Кто нибудь покупал жилье в ДСК?
Розпочатий з marizka, 06 сер 2013 10:53
13820 відповідей у цій темі
Опубліковано 12 жовтень 2017 - 10:53
Напишите личным сообщением здесь на форуме свой телефон - я Вас добавлю.
Вы еще номер квартиры спрашивайте,как будете в вайбер записывать, а то тут засланные к вам быстро присоединятся...это я так думаю,но не факт.. ВОПРОСИЩЕ,ПЛИЗ,ТКНИТЕ НОСОМ!!!!!ХЕЛП!!!! Як на сайте ДАБІ знайти свій дім?номер є - куди вводити дані???(((
Комбінатор
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 12 жовтень 2017 - 12:05
Вы еще номер квартиры спрашивайте,как будете в вайбер записывать, а то тут засланные к вам быстро присоединятся...это я так думаю,но не факт..
ВОПРОСИЩЕ,ПЛИЗ,ТКНИТЕ НОСОМ!!!!!ХЕЛП!!!! Як на сайте ДАБІ знайти свій дім?номер є - куди вводити дані???(((
Там вверху справа есть графа "поиск". Вот туда.
Bilichenko 39
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 12 жовтень 2017 - 12:26
Нас в группе уже 20 человек! Процесс идет.
Опубліковано 12 жовтень 2017 - 13:42
Там вверху справа есть графа "поиск". Вот туда.
ответ не верен((( не выдает ничего - типа,не находит - не только меня интересующего документа, а даже тех,что нашла на этом же сайте(((
Комбінатор
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 12 жовтень 2017 - 14:03
ответ не верен((( не выдает ничего - типа,не находит - не только меня интересующего документа, а даже тех,что нашла на этом же сайте(((
значит у них "глючит" функция поиска.
Bilichenko 39
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 12 жовтень 2017 - 17:43
Все, кто добавляется - сразу пишите номер квартиры, если не указываете - не добавляем.
lucimen
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
Місто:біліченка39
-
Ім'я:Олександр
Опубліковано 13 жовтень 2017 - 08:03
Шановні сусіди Б39!
Збори на 21.10.2017 на 11-00год біля будинку
Комбінатор
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 13 жовтень 2017 - 08:24
Шановні сусіди Б39!
Збори на 21.10.2017 на 11-00год біля будинку
А з ДБК хто буде: як завжди Тамару "під танки кинуть" чи Святослава, який на всі питання буде відповідати щось типу: "та я точно не в курсі, там керівництво зараз щось вирішує... ждіть ..."?
До речі, що там в групі пишуть, а то я не в курсі .
Добавте мене хоч хто-небудь!
Відредаговано Комбінатор, 13 жовтень 2017 - 09:12.
Опубліковано 13 жовтень 2017 - 09:58
А з ДБК хто буде: як завжди Тамару "під танки кинуть" чи Святослава, який на всі питання буде відповідати щось типу: "та я точно не в курсі, там керівництво зараз щось вирішує... ждіть ..."?
До речі, що там в групі пишуть, а то я не в курсі .
Добавте мене хоч хто-небудь!
главное - их пригласить - уведомить,так сказать.До этого числа у Вас время есть - можете даже письменно - кто-то пусть занесет приглашение. а его зарегистрируют с входным номером.Если нет - просто снимите на телефон отказ, если нет - фиг ,простите, с ними - Вы свое дело сделаете.К нам под танки вообще никого не кинули,пришел,на свою беду,начальник ЖЕКа(( и усё...
Комбінатор
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 13 жовтень 2017 - 11:06
Панове! Раз мене добавляють в Вайбері, то висловлю тут Вам свою думку з приводу засобів масової інформації на наших зборах! Думки про те, що запрошувати засоби масової інформації на збори не варто на мою думку хибні! А побоювання того, що цим ми зробимо комусь гірше взагалі виглядають як повний абсурд! Усвідомте: ГІРШЕ ВЖЕ НЕ БУДЕ, МИ З ВАМИ НА ДНІ! Тому про проблему вже треба кричати на всю Полтаву чи навіть країну! Досить Вам уже "загравати" із ДБК, який тільки тягне час і "плювати хотів" на наші з Вами інтереси. Як з'ясувалося, вони кожному із нас розповідають різні "байки" з єдиною метою - щоб тільки ми сіділи тихо і не псували їм репутацію! Хочете далі сидіти чекати, щоб В МАЙБУТНЬОМУ ДІЙСНО ЗАЛИШИТИСЯ БЕЗ КВАРТИР І ГРОШЕЙ, ЯКІ МИ ЗАПЛАТИЛИ - воля Ваша, сидіть ждіть!
Задайте собі питання: 1)скільки Ви чули обіцянок від ДБК? 2) Скільки з них вони виконали?
ЯК ВАМ СПІВВІДНОШЕННЯ: обіцянок чули багато, кожен різну кількість, а виконаних - 0!
Ви досі не розумієте, що нас з Вами обманюють "як малих дітей"?!
Ось Вам конкретний приклад: Башкірцева 31! Після виступу мешканців будинку у ЗМІ через пару місяців будинок зданий! ЧАС ДІЯТИ РАДИКАЛЬНО, бо мирні наші розмови з ДБК ні до чого не призвели! На жаль, це так! ПОЧНІТЬ НАРЕШТІ ДУМАТИ І ЗРОЗУМІЙТЕ ЩО ВІДБУВАЄТЬСЯ!
Irеn
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
Місто:БИЛИЧЕНКО 39
-
Ім'я:Ирина
Опубліковано 13 жовтень 2017 - 11:31
Вы сможете выступить от нас всех на собрании?Видно что вы грамотный человек и знаете толк в делах.А мы поддержем,так как нужно чтоб один человек говорил а не все кричали!!!
Параджан 3
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 13 жовтень 2017 - 11:40
За
Терміново! Всім власникам квартир в будинку по вул. Параджанова, 3
ТЕРМІНОВО!!! Всім власникам квартир в будинку по вул. Параджанова, 3, укласти договори з ПАТ "Полтаваобленерго" в абонентському відділі за адресою: м Полтава, вул. Соборності, 46 б, каб. №4, Світлана Олександрівна.
Прийом документів тільки в п'ятницю 13.10.2017 і у вівторок 17.10.2017 з 8.00 до 18.00
При собі мати копії:
паспорта,
коду,
технічного паспорта
копію виписки з реєстру про присвоєння права власності.
lucimen
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
-
Опубліковано 13 жовтень 2017 - 12:53
Панове! Раз мене добавляють в Вайбері, то висловлю тут Вам свою думку з приводу засобів масової інформації на наших зборах! Думки про те, що запрошувати засоби масової інформації на збори не варто на мою думку хибні! А побоювання того, що цим ми зробимо комусь гірше взагалі виглядають як повний абсурд! Усвідомте: ГІРШЕ ВЖЕ НЕ БУДЕ, МИ З ВАМИ НА ДНІ! Тому про проблему вже треба кричати на всю Полтаву чи навіть країну! Досить Вам уже "загравати" із ДБК, який тільки тягне час і "плювати хотів" на наші з Вами інтереси. Як з'ясувалося, вони кожному із нас розповідають різні "байки" з єдиною метою - щоб тільки ми сіділи тихо і не псували їм репутацію! Хочете далі сидіти чекати, щоб В МАЙБУТНЬОМУ ДІЙСНО ЗАЛИШИТИСЯ БЕЗ КВАРТИР І ГРОШЕЙ, ЯКІ МИ ЗАПЛАТИЛИ - воля Ваша, сидіть ждіть!
Задайте собі питання: 1)скільки Ви чули обіцянок від ДБК? 2) Скільки з них вони виконали?
ЯК ВАМ СПІВВІДНОШЕННЯ: обіцянок чули багато, кожен різну кількість, а виконаних - 0!
Ось Вам конкретний приклад: Башкірцева 31! Після виступу мешканців будинку у ЗМІ через пару місяців будинок зданий! ЧАС ДІЯТИ РАДИКАЛЬНО, бо мирні наші розмови з ДБК ні до чого не призвели! На жаль, це так! ПОЧНІТЬ НАРЕШТІ ДУМАТИ І ЗРОЗУМІЙТЕ ЩО ВІДБУВАЄТЬСЯ!
Хоча й маю інші думки як «впихувати невпихуємоє» проте твою думку поважаю! Мабуть лише на фініші цієї історії як утихнуть страсті і пройде трохи часу можна буде сказати якби було краще а як ні. Збори вони для того і існують щоб зібратися-вирішити-зробити. Якщо більшість підтримає описаний тобою алгоритм то меншість підкориться рішенню більшості. Але на «броньовика» повинен буде залізти той хто цілком і повністю вірить що саме цей алгоритм вірний!
В усих разом взятих ДСКовських будинках не було такого крутого "місива" і якщо вони кругом стукали і їм відкривали то нам ще тричі потрібно подумати куди постукати а куди краще носа несувати.
добавляйся вже у Вайбер а то ми тут скоро лише друг другу та для ДБК писатимемо
Ніколи не думав що буду так радий "що ми на дні", якщо під цим дном немає іншого так це взагалі обнадіює .
Відредаговано lucimen, 13 жовтень 2017 - 12:58.
Опубліковано 13 жовтень 2017 - 14:10
100000%%%%%% болтать,что тут,что в вайбере,что на собрании можно - толку просто не будет, все, я так понимаю, возмущаются так уже третий год...ну еще 3 года на собрании повозмущайтесь! Каждый пусть сам себе задаст вопрос - ЧЕГО Я ХОЧУ ОТ ЭТОГО СОБРАНИЯ? Если хотите решить свою проблему,то за 2 года можно было уже понять,что БОЛТОВНЕЙ СРЕДИ СВОИХ,ГДЕ БЫ ЭТО НИ БЫЛО,НИЧЕГО НЕ ДОБИТЬСЯ!!!! Вот народ...и копейки с них не просят, а они ж...подорвать не могут...людей на помощь позвать не хотят...ДА НЕ СПРАВИТЕСЬ ВЫ С НИМИ САМИ,КАК И НЕ СПРАВИЛИСЬ ЗА 2 ГОДА!!!! ЗОВИТЕ ВСЕХ,КОГО МОЖНО - ТОГДА ЕСТЬ ШАНС!
Комбінатор
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 13 жовтень 2017 - 14:26
Хоча й маю інші думки як «впихувати невпихуємоє» проте твою думку поважаю! Мабуть лише на фініші цієї історії як утихнуть страсті і пройде трохи часу можна буде сказати якби було краще а як ні. Збори вони для того і існують щоб зібратися-вирішити-зробити. Якщо більшість підтримає описаний тобою алгоритм то меншість підкориться рішенню більшості. Але на «броньовика» повинен буде залізти той хто цілком і повністю вірить що саме цей алгоритм вірний!
В усих разом взятих ДСКовських будинках не було такого крутого "місива" і якщо вони кругом стукали і їм відкривали то нам ще тричі потрібно подумати куди постукати а куди краще носа несувати.
Ніколи не думав що буду так радий "що ми на дні", якщо під цим дном немає іншого так це взагалі обнадіює .
Саня, я теж твою думку поважаю, хоча маю думку, відмінну від твоєї. Щодо дна, то можеш не сумніватися - ми з Вами на дні, це точно! Де "плавають" дядя Вітя з тьотею Валею - це ще питання, а питання про наше місцезнаходження вирішено! Пробач за каламбур!
Одне скажу точно, якщо в пресі прозвучить усе про нашу ситуацію, кримінальну і не дуже - від цього гірше не буде! Цей "нарив" уже таких розмірів, що заховати його не вдасться і він рано чи пізно "вскриється". Хай краще раніше, щоб були хоч маленькі шанси у нас взяти за ...опу тих, хто "кинув" нас на гроші, які ми заплатили за свої квартири! Своїх грошей назад нам уже не бачити як своїх вух при будь-якому розвитку подій! Питання одне: "вирвем" ми у шахраїв свої квартири чи ні!
До речі повністю згоден з "Юнона і Авось"! Як я бачу розумна людина, таких би людей нам в "команду" та побільше!
Щодо виступу на зборах, думаю і я і Саня обов'язково висловимо своє бачення та наявну у нас інформацію і постараємся донести суть проблеми до Вас! Щоправда тепер я для себе не бачу сенсу йти на ці збори! Поговорити ми й так можемо! Я вже й так за 2 роки ночами не сплю, усвідомлюючи в що "вляпався", таблетки п'ю! За втрачене здоров'я і нерви ДБК мені відшкодування не дасть! Поговорити з Вами та пити зайвий раз таблетки бажання не багато! Поговорите й без мене, нехай ДБК Вам лишній раз "на вуха лапші повішає про світле майбутнє" та й розійдетеся! І будете далі з ДБК "сюсюкатися", а ті знов розлабляться і покладуть на нас відомий Вам предмет! Бо коли не спілкуйся з ДБК у них 2 "відмазки": 1) Ждіть, все буде. 2) Нам всеодно. Якщо Ви всі цього ще не помітили, то я не знаю скільки часу Ви ще їстимете "вагон лапші, яка повішена Вам на вуха працівниками ДБК".
Відредаговано Комбінатор, 13 жовтень 2017 - 14:31.
Опубліковано 13 жовтень 2017 - 14:28
Судя по тому,что 2 года народ собирается,то еще 2 года на второе собрание нужно будет((( Пусть утрированно, но так это выглядит со стороны. На броневик лезть не нужно,никто не орет - ребята делают свое дело.Слышала,что у вашего дома есть в "хозяевах" квартир адвокат - поговорите с ним или другим юристом(просто знакомым чьим-то). Если будет вопросы задавать компетентное лицо,то будет картинка солиднее и понятнее. Нужно ведь задавать правильные вопросы,оперирую фактами по вашему дому,включая все отписки,о которых тут говорилось, из разных инстанций - их тоже принести и посветить перед камерой. Пусть кто-то впустит к себе в квартиру - с ремонтом или без - что бы показать,что там за годы простоя делается.Думаю,что подобрать нужную квартиру во всем доме не составит труда,желательно,конечно, на нижних этажах,что бы ребята аппаратуру не тащили на самый верх...Если будет представитель ДСК - вопросы перед камерой задать ему,если нет - обращение к ДСК на камеру.Не бояться красного словца и кого-то попросить - мол,бачите яке становище,не сьогодні-завтра можемо опинитися без даху над головою,без грошей,з малолітніми дітьми,ошукують сотні людей,на тісячі долларів, а держава не може,чи не хоче захистити - тут в хід йдуть відписки з державних установ(КАК МНЕ ТУТ ГОВОРИЛОСЬ,ЧТО ВЫ СТУЧАЛИ И ПОЛУЧАЛИ ЛИШЬ ОТПИСКИ).ну и,типа, просите помочь и т.д. не мне,как говорится,учить.Так ведь и видеообращение к президенту можно сделать - было бы желание - ни копейки не стоит.
А по поводу того куда совать нос или нет,или как там, так это именно о жлобстве и халявном отоплении...Вам уже скрывать нечего ...это...вы живете в своих квартирах,но пустили вас туда по-тихому,оформить квартиры не дали, а бабки забрали, 2 года живете - ни за что не платите и давайте молчать, а то заставят что-то делать...или что-то в этом роде....не знаю...я бы присоединялась к инициативной группе и помогала им в борьбе за свое-за наше!
а болтовня..это ,что на кухне у себя,что тут,что в вайбере,что на собрании...решить ,что делать можно и в вайбере - не морозя зад,так сказать и не тратя много времени.На собрании нужно уже что-то делать,после первой конкретики ,родится план действий и пойдет...если инициаторы не охладеют от вашей(общедомовой) безинициативности
Комбінатор
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 13 жовтень 2017 - 14:44
Судя по тому,что 2 года народ собирается,то еще 2 года на второе собрание нужно будет((( Пусть утрированно, но так это выглядит со стороны. На броневик лезть не нужно,никто не орет - ребята делают свое дело.Слышала,что у вашего дома есть в "хозяевах" квартир адвокат - поговорите с ним или другим юристом(просто знакомым чьим-то). Если будет вопросы задавать компетентное лицо,то будет картинка солиднее и понятнее. Нужно ведь задавать правильные вопросы,оперирую фактами по вашему дому,включая все отписки,о которых тут говорилось, из разных инстанций - их тоже принести и посветить перед камерой. Пусть кто-то впустит к себе в квартиру - с ремонтом или без - что бы показать,что там за годы простоя делается.Думаю,что подобрать нужную квартиру во всем доме не составит труда,желательно,конечно, на нижних этажах,что бы ребята аппаратуру не тащили на самый верх...Если будет представитель ДСК - вопросы перед камерой задать ему,если нет - обращение к ДСК на камеру.Не бояться красного словца и кого-то попросить - мол,бачите яке становище,не сьогодні-завтра можемо опинитися без даху над головою,без грошей,з малолітніми дітьми,ошукують сотні людей,на тісячі долларів, а держава не може,чи не хоче захистити - тут в хід йдуть відписки з державних установ(КАК МНЕ ТУТ ГОВОРИЛОСЬ,ЧТО ВЫ СТУЧАЛИ И ПОЛУЧАЛИ ЛИШЬ ОТПИСКИ).ну и,типа, просите помочь и т.д. не мне,как говорится,учить.Так ведь и видеообращение к президенту можно сделать - было бы желание - ни копейки не стоит.
А по поводу того куда совать нос или нет,или как там, так это именно о жлобстве и халявном отоплении...Вам уже скрывать нечего ...это...вы живете в своих квартирах,но пустили вас туда по-тихому,оформить квартиры не дали, а бабки забрали, 2 года живете - ни за что не платите и давайте молчать, а то заставят что-то делать...или что-то в этом роде....не знаю...я бы присоединялась к инициативной группе и помогала им в борьбе за свое-за наше!
а болтовня..это ,что на кухне у себя,что тут,что в вайбере,что на собрании...решить ,что делать можно и в вайбере - не морозя зад,так сказать и не тратя много времени.На собрании нужно уже что-то делать,после первой конкретики ,родится план действий и пойдет...если инициаторы не охладеют от вашей(общедомовой) безинициативности
Не, ну дай Бог мне с Вами познакомится! С Вами приятно общаться: в каждом сообщении четко, понятно, коротко и по сути излагаются разумные принципы действий для достижения результата! Мне на этом форуме хоть поговорить есть с кем (не в обиду остальным), вижу Вы меня понимаете!
lucimen
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
-
Опубліковано 13 жовтень 2017 - 16:37
люди добрі не дай боже будь кому попасти в такий водоворот як ми, якби ви ознайомилися з усією хронологією подій які відулися по нашому будинку думаю не в однієї б людини сердце прихватило. А ми повноцінно ні разу ще не збиралися. Я просто прошу і умоляю давайте хоч раз зустрінемся, ми ще не бачили друг друга а тут кожен ставе умови то пресу, то телебачення - а може ще артилерію запросить та підтримку з повітря. Якщо хтось думає що буде скучно на зборах - я сумніваюся. Якщо хтось думає що за одні збори (зі ЗМІ чи без) все рішиться - такого не буде. В нас на перші збори прийшли були 6 чоловік, уявіть якби я запросив туди телебачення - це щоб ДБК животи порвали зо сміху.
Я дуже сумніваюся що в усих будинків перші повноцінні збори проходили разом зі ЗМІ. А як тільки прийде на збори 50-60 чоловік - зовсім по іншому і ДБК буде реагувати на наші вимоги і навіть зачешеться (не надовго.але все рівно). І про ЗМІ кому дуже кортить теж можна вирішувати на зборах і знявши оту лапшу що нам навішає ДБК привязати її до конкретних дат якщо вони не знають і не памятають.
я надіюсь з приводу халявного опалення Ви пошутили, бо якщо ні то давайте махнемся з вами квартирами я свою з халявним на Вашу з 6,879грн за куб газу.
Для жителів Б39 я прошу тільки одне - прийдіть!!!
Опубліковано 13 жовтень 2017 - 22:15
Не, ну дай Бог мне с Вами познакомится! С Вами приятно общаться: в каждом сообщении четко, понятно, коротко и по сути излагаются разумные принципы действий для достижения результата! Мне на этом форуме хоть поговорить есть с кем (не в обиду остальным), вижу Вы меня понимаете!
ой,спасибо аж зарделась(подходящего смайла не нашла(( Вы мне льстите..Дай Бог нам всем познакомиться и при более благоприятных обстоятельствах!
Опубліковано 13 жовтень 2017 - 22:30
люди добрі не дай боже будь кому попасти в такий водоворот як ми, якби ви ознайомилися з усією хронологією подій які відулися по нашому будинку думаю не в однієї б людини сердце прихватило. А ми повноцінно ні разу ще не збиралися. Я просто прошу і умоляю давайте хоч раз зустрінемся, ми ще не бачили друг друга а тут кожен ставе умови то пресу, то телебачення - а може ще артилерію запросить та підтримку з повітря. Якщо хтось думає що буде скучно на зборах - я сумніваюся. Якщо хтось думає що за одні збори (зі ЗМІ чи без) все рішиться - такого не буде. В нас на перші збори прийшли були 6 чоловік, уявіть якби я запросив туди телебачення - це щоб ДБК животи порвали зо сміху.
Я дуже сумніваюся що в усих будинків перші повноцінні збори проходили разом зі ЗМІ. А як тільки прийде на збори 50-60 чоловік - зовсім по іншому і ДБК буде реагувати на наші вимоги і навіть зачешеться (не надовго.але все рівно). І про ЗМІ кому дуже кортить теж можна вирішувати на зборах і знявши оту лапшу що нам навішає ДБК привязати її до конкретних дат якщо вони не знають і не памятають.
я надіюсь з приводу халявного опалення Ви пошутили, бо якщо ні то давайте махнемся з вами квартирами я свою з халявним на Вашу з 6,879грн за куб газу.
Для жителів Б39 я прошу тільки одне - прийдіть!!!
Не поверите - после первого же собрания ,которое прошло,кстати, со СМИ пошел сдвиг,тьфу=тьфу, еще не знаем на сколько,т.к. темп не устраивает,но котлы ставят каждый день и все под общим!!!контролем - каждый отписывается куда подал документы,у кого поставили котел,сколько времени заняло - и это читает вся группа в вайбере и секрета нет ни у кого кто из какой квартиры.ТУТ СЕКРЕТА НЕТ,У СЕБЯ В ВАЙБЕРЕ ТОЖЕ ОБЩАЙТЕСЬ БОЛЕЕ ТЕСНО.Именно поэтому наш дом собирается реально для реальных действий - СПАСИБО ТЕМ,КТО НАС ОРГАНИЗОВАЛ!!!НИЗКИЙ ПОКЛОН И УВАЖЕНИЕ!!! А вашим мало общения,вот и хотите встретиться,видимо...
Про халявное отопление - почитала треп на форуме,некоторых интересовал вопрос кто будет платить,если будут отапливать электроэнергией,типа ДСК? - вот вывод и сделала ,вполне,кстати,логичный - не скандалите,тайны какие-то,туда не стучите,того не зовите,давайте тихо соберемся,увидим друг друга в лицо... Видимо, халявное электроотопление лучше,чем законное газовое. Да и какое отопление...дом-призрак...решать нужно проблемищу, а не проблему...
ЛИЧНО К ВАМ ПРЕТЕНЗИЙ НИ КАКИХ,ДА И ВООБЩЕ КАКИЕ ОНИ МОГУТ БЫТЬ У МЕНЯ К ВАМ?! НЕ ПРИНИМАЙТЕ ВСЕ БУКВАЛЬНО К СЕБЕ .Вы - как представитель своего дома...хоть,как мне ни странным это кажется, не очень жалующий прессу,даже в своих(имею в виду Ваш дом в целом)интересах. Я- незримый подстрекатель Вашего дома в целом))) к более активным действиям в Вашу пользу...как эгоистическая скотина(это я о себе)))) не столько за вас,сколько против ДСК - вот и все...Для чего?- писалось выше - ВМЕСТЕ МЫ - СИЛА! Был бы сюжет о Вашем доме - это был бы уже цикл ...ДКС есть смысл пошевелиться, больше шумихи - смысл быстрее шевелиться...ВОТ,СОБСТВЕННО И ВСЕ...
P.S. Да, про махнемся - я за свою хожу и хай поднимаю,на собрания,кстати,тоже, в отличии от Вас.Так что - "махаться" не собираюсь ,не в обиду,даже не против Вас, а для тех,кто еще подумает,что мне хорошо, а ему плохо - зад поднимать нужно - будет и у вас хорошо.
Понимаю задницу вопроса((( но столько в доме инертных...жуть...а те,кто поднял ж...боится ее 2 метра куда-то донести...образно,жестко,но так оно со стороны...
Почитаю - вроде начинают шевелиться - ура-сдвиг пошел!!! ан-нет!(((только качнуло малость....
ВСЕМ ТЕРПЕНИЯ,НАСТОЙЧИВОСТИ И РЕШИТЕЛЬНОСТИ!
ПРОСТИТЕ,ЕСЛИ КОГО НЕНАРОКОМ ОБИДЕЛА - НЕ СО ЗЛА НА ВАС И НЕ КОНКРЕТНО К ВАМ, К СИТУЁВИНЕ(((
Відредаговано Юнона и Авось, 13 жовтень 2017 - 22:35.
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|