Перехід до вмісту

Фотографія

Кто нибудь покупал жилье в ДСК?

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
13820 відповідей у цій темі

#13501 Bilichenko 39

Bilichenko 39
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Bilichenko 39

Опубліковано 09 жовтень 2017 - 21:41

Читаю цю тему форуму і розумію куди я "вляпався"(((

Еще у одного человека, благодаря тому, что мы перестали молчать, открылись глаза. 

Об автодоре же инфо дошла до Гройсмана, будем стучать во все двери- и откроют!!! Хватит всем сидеть молча! Мы только провоцируем ДСК на бездействие!

#13502 Irеn

Irеn
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Місто:БИЛИЧЕНКО 39
  • Ім'я:Ирина

Опубліковано 09 жовтень 2017 - 21:54

Еще у одного человека, благодаря тому, что мы перестали молчать, открылись глаза. 

Об автодоре же инфо дошла до Гройсмана, будем стучать во все двери- и откроют!!! Хватит всем сидеть молча! Мы только провоцируем ДСК на бездействие!

Согласна,есле они не прийдут,и ничего не скажут,а будут прятаться 18.10 .Давайте тогда соберемся и будем думать что делать дальше.

Відредаговано Irеn, 09 жовтень 2017 - 21:56.

#13503 lucimen

lucimen
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Місто:біліченка39
  • Ім'я:Олександр

Опубліковано 09 жовтень 2017 - 22:18

Зараньше не розстраюйтесь, більшість будинків здаються більш менш допустимо.

Це по Б39 можна вже писати детективну історію з накладом не менше 124 примірника (119-для жителів;1-для ДБК;1-для ДАБІ;1-для Процика; 1-для тьоті Валі; 1-в центральну бібліотеку)

Согласна,есле они не прийдут,и ничего не скажут,а будут прятаться 18.10 .Давайте тогда соберемся и будем думать что делать дальше.

поправлю Вас - 18.10.17 вони назначать дату зборів (або це зробимо ми якщо вони не созріють) 

#13504 Комбінатор

Комбінатор
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Комбінатор

Опубліковано 10 жовтень 2017 - 07:38

Ну варто зауважити що "вляпалися" не Ви один, а більше 100 сімей (якщо вірити інформації, що в будинку 107 квартир то 107 людей ДБК "розвів" як лохів). 

От тепер оцініть талант відділу маркетингу "розводити" людей "красивими казками". "Бабки" давай зараз, а квартиру отримаєш колись потім, коли не знаєм, ну колись потім обов'язково - схоже це девіз ДБК.

Відредаговано Комбінатор, 10 жовтень 2017 - 07:42.

#13505 Комбінатор

Комбінатор
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 10 жовтень 2017 - 08:04

Зараньше не розстраюйтесь, більшість будинків здаються більш менш допустимо.

Це по Б39 можна вже писати детективну історію з накладом не менше 124 примірника (119-для жителів;1-для ДБК;1-для ДАБІ;1-для Процика; 1-для тьоті Валі; 1-в центральну бібліотеку)

поправлю Вас - 18.10.17 вони назначать дату зборів (або це зробимо ми якщо вони не созріють) 

Судячи з того, що менеджер ДБК старався пообіцяти нам що-небуть аби ми скоріше від нього відчепилися і більш-менш задоволені пішли собі далі, а то під кабінетом уже стояли чергові лохи, готові відддати ДБК свої гроші і "вляпатися" в те саме що й ми, в те що ДБК до чогось "созріє" 18.10.2017 я не вірю. Знаєте, я взагалі цим шахраям уже не вірю, багато вони вже чого нам обіцяли і до сьогодні ЖОДНА ОБІЦЯНКА НЕ  ВИКОНАНА! Дивує мене оптимізм Олександра, який чомусь бачу їм ще й досі щиро вірить, після 2-річного періоду "вішання лапші" нам на вуха. Мій прогноз: 18.10.2017 Тамара Олександрівна або Святослав Ігорович в черговий раз будуть нам розказувати, що все в них під контролем, скоро все буде, коли не знаєм ну все буде і проситимуть дати їм ще місяць щоб владнати певні важливі нюанси. Дай Бог щоб хоч цього разу я в прогнозах помилився.

Щодо виступу на зборах їх генерального директора дяді Віті то в те, що він прийде я не вірю. Це справжній чоловік вийшов би сміливо до людей, знаючи що розмова буде жорстка і звучатимуть "незручні" питання, дав би відповіді, вибачився за таку "волокіту", пояснив би ситуацію. Але дядя Вітя не такий, він ховається від нас як щур, частіше за все під спідницею Тамари Олександрівни (бо кидає її нам "на поталу"), боїться відповідати за те, що заварив, боїться навіть з нами зустрічатися і всіляко цього уникає: то зайнятий, то за кордоном, то в Києві, то ще десь і ввесь час знаходяться "відмазки", що в свою чергу вказує на те ким він є - справжнім чоловіком людину з такою поведінкою назвати неможливо! 

Висновок: пора діяти самим, а не чекати "милості" цих чинуш із непонятної організації під назвою Полтавський ДБК. Дехто з нас уже діє і правильно робить! Так що треба не балакати, а збиратися і діяти, не жаліючи ДБК і перестати з ними панькатися! У розмовах з нами вони позиціонують себе як люди яким всерівно все те , що відбувається. Публікації в ЗМІ, заяви в міліцію, прокуратуру, суд - за їх словами все їм по відомому предмету. Варто це перевірити... 

Відредаговано Комбінатор, 10 жовтень 2017 - 09:29.

#13506 ktot2

ktot2
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:ktot

Опубліковано 10 жовтень 2017 - 08:36

Поясніть мені одне - це один форум чи є ще якісь? я не можу зрозуміти де дописи інших будинків проблемних вони також розводили соплі? чому тоді їхні проблеми вже освітлені в змі? 

Я думаю, що до кінця тижня буде публікація в "Коло" для початку.

#13507 Комбінатор

Комбінатор
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 10 жовтень 2017 - 09:18

Поясніть мені одне - це один форум чи є ще якісь? я не можу зрозуміти де дописи інших будинків проблемних вони також розводили соплі? чому тоді їхні проблеми вже освітлені в змі? 

Я думаю, що до кінця тижня буде публікація в "Коло" для початку.

Є ще групи в соціальних мережах, де люди об'єднуються у зв'язку з такими проблемами! Інші будинки діяти почали раніше, не на форумах кричали, а реально швиденько зібралися, запросили ЗМІ і вперед... Як бачите, вони діяли разом і все вийшло, на відіміну від нас - Б39.

У нас же далі розмов про те, що треба зібратися справи не йдуть...

Люди, яким набридло чекати діють кожен сам від себе...

Бо інвестори Біліченка 39 як показує життя зібратися не здатні, як на форумі кричати - ми можем! А як до діла: захворів, забив, теща приїхала, на рибалку запросили, кум прийшов і ще тисячі причин, що заважають прийти на збори...

Відредаговано Комбінатор, 10 жовтень 2017 - 09:23.

#13508 Bilichenko 39

Bilichenko 39
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 10 жовтень 2017 - 10:31

В случае обогрева электрикой, электрику оплачивает ДСК? Кто знает, прокомментируйте.

#13509 Комбінатор

Комбінатор
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 10 жовтень 2017 - 10:59

В случае обогрева электрикой, электрику оплачивает ДСК? Кто знает, прокомментируйте.

В нашому випадку в будинку включи який-небудь потужний електроприбор автомат одразу вибиває, так що на електричному опаленні далеко не заїдеш бо вибиватиме щохвилини. Лічильники є, поки право власності не оформлено платить ДБК, а потім коли оформимо право власності років через 20 зможуть предявити нам претензії і вимагати оплату використаної електроенергії. Електричне опалення в нашому випадку не варіант поки до будинку не прокладуть нормальний силовий кабель, а не оцей "будівельний провід".

А взагалі Ви б про здачу будинку в експлуатацію і оформлення права  власності краще б думали, а не про різні другорядні на даний час проблеми.

Відредаговано Комбінатор, 10 жовтень 2017 - 11:01.

#13510 Bilichenko 39

Bilichenko 39
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 10 жовтень 2017 - 12:07

В нашому випадку в будинку включи який-небудь потужний електроприбор автомат одразу вибиває, так що на електричному опаленні далеко не заїдеш бо вибиватиме щохвилини. Лічильники є, поки право власності не оформлено платить ДБК, а потім коли оформимо право власності років через 20 зможуть предявити нам претензії і вимагати оплату використаної електроенергії. Електричне опалення в нашому випадку не варіант поки до будинку не прокладуть нормальний силовий кабель, а не оцей "будівельний провід".

А взагалі Ви б про здачу будинку в експлуатацію і оформлення права  власності краще б думали, а не про різні другорядні на даний час проблеми.

Думаємо, так як и Ви! Але ми і думаємо за зроблений ремонт!!! Чи Вам байдуже, що з ним трапиться? 

Ми вже давно готові до рішучих дій, але аудиторія розділилась на лояльних, які готові терпіти, і тих, хто ніби і налаштовані діяти рішуче, але з якихось причин цього не робить. 

#13511 Irеn

Irеn
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 10 жовтень 2017 - 13:17

Согласна,я тоже думаю и за документы и за ремонт который сейчас стоит не дешево.Просто как говорили ранее у нас в доме половина хотят заселится а половине наплевать сидит дома в тепле и все,а вот например я вынуждена платить за съемное жилье,когда свое стоит и кто знает сколько еще стоять будет,вот и все,таким как мы конечно хочется чтобы все побыстрее закончилось,а другие сидят и думают когда напишут на сайте сдан в експлуатацыю тогда и пойдём оформлять документы,есле бы вернуть время лучше бы на гаи купила,а не у етих..даже нет слов для выражения

#13512 Комбінатор

Комбінатор
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 10 жовтень 2017 - 13:19

Думаємо, так як и Ви! Але ми і думаємо за зроблений ремонт!!! Чи Вам байдуже, що з ним трапиться? 

Ми вже давно готові до рішучих дій, але аудиторія розділилась на лояльних, які готові терпіти, і тих, хто ніби і налаштовані діяти рішуче, але з якихось причин цього не робить

З ремонтами не варто було поспішати, знаючи як ДБК виконує свої обіцянки: газу немає і не буде, нормально підведеної електроенергії нема і як з'ясувалося буквально сьогодні, після особистого прийому у керівництва "Полтаваобленерго", не буде доки ми не оформимо право власності і не укладемо договори з "Полтаваобленерго". Тільки після цього буде прокладено нормальний силовий кабель замість отих дротиків, які призначені лише для роботи будівельників, а ми вже пробуємо використовувати електрику як підключену повноцінно, в результаті чого електроенергія в будинку пропадає регулярно бо вибиває автомат. Так це зараз тільки кілька квартир повноцінно намагаються її використовувати. Страшно уявити що буде коли всі квартири будуть пробувати користуватися повноцінно. Для того, щоб укласти договори на газо і електропостачання слід зареєструвати право власності, а для цього треба здати будинок в експлуатацію! Тим, хто повірив обіцянкам-цяцянкам і завершив ремонт ДБК зробило подвійний "подарунок" під назвою: "все відключено".

Тепер по другому питанню: всі хто думав щось робити давно вже це роблять! Мені відомо, що звернення по нашому будинку регулярно подаються до ДАБІ, обласної державної адміністрації, народним депутатам, до прокуратури та поліції. Незважаючи на спроби одного шановного пана з ДБК їх гальмувати різними способами цей процес потихеньку рухається і прийде до логічного завершення. Але для того, щоб іще більше "нагнути" ДБК і домогтися активних дій від них, контролювати якість цих дій, необхідно робити це РАЗОМ! А для цього слід як мінімум зібратися!  Ті хто рішучий намагаються якось об'єднувати свої зусилля і як мінімум не дають ДБК і іншим державним органам забути про існування незданого Б 39.

Через тих отих "лояльних", які ще досі їдять лапшу, яку систематично і щедро вішає їм на вуха ДБК і не здатні своїми мізками нарешті зрозуміти, що крім обіцянок ДБК більше нічого робити не вміє ми і маємо те, що ми третій рік сидимо без квартир, наближається зима 2017-2018 років, а у нас ні газу, ні електроенергії! Для того щоб це було треба для початку добитися здачі будинку в експлуатацію. А тому треба діяти і думати про свої інтереси, а не про інтереси ДБК, який збирався на "тяп-ляп" оформити документи, а нам розказували казки, про те, що ми хороші, а зле і корумповане ДАБІ не дає нам жити. Насправді виявилося, що замість 10-поверхівки, яка є в реальності, документи подавалися на 9 поверховий будинок, до того ж ще й складені вкрай безграмотно. При цьому всі їх байки про декларативний принцип як виявилося - маячня! Так що "лояльні терпіли" нехай чекають і терплять  далі, а ті кому чекати набридло і здатні за себе постояти пора збиратися і починати пробувати зрушити ситуацію з "мертвої точки". 

Відредаговано Комбінатор, 10 жовтень 2017 - 13:43.

#13513 Комбінатор

Комбінатор
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 10 жовтень 2017 - 13:23

Согласна,я тоже думаю и за документы и за ремонт который сейчас стоит не дешево.Просто как говорили ранее у нас в доме половина хотят заселится а половине наплевать сидит дома в тепле и все,а вот например я вынуждена платить за съемное жилье,когда свое стоит и кто знает сколько еще стоять будет,вот и все,таким как мы конечно хочется чтобы все побыстрее закончилось,а другие сидят и думают когда напишут на сайте сдан в експлуатацыю тогда и пойдём оформлять документы,есле бы вернуть время лучше бы на гаи купила,а не у етих..даже нет слов для выражения

По поводу ГАИ я того же мнения! Лучше б купил в Садовом, уже давно жил бы в своей квартире, а не ждал пока дядя Витя с тётей Валей миллионы поделят! Но имем то что имеем и приходится бороться за свое!  

#13514 Комбінатор

Комбінатор
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 10 жовтень 2017 - 13:33

Не знаю хто і як, але я впевнений, що це МОЯ ПЕРША І ОСТАННЯ КВАРТИРА, КУПЛЕНА В ПОЛТАВСЬКОМУ ДБК!

Щоб  я ще раз із ними зв'язався - та нізащо в світі!

Відредаговано Комбінатор, 10 жовтень 2017 - 13:39.

#13515 lucimen

lucimen
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Місто:біліченка39
  • Ім'я:Олександр

Опубліковано 10 жовтень 2017 - 13:40

Ми вже давно готові до рішучих дій, але аудиторія розділилась на лояльних, які готові терпіти, і тих, хто ніби і налаштовані діяти рішуче, але з якихось причин цього не робить. 

Я не прихильник «виносити сміття із  хати» і виходячи з логічної точки зору такої думки повинен би дотримуватися власник ДБК – краще важкувата розмова (і здвиги) між нами чим красива картинка для телебачення. Час для прийняття рішення в них є, надіюсь воно буде мудре.

Бо тоді мої сюсюканя закінчаться а зявляться люди які дійсно будуть рубати з плеча.

До речі дата 18.10.17 можна сказати майже символічна бо 17.10.2016 відбулася перша відправка на доопрацювання нашої декларації про готовність будинку.

#13516 Юнона и Авось

Юнона и Авось

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 7 повідомлення
  • Ім'я:Юнона и Авось

Опубліковано 10 жовтень 2017 - 13:55

Подивимся, якщо не созріють тоді самі собі назначимо дату. Проте  я вважаю що від нас ховатися не потрібно ми ще не кусаємся і не бємся  а проблеми які б вони не були важкі потрібно обговорювати і вирішувати враховуючи що ми і так були дуже лояльні і ставилися з розумінням до всієї колоди проблем які з неймовірною регулярністю виникали на нашому шляху.

к нам на собрание ни один представитель ДСК так и не явился.Должны отдать должное,что начальник ЖЕКа пришел - к нему претензии тоже были (в доме нет ни газа,ни света,но ЖЕК исправно насчитал уже нам плату, сказал - сделают перерасчет).но у нас же люди....сами возмущаются,что не за что платить и сами е идут платить - есть и такие (( так что не знаю будет ли перерасчет или нас в должники еще запишут...остальное - он все на ДСК кивал,что, в принципе, в подавляющем большинстве и правильно. Но он пришел, а те - нет....Нужно кого-то юридически грамотного к ним - что бы бумагу подписали,хоть какое-то обязательство.А то обицянки-цяцянки - на бумаге их нет и в договоре нет штрафных санкций для них.Не нравится - досвидос - деньги вернут и все...да еще и не в полном объеме(((

#13517 kotofot55

kotofot55
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Людмила

Опубліковано 10 жовтень 2017 - 13:56

П37 от сдачи в конце мая 2016 года (+5,5 месяцев от запланированной сдачи) до полного подключения сетей в ноябре 2016 прошло пол-года. в процессе - 4 полноценных собрания жильцов с подписями под обращениями в инстанции, проблемы с переименованием улицы, проблемы с заменой трансформатора, палки в колеса от водоканала, пофигизм ДСК с коаксиальными трубами, обращения в областную администрацию вместе с Джерельной,1. на сегодня - из 153 квартир заселены всего максимум 40. П39- одно неудавшееся собрание, одна глобальная проблема. проблема та же, что и по Башкирцевой  (несоответствие наличия и проекта этажности), бесконечный трындежь в интернете бойцов диванной армии и упущенное время. уважуха тем, кто втихую пытается решать хоть какие-то вопросы, что достаточно сложно, знаю из личного опыта. уже писала-СОБЕРИТЕСЬ, напишите до СОБРАНИЯ обращения во все мыслимые и немыслимые инстанции, включая телевидение, радио, газеты, кабинет министров и аборигенные инстанции (горисполком, местный архконтроль и т. д и т.п), поставьте 40-50 подписей хотя бы и разнесите по этим этим инстациям под подпись о получении....два года передержки дома от сдачи дают право инвесторам на любые действия со своей стороны. делайте что-нибудь. а то сплошной базар, скоро друг другу гадости начнёте говорить...начинайте с определения сегодняшней собственной позиции, особенно те кому не пофиг,  и ВСЕМ УДАЧИ!

Відредаговано kotofot55, 10 жовтень 2017 - 14:02.

#13518 Юнона и Авось

Юнона и Авось

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 7 повідомлення
  • Ім'я:Юнона и Авось

Опубліковано 10 жовтень 2017 - 14:07

З ремонтами не варто було поспішати, знаючи як ДБК виконує свої обіцянки: газу немає і не буде, нормально підведеної електроенергії нема і як з'ясувалося буквально сьогодні, після особистого прийому у керівництва "Полтаваобленерго", не буде доки ми не оформимо право власності і не укладемо договори з "Полтаваобленерго". Тільки після цього буде прокладено нормальний силовий кабель замість отих дротиків, які призначені лише для роботи будівельників, а ми вже пробуємо використовувати електрику як підключену повноцінно, в результаті чого електроенергія в будинку пропадає регулярно бо вибиває автомат. Так це зараз тільки кілька квартир повноцінно намагаються її використовувати. Страшно уявити що буде коли всі квартири будуть пробувати користуватися повноцінно. Для того, щоб укласти договори на газо і електропостачання слід зареєструвати право власності, а для цього треба здати будинок в експлуатацію! Тим, хто повірив обіцянкам-цяцянкам і завершив ремонт ДБК зробило подвійний "подарунок" під назвою: "все відключено".

Тепер по другому питанню: всі хто думав щось робити давно вже це роблять! Мені відомо, що звернення по нашому будинку регулярно подаються до ДАБІ, обласної державної адміністрації, народним депутатам, до прокуратури та поліції. Незважаючи на спроби одного шановного пана з ДБК їх гальмувати різними способами цей процес потихеньку рухається і прийде до логічного завершення. Але для того, щоб іще більше "нагнути" ДБК і домогтися активних дій від них, контролювати якість цих дій, необхідно робити це РАЗОМ! А для цього слід як мінімум зібратися!  Ті хто рішучий намагаються якось об'єднувати свої зусилля і як мінімум не дають ДБК і іншим державним органам забути про існування незданого Б 39.

Через тих отих "лояльних", які ще досі їдять лапшу, яку систематично і щедро вішає їм на вуха ДБК і не здатні своїми мізками нарешті зрозуміти, що крім обіцянок ДБК більше нічого робити не вміє ми і маємо те, що ми третій рік сидимо без квартир, наближається зима 2017-2018 років, а у нас ні газу, ні електроенергії! Для того щоб це було треба для початку добитися здачі будинку в експлуатацію. А тому треба діяти і думати про свої інтереси, а не про інтереси ДБК, який збирався на "тяп-ляп" оформити документи, а нам розказували казки, про те, що ми хороші, а зле і корумповане ДАБІ не дає нам жити. Насправді виявилося, що замість 10-поверхівки, яка є в реальності, документи подавалися на 9 поверховий будинок, до того ж ще й складені вкрай безграмотно. При цьому всі їх байки про декларативний принцип як виявилося - маячня! Так що "лояльні терпіли" нехай чекають і терплять  далі, а ті кому чекати набридло і здатні за себе постояти пора збиратися і починати пробувати зрушити ситуацію з "мертвої точки". 

Если тормозят в правовых органах,почему не рассказать в СМИ и об этом? Это скандал еще покрупнее - сейчас идет чистка  и реформа правовой системы,СМИ гоняются за сенсацией,за громкими делами и за крупными бездействиями или противозаконными действиями правоохранительных и других органов - дайте заработать хлеб СМИ и имейте с этого  хоть что-то,кроме обещаний!!! А то - мы жаловались,но не реагируют,мы снова им же на них же жалуемся...Кстати,на каждую жалобу есть отведенный срок для рассмотрения и уведомления о решении заявителя.У вас эсть отписки органов? Нет???? - орите еще и о слаженной системе ,о прикрывательстве ДСК тем-то и тем то ..Да СМИ могут раздуть из мухи слона, а тут уже стадо слонов((((и раздувать не нужно...Скандал ДСК не нужен - все понимают .Чем больше людей узнает о скандале,тем меньше денег они получат.Они же не идиоты!!!!! Как вариант - с тех инвесторов,что еще дома строят,возьмут бабки для урегулирования вашей проблемы((((((...ну и т.д. Мы выше уже писали,что это пирамида,по типу МММ... она лопнет,вопрос - когда....

#13519 Irеn

Irеn
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 10 жовтень 2017 - 14:08

Полностью согласна

#13520 Irеn

Irеn
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 10 жовтень 2017 - 14:13

Я не прихильник «виносити сміття із  хати» і виходячи з логічної точки зору такої думки повинен би дотримуватися власник ДБК – краще важкувата розмова (і здвиги) між нами чим красива картинка для телебачення. Час для прийняття рішення в них є, надіюсь воно буде мудре.

Бо тоді мої сюсюканя закінчаться а зявляться люди які дійсно будуть рубати з плеча.

До речі дата 18.10.17 можна сказати майже символічна бо 17.10.2016 відбулася перша відправка на доопрацювання нашої декларації про готовність 

Будем ждать

Відредаговано Irеn, 10 жовтень 2017 - 14:19.

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама