Перехід до вмісту

Фотографія

Отдых в Украине и за границей

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
2228 відповідей у цій темі

#1321 Lady_L

Lady_L

Все буде добре

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 2 006 повідомлення
  • Місто:Полтава (Левада)
  • Ім'я:Людмила

Нагороди

2            

Опубліковано 28 липень 2014 - 17:15

Мы сегодня приехали из Лазурного Херсонской обл.

thumb_pre_1405930090__dsc_4022.jpg

thumb_pre_1405930121__dsc_4035.jpg

thumb_pre_1405930142__dsc_4044.jpg

thumb_pre_1405930162__dsc_4145.jpg

главная аллея бази "Чернономор"

thumb_pre_1405930183__dsc_4172.jpg

на территории базы !Корабль"

thumb_pre_1405930206__dsc_4179.jpg

Мы отдыхали от моря всего в 50 м, но нашу базу не могу рекомендовать, условия не очень понравились. если, кого то интересует что-то по Лазурному , что знаю подскажу)

А вообще как впечатления? Понравилось? Как туда добираться на поезде?

• M@R@Wa це подобається

#1322 felice

felice

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 10 754 повідомлення

Нагороди

2       2         

Опубліковано 28 липень 2014 - 18:13

а мене саме ваш пост і вибив з рамок теми про відпочинок.Я про оце речення:

"А, еще общались с мужа однокурсниками - зарплаты и пенсии (военных) очень сильно отличаются от наших". 

І,може,у мене проблеми зі сприйняттям інфо через нет,але ви так "ненавязливо" описуєте всі плюси відпочинку в Криму,як тут деякі іноді про Редмонд заходять розказати)))

Юля сейчас отдыхает в Крыму, поэтому и описывает так, как ей нравится

если намекаешь, что она связана с организацией отдыха, как рекламщики Редмонда с этой продукцией, то ты ошибаешься, по роду своей деятельности Юля далека от туристического бизнеса)))

#1323 Сана

Сана

Вообще-то я ангел, просто на метле быстрее...)))

• Завсідники
  • 2 836 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Нагороди

3         

Опубліковано 28 липень 2014 - 18:36

Марин, ви вже приїхали? Як відпочинок? Сподобались озера?

#1324 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 28 липень 2014 - 19:32

если намекаешь, что она связана с организацией отдыха, как рекламщики Редмонда с этой продукцией, то ты ошибаешься, по роду своей деятельности Юля далека от туристического бизнеса)))

я в курсі про її рід діяльності.

ні на що не натякаю.як і всі тут.просто висловлюю свою субєктивну думку.

ага.сьогодні повернулись.так щоб аж аххх і захотілось ще рз туди-то ні)їхати так далеко-ради такого відпочинку,на мою думку,не варто.для західнян-чудовий варіант,бо ближче за море.ну і для поляків/білорусів.

#1325 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення
  • Місто:Полтава

Нагороди

2               

Опубліковано 28 липень 2014 - 19:46

@merkysha, так не стоит ехать? У меня отпуск в конце августа, колеблюсь между озёрами и Египтом.

#1326 lisica

lisica

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 368 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

Опубліковано 28 липень 2014 - 20:03

а мене саме ваш пост і вибив з рамок теми про відпочинок.Я про оце речення:
"А, еще общались с мужа однокурсниками - зарплаты и пенсии (военных) очень сильно отличаются от наших".
І,може,у мене проблеми зі сприйняттям інфо через нет,але ви так "ненавязливо" описуєте всі плюси відпочинку в Криму,як тут деякі іноді про Редмонд заходять розказати)))

Скорее всего, проблемы с восприятием моих постов. Я описую то, что вижу и слышу. Иногда мне кажется, что вы тоже пытаетесь ненавязчиво навязать (каламбур получился) свою точку зрения. Правда у каждого своя!
Что же касается отдыха моей семьи - отдых удался на славу! И, кстати, сейчас пошел очень большой наплыв отдыхающих с Украины.

Спасибо за понимание!

#1327 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 28 липень 2014 - 20:07

@merkysha, так не стоит ехать? У меня отпуск в конце августа, колеблюсь между озёрами и Египтом.

а ти вже обрала базу на озерах?

Я б перед таким вибором навіть не роздумовувала)Єгипет однозначно.

#1328 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 28 липень 2014 - 20:12

Обрала.

Так Єгипет мені світить в жовтні, а відпустка в серпні. Єгипет - це від компанії подарунок трьом кращим працівникам. І там на вибір два готеля в Хургаді. Так мене ще лякає політ в літаку. Не в тому розумінні, що сепаратисти підіб`ють, а в хворих вухах (((.

І ще плюс за озера: там можна полазити де хочеш, а в Єгипті на екскурсії треба мати гроші. Їсти і лежати мені не дуже до смаку, як котик на лежбищі.

Відредаговано Eлeна, 29 липень 2014 - 17:25.

• Ipiha це подобається

#1329 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 28 липень 2014 - 20:30

Обрала.

Так Єгипет мені світить в жовтні, а відпустка в серпні. Єгипет - це від компанії подарунок трьом кращим працівникам. І там на вибір два готеля в Хургаді. Так мене ще лякає політ в літаку. Не в тому розумінні, що сепаратисти підіб`ють, а в хворих вухах (((.

І ще плюс за озера: там можна полазити де хочеш, а в Єгипті на єкскурсії треба мати гроші. Їсти і лежати мені не дуже до смаку, як котик на лежбищі.

ну а де ти хочеш на озерах полазити?)В ліс ми не ходили.Збирати самостійно ягоди і гриби - побоялись,плюс чоловік боїться змій,а там ще й дикі звіри,можна заблукати.Є піші,авто,велопоходи-але теж платні.Ми двічі катались на велосипедах-оце найбільше сподобалось,але знову ж таки по досить завантаженій автомобілями дорозі,а ти цього боїшся...

Погода часто була хмарна або дощило,тому якщо їхати,н-д,на таку базу http://h-dvir.com.ua/ , то тут можна хоча б згаяти час на масажах чи більярді..

Можна поїхати на екскурсії автобусом-Луцьк,Брест,Білорусь...Але ми не захотіли мучити малу.

Є там острів посеред озера Світязь-там закинута база відпочинку космонавтів.Але пливти туди треба,коли немає хвиль,лодкою гребти близько години.Лодка-35 грн за год,катамаран - 60 грн.Житло-недешеве.Щоб поїсти нормально-всього 4-5 кафе.У найдорожчому з них мясне,гарнір,перша страва і компот тягли десь гривень на 50-60 на одного.Житло-у приватному секторі,де ми жили,250 грн за 2-місний номер.За ті умови я б такі гроші не дала)Я вважаю,занадто дорогий відпочинок як для такого курорту...

Є дайвінг,рибалка,блакитна глина,масажі,чани,баня,сауна,байдарки,якісь там квести-але знову ж це гроші.Рибку можна поїсти-копченого ляща невеликого десь за 30 грн купиш.Я відривалась на пончиках з ожиною і чорницею-решту з випічки не варто брати.

І мілко на Світязі-йдеш-йдеш)))Для малих дітей супер,батькам треба довго йти.Вода була прохолодною 20-21 градус.Але чиста.

Що ще?Питай)

#1330 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 29 липень 2014 - 06:56

а ти цього боїшся...

І гадюк також :sarcastic: .

Дякую за розповідь!

#1331 Лавина

Лавина

Я белый и пушистый комочек.....

• Довгожителі
  • 6 769 повідомлення
  • Ім'я:Татьяна

Нагороди

Опубліковано 29 липень 2014 - 11:23

ну а де ти хочеш на озерах полазити?)В ліс ми не ходили.Збирати самостійно ягоди і гриби - побоялись,плюс чоловік боїться змій,а там ще й дикі звіри,можна заблукати.Є піші,авто,велопоходи-але теж платні.Ми двічі катались на велосипедах-оце найбільше сподобалось,але знову ж таки по досить завантаженій автомобілями дорозі,а ти цього боїшся...

Погода часто була хмарна або дощило,тому якщо їхати,н-д,на таку базу http://h-dvir.com.ua/ , то тут можна хоча б згаяти час на масажах чи більярді..

Можна поїхати на екскурсії автобусом-Луцьк,Брест,Білорусь...Але ми не захотіли мучити малу.

Є там острів посеред озера Світязь-там закинута база відпочинку космонавтів.Але пливти туди треба,коли немає хвиль,лодкою гребти близько години.Лодка-35 грн за год,катамаран - 60 грн.Житло-недешеве.Щоб поїсти нормально-всього 4-5 кафе.У найдорожчому з них мясне,гарнір,перша страва і компот тягли десь гривень на 50-60 на одного.Житло-у приватному секторі,де ми жили,250 грн за 2-місний номер.За ті умови я б такі гроші не дала)Я вважаю,занадто дорогий відпочинок як для такого курорту...

Є дайвінг,рибалка,блакитна глина,масажі,чани,баня,сауна,байдарки,якісь там квести-але знову ж це гроші.Рибку можна поїсти-копченого ляща невеликого десь за 30 грн купиш.Я відривалась на пончиках з ожиною і чорницею-решту з випічки не варто брати.

І мілко на Світязі-йдеш-йдеш)))Для малих дітей супер,батькам треба довго йти.Вода була прохолодною 20-21 градус.Але чиста.

Що ще?Питай)

Марин, а де саме ви були?

Твоя розповідь зовсім протилежна моєї.

За ціни взагалі :ogo:  (таке відчуття, що я була на другій планеті)...

• Marusja це подобається

#1332 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 29 липень 2014 - 13:09

Марин, а де саме ви були?

Твоя розповідь зовсім протилежна моєї.

За ціни взагалі :ogo:  (таке відчуття, що я була на другій планеті)...

в Світязі.

#1333 Лавина

Лавина

• Довгожителі
  • 6 769 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 29 липень 2014 - 13:13

В селі Світязь?

#1334 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 29 липень 2014 - 13:18

В селі Світязь?

так,до речі,біля табору Чайка,але не на вашій базі.А що саме тебе здивувало у моєму відгуку?І які саме ціни?

До речі,на центральному пляжі було дуже тісно в останні дні.Пісчаної полоси мало,а половина берегу-болото,що поросло травою....

Таня, у тебе просто давно не було відпустки,тому тобі,мабуть,так і сподобалось)

А я, мабуть, Галя балувана)

#1335 Лавина

Лавина

• Довгожителі
  • 6 769 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 29 липень 2014 - 13:29

Ми на центральний пляж не ходили зовсім, були біля своєї бази.

Здивували ціни за обід (ми обідали 5 чоловік (наїдалися до пуза (чинахі, деруни, шашлик, + хлопці пиво, + малому морозиво + салат+ кава (от каву не вміють готувати)) виходило 180-200 грн (дивлячись скільки пива випивали) - ходили в кафе по Набережній (по моєму "У Тараса")

Лодки - один раз брали (коли плавали на озеро - вторгувались за 15 грн/год)

Катамаран брали за 40 грн/год.

250 грн за проживання - ОГО.

(по Жовтневій - майже під кінець Світязя (в бік  пансіонатів Шацькі Озера і Люцимер) 150 грн за 2-х місний (без сніданку) Туалет і душ на вулиці, але з "удобствами" (унитаз, гаряча вода).

Ну і в нас було 360 за кімнату: туалет в кімнаті, Т2, душ на поверсі або на вулиці (4 чоловіка+малий)+ сніданок. То мені й  здалось що дорого (я б точно не поїхала б за таку ціну)

А домовлялись зараніше, чи шукали на місці?

А скажи пончики (з чорницею) смачні)))))

#1336 M@R@Wa

M@R@Wa

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 496 повідомлення
  • Місто:Огнивка
  • Ім'я:Марина

Нагороди

2       2         

Опубліковано 29 липень 2014 - 13:32

А вообще как впечатления? Понравилось? Как туда добираться на поезде?

Мы тоже оттуда. Поездом до Херсона, а там маршрутка ждет до Лазурного.

Расскажу и про наш отдых. Мы каждый год ездим в Скадовск, Херсонской области. т.к. там мамина тетка, и мы живем там бесплатно. Я с 3 лет езжу в этот город, но так как он испаганился за последние лет 5.... фееее. За морем не ухаживают, море сейчас как моча и уйма медуз. Раньше его чистили, ухаживали, убирали камку и завозили ракушки с песком, я нырять могла там до 4 часов дня, пока вода не ставала мутной. Сейчас же в 10 вода уже мутная. Это мамин родной город, и она фанатик моря и купания в 6 утра, и после 5 вечера и еще и ночью. Но в этом году она ходила купаться только утром, и один раз вечером, пока не увидела приплывающие фекалии к берегу.... На берегу стало гораздо меньше палаток с всякой дребеденью, и все повторяется каждый год, уже не интересно.  Раньше мы за отдых 2-3 раза плавали на остров Джарылгач. Последних 2 года не плавали, т.к. с малой было опасно еще, а в этом году решились - так бред, из уймы рейсов катера оставили всего 6 шт. В 7 для нас рано, в 9 норм, но обратно либо в 13 либо аж в 17. Вывалить за каждого за поездку 80 грн. и побыть там по факту 2 часа - дофига, а до 17 малая могла не выдержать. Я вообще не понимаю людей, которые едут в Скадовск сейчас, и вываливают уйму бабла. Для нас было решение - мы каждый день ездили машиной в Лазурное. Платили за стоянку машины на охраняемом пляже 20 грн. и уйма удовольствия. Море - отличное, Настю вытащить из воды было не реально. Медуз практически не было. Вода с разными течениями, от горячей до холодной. Море глубокое по сравнению с Скадовском, но и для детей отлично, малая передвигалась сама. Как там с жильем, и инфраструктурой не знаю, но цены на жилье в Скадовске и Лазурном примерно одинаковые, если хочется супер развлекаловок и дельфинарий - проезд в Скадовск на автобусе около 10 грн. Вот так я "обплевала" ранее мной любимый Скадовск, но сами виноваты...

Відредаговано M@R@Wa, 29 липень 2014 - 13:32.

#1337 Лавина

Лавина

• Довгожителі
  • 6 769 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 29 липень 2014 - 13:33

Таня, у тебе просто давно не було відпустки,тому тобі,мабуть,так і сподобалось)

Так ми ж весь Світязь "облазили" і ліс, і острів (на який, як потім виявилося не можна взагалі заходити))) і озера. Може тому і сподобалось.

Жалко, що з Брестом не вийшло (зато пів України об’їздили).

Якщо все вийде, наступного року на 1 тиждень туди (дуже хочу в "Брестскую крепость"), а потім в Карпати (мрію побачити їх влітку)

#1338 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 29 липень 2014 - 13:33

у меня сын сейчас в Лазурном. Медуз до фига и больше.

• M@R@Wa це подобається

#1339 M@R@Wa

M@R@Wa

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 496 повідомлення
  • Місто:Огнивка
  • Ім'я:Марина

Нагороди

2       2         

Опубліковано 29 липень 2014 - 13:39

у меня сын сейчас в Лазурном. Медуз до фига и больше.

Мы в воскресенье уехали, то в субботу еще не было... Может зависит от места? Хотя друзья сейчас в Железном Порту, то там тоже медуз валом

#1340 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 29 липень 2014 - 13:52

Ми на центральний пляж не ходили зовсім, були біля своєї бази.

Здивували ціни за обід (ми обідали 5 чоловік (наїдалися до пуза (чинахі, деруни, шашлик, + хлопці пиво, + малому морозиво + салат+ кава (от каву не вміють готувати)) виходило 180-200 грн (дивлячись скільки пива випивали) - ходили в кафе по Набережній (по моєму "У Тараса")

Лодки - один раз брали (коли плавали на озеро - вторгувались за 15 грн/год)

Катамаран брали за 40 грн/год.

250 грн за проживання - ОГО.

(по Жовтневій - майже під кінець Світязя (в бік  пансіонатів Шацькі Озера і Люцимер) 150 грн за 2-х місний (без сніданку) Туалет і душ на вулиці, але з "удобствами" (унитаз, гаряча вода).

Ну і в нас було 360 за кімнату: туалет в кімнаті, Т2, душ на поверсі або на вулиці (4 чоловіка+малий)+ сніданок. То мені й  здалось що дорого (я б точно не поїхала б за таку ціну)

А домовлялись зараніше, чи шукали на місці?

А скажи пончики (з чорницею) смачні)))))

Домовлялись раніше-я вже пошкодувала,але через дитину не ризикнула шукати на місці.Це я ще про нюанси не розказала,який нам господар трапився...У нас сусіди були харківяни-поїхали на 2 дні раніше,забравши гроші,і сказали,що були тут 1 і останній раз. 

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама