мені здається, що Світлана взагалі не це мала на увазі в своєму пості... якщо я правильно її зрозуміла, то вона писала про те, що майдан був не потрібен(тобто якби не зібрались "активісти", не знаю проплачені чи дійсно патріоти), то можливо б не було стільки пролитих сліз і смертей. Я, наприклад, її пост так зрозуміла...
А у нас патриоты додумывают что им хочеться. Да. Я считаю что оставалось Януковичу пол года добыть свой срок,а потом выбирайте П, Ю,.. Нет. Всю страну сволочи переколотили и сейчас нейметься.
Просветите,сторонники ПП,по какой причине президент не продал свой бизнес за годы правления? Варианты о "слепом трасте" и "никто не купил" не проходят.
Возможно,именно занятие собственным бизнесом мешало ПП думать о стране,в т.ч. решать стратегические задачи?
"Так, в законі є норма про обов’язковість дебатів в другому турі." =====Спікер Верховної Ради Ірина Геращенко та народний депутат Марія Іонова 20 березня 2019 року зареєстрували законопроект №10168 про обов’язкові дебати кандидатів у президенти перед другим туром виборів. От спеціально поцікавилась, а які ж іще проекти законів були подані у ВР у березні місяці і які були так швидко затверджені??........ Рекомендую поцікавитись також((
Спеціально поцікавилась, а де ви побачили, що він затверджений?
А Ви цікавились, його прийняли?
Тому що я читала, що цей законопроект на ці вибори вже ніяк не вплине. На жаль.)
А чому Ви проти, власне кажучи? Мені цікаво, наприклад, послухати зе на дебатах. Це народу треба, а не Порошенку.
Не прийняли.
Я навела фразу з посилання, наведеного вище , наведу ще раз : "Так, в законі є норма про обов’язковість дебатів в другому турі. В першому турі такої норми немає. В другому турі в законі записано, що в останню п’ятницю перед днем повторного голосування з 20-ї до 21-ї години на "Суспільному" телеканалі мають відбуватися обов’язкові дебати між кандидатами"
Саме цим і була викликана цікавість.
Проти дебатів не маю нічого проти, але нормальних дебатів, а не поливання брудом опонентів.
І як це можна пояснити??
Спеціально поцікавилась, а де ви побачили, що він затверджений?
Просветите,сторонники ПП,по какой причине президент не продал свой бизнес за годы правления? Варианты о "слепом трасте" и "никто не купил" не проходят.
Возможно,именно занятие собственным бизнесом мешало ПП думать о стране,в т.ч. решать стратегические задачи?
А у нас патриоты додумывают что им хочеться. Да. Я считаю что оставалось Януковичу пол года добыть свой срок,а потом выбирайте П, Ю,.. Нет. Всю страну сволочи переколотили и сейчас нейметься.
если люди, которые умирали и умирают за свою страну для вас сволочи, то, боюсь, назвать вас слова в словаре вообще нет. Не обязательно так кичиться своей ограниченностью, Зе еще не выиграл. Незнакомые слова в моем сообщении можете погуглить.
Такова особенность человеческого мышления одно плохое всегда больше и дольше помнится, чем даже десяток хорошего! И это надо было учитывать политтехнологам
Сразу на вскидку несколько плохого для людей за 2019 год, что могло оттолкнуть многих: бардак с субсидиями, задержки больничных (декретных в т.ч) по 2-3 месяца, решение конституционного суда о статье о незаконном обогащении, расцвет игрового бизнеса везде под видом лотерей.
А ты анализировала во время твоего "тяжело" и "потерпеть" скольким очень здорово живётся, отдыхают заграницей, увеличивают свои капиталы?! И под них пишутся законы! Которые не ветует президент! Я не понимаю почему так просто готова потерпеть, когда другие свои аппетиты ни на секунду не умерили?!
Но понимаю, что многих это бесит.
Понятно, что ты ответишь, что Зеленский не решит многих проблем.
Да соглашусь!
И от этого не перестаю понимать голосующих за Зеленского.
P.s. Для меня один из важнейших аргументов - не посадил никого! Лично я хочу закона для всех!
если люди, которые умирали и умирают за свою страну для вас сволочи, то, боюсь, назвать вас слова в словаре вообще нет. Не обязательно так кичиться своей ограниченностью, Зе еще не выиграл. Незнакомые слова в моем сообщении можете погуглить.
Вам не кажется, что это откровенное хамство и переход на личности?(
Я не вважаю себе патріотом в тому розумінні, яке я вкладаю в це слово. Але вважаю себе достойною громадянкою країни, в якій народилася і живу. Я вам вдячна за те, що чесно відповіли на запитання. Звичайно, ви можете не любити Україну, але якщо ви поки що проживаєте на території цієї суверенної держави, то маєте, як мінімум, поважати її суверенність і не закликати до розколу. Це начебто переслідується законом.
А чисто по-людськи, особисто я дуже проти, щоб люмпени і вся інша нечисть вказувала адекватним громадянам, як жити.
Не розумію ще одного, чого такі, як ви, ще не закордоном? Якщо вам так погано, кордони відкриті. Що тримає? В росії, Польщі, Угорщині краще. Вас там чекають.
Я не вважаю себе патріотом в тому розумінні, яке я вкладаю в це слово. Але вважаю себе достойною громадянкою країни, в якій народилася і живу. Я вам вдячна за те, що чесно відповіли на запитання. Звичайно, ви можете не любити Україну, але якщо ви поки що проживаєте на території цієї суверенної держави, то маєте, як мінімум поважати її суверенність і не закликати до розколу. Це начебто переслідується законом.
А чисто по-людські, особисто я дуже проти, щоб люмпени і вся інша нечисть вказувала адекватним громадянам, як жити. Не розумію ще одного, чого такі, як ви, ще не закордоном? Якщо вам так погано, кордони відкриті. Що тримає? В росії, Польщі, Угорщині краще. Вас там чекають.
Света, хотела бы я посмотреть , как ты вот всё это говоришь в глаза родным погибших на Институтской.
Кажется. Я просто так устала от хамства за последние несколько недель, что просто жесть(
Устала? Так пройдите прогуляйтесь, чего ж тут то тереться?