвал, значит обратили внимание. Но если полиция не захотела вламываться, что могут соседи?

#1374 Annuska

Annuska

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 820 повідомлення

Опубліковано 07 грудень 2016 - 15:35

Я понимаю на трассе,но в своем подьезде,9 дней дети плакали, соседи ЗНАЛИ и видели,что матери нет, сидели и дружно боялись???Она снимала квартиру,все в подьездах знают,где квартиранты,где нет,сложно было позвонить хозяйке,чтобы проверила?

Соседи вызывали полицию, она приезжала -- что они еще могли сделать?
Также приходила бабушка с едой, но ушла. Бабушка знала, что дети одни и голодные. Прочитайте хотя бы то, что уже известно ипишут в новостях, а потом обвиняйте.
http://m.kiyany.oboz...56-gore-mat.htm
http://intermarium.c...olodu-v-kyyevi/
В соц сетях можно найти ее странички и более подробную информацию

Відредаговано Annuska, 07 грудень 2016 - 15:38.

#1375 Malinka

Malinka

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 882 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 07 грудень 2016 - 15:36

Ваш прилад не є підстава.
Ви можете написати заяву (скаргу) у відділ контролю (теплоенерго). буде створена комісія, можливо із сторонніми свідками - сусідами, і якщо вам повезе вони прийдуть саме тоді коли коли у ваших кімнатах буде занижена температура.
І якщо, їхні сертифіковані, прилади покажуть - чи підтвердять ваш "холод", то вам повинні перерахувати плату за опалення.
Навчати "прикручувати" - вони не будуть і можуть заборонити це зробити.

Есть прецедент, когда глава осбб, который "прикрутил" сильнее, чем нужно, получил "по шапке" от комиссии теплоэнерго, представитель которой и показал жильцам, как правильно регулировать тепло. Я пишу на основании конкретного примера, а не гипотетически
  • mitera це подобається

#1376 Malinka

Malinka

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 882 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 07 грудень 2016 - 15:39

Згідно останніх законодавчих змін, Ви можете створити самі комісію, з сусідами, чи сторонніми свідками.
скласти акт, краще з фото, де вказати температуру по кімнатах, , краще з планом у місцях заміру, і обовязково вказати прилад, яким ви міряли, і додати документ, який підтвердить., що прилад повірений чи відкалібрований.
і віднести цей акт в теплоенерго.

і не чекати комісію.

Комиссия реагирует очень быстро, они выезжают буквально в течении 3 дней. Сами понимаете, что найти такой откалиброванный прибор, который устроит теплоэнерго, достаточно проблематично. Я вызывала комиссию 2 раза. 1 раз они приехали на следующий день, второй раз - через день после подачи заявления.

#1377 Exek

Exek

Абітурієнтка

• Активістки
  • 477 повідомлення

Опубліковано 07 грудень 2016 - 15:53

Комиссия реагирует очень быстро, они выезжают буквально в течении 3 дней. Сами понимаете, что найти такой откалиброванный прибор, который устроит теплоэнерго, достаточно проблематично. Я вызывала комиссию 2 раза. 1 раз они приехали на следующий день, второй раз - через день после подачи заявления.

прилад знайти нескладно. Потрібно здати його в ЦСМ і на нього дадуть документ.

І який результат комісії?

#1378 Malinka

Malinka

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 882 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 07 грудень 2016 - 15:55

прилад знайти нескладно. Потрібно здати його в ЦСМ і на нього дадуть документ.

І який результат комісії?

У меня был запрос по температуре воды в кране и по несанкционированным врезкам. А по той ситуации, где глава осбб сильно прикрутил кран, там решилось все в пользу жильцов

#1379 kukusja

kukusja

Дітлашня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 116 повідомлення
  • Ім'я:марина

Опубліковано 07 грудень 2016 - 16:04

Соседи вызывали полицию, она приезжала -- что они еще могли сделать?
Также приходила бабушка с едой, но ушла. Бабушка знала, что дети одни и голодные. Прочитайте хотя бы то, что уже известно ипишут в новостях, а потом обвиняйте.
http://m.kiyany.oboz...56-gore-mat.htm
http://intermarium.c...olodu-v-kyyevi/
В соц сетях можно найти ее странички и более подробную информацию

Искать ее странички в соцсетях у меня нет никакого желания,а  новости я уже читала.Остаюсь при своем мнении-мать и бабушка-отдельная тема,но соседи косвенно виноваты,полицию можно-было еще раз вызвать,не обломились-бы.Мы живем в обществе,и должны поступать по совести в критических ситуациях,а не бояться показаться смешными.Я живу одна с ребенком и прошу,чтобы отец звонил мне каждый день для проверки,не потому,что я могу загулять,а потому,что все может случиться.Когда-то я тянула своего орущего ребенка домой,у него истерика,бывает,я молча затянула его в квартиру,и пошла мыть руки,выхожу,а ко мне ломятся  2 соседки с 1го этажа,мол у вас все нормально?говорю-да,спасибо,что спросили,до свиданья.Они до сих пор на меня косятся,но я им благодарна.Лучше перебдеть,чем недобдеть.

#1380 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 07 грудень 2016 - 16:07

Тоже только что прочитала про бабушку. Слов нет. Пришла-не попала внутрь - ну и фиг с ним.
Какие соседи, если бабушке пофиг?

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама