Счастливые мамы 2015
Розпочатий з ллла, 21 лип 2014 21:11
1541 відповідей у цій темі
Polinka78
-
Місто:Полтава -Paris, France
-
Ім'я:Olga
Опубліковано 07 липень 2015 - 17:02
популярний
Тільки прийшла з 2-го УЗД. У нас точно буде дівчинка!) емоції переповнюють) Наша Стефочка вже показала характер, повернулася спинкою і ні в яку не хотіла розвертатися, тільки обличчя ручками закривала, так що на пам'ять зробили тільки одне фото личка. Нас уже 450 г (а от мені цікаво, а де інші 6.5 кг які я набрала?!)
Kvito4ka
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Ксения
Опубліковано 07 липень 2015 - 21:23
Оль, это так классно ! Девочка!!! уии)) очень за вас рада!!!
kateryryna
-
Місто:Полтава, Алмазный
-
Ім'я:Катя
Опубліковано 08 липень 2015 - 03:58
Camila, some miracle, поздравляю!!!
Елена С.
-
-
Ім'я:Лена
Опубліковано 08 липень 2015 - 06:53
Тільки прийшла з 2-го УЗД. У нас точно буде дівчинка!) емоції переповнюють) Наша Стефочка вже показала характер, повернулася спинкою і ні в яку не хотіла розвертатися, тільки обличчя ручками закривала, так що на пам'ять зробили тільки одне фото личка. Нас уже 450 г (а от мені цікаво, а де інші 6.5 кг які я набрала?!)
Как здорово!!!!!!!!!!!!! Два мальчика есть и ещё девочка будет!
limara
-
Місто:Полтава - Мачухи
-
Ім'я:Оля. На "ти"!))))
Опубліковано 08 липень 2015 - 08:11
Вітаю!)) Це класно - бантіки, рюшечки.......
Опубліковано 08 липень 2015 - 08:21
Олечка, я очень рада за вашу семью!))))))
Опубліковано 08 липень 2015 - 08:25
Вітаю!)) Це класно - бантіки, рюшечки.......
Ахаха. У Олі вже ступор, бо вона не знає, як буде заплітати волосся дитині. Тому бантіки, рюшечки для неї класними стануть через кілька років після народження малявки.)
Опубліковано 08 липень 2015 - 08:31
ничего, у меня уже почти мастерски получается)
shepan
-
Місто:Полтава, Браилки
-
Ім'я:Таня
Опубліковано 08 липень 2015 - 08:31
у меня до сих пор ступор по поводу косичек и бантиков, а моим барышням уже по 4,5 года(
Polinka78
-
Місто:Полтава -Paris, France
-
Ім'я:Olga
Опубліковано 08 липень 2015 - 08:33
Мені це так чудно, як це, у мене і дівчинка!
Тренувалася на Владі з косичками, ну що я скажу, є ж дівчатка і з короткими зачісками, правда?)))
Опубліковано 08 липень 2015 - 08:43
Тренувалася на Владі з косичками, ну що я скажу, є ж дівчатка і з короткими зачісками, правда?)))
да, це була незабутня зачіска))
Опубліковано 08 липень 2015 - 08:55
ось таку красу плете наша вихователька, в якої син)))
Відредаговано Мама Лена, 08 липень 2015 - 09:34.
Опубліковано 08 липень 2015 - 09:08
ось таку красу плете наша вихователька, в якої син)))
в нас таку красу плела вихователька, в якої 2 сина)) так що ніякі відмазки не пройдуть)
Опубліковано 08 липень 2015 - 09:19
Это я борюсь за короткую причёску своей девчонки. Пока получается, но всё чаще она хочет волосы до попы, как у любимой воспитательницы СБ, так же быстро и забывает об этом.
Оля, поздравляю и желаю удачных экспериментов с будущей доченькой! Дочка - это классно!
Опубліковано 08 липень 2015 - 09:31
а зачем бороться? это же красиво с хвостиками, при том, что дочка хочет. Другое дело если не хочет длинные волосы, тогда понятно, знаю таких девочек))
Опубліковано 08 липень 2015 - 09:59
а зачем бороться? это же красиво с хвостиками, при том, что дочка хочет. Другое дело если не хочет длинные волосы, тогда понятно, знаю таких девочек))
Ну, во-первых, летом жарко и стоит чуть отрасти волосам - вся шея мокрая. Во-вторых, она не терпит на голове никаких резиночек, обручей и т.п.. Даже самые красивые резиночки - максимум на 5 минут. И в третьих, мне больше нравятся девочки с короткими волосами
Пусть дорастёт до сознательного возраста, тогда уже я руководить не буду.
Опубліковано 08 липень 2015 - 10:31
Оля,я тебе навчу,тільки приїдьте)))
Опубліковано 08 липень 2015 - 12:39
Поздравляю!!!
Опубліковано 08 липень 2015 - 21:39
Девочки, принимайте в свою компанию! Срок 32 недельки, ждем мальчика
Елена С.
-
-
Ім'я:Лена
Опубліковано 08 липень 2015 - 21:41
Девочки, принимайте в свою компанию! Срок 32 недельки, ждем мальчика
Поздравляю!!!!!!!!!!
3 користувачів читають цю тему