Обо всём 29
Розпочатий з slm, 23 гру 2014 01:05
1993 відповідей у цій темі
Опубліковано 27 січень 2015 - 06:51
Дівчата а у нас дійсно все так погано із залізничним транспортом? Кинулась шукати чим можна доїхати в сусідню область (Черкаси) і не знайду жодного з/д транспорту . А років 5 тому точно їздила туди плацкартом
А поезд "Харьков - ст. Т. Шевченка"? Если нужно в сами Черкассы. А так - с поездами в этом направлении туго, как и с автобусами.
Lady_L
-
Місто:Полтава (Левада)
-
Ім'я:Людмила
Опубліковано 27 січень 2015 - 07:58
Ну ей разрабатывать не обязательно, комков нет, она не только родившая, ребенку уже 10 мес. Надо диагноз поставить и лечение назначить
У меня было такое. Ходила в ЖК в 3 поликлинику на Леваде к дежурному врачу-гинекологу (была суббота). Помогла сцедить и назначила лечение.
Опубліковано 27 січень 2015 - 08:35
яка сьогодні чудова погода! Тепло, безвітряно ще й снігу по коліна))) клас! шкода тільки, що вівторок, а не вихідний! зараз би повалятись в сніжку, зліпити снігову бабу, покататись з гірки!
Опубліковано 27 січень 2015 - 08:59
Кто смотрел "Ханума" в нашем театре Гоголя? Стоит сходить?
Juliett
-
Місто:Полтава, Алмазный
-
Ім'я:Юлия
Опубліковано 27 січень 2015 - 09:05
Я на 23 сентября смотрела))))))))
Вот где деградация, сразу думаю неужели посреди города такой гендель открыли... эхх
Опубліковано 27 січень 2015 - 09:32
А поезд "Харьков - ст. Т. Шевченка"? Если нужно в сами Черкассы. А так - с поездами в этом направлении туго, как и с автобусами.
Таке як його відмінили...
Опубліковано 27 січень 2015 - 09:55
Його відмінили "за нерентабельністю" Хоча завжди було тяжко взяти білет, швидко розкуповували.
Колись були автобуси, зараз не знаю. Ще їздять приватні перевізники від Макдональда.
Опубліковано 27 січень 2015 - 09:58
Вот где деградация, сразу думаю неужели посреди города такой гендель открыли... эхх
Я думаю это о спектакле "Ханума")))
bonysj
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 27 січень 2015 - 10:20
Вот, что значит не внимательно прочитать вопрос)))
Відредаговано bonysj, 27 січень 2015 - 10:21.
funia
-
Місто:Полтава,Центр
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 27 січень 2015 - 12:06
Таке як його відмінили...
вчера им приехала с харькова )
funia
-
Місто:Полтава,Центр
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 27 січень 2015 - 12:09
Його відмінили "за нерентабельністю" Хоча завжди було тяжко взяти білет, швидко розкуповували.
Колись були автобуси, зараз не знаю. Ще їздять приватні перевізники від Макдональда.
Зачем пишите если наверника не знаете , его не отменяли вообще , я им всегда езжу в харьков и из харькова .... по будням ходит обычный состав , по выходным двухэтажный , ходит он ежедневно утром с Т.Шевченкова на Харьков , в 15,50 с Харькова на Т.Шевченково
Відредаговано funia, 27 січень 2015 - 12:10.
juliy
-
Місто:Полтава, Алмазный
-
Ім'я:Юлия
Опубліковано 27 січень 2015 - 12:16
У Полтаві знову відключать електропостачання
Про це повідомляють у прес-службі ПАТ «Полтаваобленерго». Тому, з 3-го до 5-го лютого, у зв’язку з проведенням поточних та капітальних ремонтів електрообладнання, направлених на поліпшення якості електропостачання, відбудуться тимчасові перерви в електропостачанні споживачів міста Полтави. 
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 27 січень 2015 - 12:22
[quote name="funia" post="899685" timestamp="1422353365"] по выходным двухэтажный [/quote Ого, и когда появились такие составы?
Опубліковано 27 січень 2015 - 12:26
У Полтаві знову відключать електропостачання
Про це повідомляють у прес-службі ПАТ «Полтаваобленерго». Тому, з 3-го до 5-го лютого, у зв’язку з проведенням поточних та капітальних ремонтів електрообладнання, направлених на поліпшення якості електропостачання, відбудуться тимчасові перерви в електропостачанні споживачів міста Полтави.

це точно графік Полтави?
Опубліковано 27 січень 2015 - 12:31
ну да, це полтавські вулиці-провулки
Опубліковано 27 січень 2015 - 12:34
а де у нас "комсомольська площа" наприклад?
Опубліковано 27 січень 2015 - 12:35
Опубліковано 27 січень 2015 - 12:37
Дублянщина
і те і друге))
Опубліковано 27 січень 2015 - 12:37
а где у нас 35 школа?
уже нашла)
Опубліковано 27 січень 2015 - 12:41
Мы ходили в декабре, очень понравился, сходите обязательно. Актриса, что играет Хануму, вообще супер
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|