Торты
Розпочатий з чонка, 22 тра 2009 15:23
1524 відповідей у цій темі
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 12 вересень 2020 - 23:01
Я теж на мк. Пліз)))
Ні-ні-ні. Я на МК не підписуюсь))). Я хотіла б десь зустрітися з форумчанками, яким цікава кулінарія на посиденьки. Можливо, хтось щось приніс би своє "коронне", з мене - тортик! Але я не знаю де це можна зробити на нейтральній території. Може в кого які ідеї місця і формату є?
Опубліковано 12 вересень 2020 - 23:26
Ну краса ж!!!
Смак, думаю, не розчарує.
Який сир врешті-решт купили?
купила альметте хохланд в АТБ у відерцях, а вершки Преміале 33%. Крем був дуже смачний окремо, прям не вірилось, що я таке зробила))) додала ще вишню на кожний шар. Сподіваюсь, буде смачно)
Опубліковано 14 вересень 2020 - 08:35
А я поділюсь явками: у магазинчику на ринку 23 вересня бачила гарний вибір кілець і навіть дешевше ніж я купила через інтернет
здраствуйте))а не подскажите ,пожалуйста ,где именно на 23 находиться этот магазин или как называется ?
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 14 вересень 2020 - 11:49
здраствуйте))а не подскажите ,пожалуйста ,где именно на 23 находиться этот магазин или как называется ?
Коли я була попереджали, що будуть переїздити у магазин за мобільними телефонами - поруч із входом на ринок, що між Авророю і Ханумою.
Опубліковано 14 вересень 2020 - 11:53
Девочки, а какой крем для Наполеона еще можно?
Мне кроме заварного и Пломбир на ум не приходит ничего.
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 14 вересень 2020 - 12:00
мне нравится заварной сметанный
Опубліковано 14 вересень 2020 - 12:12
Делала 50/50 заварной+сгущенка с маслом. И делала со сметанным (сметана+сах.пудра). Со вторым получился не совсем Наполеон, более мягкий,но имеет место быть. Я не очень люблю просто заварной крем.
Мрія
-
-
Опубліковано 14 вересень 2020 - 13:09
я недавно спробувала новий крем, можливо, комусь буде цікавим. Робила торт вихідного дня (це я так називаю якусь домашню випічку, щоб побалувати домашніх)) - сметанник (до речі, вперше в житті! хоча такий торт на слуху). Коржі розкатувала тоненькі, дуже легке приємне в роботі тісто, можна пекти заздалегідь. Половина білих, половина - темних, з какао. Із промахів: - коржі невеликого діаметру, торт вийшов занадто високим, краще робити ширшим і нижчим, так він буде стійкішим. - полуничне конфі було непомітним ні візуально, ні на смак, воно загубилося, тільки придивившись можна його помітити)) Після пропитування торт дуже м,який, ніжний. Крем сподобався, але він виходить дорогуватим як для буденної випічки. Другий раз такий торт навряд чи спечу, якось сметанник мені не зайшов) Так от крем і рецепт торта звідси: https://www.gdetort....ubnichnym-konfi
Опубліковано 14 вересень 2020 - 18:25
Коли я була попереджали, що будуть переїздити у магазин за мобільними телефонами - поруч із входом на ринок, що між Авророю і Ханумою.
Спасибо вам большое
s_krivoruchko
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Светлана
Опубліковано 15 вересень 2020 - 00:53
Ні-ні-ні. Я на МК не підписуюсь))). Я хотіла б десь зустрітися з форумчанками, яким цікава кулінарія на посиденьки. Можливо, хтось щось приніс би своє "коронне", з мене - тортик! Але я не знаю де це можна зробити на нейтральній території. Може в кого які ідеї місця і формату є?
Можно в таком https://instagram.co...id=jq1hcnelzg2k Я не супер тортомастер, но пришла б, послушала)
Опубліковано 15 вересень 2020 - 04:58
Несколько лет подряд читала Лисицу и думала, как повезло её гостям
Теперь такая же история с Наташей
Хочется быть гостем Мрии...
Но я наверное старею, я теперь не сколько поесть хочу, сколько посмотреть вживую как такая красота делается
Відредаговано mitera, 15 вересень 2020 - 05:09.
Мрія
-
-
Опубліковано 15 вересень 2020 - 08:18
я не готова до публічності, не готова готувати виступ, приносити інвентар (інакше як щось показати наочно?)....
Я б хотіла десь посидіти за "круглим" столом, поспілкуватися вживу (мені ж у вас теж є чому повчитися!), поїсти смачненького))
це якби якась альтанка десь у парку або пустуюча квартира))
Пи.Си. а в антикафе можна приходити зі своєю їжею?
Опубліковано 15 вересень 2020 - 08:58
я не готова до публічності, не готова готувати виступ, приносити інвентар (інакше як щось показати наочно?)....
Я б хотіла десь посидіти за "круглим" столом, поспілкуватися вживу (мені ж у вас теж є чому повчитися!), поїсти смачненького))
це якби якась альтанка десь у парку або пустуюча квартира))
Пи.Си. а в антикафе можна приходити зі своєю їжею?
там у шапці написано - неси їжу, напої)
Опубліковано 24 вересень 2020 - 13:42
Моя "Карпатка" вийшла гористою)
Мрія
-
-
Опубліковано 24 вересень 2020 - 14:02
Моя "Карпатка" вийшла гористою)
які враження?
Опубліковано 24 вересень 2020 - 14:07
які враження?
Це моїй бабусі на день народження, ще не куштували)
Мрія
-
-
Опубліковано 24 вересень 2020 - 14:15
Це моїй бабусі на день народження, ще не куштували)
ага, на замовлення, знач, печеш)) так і запишем))
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 25 вересень 2020 - 15:12
Я також планую повторити - хтось тут правильно писав: велике заварне тістечко.
Чому він такий популярний не збагнула - смачно але нічого надзвичайного. ІМХО
Опубліковано 25 вересень 2020 - 15:27
Я також планую повторити - хтось тут правильно писав: велике заварне тістечко.
Чому він такий популярний не збагнула - смачно але нічого надзвичайного. ІМХО
Саме так, смачно, але не "вау".
Як на мене, зручніше спекти одне велике заварне тістечко у вигляді торта, ніж гратися з маленькими
Мрія
-
-
Опубліковано 25 вересень 2020 - 16:24
Саме так, смачно, але не "вау".
Як на мене, зручніше спекти одне велике заварне тістечко у вигляді торта, ніж гратися з маленькими
Мені поштучні виглядають презентабельніше так би мовити. А щодо смаку, то різниці ж немає.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|