Перехід до вмісту

Фотографія

Обо всем 3

• Ця тема заблокована Ця тема заблокована
1997 відповідей у цій темі

#1361 Deleted_User

Deleted_User

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 2 249 повідомлення
  • Ім'я:Я

Нагороди

Опубліковано 25 січень 2011 - 10:19

:D

Только что здесь прочла статью
"Комп'ютер – теж хвороба"
Цитата:
"Медики та психологи всього світу б'ють на сполох. Комп'ютерна залежність та синдром патологічної прив'язаності до Інтернету стрімко поширюється. Основна цільова аудиторія - діти та підлітки".

А мамочек в этом перечне нет :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:

:D :D :D :D :D

#1362 Dakila2

Dakila2

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 754 повідомлення
  • Місто:Полтава-Панаса Мирного
  • Ім'я:Юля

Нагороди

Опубліковано 25 січень 2011 - 11:26

Только что здесь прочла статью
"Комп'ютер – теж хвороба"
Цитата:
"Медики та психологи всього світу б'ють на сполох. Комп'ютерна залежність та синдром патологічної прив'язаності до Інтернету стрімко поширюється. Основна цільова аудиторія - діти та підлітки".

А мамочек в этом перечне нет :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:

Я узнал, что у меня, есть огромная семья: монитор, системный блок ; в сеть воткнул я проводок, виндоус небо голубое - это всё моё родное. Без инета жить нельзя - наркоман наверно я!!! :blink:

#1363 sunny

sunny

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 668 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Таня

Нагороди

2               

Опубліковано 25 січень 2011 - 11:38

Я узнал, что у меня, есть огромная семья: монитор, системный блок ; в сеть воткнул я проводок, виндоус небо голубое - это всё моё родное. Без инета жить нельзя - наркоман наверно я!!! :blink:

Как про меня написано :blink: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:

#1364 lenaxol

lenaxol

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 893 повідомлення
  • Місто:с.Розсошенцы
  • Ім'я:Лена

Нагороди

Опубліковано 25 січень 2011 - 11:45

:super: :bravo: :phil_04: :sarcastic:

#1365 mandarinka

mandarinka

Абітурієнтка

• Активістки
  • 434 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 25 січень 2011 - 12:07

Девочки я насчет той темы,где девушка звонила в дверь,якобы за ней парень шел,это может быть не только разведка,таким образом очень часто наводят порчу,пока она там сидела,она могла тихонечко бросить куда то иголку или еще какой то предмет.Нам так когда то сделали,когда я еще маленькая была,зашла девушка подросток,попросила попить,пока мама пить давала она кинула иголку за шкаф.И я в тот же вечер стала температурить,уже ночью меня увезли в реанимацию,неделю я валялась там,пока мама не пошла к бабке,которая описала того,кто бросил и куда именно,мама нашла иголку и сделала все как бабка сказала,и почти сразу я пошла на поправку!!!!! Так что с жтим тоже надо быть осторожной!

#1366 LUCKY

LUCKY

Мамоцька

• Завсідники
  • 3 062 повідомлення
  • Місто:Оптика
  • Ім'я:Катя

Нагороди

Опубліковано 25 січень 2011 - 12:20

mandarinka, какая у тебя классная линеечка, просто супер!)))) :good:

#1367 Mali

Mali

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 589 повідомлення

Нагороди

2    2    2         

Опубліковано 25 січень 2011 - 12:35

100 процентов - работать надо, а я вылезти из форумов не могу :)

mandarinka, какая у тебя классная линеечка, просто супер!)))) :good:

Мне тоже нравится :D

#1368 mandarinka

mandarinka

Абітурієнтка

• Активістки
  • 434 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 25 січень 2011 - 12:40

Лиля,Катя,спасибо девочки :blush: :blush: :blush:

#1369 Dobraya Ole4ka

Dobraya Ole4ka

В ритме мамы..

• Довгожителі
  • 7 654 повідомлення
  • Місто:Полтава, Петровского

Нагороди

Опубліковано 25 січень 2011 - 13:03

улыбнуло :D

#1370 Dakila2

Dakila2

Студентка

• Наша пісочниця
  • 754 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 25 січень 2011 - 13:11

А я похвастаться. Мой Женя только что получил ПАСПОРТ! :give_heart: Уже совсем взрослый только турок еще такой :blush: :sarcastic:

#1371 mandarinka

mandarinka

Абітурієнтка

• Активістки
  • 434 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 25 січень 2011 - 13:15

Юля Женю с паспортом :good:

#1372 M@rkiza

M@rkiza

Дівчина із іншого життя

• Завсідники
  • 2 959 повідомлення
  • Місто:iz ineta
  • Ім'я:Ксю

Нагороди

Опубліковано 25 січень 2011 - 13:33

А я похвастаться. Мой Женя только что получил ПАСПОРТ! :give_heart: Уже совсем взрослый только турок еще такой :blush: :sarcastic:

Юль, поздравляю твоего Женю с таким важным документом!!!! :aleksey_01: :gift-2:

#1373 Dakila2

Dakila2

Студентка

• Наша пісочниця
  • 754 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 25 січень 2011 - 17:12

Юля Женю с паспортом :good:

Юль, поздравляю твоего Женю с таким важным документом!!!! :aleksey_01: :gift-2:

Спасибо.

#1374 bonysj

bonysj

Творческая личность - то творю, то вытворяю)))

• Завсідники
  • 5 633 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Нагороди

Опубліковано 25 січень 2011 - 18:50

ДИТЯЧЕ ХАРЧУВАННЯ

ВРУ висунула нові вимоги до виробництва дитячого харчування

В ЗУ "Про дитяче харчування" N 142-V від 14.09.2006 р. передбачена ціла низка змін, відповідно до яких переглянуто термінологію, що застосовується в нормативному акті, та значно посилено вимоги до виробництва та обігу дитячого харчування.
Звертаємо увагу на введення нового терміну "функціональне дитяче харчування" - дитяче харчування, що містить як компонент лікарські засоби та/або пропонується для профілактики або пом'якшення перебігу хвороби дитини з особливими дієтичними потребами, у тому числі у разі вроджених або набутих порушень засвоєння окремих харчових речовин, їх непереносимості та/або при певних захворюваннях.
Що стосується вимог, які висуваються до дитячого харчування, то, насамперед, переглянуто ВИМОГИ ДО СИРОВИНИ, ПРИЗНАЧЕНОЇ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКТІВ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ. Нагадаємо, що вищезгаданим законом передбачено, що сировина для дитячого харчування виробляється переважно у спеціальних сировинних зонах, в яких заборонено будівництво промислових та хімічних об'єктів. В зазначених зонах також заборонили проводити будь-яку іншу діяльність, яка за висновком державної екологічної експертизи може призвести до погіршення стану довкілля. Крім того, скасована норма, що дозволяла будівництво промислових та хімічних об’єктів у сировинних зонах у випадках, коли це було стратегічно необхідно.
Значних змін зазнали ВИМОГИ ДО ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКТІВ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ. Зокрема, встановлено, що виробництво може здійснюватись виключно на промисловій основі на спеціалізованих підприємствах, у цехах, що мають експлуатаційний дозвіл для потужностей з виробництва дитячого харчування (порядок отримання такого дозволу має встановити КМУ).
У виробництві харчування для дітей заборонили використовувати штучні ароматизатори (окрім ваніліну, етил ваніліну та ванільного екстракту), підсолоджувачі, консерванти, стабілізатори підсилювачі смаку та аромату, пальмовий стеарин, продукти гідрогенізації олій (маргарин, спред), бавовняну олію та олію з кунжуту, субпродукти (крім серця, печінки, язика), гідратований білок сої та її похідні, рибу ставкову та придонну, м’ясо забійних тварин, птиці та риби, що піддане повторному заморожуванню. Як і раніше, діє заборона на використання у виробництві барвників, сумішей спецій та прянощів, до складу яких входять незареєстровані харчові добавки, м’яса механічного обвалювання, шкури свинячої. Слід зазначити, що крохмаль харчовий та борошно пшеничне виключені із переліку заборонених для виробництва дитячого харчування інгредієнтів.
Крім того, передбачено, що дитяче харчування, що виробляється в Україні, підлягає державній санітарно-епідеміологічній експертизі та державній реєстрації.
Що стосується ВИМОГ ДО ОБІГУ ПРОДУКТІВ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ, то вони теж дещо підкореговані нормотворцями. Зокрема, заклади торговельної мережі зобов’язали забезпечувати умови зберігання продуктів дитячого харчування, зазначені виробником на етикетці. Крім того, розширено перелік підстав для заборони обігу дитячого харчування.
Змін зазнали і ВИМОГИ ДО ЕТИКЕТУВАННЯ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ. Так, на етикетці необхідно зазначати: вік дитини, з якого дозволяється споживання цього продукту (поруч із назвою продукту), умови зберігання, необхідні для забезпечення його безпечності та якості, у тому числі після відкриття упаковки (тари), кінцеву дату споживання (день, місяць та рік у незакодованому цифровому значенні), інформацію щодо способу приготування та/або використання продукту та рекомендовану кількість продукту на одне годування з урахуванням віку дитини (для продукту, що потребує додаткової підготовки до споживання), особливі дієтичні потреби, функціональні стани та/або захворювання, за наявності яких рекомендовано вживати такі продукти (для функціонального дитячого харчування) тощо.
Важливо! Дитяче харчування, вироблене та/або ввезене в Україну до 6 січня 2011 р., може вироблятися та/або ввозитися в Україну протягом 90 днів з зазначеної дати та перебувати в обігу до закінчення терміну його придатності.
------------------------
Закон України "Про внесення змін до Закону України "Про дитяче харчування" щодо посилення вимог до виробництва та обігу продуктів дитячого харчування" (N 2746-VI від 02.12.2010 р.)
Офіційна публікація: "Голос України" N 2 від 06.01.2011 р.
Дата набрання чинності: 06.01.2011 р.

#1375 Mali

Mali

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 589 повідомлення

Нагороди

2    2    2         

Опубліковано 25 січень 2011 - 19:25

Я уже вообще - тю-тю... ТОлько что поставила запеканку в мультиварке, и пошла телек смотреть, муж говорит, что-т долго не пахнет вкусно :sarcastic: я ее включить забыла в розетку :blink: :good:

#1376 Dobraya Ole4ka

Dobraya Ole4ka

В ритме мамы..

• Довгожителі
  • 7 654 повідомлення
  • Місто:Полтава, Петровского

Нагороди

Опубліковано 25 січень 2011 - 20:20

Я уже вообще - тю-тю...
ТОлько что поставила запеканку в мультиварке, и пошла телек смотреть, муж говорит, что-т долго не пахнет вкусно :sarcastic: я ее включить забыла в розетку :blink: :good:

Лиль, ты не одна такая, я тоже таким страдаю :blush:

#1377 Mali

Mali

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 589 повідомлення

Нагороди

2    2    2         

Опубліковано 25 січень 2011 - 20:51

Да мне уже страшно, то памперс постираю вместо того, чтоб в мусорку его отправить, буквы в словах путаю, теперь вот еще мультя :blink:

Девочки, ни у кого знакомые цветами не занимаются? Очень нужен на завтра букетик, не хочется "левакового", который дома сразу завянет :blush:

#1378 Olga_pl

Olga_pl

В процессе… :))

• Завсідники
  • 9 990 повідомлення
  • Місто:Киев
  • Ім'я:Ольга

Нагороди

2               

Опубліковано 25 січень 2011 - 20:55

Да мне уже страшно, то памперс постираю вместо того, чтоб в мусорку его отправить, буквы в словах путаю, теперь вот еще мультя :blink:

:sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:
я два раза памперсы стирала - потом долго втыкала "че это такое сыпется из них?" :D

#1379 Mali

Mali

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 589 повідомлення

Нагороди

2    2    2         

Опубліковано 25 січень 2011 - 21:07

Да печально все как-то, читала темку про сумасшествия мам в декрете, так еще смеялась, со мной такого не было :good: и не будет :sarcastic: то ли еще будет, мамо :D

Посмотрите прикол
http://www.youtube.c...player_embedded

Он может потом и покажется не смешным (я б убила :) :crazy: в состоянии аффекта, как потом написали бы), но я ржала (да-да, именно это слово) как лошадь Пржевальского

#1380 bonysj

bonysj

Творческая личность - то творю, то вытворяю)))

• Завсідники
  • 5 633 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Нагороди

Опубліковано 25 січень 2011 - 21:11

Посмотрите прикол
http://www.youtube.c...player_embedded
Он может потом и покажется не смешным (я б убила :) :crazy: в состоянии аффекта, как потом написали бы), но я ржала (да-да, именно это слово) как лошадь Пржевальского

ААААААА, я раньше видела это......... Прикол!!! Муж оказался еще тем ШУТНИКОМ :crazy:

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама