Детские книги: ФОТО и отзывы
Розпочатий з o_ma, 22 бер 2011 00:35
1406 відповідей у цій темі
НАСТоящаЯ мелодиЯ
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Анастасия
Опубліковано 18 листопад 2019 - 13:52
В очікуванні зимових свят, поділюся нашою добіркою книг, які ми читали в 2 роки (+-).
Почну з книг-картонок для найменьших.
Вік: Діти, 1-4
Рік видання: 2016
К-ть сторінок: 12
Вага: 160 г
Розміри:180x180 мм
ISBN:978-617-679-336-6
Перша книга класика всіх часів і народів))) Знаменитий вірш Максима Рильського “Білі мухи”, який любить та знає вже багато поколінь українців. Я з дитинства обожнюю та знаю на пам'ять даний вірш. Чудово, що вірш продовжує “жити” та ВСЛ постійно його видає. Гарні та милі ілюстрації. Це чудова книжка, щоб познайомити малюка з зимою та завжди гарний подарунок (доповнення до нього) на зимові свята. Завдяки яскравим малюнкам дитина легше запам’ятовуватиме текст. Ще одне покоління буде із задоволенням радіти снігу та цитувати “Білі мухи налетіли...” З цієї книги ми розпочали нашу зиму, символічно 1 грудня) Сину вірш як і сама книга прийшлися до душі.
Відредаговано НАСТоящаЯ мелодиЯ, 18 листопад 2019 - 13:53.
НАСТоящаЯ мелодиЯ
-
-
Опубліковано 18 листопад 2019 - 15:21
Зимняя сказка. Новый Год.
Автор: Марина Дружиніна
Ілюстратор: Вііве Ноор
978-5-9287-2381-1
2011 рік
14 цупких сторінок
формат невеличкий, кишеньковий.
По святковому оформлена титулка книга. Вірші Дрижиніної прості, легкі та ритмічні. Ілюстрації милі та ніжні. Гарна книжечка для малюка.
НАСТоящаЯ мелодиЯ
-
-
Опубліковано 18 листопад 2019 - 15:30
НАСТоящаЯ мелодиЯ
-
-
Опубліковано 18 листопад 2019 - 15:40
НАСТоящаЯ мелодиЯ
-
-
Опубліковано 19 листопад 2019 - 09:20
Here comes Santa
Книжка з товстими картонними сторінками, вирізаними віконцями, мінімум текста пр підготовку Санти в компанії дружини та ельфів до Різдвяної ночі.
НАСТоящаЯ мелодиЯ
-
-
Опубліковано 19 листопад 2019 - 09:34
Зимняя сказка.
Суриков И.З.
978-5-353-03540-4
Росмэн, 2008 год,
16 страниц картонок
З першої сторінки нас зустрічає вірш Сурікова та об'ємний будиночок з різними віконцями, в які так цікаво заглядати. Можна побачити, як мешканці будиночку готуються до свят) Книга наповнена віршами, загадками різних авторів. Мається дві скорочені казки Снігуронька та Морозко. Головна краса в книжці в кінці, коли розкриваєш сторінку з'являється велика об'ємна ялинка! Коли ми читаємо дану книжку син по декілька разів підряд відкриває останню сторінку, щоб насолодитися ефектом утворення ялинки, в будиночки теж полюбляє заглядати. Вірші та загадки добре слухає, а скорочені казки не пішли. Достатньо багато текст для нього на одному розвороті.
НАСТоящаЯ мелодиЯ
-
-
Опубліковано 19 листопад 2019 - 09:50
Новогодние чудеса. Волшебная зимняя сказка.
Автор: Стир Дугалд
ИІлюстратор: Сюзанна Рончи
978-5-18-000849-2
Махаон
2006 год
20 страниц
большой формат (больше А4).
За сюжетом. На Новий рік діти отримують подарунки. Іграшкам теж хотілось би, щоб їм що-небудь подарували ... Під Новий рік хтось вирішив створити для них справжню, неочікувану казку)
Обкладинка книги переливається, прикрашена глітером. Ілюстрації об'ємні, випуклі. Маленьким рученятам дуже подобається по ним водити) Із задоволенням читали книгу, проте з більшим проходилися ручками по малюнках)
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 19 листопад 2019 - 12:00
Обкладинка книги переливається, прикрашена глітером. Ілюстрації об'ємні, випуклі. Маленьким рученятам дуже подобається по ним водити)
Деяким рученятам більше подобається відривати гліттер, очі, віконця... Дякую за огляди і створення святкової атмосфери!
PS: Якщо зберусь із силами покажу трішки своїх, але багато книг вже давно не продаються, на превеликий жаль.
НАСТоящаЯ мелодиЯ
-
-
Опубліковано 19 листопад 2019 - 13:07
Деяким рученятам більше подобається відривати гліттер, очі, віконця... Дякую за огляди і створення святкової атмосфери!
PS: Якщо зберусь із силами покажу трішки своїх, але багато книг вже давно не продаються, на превеликий жаль.
У нас теж іноді віконця страждали, син занадто активно квапився їх відкрити) Глітерні елементи на місці)
Буду чекати оглядів для створення зимово-святкової книжкової атмосфери) Чим більше різноманітних оглядів, тим краще)
НАСТоящаЯ мелодиЯ
-
-
Опубліковано 19 листопад 2019 - 13:33
Збірки з віршами сина в 2 роки мало зацікавили. З представлених він із задоволенням слухав та гортав тільки першу збірку в даній добірці.
Волшебный Новый год
Оникс
2009 год
48 страниц
небольшой карманый формат
Гарна підбірка віршів на російській мові, частину з яких ми знаємо з нашого дитинства. Книга з добрими віршиками, яка буде зручна для гортання маленьким рученятам.
НАСТоящаЯ мелодиЯ
-
-
Опубліковано 19 листопад 2019 - 13:41
НАСТоящаЯ мелодиЯ
-
-
Опубліковано 19 листопад 2019 - 13:52
Ой,весела в нас зима та Від Миколая до Різдва.
Серія книг від видавництва Рідна мова (раніше видавалися Махаон).
Ілюстратор: Наталія Корнєєва
978-966-917-221-1 978-966-917-219-8
48 сторінок, гарні насичені ілюстрації.
Збірка “Ой,весела в нас зима” з прекрасними віршами про зиму і новорічні свята Максима Рильського, Платона Воронька, Грицька Бойка, Любові Забашти, Анатолія Качана та інших українських дитячих письменників.
Збірка “Від Миколая до Різдва”, в яку увійшли авторські поезії, народні колядки, щедрівки, віншування.
В 2 роки сина збірки не зацікавили, в 3 роки "Ой,весела в нас зима" син вже більше слухав.
НАСТоящаЯ мелодиЯ
-
-
Опубліковано 19 листопад 2019 - 14:02
Новорічні віршики
Видавництво: Таврида
2008 рік
65 сторінок
Гарні знамениті та не дуже відомі загалу віршики на новорічну тематику, з милими ілюстраціями.
НАСТоящаЯ мелодиЯ
-
-
Опубліковано 20 листопад 2019 - 13:05
Випав сніг...Книжка під ялинку Автор: М.Крістіна Батлер Художник:Т. Макнаутон Літературний переказ: Б. В. Бойко Видавництво: Краіна Мрій, 2011
978-966-424-226-1
80 сторінок, папір крейдований
тверда обкладинка, глітер
Вже був невеличкий огляд даної книги в даній темі https://mama.pl.ua/i...c=3806&p=685261, мені хотілось би показати більше її фото та поділитися враженнями.
Коли я дістала в минулому році стопку книг з нашого зимового читання в 2 роки, то сказала сину щоб вибрав книгу, яку серед них хоче більше всіх читати. Він без вагань вибрав “Випав сніг...”
Книга складається з історій: «Завірюха», «Різдвяний подарунок», «Снігові друзі».«Завірюха» розповідає про доброго Їжачка, який в зненацьку негоду допоміг іншим уберегтися від неї, віддавши свої теплі речі. Мишенята, видра та оленятко віддячили йому за це.«Різдвяний подарунок» про неймовірні пригоди шапочки, вона переходила як подарунок від одного господаря до іншого, поки не повернулася з неочікуваним призначенням до того, коли з самого початку була призначена)«Снігові друзі» про зимові розваги, зародження міцної дружби)
Всі історії сповнені чудесами, які створені добрими вчинками, теплим відношенням та щирим відношення мешканців лісу до оточуючих. В 3 роки наша зимова книжкова бібліотека виросла. Проте, книга “Випав сніг” не здавала своїх позицій) Дуже рекомендую книгу в домашню бібліотеку)
Відредаговано НАСТоящаЯ мелодиЯ, 20 листопад 2019 - 14:43.
НАСТоящаЯ мелодиЯ
-
-
Опубліковано 20 листопад 2019 - 13:22
НАСТоящаЯ мелодиЯ
-
-
Опубліковано 20 листопад 2019 - 13:36
Літачок-рятівничок
автор: Наталя Вовк
ілюстратор: Наталія Колпакова
видавництво: А-ба-ба-га-ла-ма-га
з 2010 року
28 сторінок
Зворушлива історія про літачка, з якого часто глузують великі літаки. Але одного дня, далеко в горах, саме він рятує маленького хлопчика. Повчальна історія про безстрашного маленького літачка, який ризикуючи собою хотів зробити добру справу - допомогти маленькому хлопчику. Він вірив у себе незважаючи на недовіру з боку інших. Він зумів забрати хлопчика з батьками з гірської місцевості, за несприятливих погодних умов та доставити до лікарів. Своїм вчинком він доказав, що вартий більшого та здобув повагу у інших літаків.
Перший раз коли читала, то не могла стримати сліз. Дуже зворушлива та мила історія) Книгу ми читаємо не тільки в зимовий період та періодично протягом всього року)
Відредаговано НАСТоящаЯ мелодиЯ, 20 листопад 2019 - 13:37.
НАСТоящаЯ мелодиЯ
-
-
Опубліковано 20 листопад 2019 - 14:04
Миллион - это сколько?
автор Анна Мілбурн
видавництво Эксмо
978-5-699-30535-3
2008 рік
24 сторінки
Пінгвінення Пін цікавить питання, що собою представляє мільйон. В своїй пригоді він дізнається скільки десять, сто, тисяча. Також знаходить друга. Повернувшись додому, він дізнається скільки це мільйон) Дочитавши розповідь малюка чекає приємний сюрприз - постер головного героя із зображенням відповіді «Мільйон - це скільки?»Позитивна, весела пригода маленького пінгвінчика не залишає малюка байдужим)
НАСТоящаЯ мелодиЯ
-
-
Опубліковано 20 листопад 2019 - 14:18
Рождественская история для малышей
автор Анжела Макаллістер
ілюстратор Деніел Ховарт
Mikko
978-617-588-091-3
з 2011 рік
32 сторінки
Видавництво видало дану книгу на українській та російській мові.
Історія про непоседючого,шустрого кролика Руфуса, який під час гри зі своїми братами і сестрами в хованки, заснув та потрапив до саней Санта Клауса. Різдвяна ніч подарувала йому дивовижне знайомство та пригоди. Невеличка добра історія з гарними ілюстраціями. Проте, сина вона якось не зачепила, її читали найменше в порівнянні з іншими.
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 20 листопад 2019 - 14:47
НАСТоящаЯ мелодиЯ
-
-
Опубліковано 20 листопад 2019 - 14:54
Подивилась по своїх полицях і зібрала книги новорічно-різдвяної тематики (не впевнена, що всі які в нас є, але більшість ) на більше не здатна - якщо дуже щось зацікавить сфотографую і викладу, хоча я думаю більшість я уже показувала...
Суперская подборка! Особенно впечатлили книги с иллюстрациями Линча, какая красота! Хуха Муховинка моя давняя хотелка, никак пока не удается ее выловить на просторах интернета.
2 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|