Панельки ДМК перебувають на гарантії виробника 10 років
Что это значит и где это написано?...а тут еще...типа - стихійне лихо...
Кто нибудь покупал жилье в ДСК?
Розпочатий з marizka, 06 сер 2013 10:53
13820 відповідей у цій темі
#13421Опубліковано 24 вересень 2017 - 14:56
Что это значит и где это написано?...а тут еще...типа - стихійне лихо... #13423Опубліковано 24 вересень 2017 - 19:08
Про гарантію запитував, оформлюючи бронь, у менеджера з продажу. Дійсно, її слів до договору не прикріпиш, так що вже й сам не впевнений. А щоб "стихійне лихо" не видувало металопластикові вікна, їх треба кріпити до стін. Інколи халтурники просто задувають піну, раму тримає відкос, якщо його встигають зробити. #13424Опубліковано 24 вересень 2017 - 19:19
много чего нужно,но мало что нормально делают((( #13425Опубліковано 25 вересень 2017 - 09:20
Нового ничего нет! Судя по всему всему никто ничего не делает для того, чтобы хотя бы попытаться сдать наш дом. ДБК на Энергодокумент "съезжает", а представители этого документа прячутся от ГАСК вместо того чтобы как-то пытаться сдвинуть этот вопрос с "мертвой точки". Я получил уже два письменных ответа где чёрным по белому написано, что по вопросу сдачи нашего дома в ГАСК ни Энергодокумент, ни ДБК не обращались! Так что думаю что наш дом будет долгостроем еще не один год! Судя по форуму все повелись на уловку ДБК: ключи получили и рады. А то что мы не являемся хозяевами квартир, за которые мы заплатили свои деньги, никого не волнует! Следовательно ни у ЖЕКа, ни у других коммунальных служб и т.д. ничего требовать мы не можем! С газом не понятно что! Но не взирая на всё это соседи ремонтами заняты! Делают ремонты в чужих квартирах, чтобы когда у нас их заберут другим людям они достались уже с ремонтами! Сейчас еще эту "однодневку" - Энергодокумент, которая в этом мире не связана ни с чем кроме нашего дома, тихонько обанкротят и все - претензии предъявлять нам будет просто некому! Судя по всему мы движемся к этому! Відредаговано Комбінатор, 25 вересень 2017 - 09:26.
#13426Опубліковано 25 вересень 2017 - 10:13 Капец какой-то, раз покупаеш квартиру и вляпаться в такую ж...у #13427Опубліковано 25 вересень 2017 - 15:15 Петровського 39! Давайте зберемося для визначення ініціативної групи. Забудовник порушив договір тому не бачу перешкод для створення ОСББ. Далі пропоную довести до відома правоохоронних органів про ситуацію що склалася. Вище було написано про колективний позов до суду, тому що дійсно одному це дуже важко. Перевага ДБК в тому що ми розрізнені і покищо граємося ключиками що нам видали. Давайте зберемося ! Давайте діяти . Комбінатор- шановний якщо ви вже тримаєте "руку на пульсі" - керуйте. Щасти нам!
#13428Опубліковано 25 вересень 2017 - 19:03 по Петровсого 39 предлагаю перекрить дорогу, что би хоть кто то нас увидел
#13429Опубліковано 25 вересень 2017 - 21:03 Поддерживаю идею с перекрытием дороги!
#13430Опубліковано 26 вересень 2017 - 15:12
Я також за . Треба щось робити .Зима не за горами.Газу немає, документів на квартиру теж.Може навіть і телебачення запросити.
#13431Опубліковано 27 вересень 2017 - 10:08
Давайте нарешті визначимо дату та час та зберемося всі по Біліченка, 39.
Скільки вже можна тягнути кота за ...
#13432Опубліковано 27 вересень 2017 - 12:34
Думаю, що на жаль, перекриття дороги нічого не дасть, а ми тільки матимемо реальні шанси отримати по різних місцях від розлючених водіїв! Зібратися, поговорити про ситуацію, запросити представників ДБК до розмови якщо вони відгукнуться на цю пропозицію, було б дуже доречно! Особисто я, в силу ряду причин, у тому числі і за вимогами чинного законодавства позбавлений права і можливості брати участь у різних громадських організаціях, групах і т. д. тому керувати на жаль не можу. Всією ж наявною у мене інформацією я готовий поділитися. І ще одне, кажу по великому секрету: правоохоронним органам ситуація давно відома, заяви їм надходять регулярно, але оскільки один шановний пан зрозумів чим для нього це може обернутися він задіяв усі свої можливості щоб "гальмувати" ці заяви і просто їх "хоронити". Тому людям, які подають ці заяви доводиться кожен крок робити "з боєм", цей процес тугенько, але рухається і "вистрелить" у довгостроковій перспективі незважаючи на протидію, якщо нічого на нашу користь не зміниться. Цей механізм уже запущено, як зрештою і ще одне, але не будемо про це вголос... На даний час із усіх пропозицій, як на мене, найкраща - це зібратися, обрати ініціативну групу, виробити спільну стратегію і діяти. Залишається оджне питання: хто має сили і бажання бути членом цієї групи, яка розпочне гуртувати навколо себе всіх наших сусідів? Відредаговано Комбінатор, 27 вересень 2017 - 12:36.
#13433Опубліковано 27 вересень 2017 - 13:20
Обома руками за.
Вже час покласти край цьому свавіллю та бездіяльності ДСК. Давайте визначимо дату. #13434Опубліковано 27 вересень 2017 - 13:56
Давайте завтра зберемось?
Дайте знать хто за! #13435Опубліковано 27 вересень 2017 - 15:24 Шановні колеги З приводу всього написаного по Б39 хочу повідомити що так вже сталося що ініціативна група в нас вже начебто є (в яку я враховую і себе). Хто нас вважає "самозванцями" ми з радістю готові передати ці "борозди" бажаючим. З приводу того зачесалося ДБК по нашому будинку чи ні, говорю так - заворушилилися. (зразу прошу вибачення але конкретику не готовий надати). Після цих слів в мене знову можуть полетіти коп'я що я засланий козачок а може і ще щось оригінальніше - тому повідомляю що перед тим як це писати я навмисно зателефонував до одного з наших колег (при чому обрав того з ким ми тут сражалися конкретно щоб убрати фактор упередженості) і навів факти підтвердження моїх слів. Тому надіюсь колега підтвердить мої слова.
З приводу зборів - якщо буде подальша позитивна динаміка змін то актуальності в них не буде, якщо все знову заглохне то ця подія буде невідворотньою. #13436Опубліковано 27 вересень 2017 - 15:38 По питанню "давайте завтра зберемося" - я так збирав перші збори (прийшло аж 6 чоловік якщо я вірно пам'ятаю). Звичайно Вам дуже зараз багато людей відпишеться що вони прийдуть але потім в кожного виникнуть нагальні першочергові проблеми (то захворів, то теща приїхала, то козу потрібно доїти і т.д.) Тому щоб зібрати повноцінні збори цей форум не вважайте за основну дислокацію людей, потрібно йти в маси(в прямому змісті цього слова), видзвонювати і вистукувати з квартир і в догонку ще й підготувати палку промову для чого це їм потрібно, бо Ви будете дуже здивовані - але близько половини людей не розумітиме що Ви від них хочете.
#13437Опубліковано 27 вересень 2017 - 22:14 Ну сборы были бы полезными, хотя бы для того, что всем кому интересно текущее положение дел в деталях от @lucimen пришли бы и послушали Как на счет субботы? Александр, Вы сможете, если да, то во сколько? Я и в частном порядке могу заглянуть, но думаю что каждому такому заглянувшему пересказывать одно и тоже будет не интересно. #13438Опубліковано 28 вересень 2017 - 17:16
Так як я вже отримав «прививку» від зборів «на завтра» то, як зазначав попередньо, прихильник повноцінних зборів. Тобто по максимуму зібрати людей через всі доступні канали зв’язку і саме головне домовитися з ДБК щоб був присутній від них компетентний представник (в ідеалі звичайно власник) це якщо буде відсутня динаміка зрушень по нашому будинку (з приводу динаміки буде відомо орієнтовно в слідуючу пятницю). Тобто якщо ми почуємо якийсь алгоритм пуску газу (і мені особисто в нашій ситуації вже неважливо як це буде відбуватися – чи балони вони будуть підвозити чи газову цистерну чи будуть бурити скважину) та якийсь порядок оформлення ними паперів і це озвучимо людям через канали зв’язку (або й вони через сайт) то це звичайно одне діло, а якщо знову буде невизначеність то тоді необхідно буде проводити повноцінні збори в жовтні. А зустрітися чи зателефонувати мені може кожен, я кожному хто до мене заходив старався приділити час і Вам без проблем приділю.
#13439Опубліковано 28 вересень 2017 - 17:43
Повністю Вас підтримую.
#13440Опубліковано 29 вересень 2017 - 12:08 Після ремонту залишилося 19 мішків (по 25 кг) самовирівнюючої маси Ceresit СN 69. Ціна за 1 мішок 140 грн.
Також залишилося 5 упаковок плитки "АТЕМ" із серії "Monocolor". Розмір 275x400. Колір-червоний. Товщина-8мм. В одній упаковці-15 шт, або 1,65 м.кв. Загальна кількість-8,25 м.кв. Ціна за 5 упаковок-1100 грн.
Прикріплені файли0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |