Перехід до вмісту

Фотографія

Кто нибудь покупал жилье в ДСК?

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
13820 відповідей у цій темі

#13481 Сосед

Сосед
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Місто:Полтава

Опубліковано 06 жовтень 2017 - 08:50

Доброго дня, шановний сусіде! Як і обіцяв Вам Олександр новини є, на жаль для нас вони не дуже гарні! Хотів би зауважити, що даремно Ви вважаєте його "засланим козачком" і робите саркастичні натяки.

Вітаю Вас! Хотіб би Вас трохи поправити! Я не вважав і не вважаю Сашку "засланним козачком" бо, знаю його особисто і він знає мене. І знаю що він один із тих хто "колоте" на відміну від інших ДСК (за це йому велика повага і подяка).

#13482 Юнона и Авось

Юнона и Авось

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 7 повідомлення
  • Ім'я:Юнона и Авось

Опубліковано 06 жовтень 2017 - 12:31

.если по засланному казачку ко мне,то я не Александру писал.. zolotko.oksana1987 сказал(а) 04 Окт 2017 - 11:10:

snapback.png

ЭТО ТОЧНО. НУ В ЛЮБОМ СЛУЧАЕ СДАДУТ . НЕТ НИ 1 ДОМА КОТОРЫЙ НЕ СДАН. А У ВАС КАКОЙ АДРЕС. У МЕНЯ КУЧА ЗНАКОМЫХ ПОКУПАЛИ В ДСК ДА ЗАДЕРЖКА ПО 6-8 МЕС НО ПОЛУЧИЛИ ЖЕ. УВЫ ЦЕНА НИЗКАЯ ВОТ И ПОЛЬЗУЮТЬСЯ ЭТИМ.

вы,часом,не засланный казачок? о каких 6 месяцах речь? ??!!! люди по пару лет не могу в квартире жить,т.к. нет коммуникаций,наш дом,к примеру,задержали на год, но это не финишь!!! - мы еще без света ,газа...и даже без котлов и договоров с водоканалом!!!!!а скоро,ребята, морозы....

Это Золотко Оксана - или характер такой золотой))) или...уж очень комент от других недовольных отличается,явно и по срокам тоже))+ не отслеживала историю дамы,но,простите КУЧА ЗНАКОМЫХ - это не аргумент.На сколько я полагаю - наша куча,которые тут - реально не довольны сроками и не в 6 или 9 месяцев,а,простите,уже годами...

Если не прав- прошу прощения! Но слова Золотка за аргумент вообще не беру.

Не буду писать как действовать,все люди взрослые ...если не могут собраться - значит,не нужно им...

Просмотрели ряд видео про ДСК...сказал бы - скандальных, но более цивильно и культурно...просто недовольных...ибо я употребляю данное слов во второй интерпретации словаря)))-Происшествие, нарушающее порядок (руганью, дракой))))

а вот про наш дом уже вот,на днях...http://www.ltava.pol....ua/news/13607/

Может-таки,стоит хоть как-то давить их? Правда сказать,ДСК только застройщик и кто знает кто куда недодал денег - ДСК или Киевские фирмочки,на счета которых мы переводили деньги...

#13483 lucimen

lucimen
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Місто:біліченка39
  • Ім'я:Олександр

Опубліковано 06 жовтень 2017 - 15:04

Спасибі друзі за компліманси! Я до речі добавлю що в нас також є люди які тут на форумі майже не світяться але багато часу і сил тратять на все це,  звичайно зараз дуже рано їх роздавати(компліманси) так як результату очікуваного ще немає, але думаю разом (в т.ч. із ДБК - вони хоть  як ото кажуть "чоловік-пяниця" в сімї але ж де його вже подінеш - бачили очі за кого заміж виходили :) ) ми якось "думачаємо" все це. Більше того, мабуть якби ми не потрапили в цю ситуацію то так і  жили б в сусідніх квартирах і навіть не здоровкалися по утрах, але я вже бачу навіть станом на сьогодні можна сміливо буде прийти до сусіда як і з проблемою (попросити хліба до борщу) та радістю (відсвяткувати перемогу улюбленої команди).

Але повернемося до сьогоденності, так як в повітрі "витає" запах необхідності зборів я надіюсь на слідуючому тижні ми з ДБК прийдемо до якогось знаменника з приводу конкретних дат.

#13484 zolotko.oksana1987

zolotko.oksana1987
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:oksana

Опубліковано 06 жовтень 2017 - 18:12

.если по засланному казачку ко мне,то я не Александру писал.. zolotko.oksana1987 сказал(а) 04 Окт 2017 - 11:10:

snapback.png

вы,часом,не засланный казачок? о каких 6 месяцах речь? ??!!! люди по пару лет не могу в квартире жить,т.к. нет коммуникаций,наш дом,к примеру,задержали на год, но это не финишь!!! - мы еще без света ,газа...и даже без котлов и договоров с водоканалом!!!!!а скоро,ребята, морозы....

Это Золотко Оксана - или характер такой золотой))) или...уж очень комент от других недовольных отличается,явно и по срокам тоже))+ не отслеживала историю дамы,но,простите КУЧА ЗНАКОМЫХ - это не аргумент.На сколько я полагаю - наша куча,которые тут - реально не довольны сроками и не в 6 или 9 месяцев,а,простите,уже годами...

Если не прав- прошу прощения! Но слова Золотка за аргумент вообще не беру.

Не буду писать как действовать,все люди взрослые ...если не могут собраться - значит,не нужно им...

Просмотрели ряд видео про ДСК...сказал бы - скандальных, но более цивильно и культурно...просто недовольных...ибо я употребляю данное слов во второй интерпретации словаря)))-Происшествие, нарушающее порядок (руганью, дракой))))

а вот про наш дом уже вот,на днях...http://www.ltava.pol....ua/news/13607/

Может-таки,стоит хоть как-то давить их? Правда сказать,ДСК только застройщик и кто знает кто куда недодал денег - ДСК или Киевские фирмочки,на счета которых мы переводили деньги...

МОЖЕТЕ НЕ БРАТЬ МОИ СЛОВА ЭТО ВАШЕ ДЕЛО.. А ОБВИНЯТЬ МЕНЯ ЧТО Я ЗАСЛАННАЯ ЭТО НЕ ОЧЕНЬ КОРРЕКТНО. НЕ ЗНАЯ ЧЕЛОВЕКА. ЕСЛИ НАПИСАНО ЧТО ВАМ НЕ НРАВИТЬСЯ ЭТО ТАКОЕ ДЕЛО.  Я ИНВЕСТОР РОДНИКОВОЙ 3 . ЭТО МОЕ ЛИЧНОЕ МНЕНИЕ. ПОСМОТРИМ КАК БУДЕТ С НАШИМ ДОМОМ ВСЕ МОЖЕТ БЫТЬ .

Відредаговано zolotko.oksana1987, 06 жовтень 2017 - 18:24.

#13485 ktot2

ktot2
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:ktot

Опубліковано 07 жовтень 2017 - 15:50

http://www.ltava.pol....ua/news/13660/

давайте обговоримо - хто згоден з публікацією проблеми в змі по Петровського 39

у нас по П39 набагато краща ситуація потрібно дожимати !

#13486 Sergii

Sergii
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Sergii

Опубліковано 07 жовтень 2017 - 16:22

Однозначно за!!!

#13487 Єлена73

Єлена73
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Єлена73

Опубліковано 07 жовтень 2017 - 18:31

Відредаговано Єлена73, 07 жовтень 2017 - 18:33.

#13488 Єлена73

Єлена73
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Єлена73

Опубліковано 07 жовтень 2017 - 20:45

Я також за.Скільки можна вже чогось чекати.

#13489 Irеn

Irеn
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Місто:БИЛИЧЕНКО 39
  • Ім'я:Ирина

Опубліковано 08 жовтень 2017 - 16:26

Я також за.Скільки можна вже чогось чекати.

ДУМАЮ НАМ ТОЖЕ нужно приобщить прессу,и что-то делать,уже скоро два года а воз и ныне там,мы молчим а дск рады етому,переживания были за квартиру а теперь еще и за ремонт,что будет с ним после зимы,зачем было давать ключи и говорить делайте ремонты газ будет,а теперь мы в ж..пе.Тоже верили им и что,в итоге получилось что они не люди своего слова,а есле они действуют в своих интересах,так пора нам действовать за свои.Пишите предложения,или всех все устраивает,есле ждать весны и весной будет тоже самое обецянки цяцянки.Мы просим свое нам чужое не надо,мы заплатили последние деньги а теперь сосем лапку,а они только нас и кормят обещаньями.Мое мнение ,как говорят я при нем остаюсь.

#13490 lucimen

lucimen
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 08 жовтень 2017 - 20:36

давайте обговоримо - хто згоден з публікацією проблеми в змі по Петровського 39

у нас по П39 набагато краща ситуація потрібно дожимати !

П3 здали раніше того часу (я маю на увазі не дату в договорах а реальну готовність будинку) який планував забудовник, зробили це для того щоб не попасти на "нові покращення в рамках нового законодавства" які вступили в дію  11.06.2017! ну і звичайно що  комунікації до ума довести не встигли.

З приводу чи краща по нашому будинку ситуація - дуже сумніваюся. П3 - це реальні власники квартир (по документах!), які вже оформляють договора із Водоканалом і Полтавагазом. 

Опублікувати проблему в ЗМІ звичайно можна (причому без проблем!) - але проблема в тому що "цільова аудиторія" на кого спрямовуються ці публікації за постмайданний період наростили таку товстошкурість що їм начхати буде на цю публікацію. А публікація в місцевих ЗМІ це взагалі "котячі сльози". Навіть беручи до уваги самий "свіжий" досвід Б31 - там теж і телебачення і преса були але результат зявився лише тоді коли Годня дособирав всі бумажки і лише тоді відбулася приємна для жителів подія.

А так як наш будинок взагалі "ОСОБЛИВИЙ" серед всіх ДСКовських будинків  - то поки не будуть доформлені всі папірці то кіна не буде, тим  паче що в папірці по нашому будинку чинуші будуть дивитися з особливою уважністю і детальністю! 

Відредаговано lucimen, 08 жовтень 2017 - 20:41.

#13491 Юнона и Авось

Юнона и Авось

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 7 повідомлення
  • Ім'я:Юнона и Авось

Опубліковано 08 жовтень 2017 - 22:11

П3 здали раніше того часу (я маю на увазі не дату в договорах а реальну готовність будинку) який планував забудовник, зробили це для того щоб не попасти на "нові покращення в рамках нового законодавства" які вступили в дію  11.06.2017! ну і звичайно що  комунікації до ума довести не встигли.

З приводу чи краща по нашому будинку ситуація - дуже сумніваюся. П3 - це реальні власники квартир (по документах!), які вже оформляють договора із Водоканалом і Полтавагазом. 

Опублікувати проблему в ЗМІ звичайно можна (причому без проблем!) - але проблема в тому що "цільова аудиторія" на кого спрямовуються ці публікації за постмайданний період наростили таку товстошкурість що їм начхати буде на цю публікацію. А публікація в місцевих ЗМІ це взагалі "котячі сльози". Навіть беручи до уваги самий "свіжий" досвід Б31 - там теж і телебачення і преса були але результат зявився лише тоді коли Годня дособирав всі бумажки і лише тоді відбулася приємна для жителів подія.

А так як наш будинок взагалі "ОСОБЛИВИЙ" серед всіх ДСКовських будинків  - то поки не будуть доформлені всі папірці то кіна не буде, тим  паче що в папірці по нашому будинку чинуші будуть дивитися з особливою уважністю і детальністю! 

Цель шумихи в СМИ - не столько подстегнуть правовые системы(а если не подавали никуда жалоб и исков,то вообще не об этом), сколько привлечь обывателя к самому ДСК ,сделав комбинату антирекламу,что на прямую будет влиять на инвестирование в дальнейшем.Кому нужна антиреклама среди потребителя? Можно и в КОЛО, и в ЛТАВУ и еще куда... В тех же соцсетях = часто читаемые новости групп,как то Підслухано в Полтаві и прочие.Стоить это не будет ни копейки,лишь активность, а плоды свои может-таки и дать...Думаю,что шумиху на Украинском телевидении не затеять((( хоть и недовольных  с пол тыс. наберется,если не больше...(не знаю сколько где квартир, у нас 170),но активных мало+это интересы Киева напрямую - им деньги платились, а там,все понимают,все схвачено...Но местную шумих поднять можно,шевелиться будут...по крайней мере - в силу их возможностей.А если молчат,то почему бы и не молчать им...пообещал и дальше спи...(((

#13492 Bilichenko 39

Bilichenko 39
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Bilichenko 39

Опубліковано 08 жовтень 2017 - 22:42

ДСК лупят коробки, уже Параджанова,5 активненько строят, а до ума ни один дом не довели... Бедные очередные жертвы этой деятельности-бездеятельности чудо-экспресс-застройщика.

Ремонтам  капец без отопления...

Все дружненько идем в ДСК по электроконвекторы, если газ не пустят.

#13493 Irеn

Irеn
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Місто:БИЛИЧЕНКО 39
  • Ім'я:Ирина

Опубліковано 09 жовтень 2017 - 08:15

ДСК лупят коробки, уже Параджанова,5 активненько строят, а до ума ни один дом не довели... Бедные очередные жертвы этой деятельности-бездеятельности чудо-экспресс-застройщика.

Ремонтам  капец без отопления...

Все дружненько идем в ДСК по электроконвекторы, если газ не пустят.

Вы верите что он будет?

#13494 Комбінатор

Комбінатор
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Комбінатор

Опубліковано 09 жовтень 2017 - 08:24

Цель шумихи в СМИ - не столько подстегнуть правовые системы(а если не подавали никуда жалоб и исков,то вообще не об этом), сколько привлечь обывателя к самому ДСК ,сделав комбинату антирекламу,что на прямую будет влиять на инвестирование в дальнейшем.Кому нужна антиреклама среди потребителя? Можно и в КОЛО, и в ЛТАВУ и еще куда... В тех же соцсетях = часто читаемые новости групп,как то Підслухано в Полтаві и прочие.Стоить это не будет ни копейки,лишь активность, а плоды свои может-таки и дать...Думаю,что шумиху на Украинском телевидении не затеять((( хоть и недовольных  с пол тыс. наберется,если не больше...(не знаю сколько где квартир, у нас 170),но активных мало+это интересы Киева напрямую - им деньги платились, а там,все понимают,все схвачено...Но местную шумих поднять можно,шевелиться будут...по крайней мере - в силу их возможностей.А если молчат,то почему бы и не молчать им...пообещал и дальше спи...(((

Отут згоден! Якщо ДБК нам гадості робить ми ї їм зробимо! Нехай люди відкриють очі і перестануть у них квартири купляти і в результаті хай вони самі сидять у своїх будинках! Тоді може нарешті піднімуть свої певні місця зі стільців і почнуть ними рухати, а заодно і залишки мізків у купу збируть і почнуть нарешті документи оформляти так як слід!

До речі, по секрету скажу, що маю інформацію про те, що один із всеукраїнських телеканалів все ж зацікавився нашою проблемою, вони готують програму про афери в будівництві і зараз якраз вивчають усю кіпу нашої переписки із компетентними органами з приводу нашого будинку! Так що якщо все піде добре ДБК прославиться на всю неньку-Україну.

Щодо газу - можете уже бігти по електроконвектори, але готуйтеся до того, що світло "вибиватиме" кожної хвилини, оскільки він проведений в будинок як кажуть "на соплях".

#13495 lora

lora

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 21 повідомлення

Опубліковано 09 жовтень 2017 - 11:36

Читаючи вашу тему згадала, як ми все це пережили на власному досвіді. Я навіть думаю зараз чи взагалі писати щось на цю тему. Бо в нас народ такий, у мене все добре і слава Богу, а все інше не мої проблеми. Зараз почнуть говорити, що це піар Капліна, як писали в коментарях під статтями в Полтавщині https://poltava.to/n...31100/#commentsчи ще щось  в цьому роді. Ну все таки поділюсь) Може то був і піар перед виборами, але без нього не відомо коли б ми заселилися в будинок.

В нас теж все чудово починалося, будинок збудували, а далі ніяких здвигів не було. Навіть зараз все і не згадаєш. І дякуючи нашій ініціативній групі пішли здвиги. Але дівчата дійсно були активні, у них були телефони кожного власника, обдзвонювали кожного,домовлялися про зустрічі в різні інстанції.Тема є на форумі https://mama.pl.ua/i...c=21430&page=4 

https://www.youtube.com/watch?v=T2koeWrEj38

Якби ми вірили обіцянкам, то ще б досі чекали.

Ще знайшла відео з  першого національного https://www.youtube....h?v=7rjbrfUFCyM. Звісно в Капліна були і своя зацікавленність, але увагу привернули.

Як бачите робили багато для того щоб нас почули. 

#13496 Bilichenko 39

Bilichenko 39
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 09 жовтень 2017 - 18:46

Давайте, все-таки, подумаем над собранием по Биличенко,39.

В субботу было бы неплохо собраться

#13497 lucimen

lucimen
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 09 жовтень 2017 - 19:50

Давайте, все-таки, подумаем над собранием по Биличенко,39.

В субботу было бы неплохо собраться

Сьогодні з колегою обговорили це питання з ДБК - вони попросили часу до 18.10.17 щоб вони "созріли" на конкретну дату по зборах та могли прийти на них "не з пустими руками". Ми постаралися пояснити що це потрібно і нам і їм, адже вакуум інформації породжує різнонаправлені рухи з нашого боку (ідеї з позовами, перекриттям доріг, залучення ЗМІ та ін.) я надіюся що ми почули друг друга.

Перелік питань звичайно що проговорили - документи, газ або "нормальна" електроенергія,  недостаючі котли і т.д.

#13498 Bilichenko 39

Bilichenko 39
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 09 жовтень 2017 - 20:55

Сьогодні з колегою обговорили це питання з ДБК - вони попросили часу до 18.10.17 щоб вони "созріли" на конкретну дату по зборах та могли прийти на них "не з пустими руками". Ми постаралися пояснити що це потрібно і нам і їм, адже вакуум інформації породжує різнонаправлені рухи з нашого боку (ідеї з позовами, перекриттям доріг, залучення ЗМІ та ін.) я надіюся що ми почули друг друга.

Перелік питань звичайно що проговорили - документи, газ або "нормальна" електроенергія,  недостаючі котли і т.д.

Они реально готовы прийти на собрание? Что-то мало в это верится! Дай Бог, чтоб это было не очередное растягивание времени..

#13499 lucimen

lucimen
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 09 жовтень 2017 - 21:19

Они реально готовы прийти на собрание? Что-то мало в это верится! Дай Бог, чтоб это было не очередное растягивание времени..

Подивимся, якщо не созріють тоді самі собі назначимо дату. Проте  я вважаю що від нас ховатися не потрібно ми ще не кусаємся і не бємся  а проблеми які б вони не були важкі потрібно обговорювати і вирішувати враховуючи що ми і так були дуже лояльні і ставилися з розумінням до всієї колоди проблем які з неймовірною регулярністю виникали на нашому шляху.

#13500 PRY5

PRY5
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Віктор

Опубліковано 09 жовтень 2017 - 21:32

Читаю цю тему форуму і розумію куди я "вляпався"(((

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама