Детские книги: ФОТО и отзывы
Розпочатий з o_ma, 22 бер 2011 00:35
1406 відповідей у цій темі
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 20 листопад 2019 - 15:24
Суперская подборка! Особенно впечатлили книги с иллюстрациями Линча, какая красота! Хуха Муховинка моя давняя хотелка, никак пока не удается ее выловить на просторах интернета.
Я Хуху коли купувала шукала компанію - мабуть тоді не треба було))
Так, Лінч в ілюстраціях на тему Різдва і Нового року навіть кращий за Інгпена. Все чекаю і мрію, що хтось таки видасть казку На схід від Сонця, на захід від Місяця з його ілюстраціями
Відредаговано Kalinna, 20 листопад 2019 - 15:36.
НАСТоящаЯ мелодиЯ
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Анастасия
Опубліковано 20 листопад 2019 - 15:27
Зараз російське видавництво Качели перевидав зимові книги з ілюстраціями Лінча, можливо видадуть ще й інші.
НАСТоящаЯ мелодиЯ
-
-
Опубліковано 21 листопад 2019 - 13:00
Наше зимове читання в 3 роки
Синочок виріс та разом з ним “виросла” стопочки зимових книг)
Картонні книги та віммельбухи
Збірки віршів
Книги, які перейшли з нами у рік новий)
Поповнення від українських видавництв
Поповнення від російських видавництв
НАСТоящаЯ мелодиЯ
-
-
Опубліковано 21 листопад 2019 - 13:13
Новогодний подарок для елочки. Волшебная зимняя сказка.
Автор: Стир Дугалд
ИІлюстратор: Сюзанна Рончи
5-18-000850-6#1-84011-832-6
Махаон
2006 год
22 страниц
большой формат (больше А4).
Друга книга із серії, з першою книгою "Новогодние чудеса" ми познайомилися ще в два роки. Вказана серія книг видавалася Махаон двома мовами: російською та українською.
Історія про маленьку ялинку, яка росла далеко в лісі, неподалік від будиночку Дід Мороза. Кожного року в новорічну ніч вона залишалася сама, а мріяла вона бути справжньою новорічною ялинкою.
Сина зацікавили більше об'ємні, випуклі ілюстрації ніж сама розповідь)
Kalinna
-
-
Опубліковано 21 листопад 2019 - 13:16
Наше зимове читання в 3 роки
Синочок виріс та разом з ним “виросла” стопочки зимових книг)
Картонні книги та віммельбухи
Збірки віршів
Книги, які перейшли з нами у рік новий)
Поповнення від українських видавництв
Поповнення від російських видавництв
Різдво Лілі варта своєї ціни? Вона у мене в списку поповнень на цей рік, але вагаюсь...
Цурпалко - однозначно буду брати українською)
НАСТоящаЯ мелодиЯ
-
-
Опубліковано 21 листопад 2019 - 13:23
Зимова Подорож Україною
Автор: Ноа Кременчуцька
Ілюстратор: Надія Дойчева-Бут
Видавництво: Киев
Рік видання: 2015
Формат 240x305 мм
Картон
Книга із серії, також є Подорож Україною, можна останню назвати літньою книгою)
Сім’я подорожує Україною. Книга святкова, яскрава. У книзі 7 розворотів, 7 регіонів. На кожен новий розворот сім’я потрапляє зустрічати нове Свято: Дніпропетровськ – Свято Миколая і Хануки, Петриківка – Свято Маланки за старим календарем, Харків – Новий Рік, Львів – Різдво, Буковель – Різдвяні свята, Закарпаття – замки та дерев'яні церкви Закарпаття Київ - Водохреща.
Єгор любить віммельбухи, із задоволення розглядає.
НАСТоящаЯ мелодиЯ
-
-
Опубліковано 21 листопад 2019 - 13:30
Різдво Лілі варта своєї ціни? Вона у мене в списку поповнень на цей рік, але вагаюсь...
Цурпалко - однозначно буду брати українською)
Оскільки ми великі прихильники книг Дональдсон, а Читаріум барився з виданням Stick Man на українській мові, то я не втрималася та придбала Человеткина) Планую його продавати та купляти Цурпалку)))
Видавництво Небо (NeboBookShop) мені дуже подобається. У даного видавництва багато чудових книг тільки ціни на них дуже високі. У Якабу періодично на дане видавництво гарні знижки, по них і купую. Книжку про Лілі покажу ближче)
НАСТоящаЯ мелодиЯ
-
-
Опубліковано 21 листопад 2019 - 13:41
Різдво
Автор: Сюзанна Гернхаузер
Ілюстратор: Анна Зюсс
Видавництво: Абрикос
Рік видання 2018
Кількість сторінок 22
Формат 175х205 мм
Картон
ISBN 978-966-97706-3-9
Неймовірно святковий та атмосферний віммельбух для найменших, який сповнений атмосферою Різдва) У сина інтерес до даної категорії книг прокинувся в 1,5. Він почав активно та детально цікавитися тим, що знаходиться на зображенні. В 3 роки він вже з легкістю все знаходив, що треба було відшукати. Сміливо можу рекомендувати дану книг для діток менше 2 років.
Kalinna
-
-
Опубліковано 21 листопад 2019 - 13:43
Оскільки ми великі прихильники книг Дональдсон, а Читаріум барився з виданням Stick Man на українській мові, то я не втрималася та придбала Человеткина) Планую його продавати та купляти Цурпалку)))
Видавництво Небо (NeboBookShop) мені дуже подобається. У даного видавництва багато чудових книг тільки ціни на них дуже високі. У Якабу періодично на дане видавництво гарні знижки, по них і купую. Книжку про Лілі покажу ближче)
Остап теж любить Віммельбухи уже більше ніж пів року, ця книга у нас в улюблених
https://www.yakaboo....vimmel-buh.html
Тепер придивляюсь на цю до пари https://www.yakaboo....vne-rizdvo.html
НАСТоящаЯ мелодиЯ
-
-
Опубліковано 21 листопад 2019 - 13:52
Тихі віршики на зиму
Автор: Мар'яна Савка
Ілюстратор: Ольга Кваша
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Серія книг: Вірші для малят
Рік видання 2015
Кількість сторінок 36
Палітурка Тверда
Папір Крейдований
ISBN 978-617-679-203-1
Збірка складається з 13 віршів Мар'яни Савки про зиму та зимові свята - ""Біла пані", "На горбочку", "Ведмежа зима", "Добрий тесля", "Зайчатко", "Зимова пісня", "Диво - місто", "Сани Святого Миколая", "Новий рік", "Запах Різдва", "Різдвяний горішок", "Снігова колядка", "Різдвяне". Ілюстрації дуже ніжні, гарно доповнюють їх. Син любить тварин, тому більше йому сподобалися вірші про них.
НАСТоящаЯ мелодиЯ
-
-
Опубліковано 21 листопад 2019 - 13:57
У нас від видавництва Абрикос ще є віммель про Дитячий садок. Теж в хотілках їхні цьогорічні новинки - Супертовстий та Чарівне Різдво, останнє більш до нашого віку, там є що розглядати)
Опубліковано 21 листопад 2019 - 14:14
Настя, дякую за відгуки, дуже жаль що багато з книжок видані давно і зараз їх в книжкових магазинах немає в наявності
але дещо придивилася й собі. Тобто Толі)) хоча досить часто у нас смаки не збігаються, донедавна взагалі мало приділяв уваги книжкам, то я сміялася, що точно собі купляю)
Опубліковано 21 листопад 2019 - 15:04
Настя, дякую за відгуки, дуже жаль що багато з книжок видані давно і зараз їх в книжкових магазинах немає в наявності
але дещо придивилася й собі. Тобто Толі)) хоча досить часто у нас смаки не збігаються, донедавна взагалі мало приділяв уваги книжкам, то я сміялася, що точно собі купляю)
Це саме наш випадок: на днях придбала "Різдвозавр" Тома Флетчера сину на Миколая)))
Різдвозавр
Автор: Том Флетчер
Ілюстратор: Шейн Дервіс
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Рік видання 2019
Кількість сторінок 384
Палітурка Тверда
Папір газетний
ISBN 978-617-679-609-1
Kalinna
-
-
Опубліковано 21 листопад 2019 - 15:52
Це саме наш випадок: на днях придбала "Різдвозавр" Тома Флетчера сину на Миколая)))
Уже є і продовження, якщо сподобається;-) Різдвозавр та Зимова Відьма
Відредаговано Kalinna, 21 листопад 2019 - 15:56.
Kalinna
-
-
Опубліковано 22 листопад 2019 - 14:47
НАСТоящаЯ мелодиЯ
-
-
Опубліковано 26 листопад 2019 - 13:46
Я багато книжок минулих років виловлювала на різних площадках - ОЛХ, Кідстафф, Клумба. Мені подобається полювати на книги) Я купляючи книгу для сина, розумію, що впершу чергу купляю її для себе) Хоча є категорія дитячих книжок, які я купляю саме для себе, а не для сина) В мене Єгор радіє новій книжці, я йому їх по-трохи видаю.
НАСТоящаЯ мелодиЯ
-
-
Опубліковано 26 листопад 2019 - 14:01
Різдво Лілі
Автор Лоранс Бургіньон
Ілюстратор Андрій Арінушкін
Видавництво Nebo BookLab Publishing
Мова Українська
Рік видання 2016
Перекладач Олександр Бережний
Кількість сторінок 32
Формат 235х270 мм
Палітурка Тверда
Папір Офсетний
ISBN 978-966-97555-6-8
Маленька Лілі непосидюча, активна та весела. Вона живе разом з татом-котом, який працює художником. На дворі Різдво, і їй дуже захотілося на ковзанку. Татові необхідно попрацювати. Проте, йому трапляється дуже вибаглива та вередлива клієнтка. Таткові не вдається заробити, ситуацію рятую Лілі, яка і запрошує його на ковзанку.
У видавництва Небо дві книжечки даної серії – Різдво Лілі, Лілі та море. Остання сину подобається більше, це все із-за великої любові до Моря) Добра, сімейна історія, з ніжно-пастельними ілюстраціями.
НАСТоящаЯ мелодиЯ
-
-
Опубліковано 26 листопад 2019 - 14:17
Сніговий Лев
Автор Джим Хелмор
Ілюстратор Річард Джонс
Мова Українська
Рік видання 2017
Перекладач Валерія Іванова
Кількість сторінок 32
Формат 285x250 мм
Палітурка Тверда
Папір Офсетний
ISBN 978-617-7537-18-1
Книга «Сніговий лев» наш минулорічний хіт) Це й не дивно син фанат Левів вже другий рік!
В центрі історії маленька дівчинка Каро, яка переїздить з мамою у нове місто. Вона відчуває себе самотньою у великому світі, новому місті. Все міняється, коли в будинку з’являється Сніговий Лев, який стає її особливим, найкращим другом. Він їй доймає віднайти в середині себе сміливість, побороти свою сором’язливість, навчить не боятися відкритися іншим, заводити нові знайомства та друзів. Історія дуже зворушлива та добра) Для фанатів Лева, а також дітей яким тяжко відкритися, бояться нового, яких лякають зміни.
НАСТоящаЯ мелодиЯ
-
-
Опубліковано 26 листопад 2019 - 14:41
Мій друг кит повернувся
Автор Бенджі Девіс
Ілюстратор Бенджі Девіс
Мова Українська
Рік видання 2018
Перекладач Валерія Іванова
Кількість сторінок 32
Формат 285х250 мм
Палітурка Тверда
Папір Офсетний
ISBN 978-617-7537-43-3
Ще одна книга від видавництва Небо)
Серія книг про хлопчика Ної, на даний час включає 3 книги видані на українській мові – «Мій друг кит», «Мій друг кит повернувся», «Бабусина пташка». Перші дві книги присвячені зворушливій дружбі хлопчика та кита. Є в ній щось таке в даній серії, що вона манить та хочеться її читати) Був період безперервного її читання.
Відкриваючи книгу «Мій друг кит повернувся» та відразу бачачи сніговий форзац, відразу налаштовуєшся на зимовий настрій) Історія являється продовженням першої книги. Можна читати книгу самостійно, проте краще все-таки мати обидві)
Ноі сумує за маленьким китом, дуже хоче його побачити та постійно його виглядає. Одного зимового дня тато Ноі відправився на своєму рибацькому човні в плавання. Однак, не тато повернувся, море скувало кригою. Хлопчик вирішив піти йому на зустріч, знайшовши тільки човна скутого кригою. Він опинився ніби в пастці. На допомогу йому прийшов такий бажаний та давно очікуваний друг – Кит) Дуже зворушлива та добра історія про дружбу з двох світів, коли двоє розуміють один одного без слів!
НАСТоящаЯ мелодиЯ
-
-
Опубліковано 27 листопад 2019 - 08:51
Різдво у Петсона
Автор Свен Нурдквіст
Ілюстратор Свен Нурдквіст
Видавництво Навчальна книга - Богдан
Серія книг Пригоди Петсона і Фіндуса
Мова Українська
Рік видання 2012
Перекладач Галина Кирпа
Кількість сторінок 24 с.
Формат 210x280 мм
Палітурка Тверда
Папір Крейдований
ISBN 978-966-10-2688-8
Сергія книг про Дідуньо Петсона і кота Фіндуса, який вмів розмовляти. Їх буденне життя в невеличкому хуторі сповнене пригод та цікавих подій.
В даній книзі дідуньо Петсон і кіт Фіндус готувалися до Різдва. У них багато клопотів: принести ялинку та прикрасити її, прибиратися, скупитися, напекти печива … Під час походу за ялинкою стався нещасний випадок – дідуньо боляче забиває ногу, ледве передвигається. У Святвечір в домі сумно, тихо та темно. Фіндус не може з цим миритися та бере справу у свої лапи) Також на допомогу приходять сусіди)
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|