Політична тема
Розпочатий з Бусинка, 15 січ 2010 20:36
18832 відповідей у цій темі
#1321Опубліковано 17 грудень 2013 - 09:32
lidlekcc, здається, я ще ні одному своєму пості не робила героїв з бендерівців.
І ще. Ви багато бачили пам"ятників Степану Бандері в Україні?? Ага, мабуть, стільки ж, скільки і Леніну, правда? #1322Опубліковано 17 грудень 2013 - 09:35 Я очень-очень плохо знаю историю, но, думаю, что то хорошее таки сделал. Возможно, при этом было и что-то плохое, потому как невозможно построить такое огромное государство, как СССР что бы всем было хорошо. Но он пытался. Не могу сказать как получилось - рассказы о СССР у всех разные. Кому-то нравилось, кому-то нет. Как и все в жизни. Но мне почему-то кажется, что хорошего было больше чем плохого... Ну и конечно, что бы он не сделал - это не повод рушить памятники. Я лично не против, что бы Ленинов во всех городах убрали. Но сделать это нужно цивилизовано, не подобным образом. То, что одни "плохие", не дает другим право вести себя так же. Каждый должен отвечать за свои поступки, а не прикрываться тем что "почему ему можно, а мне нельзя". #1323Опубліковано 17 грудень 2013 - 09:35 Червоноармійці, так само як і німці, були ворогами і загарбниками нашої країни. Тільки якщо другі були чужі і незнайомі, то перші були свої і такі рідні. Але суть від цього не змінюється. #1324Опубліковано 17 грудень 2013 - 09:37
особенно если учесть, что тогда все были красноармейцы (не имею ввиду клммунисты) и в т.ч. красноармеец нашего полтавского разлива. так я же совершенно не вас имела ввиду. вроде про свободовцев возмущалась .... а разве на западной мало? да и вопрос не в этом - на здоровье, если считают нужным , пусть ставят! просто как-то не припомню случая, что-бы полтавцы поехали на львовщину памятники героев УПА громить . ну как-то так....дело даже не в памятнике, а в том, что считают правомочными себя так вести агрессивно! #1325Опубліковано 17 грудень 2013 - 09:39 Даша, а кому тоді треба був цей СРСР? Ну, будували б вони своє "огромное государство" у себе в Росії, тільки на своїх людях голодомори і репресії проводили... Можливо, краще б жилося зараз. Усі-усі були червоноармійцями?) #1326Опубліковано 17 грудень 2013 - 09:43
Я втулила Ваши две цитаты,потому что в них Вы писали в них о своем отношении к памятнику Ленина, а я, как ни странно, ответила на них)) #1327Опубліковано 17 грудень 2013 - 09:49 Я не підтримую ніякий "беспредел" - написала я і задала питання. Так і не зрозуміла, до чого до вашого посту мої цитати. Так само як і смайли ")))", які Ви добавляєте в кожному своєму повідомленні. Вам реально смішно?))) #1328Опубліковано 17 грудень 2013 - 09:59
стоп-стоп. не заводитесь. мы все просто лёгенько общаемся... смайлы, что-бы передать дружественную , не агрессивную интонацию, с долей легкой иронии, может быть.... экран ведь это не передает, а одни и те же слова можно сказать и воспринять по разному.
#1329Опубліковано 17 грудень 2013 - 10:01 Я ще не завелась. Мені навіть смішно, чесно. #1330Опубліковано 17 грудень 2013 - 10:10
Ну вот Вы и в теме о смехе и смайликах
#1331Опубліковано 17 грудень 2013 - 10:12 Ага, буду тепер теж в кожен пост добавлять.))) Щоб бачили, що у мене теж дружнє відношення.)))))))) (побільше добавила)))). #1332Опубліковано 17 грудень 2013 - 10:15 Что бы эту тему рассуждать, нужно знать историю хотя бы чуть чуть ))) А я не знаю ни чуть чуть Но разве Украина не была частью Российской империи, которая потом все стала СССР? Так почему тогда "у себя в России?" Или нам нравилось быть частью империи? Ну а отрезать кусок страны, только потому что этот кусок страны хочет жить "отдельно"... Мы очень спешим отдать Крым России? Или восточную половину Украины, которая в большинстве своем, уверена, не прочь быть с Россией?.. #1333Опубліковано 17 грудень 2013 - 10:18
Повернусь до теми бендерівців, які ніби-то вбивали невинних людей.
Я тут паралельно з папою обговорюю. Хотіла дізнатися, як він до цього факту(?) відноситься. От він дуже чітко виразив те, що у мене сформулювати не вийшло. "на будь-якій війні у будь-якій країні світу під час бойових дій ЗАВЖДИ гине мирне населення. Російські війська під час війни розбомбили Грозний, переважна частина якого була заселена росіянами, мирним населенням. Американці розбомбили Дрезден, загинуло сотні тисяч людей, німці бомбардували Київ і інші міста - те саме. З початком війни Радянський Союз бомбардував Хельсінкі, Констанцу в Румунії і інші міста, де гинули мирні люди.На війні ніхто не звертає уваги на проблеми мирного населення. Нам нужна побєда, ми за ЦЕНОЙ не постоим... Цена - мільйони трупів" #1334Опубліковано 17 грудень 2013 - 10:20 Ужас! Я бы даже поверил. Лет в 5. #1335Опубліковано 17 грудень 2013 - 10:21 Даша,у нас зараз дуже відповідає влада,бізнесмени і інші багатії за свої вчинки?Всі відкупляться і прикриваються іншими.Одне скажу: я не виправдовую повалення памятника.Але чому нікого не турбує,що наказ про побиття дав Янукович,а йому за це нічого не буде-він вже наказав "крайніх".Всі вчепилися в памятник Леніну.Та скільки памятників страждає щороку від рук різних вандалів.Але цей памятник якийсь особливий,виходить.. #1336Опубліковано 17 грудень 2013 - 10:23 Можна було розвалити імперію, відсіяти всіх "неугодных" і будувати свою державу.)))) #1337Опубліковано 17 грудень 2013 - 10:33
немного о западной Украине.
насколько я помню,западную Украину присоединили к СССР в 39 году,к началу войны мы для них были оккупанты и захватчики.
они обороняли свою территорию от коммуняк.
я категорична только в участии УПА к победе над фашизмом советскими войсками 9 мая-они защищались ,как могли ,и УПА изначально немцы создали(только как всегда поимели втёмную).
По поводу памятников ,недавно Фэмен пилили крест в Киеве-меня это возмутило,а для кого-то этот памятник-идол,мы должны уважать память.
это наша история,люди камни -идолы сохраняют.поклоняться им или нет-это другое дело,но уважай ближнего своего.
#1338Опубліковано 17 грудень 2013 - 10:41
Объясните мне смысл его разрушения во имя майдана. Там же сейчас не проблемы бандеровцев рассматривают. А потом Тягнибок еще улыбкой сказал "Яке безглузде самогубство". Просто вау #1339Опубліковано 17 грудень 2013 - 10:42 Как-то я не совсем уверенна, что памятник Ленину это историческая ценность))). Для меня Ленин сродни Гитлеру и Сталину, НО мой дедушка, царство ему небесное, очень трепетно к этому относился. Давайте им оставим хотя бы памятники, раз больше ничего не смогли предложить. Хотя, какому то дедушке на Западной Украине.... Короче, все это очень сложно))) #1340Опубліковано 17 грудень 2013 - 10:47 Учим матчасть или хотя бы читаем: "Стаття 39 Конституції України: «Громадяни мають право збиратися мирно, без зброї й проводити збори, мітинги, походи і демонстрації, про проведення яких завчасно сповіщаються органи виконавчої влади чи органи місцевого самоврядування. Обмеження щодо реалізації цього права може встановлюватися судом відповідно до закону і лише в інтересах національної безпеки та громадського порядку - з метою запобігання заворушенням чи злочинам, для охорони здоров'я населення або захисту прав і свобод інших людей.» 1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |