Перехід до вмісту

Фотографія

Кто нибудь покупал жилье в ДСК?

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
13820 відповідей у цій темі

#13441 serikd

serikd
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Місто:Петровского, 39
  • Ім'я:Сергей

Опубліковано 29 вересень 2017 - 20:04

https://dsk.pl.ua/но...-в-эксплуатацию хоть у кого то хорошие новости :)

Відредаговано serikd, 29 вересень 2017 - 20:04.

#13442 Bilichenko 39

Bilichenko 39
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Bilichenko 39

Опубліковано 29 вересень 2017 - 20:22

То есть, если по нашему дому,  Биличенко,39, известия должны быть сегодня (а сегодня Башкирцеву,31 сдали), то мы опять в пролете?

#13443 serikd

serikd
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Місто:Петровского, 39
  • Ім'я:Сергей

Опубліковано 30 вересень 2017 - 10:00

То есть, если по нашему дому,  Биличенко,39, известия должны быть сегодня (а сегодня Башкирцеву,31 сдали), то мы опять в пролете?

Вы не внимательны

Так як я вже отримав «прививку» від зборів «на завтра» то, як зазначав попередньо, прихильник повноцінних зборів. Тобто по максимуму зібрати людей через всі доступні канали зв’язку і саме головне домовитися з ДБК щоб був присутній від них компетентний представник (в ідеалі звичайно власник) це якщо буде відсутня динаміка зрушень по нашому будинку (з приводу динаміки буде відомо орієнтовно в слідуючу пятницю). Тобто якщо ми почуємо якийсь алгоритм пуску газу (і мені особисто в нашій ситуації вже неважливо як це буде відбуватися – чи балони вони будуть підвозити чи газову цистерну чи будуть бурити скважину) та якийсь порядок оформлення ними паперів і це озвучимо людям через канали зв’язку (або й вони через сайт) то це звичайно одне діло, а якщо знову буде невизначеність то тоді необхідно буде проводити повноцінні збори в жовтні.
А зустрітися чи зателефонувати мені може кожен, я кожному хто до мене заходив старався приділити час і Вам без проблем приділю.

#13444 Юнона и Авось

Юнона и Авось

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 7 повідомлення
  • Ім'я:Юнона и Авось

Опубліковано 01 жовтень 2017 - 13:18

Кто в курсе??? Параджанова 3 - свет и газ когда? уже холодно и голодно,однако(

#13445 Bilichenko 39

Bilichenko 39
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 01 жовтень 2017 - 15:04

Кто в курсе??? Параджанова 3 - свет и газ когда? уже холодно и голодно,однако(

И Биличенко,39 тоже холодно. Будет ли тот газ вообще...

#13446 Сосед

Сосед
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Місто:Полтава

Опубліковано 01 жовтень 2017 - 15:44

И Биличенко,39 тоже холодно. Будет ли тот газ вообще...

А как он может быть если дом не введен в эксплуатацию?! :rtfm:

#13447 Юнона и Авось

Юнона и Авось

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 7 повідомлення

Опубліковано 01 жовтень 2017 - 17:03

По Параджанова 3 - документы все на руках,оформлены на владельцев квартир, вода есть, света нет - то говорили,что кабель укладывают,уже давно уложен... то пуск газа - сдавайте документы...а потом узнаем,что котлы никто еще и не покупал...неужели снова намахалово?((( и людям в холоде и голоде...про ремонты я вообще молчу((( кстати, а за впорядкування територии(или как-то так) уже платить...

#13448 Bilichenko 39

Bilichenko 39
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 01 жовтень 2017 - 18:43

ДСК Обещали же газ до холодов!...

Відредаговано Bilichenko 39, 01 жовтень 2017 - 18:46.

#13449 Сосед

Сосед
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 01 жовтень 2017 - 18:59

Они обещали и дом сдать год назад :sarcasm:

#13450 Комбінатор

Комбінатор
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Комбінатор

Опубліковано 02 жовтень 2017 - 09:58

ДСК багато чого обіцяє та на жаль мало робить! І в договорах написано і нам розказували, що будинок здамо в 1 кварталі 2016 року або ну максимум у 2 кварталі 2016 року. Закінчується 3 квартал 2017 року -а ми маємо жест, який складається із половини руки! Котлів нема, газу теж! Коли вони обіцяли його дати я не вірив у те що вони дотримаються обіцянки - і тут також я на жаль виявився правим, а так хотілося помилитися!

Висновок: не вірте обіцянкам ДСК - у ньому працюють одні балаболи! Чого варта тільки Тамара Олександрівна - висококласний спеціаліст у цій галузі,так уміє  розказать, таку "казку на словах намалює", що аж душа зрадіє. І розведе будь-кого як останнього дурня, якщо не мати попереднього негативному досвіду зі спілкування з ДСК.

А взагалі що варто ще зауважити: дядя Вітя і тьотя Валя загавномутили таку бадягу з цим багатостраждальним будинком, що ми її хором будемо "розхльобувати" ще довго! Дай Боже, щоб хоч цього разу я вже помилився в своїх прогнозах, а ці товариші з ДБК хоча б спробували зламати свій негативний імідж у наших очах і довести, що серед них є хоча б один справжній чоловік, здатний хоча б 1 раз дотриматися своїх обіцянок!

Бо поки таких серед керівників цієї організації не таких не видно...  :sarcasm:

Відредаговано Комбінатор, 02 жовтень 2017 - 10:10.

#13451 TinaS

TinaS
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Місто:Джерельна, 1
  • Ім'я:Tina

Опубліковано 02 жовтень 2017 - 14:48

Люди,кто-нибудь, отзовитесь с Родниковой,3... все ли впорядке с домом и стоит ли покупать там квартиру? Просветите кто может)

#13452 Юнона и Авось

Юнона и Авось

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 7 повідомлення

Опубліковано 02 жовтень 2017 - 14:52

Хтось підскаже - є юридичні якісь кнути,так сказати? ну зберемося,погутаримо - й що далі? наймати юриста та до суду?як прискорити процесс підключення же до зданого будинку???

#13453 Сосед

Сосед
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 02 жовтень 2017 - 20:16

Люди,кто-нибудь, отзовитесь с Родниковой,3... все ли впорядке с домом и стоит ли покупать там квартиру? Просветите кто может)

Бегите, Тина, бегите от этого гребаного ДСК, не то купите квартиру у меня (уже готовая и ключи есть, вот только дом никак не сдастся) и будет Вам "счастье"

#13454 Bilichenko 39

Bilichenko 39
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 02 жовтень 2017 - 20:51

Никому не порекомендую ДСК!!!

#13455 Комбінатор

Комбінатор
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 03 жовтень 2017 - 08:16

Добавить к 2 вышеизложенным комментариям пожалуй нет чего!  

#13456 Комбінатор

Комбінатор
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 03 жовтень 2017 - 08:38

Хтось підскаже - є юридичні якісь кнути,так сказати? ну зберемося,погутаримо - й що далі? наймати юриста та до суду?як прискорити процесс підключення же до зданого будинку???

"Кнути" є і не тільки юридичні! Проте треба все обміркувати, як кажуть: одна голова то добре, а дві краще. Але про "кнути" і плани дій варто говорити якраз на зборах, а не на форумі! Бо Тамара Олександрівна все читає і швиденько доповідає про все "заслуженим будівельникам",  а ті в свою чергу знайомства задіюють і інші ресурси щоб нам протистояти і не дати можливості будь-що зробити! Тому робити все треба тихо! Щоб для них був "нежданчик"! Допускаю, що серед нас (мешканців будинку) знайдуться люди, які "зіл'ють" інформацію про те, що було на зборах, хто і що говорив, що вирішили робити і т.д., але принаймні тоді ДБК складніше буде випереджати нас на крок або в "зародку" гасити всі наші спроби зрушити ситуацію з "мертвої точки"!  

Висловлю свою думку: враховуючи поведінку працівників ДБК ( хамлять, ховаються як малі діти і т.д. і т.п.), їх пусті обіцянки, які вони виконувати не поспішають, а роздають нам все нові і нові не шкодуючи, аби тільки ми від них відчепилися і сиділи тихо чогось чекали - вони нам не друзі, а скоріше вороги!

Відредаговано Комбінатор, 03 жовтень 2017 - 08:52.

#13457 Bilichenko 39

Bilichenko 39
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 03 жовтень 2017 - 19:54

Уважаемые представители ДСК, если Вы читаете этот форум, хочу донести следующую информацию:

1.Вашим бездействием, игнорированием, хамством,в конце-концов,  вы теряете лицо перед вашими будущими покупателями,

2. Полтава не большой город и сработает принцип сарафанного радио - задумайтесь об этом! Если ранее все рекомендовали Вас, то теперь и врагу не пожелают,

3.У инвесторов, которые уже 2 года ждут свое жилье, есть множество инструментов сделать Вам такую "антирекламу", которой вы заслуживаете на данный момент, но  пока мы очень лояльны к Вам. Задумайтесь об этом и НАЧНИТЕ ДЕЙСТВОВАТЬ КОМПЕТЕНТНО!

#13458 zolotko.oksana1987

zolotko.oksana1987
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:oksana

Опубліковано 03 жовтень 2017 - 20:08

МЫ С РОДНИКОВОЙ 3.  1 ПОДЬЕЗД. УЖЕ ПОЧТИ ДОМ ПОСТРОЕН. 

#13459 zolotko.oksana1987

zolotko.oksana1987
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:oksana

Опубліковано 03 жовтень 2017 - 20:13

НУ СТРОЯТ ОНИ ЕГО БЫСТРО ПОКА НЕ ПРИДЕРЕШЬСЯ. ПОТОМ ПОСМОТРИМ. НАДЕЕМСЯ ХОТЬ НА ЛЕТО ПОЛУЧИМ. 

НУ СТРОЯТ ОНИ ЕГО БЫСТРО ПОКА НЕ ПРИДЕРЕШЬСЯ. ПОТОМ ПОСМОТРИМ. НАДЕЕМСЯ ХОТЬ НА ЛЕТО ПОЛУЧИМ. 

ТЬФУ ТЬФУ ТЬФУ ЧТОБ НЕ СГЛАЗИТЬ. А ТО АЖ СТРАШНО. 

#13460 Alexхх

Alexхх
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Місто:Розсошенці
  • Ім'я:Олександр

Опубліковано 03 жовтень 2017 - 20:21

Я  купил однушку еще в феврале. С окна видно стройку, строят даже сейчас в 21:27.

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама