Перехід до вмісту

Фотографія

Кто нибудь покупал жилье в ДСК?

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
13820 відповідей у цій темі

#13581 Bilichenko 39

Bilichenko 39
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Bilichenko 39

Опубліковано 14 жовтень 2017 - 00:51

Отвечу на тему, которую раздули здесь на форуме: о халявном отоплении. Этот вопрос звучал от меня, т.как я лично в тот день разговаривала с представителями ДСК, и как человек, не до конца обладавший на тот момент информацией, всего лишь переспросила кто что об этом думает и слышал.

А вообще снимать в отопительный период квартиру за 4500 (включая комммуналку) и оплачивать еще отопление пустого помещения это резонно, если планировали переехать в свое?!  Естественно в приоритете сдача дома, а не халява!!! Так что не стоит перекручивать, пожалуйста.

И тем более  не строчили бы здесь сообщения с призывом активизироваться всех и вникнуть в суть. И вникнуть в суть рекомендую всем (может кто-то еще находится в позиции потустороннего наблюдателя), а не продолжать в розовых очках и далее  делать ремонты в чужих квартирах или просто аморфно ждать с моря погоды.

И естественно ситуация с электрокабелями снимает вопрос рассмотрения их как источник обогрева.

Відредаговано Bilichenko 39, 14 жовтень 2017 - 01:10.

#13582 ktot2

ktot2
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:ktot

Опубліковано 14 жовтень 2017 - 06:48

я так розумію lucimen поборник правди з ухилом ДБК. як так може бути "не запрошуйте змі бо може не вигорить" ? вибачте закони для всіх різні чи кожен як його розуміє так і виконує? з мого карману дбк вже півтора року тягне гроші - по 4 000 грн кожен місяць! (аренда житла), а тепер подумайте що є такі люди які взяли кредити на житло, а ще є ті хто там живуть! lucimen , як це не прикро, виступає вогнегасником і у такому випадку ці збори будуть дорівнувати великому 0. ще раз повторюся - йти потрібно під прапорами комбінатора! якщо хочеться саші і люді- нехай збирають бажаючих (я теж буду) і йдуть до дбк 18.10.2017 , а повноцінну акцію потрібно проводити 21.10.2017. проведіть опитування і голосування у вайбері.

#13583 lucimen

lucimen
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Місто:біліченка39
  • Ім'я:Олександр

Опубліковано 14 жовтень 2017 - 08:57

я так розумію lucimen поборник правди з ухилом ДБК. як так може бути "не запрошуйте змі бо може не вигорить" ? вибачте закони для всіх різні чи кожен як його розуміє так і виконує? з мого карману дбк вже півтора року тягне гроші - по 4 000 грн кожен місяць! (аренда житла), а тепер подумайте що є такі люди які взяли кредити на житло, а ще є ті хто там живуть! lucimen , як це не прикро, виступає вогнегасником і у такому випадку ці збори будуть дорівнувати великому 0. ще раз повторюся - йти потрібно під прапорами комбінатора! якщо хочеться саші і люді- нехай збирають бажаючих (я теж буду) і йдуть до дбк 18.10.2017 , а повноцінну акцію потрібно проводити 21.10.2017. проведіть опитування і голосування у вайбері.

Друзі уважно прочитайте що я писав з приводу ЗМІ - я не проти але комуніке із пресою повинен проводити той хто активноЗА.  Якщо провести опитування у вайбері то десь 85% скаже за пресу, але я зразу ж пропоную задавати і інше питання цим людям - а Ви ОСОБИСТО готові "пробити" цей нарив. Чому я так останнім часом завозмущався - бо ті хто найбільше кричить за ЗМІ чуть лі не напряму кивають в мою сторону щоб виступав там я - скажіть якось нелогічно звучить то я засланий козачок то вогнегасник а тут собственними ж руками  чи іншими частинами тіла роз***бу ДБК (хоча вони це дійсно заслужили на 101%. Комбінатор комуніке з пресою проводити не буде, якщо я помилюясь то без проблем візьму свої слова назад!

Я ставлю трохи інші пріоритети на НАРЕШТІ  ПЕРШЕ ПОВНОЦІННЕ ЗІБРАННЯ - познімати лапшу що нам навішають, підвязати її до певних дат відштовхнутися від самого головного питання коли вони нарешті родять цей будинок і прямо на ци же ж зборах назначити дату слідуючих коли вони мурликнуть що ось такого то числа буде діло... Ну і тоді вже можна сміливо викликати ЗМІ чи депутата чи ще когось так як це вже буде останнє китайське - може до того часу і я зважу всі за і проти і виступлю (повірте там є що зважувати) але надіюся що в нашій Вайберофорумовській компаніїі непереможених прихильників маленької і победоносної війни найдеться людина яка спуститься з теплої квартири на грішну землю де якраз холодно і сиро і пробє це нарив.

На жителів інших будинків я нічого поганого не тримаю (коли людина не володіє всією інформацією то навряд вона може приймати справді обєктивне рішення), я вам щиро і по білому завидую і бажаю щоб на вашому шляху не траплялися такі екземпляри що кошмарять нас.

#13584 ktot2

ktot2
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 14 жовтень 2017 - 13:05

Друзі уважно прочитайте що я писав з приводу ЗМІ - я не проти але комуніке із пресою повинен проводити той хто активноЗА.  Якщо провести опитування у вайбері то десь 85% скаже за пресу, але я зразу ж пропоную задавати і інше питання цим людям - а Ви ОСОБИСТО готові "пробити" цей нарив. Чому я так останнім часом завозмущався - бо ті хто найбільше кричить за ЗМІ чуть лі не напряму кивають в мою сторону щоб виступав там я - скажіть якось нелогічно звучить то я засланий козачок то вогнегасник а тут собственними ж руками  чи іншими частинами тіла роз***бу ДБК (хоча вони це дійсно заслужили на 101%. Комбінатор комуніке з пресою проводити не буде, якщо я помилюясь то без проблем візьму свої слова назад!

Я ставлю трохи інші пріоритети на НАРЕШТІ  ПЕРШЕ ПОВНОЦІННЕ ЗІБРАННЯ - познімати лапшу що нам навішають, підвязати її до певних дат відштовхнутися від самого головного питання коли вони нарешті родять цей будинок і прямо на ци же ж зборах назначити дату слідуючих коли вони мурликнуть що ось такого то числа буде діло... Ну і тоді вже можна сміливо викликати ЗМІ чи депутата чи ще когось так як це вже буде останнє китайське - може до того часу і я зважу всі за і проти і виступлю (повірте там є що зважувати) але надіюся що в нашій Вайберофорумовській компаніїі непереможених прихильників маленької і победоносної війни найдеться людина яка спуститься з теплої квартири на грішну землю де якраз холодно і сиро і пробє це нарив.

На жителів інших будинків я нічого поганого не тримаю (коли людина не володіє всією інформацією то навряд вона може приймати справді обєктивне рішення), я вам щиро і по білому завидую і бажаю щоб на вашому шляху не траплялися такі екземпляри що кошмарять нас.

це капЄц!

#13585 ktot2

ktot2
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 14 жовтень 2017 - 13:09

Хотіли знати чи сидить Тамара АлЄксандровна у вайбері- ось вам і відповідь! Хоче на людей подивитись.... зібрання....

#13586 ktot2

ktot2
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 14 жовтень 2017 - 13:17

можете далі проводити зібрання у вайбері (воно рівнозначне зібранню 21,10  БЕЗ змі) і чекати чергову "лапшу" про все "ХАРАШО" від licemera . доречі дбк уже тіпа кредит довіри поновила- кабель же кинули чего там * - ще зачекаємо !

#13587 lucimen

lucimen
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 14 жовтень 2017 - 15:11

можете далі проводити зібрання у вайбері (воно рівнозначне зібранню 21,10  БЕЗ змі) і чекати чергову "лапшу" про все "ХАРАШО" від licemera . доречі дбк уже тіпа кредит довіри поновила- кабель же кинули чего там * - ще зачекаємо !

викликайте ЗМІ, готуйте пламенну річ а я в масовці постою і підтримаю Вас

#13588 lucimen

lucimen
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 14 жовтень 2017 - 15:16

Хотіли знати чи сидить Тамара АлЄксандровна у вайбері- ось вам і відповідь! Хоче на людей подивитись.... зібрання....

Вона взагалі настільки я знаю не на роботі. Мабуть такі як  я вже за*їбали її. А за людьми мабуть дійсно скучила бо багатьох вже навіть і не памятає. 

#13589 michail

michail
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:michail

Опубліковано 15 жовтень 2017 - 22:27

Квартира 91,Михаил, для регистации в вайбере телефон 0508124863, живу в другой области, на форум попал случайно, на собрание 21.10.17. попасть не смогу,  поддержу любые движения вперед как морально так и материально, на мой взгляд уже нужно привлекать телевидение , нанимать юристов и писать во все инстанции. Дочь учится в Полтаве на последующие собрания буду ее организовывать. Буду признательным, если результат собрания кто- то выложит на форуме или в вайбере.

#13590 Комбінатор

Комбінатор
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Комбінатор

Опубліковано 17 жовтень 2017 - 08:35

Саша, ти вже визначся: ти до "розумних" чи до "красивих". Якщо ти вважаєш, що ДБК пора драть - то їх треба драть! А якщо ти думаєш що треба з ними далі ходити і чергову порцію "лапші" отримувати - давай далі умовляй людей сидіти тихо, бо розголос зашкодить процесу здачі! Тобі ДБК казок нарозказували, а ти їм віриш як мала дитина! Скільки ти вже чув від них, що ось ще місяць і все буде????????????!!!!!!!!!!!!!!

До речі про те, що я зможу зробити, а що ні не тобі судити! Так що краще мовчи, а то слова забрати назад не вийде, це тобі не цукерки - за них треба відповідати! 

Ти як збори організовувати - так біжиш попереду, а як конкретно до діла доходить - так в кущі! Ти вже визначся або ти "лідер повстання" або ганчірка, об яку ДБК далі витератиме ноги і затикатиме всі проблемні місця! Якщо дійде до необхідності саме моїх розмов зі ЗМІ і висвітлення конкретних і детальних подробиць цієї ситуації із наданням доказів висловленої інформації - не сумнівайся - я виступлю, а ще "мішок" переписки з різними органами і депутатами покажу! А ти якщо собираєшся в стороні стоять тихенько - не баламуть людей і далі сиди тихо, а то людей собереш і "в кущі"! ТИ ВЖЕ ВИЗНАЧСЯ або ти людина, яка гуртує всіх навколо себе або палкий прихильник ДБК і сліпий виконавець їх волі, а то я тебе вже не зовсім розумію! 

Відредаговано Комбінатор, 17 жовтень 2017 - 10:57.

#13591 Комбінатор

Комбінатор
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 17 жовтень 2017 - 08:38

викликайте ЗМІ, готуйте пламенну річ а я в масовці постою і підтримаю Вас

А як же твої активні дії по організації зборів? Чи людей зберемо і все - місію виконано! Далі оратори і психологи з ДБК хай народ "обробляють" і "зомбують"?!!!!!!!!!!!!!!!

#13592 pet6ka.poltava

pet6ka.poltava
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Петр

Опубліковано 17 жовтень 2017 - 10:06

Додайте мене будь-ласка у группу у вайбері По П39. Мене звати Петро квартира №93 +380994519046. 21.10 на зборах буду присутній

#13593 Bilichenko 39

Bilichenko 39
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Bilichenko 39

Опубліковано 17 жовтень 2017 - 15:48

Комбинатор, позиция Александра хотя бы ясна, а Ваша, кроме того, что вызывайте ТВ, не до конца. Какие аспекты проблемы нам раскрывать на ТВ??? Напишите лучше в группу.

Відредаговано Bilichenko 39, 17 жовтень 2017 - 15:50.

#13594 Комбінатор

Комбінатор
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 17 жовтень 2017 - 16:04

Комбинатор, позиция Александра хотя бы ясна, а Ваша, кроме того, что вызывайте ТВ, не до конца. Какие аспекты проблемы нам раскрывать на ТВ??? Напишите лучше в группу.

Я Вам уже отвечал на этот вопрос раз 5 перед этим! Забыли - перечитайте предыдущую переписку!

#13595 Юнона и Авось

Юнона и Авось

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 7 повідомлення
  • Ім'я:Юнона и Авось

Опубліковано 19 жовтень 2017 - 15:28

Всем - здравия! Я так понимаю,что 21 собрание? а это сами решили,без ДСК или 18 числа ДСК согласились на 21?В общих чертах о планах проведения можно в личку?Если это,конечно,не секрет от Параджанова3))

#13596 Irеn

Irеn
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Місто:БИЛИЧЕНКО 39
  • Ім'я:Ирина

Опубліковано 20 жовтень 2017 - 10:12

Всем - здравия! Я так понимаю,что 21 собрание? а это сами решили,без ДСК или 18 числа ДСК согласились на 21?В общих чертах о планах проведения можно в личку?Если это,конечно,не секрет от Параджанова3))

Здравствуйте,извините но мы не роспостраняем информацию постороним людям,ведь все равно вы нам не поможете,ведь вы даже не знаете суть нашей проблемы,и думаю оно вам не надо, мы сами решим свои вопросы.Не обежайтесь

• Marusja це подобається

#13597 Katrusja

Katrusja

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 3 921 повідомлення
  • Місто:Россошенцы
  • Ім'я:Katerina

Нагороди

2            

Опубліковано 20 жовтень 2017 - 11:11

Здравствуйте,извините но мы не роспостраняем информацию постороним людям,ведь все равно вы нам не поможете,ведь вы даже не знаете суть нашей проблемы,и думаю оно вам не надо, мы сами решим свои вопросы.Не обежайтесь

Да если бы Юнона и Авось вам пинки не давала, вы бы ещё 2 года сидели и ждали кого-то или чего-то! А так конечно удачи, но не думайте что одно собрание в год может решить ваши проблемы, нужно доводить начатое до конца!

#13598 Юнона и Авось

Юнона и Авось

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 7 повідомлення
  • Ім'я:Юнона и Авось

Опубліковано 20 жовтень 2017 - 13:20

ну,раз Вы в поддержке не нуждаетесь...) Без обид.Хочется свои вопросы задать ДСК,если они там будут и лично у меня будет возможность быть там. Если нет - будет мой представитель,так сказать - по своим вопросам,за Вас и воевать не буду - суть моих движений описана выше)))

P.S. О сути вашей проблемы - ее знают ,как мне кажется,все.А вот понимают - больше люди со стороны...Ведь болеть - это не значит понимать проблему,это значит - ее прочувствовать.Вот прочувствовать не могу,упаси Бог!...

Да если бы Юнона и Авось вам пинки не давала, вы бы ещё 2 года сидели и ждали кого-то или чего-то! А так конечно удачи, но не думайте что одно собрание в год может решить ваши проблемы, нужно доводить начатое до конца!

Спасибо за поддержку! Всем нам нужен волшебный пендель - кому-то покрепче и побыстрее))), кому-то просто - легкое наставление. Спрашивать,конечно,разрешения быть или не быть не будем ни у кого, секрета нет - есть выше объявление)))Просто интересовал вопрос - с ДСК или без, раз ДСК пообещали"с,то не факт,что будут, но можно и подойти - есть свои вопросы....

Відредаговано Юнона и Авось, 20 жовтень 2017 - 13:22.

#13599 Irеn

Irеn
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Місто:БИЛИЧЕНКО 39
  • Ім'я:Ирина

Опубліковано 20 жовтень 2017 - 13:37

Во первых никто нам пинки не давал,а во вторых мы не мешаемся к вашему дому,а вы не мешайтесь к нашему,мы сами разберемся год,два или три сидеть.Не зная суть проблемы говорить можно много.

Відредаговано Irеn, 20 жовтень 2017 - 13:39.

#13600 Katrusja

Katrusja

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 3 921 повідомлення
  • Місто:Россошенцы
  • Ім'я:Katerina

Нагороди

2            

Опубліковано 20 жовтень 2017 - 14:01

Во первых никто нам пинки не давал,а во вторых мы не мешаемся к вашему дому,а вы не мешайтесь к нашему,мы сами разберемся год,два или три сидеть.Не зная суть проблемы говорить можно много.

Да сидите хоть и десять лет, никто не против, а ДСК так тем более! А силы поберегли бы для собрания на завтра, а не на нас распыляетесь! 

P.S. на предыдущих станицах Вы были повежливее

Відредаговано Katrusja, 20 жовтень 2017 - 14:02.

2 користувачів читають цю тему

0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама