Перехід до вмісту

Фотографія

Про все 82

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
5793 відповідей у цій темі

#1321 Cu-jo

Cu-jo

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 3 452 повідомлення
  • Ім'я:Mommy

Опубліковано 20 грудень 2021 - 08:22

Савоста Сергей Михайлович - 0506539671

Спасибо. Очень помогли )))

• vicf це подобається

#1322 Ксюни4ка

Ксюни4ка

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 898 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Оксана

Нагороди

Опубліковано 20 грудень 2021 - 12:49

Кто знает сколько по времени делают идентификационный код ребенку?

#1323 Dakotic

Dakotic

Дошкільня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 154 повідомлення
  • Ім'я:Алина

Нагороди

Опубліковано 20 грудень 2021 - 12:59

Кто знает сколько по времени делают идентификационный код ребенку?

Три робочі дні.

#1324 alladinka

alladinka

Школярка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 231 повідомлення
  • Місто:Полтава Алмазный
  • Ім'я:Вика

Нагороди

Опубліковано 20 грудень 2021 - 19:13

Кто знает как в этом году работает "будинок Святого Миколая" в какие дни и часы?

#1325 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 20 грудень 2021 - 21:20

Кто знает как в этом году работает "будинок Святого Миколая" в какие дни и часы?

https://www.facebook...92787270836728/

#1326 mismouse

mismouse

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 968 повідомлення
  • Ім'я:Татьяна

Опубліковано 20 грудень 2021 - 23:00

На стеклозаводе ещё ж продают игрушки?
Какая вообще сейчас стоимость на игрушки?
Или уже поздно туда ехать?) А то я чет вообще не в теме.
Кто покупал в этом году, скиньте фотки:)

____
И как попасть туда, напишите, плиз.

Відредаговано mismouse, 21 грудень 2021 - 08:02.

#1327 YR-Ma

YR-Ma

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 057 повідомлення
  • Місто:Полтава, Конкорд, Подол
  • Ім'я:Marina, ко мне на "ты"

Нагороди

2       2         

Опубліковано 21 грудень 2021 - 07:51

Знакомая ездила на стеклозавод (недели две назад) купила и мне, я заказывала маленьких тигрят, то в коробочке 45 грн , без коробочки 40 грн, игрушка маленькая сантиметров 7 в высоту. Она много брала себе, но цен я не знаю. 

#1328 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення
  • Місто:Центральный рынок-Конкорд
  • Ім'я:svexa

Нагороди

2         

Опубліковано 21 грудень 2021 - 09:43

На стеклозаводе ещё ж продают игрушки?
Какая вообще сейчас стоимость на игрушки?
Или уже поздно туда ехать?) А то я чет вообще не в теме.
Кто покупал в этом году, скиньте фотки:)

____
И как попасть туда, напишите, плиз.

Ціни там завжди нижчі чим на ринку...На зупинці Склозавод встали, прохідна прямо перед вами .там сказали за іграшками і все.

Відредаговано svexa, 21 грудень 2021 - 09:44.

#1329 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення
  • Місто:Розсошенці
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

2               

Опубліковано 21 грудень 2021 - 15:58

Розкажу про свій досвід, можливо, комусь буде цікавим.
Чи знаєте ви, що коли ви здаєте техніку на ремонт в межах гарантійного строку, ви можете вимагати на час ремонту інший прилад в користування?
Чи знаєте ви, що техніку можна здавати не в сервісний центр, а безпосередньо в магазин, де купили?
У мене трапилася ситуація – я купила в "Епіцентрі" кухонну машину Кенвуд, досить недешеву (хоча, це і немає значення, правила однакові для будь-якої цінової категорії). Але мені не пощастило – за два роки вона уже двічі була в ремонті і ось третій(((
Звісно, "Епіцентр" направив мене в "Промелектроніку", але я відмовилася і сказала, що хочу здати їм, мені тут зручніше територіально і взагалі це моє право. Мені прямо не відмовляли, але і ентузіазму не проявляли – то вони про таке і не знають, то про форму-гарант не чули, то вони не знають як швидко буде ремонт (ну це ж у Дніпро відправляти, самі розумієте....) і т.д. Звісно, 99% людей повірять і звернуться в сервісний центр, а там теж нічого не обіцяють (чоловік спеціально дізнавався) – нууу, деталей немає, будемо замовляти, чекати місяців три...
Коротше, знайшли і форму-гарант, і згадали, що в законі йдеться про 14 днів ремонту і т.д.

Днями у мене закінчується гарантія (до речі, строк дії гарантії продовжується на час ремонту) і машина ламається втретє. Я вирішила спробувати не здавати в ремонт, а здати туди ж на експертизу, щоб мені не ремонтували, а визнали її непридатною, з суттєвими недоліками і тоді я зможу або отримати нову таку ж, або взяти іншу з доплатою.

Зараз машина на експертизі, чим закінчиться ще не знаю, чи "виграю" – ще не знаю.
Але із приємного))). Коли я сказала що хочу комбайн із підмінного фонду на час ремонту, у працівників округлилися очі, вони про таке і не чули, але передзвонили куди треба і о, диво – мені дають в користування кухонну машину Кенвуд,  яка в повній комплектації коштує під 30 000 грн))).
Вона, звісно, класна, я в бік таких навіть не дивилася))
+ це ще стимул "Епіцентру" швидше  вирішувати питання щодо моєї машини, щоб швидше повернути свою, дорожчу. Працівник, який мені її пакував, помітно хвилювався, що так просто віддає мені таку дорогу річ.
На радощах я навіть не стала наполягати на доставці))) Товар важчий  5 кг магазин повинен доставляти безплатно.

Чим би це не закінчилося, я ще раз переконалася, що дорогі речі краще купляти в звичайних магазинах, а не в інтернеті. Не уявляю усю свою боротьбу, наприклад, з "Розеткою". Комунікація з реальними людьми дуже спрощує справу.

#1330 Cu-jo

Cu-jo

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 452 повідомлення
  • Ім'я:Mommy

Опубліковано 21 грудень 2021 - 16:21

Я в розетке стараюсь не покупать. Хотя негативного опыта с ними небыло. Там есть оговорка, что покупатель должен в Киев присылать за свой счет и  вторая- что комплектация и внешний вид может отличаться. 

Есть еще одно с ремонтами. Не знаю как сейчас, но раньше , если во время гарантии два раза ломалось и ремонтировалась в гарантийной мастерской, то после третей поломки можно было вернуть назад 

#1331 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 21 грудень 2021 - 16:29

Я в розетке стараюсь не покупать. Хотя негативного опыта с ними небыло. Там есть оговорка, что покупатель должен в Киев присылать за свой счет и  вторая- что комплектация и внешний вид может отличаться. 

Есть еще одно с ремонтами. Не знаю как сейчас, но раньше , если во время гарантии два раза ломалось и ремонтировалась в гарантийной мастерской, то после третей поломки можно было вернуть назад 

на гарантії передбачено всього 3 відривних талони, тому після третього - так.
Комплектація і зовнішній вигляд можуть відрізнятися на будь-якому товарі. Наприклад, упаковку робили раніше або для іншої країни і т.д.

#1332 o_ma

o_ma

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 12 939 повідомлення
  • Ім'я:Оля

Нагороди

2   

Опубліковано 21 грудень 2021 - 16:58

Справедливости ради, самое моё беспроблемное гарантийное обслуживание было на Розетке. Заглючила область экрана на киндле, я уже настроилась на долгий и нудный ремонт, а они мне без разговоров и очень быстро прислали новый вместо него.
  • mitera це подобається

#1333 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 21 грудень 2021 - 17:16

Справедливости ради, самое моё беспроблемное гарантийное обслуживание было на Розетке. Заглючила область экрана на киндле, я уже настроилась на долгий и нудный ремонт, а они мне без разговоров и очень быстро прислали новый вместо него.

Це може бути така політика постачальниа або виробника - так вирішувати проблеми, швидко надавати продавцю (тут - Розетці) заміну, без заморочок з ремонтом.

Відредаговано Мрія, 21 грудень 2021 - 18:01.

#1334 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення

Нагороди

2         

Опубліковано 21 грудень 2021 - 18:42

Дівчата Приват 24 у всіх працює??

#1335 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Опубліковано 21 грудень 2021 - 20:52

Дівчата Приват 24 у всіх працює??

Таке ж питання - комунальні платежі проходять, а оплату з картки на картку не пропускає.

#1336 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення

Нагороди

2         

Опубліковано 21 грудень 2021 - 21:08

Таке ж питання - комунальні платежі проходять, а оплату з картки на картку не пропускає.

Оформила ОЛХ доставку ..то зняло... А з картки не могла..

#1337 mnadiyka2009

mnadiyka2009

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 594 повідомлення
  • Ім'я:Надя

Нагороди

Опубліковано 21 грудень 2021 - 23:34

Чи знаєте ви, що коли ви здаєте техніку на ремонт в межах гарантійного строку, ви можете вимагати на час ремонту інший прилад в користування?
Чи знаєте ви, що техніку можна здавати не в сервісний центр, а безпосередньо в магазин, де купили?
У мене трапилася ситуація – я купила в "Епіцентрі" кухонну машину Кенвуд, досить недешеву (хоча, це і немає значення, правила однакові для будь-якої цінової категорії). Але мені не пощастило – за два роки вона уже двічі була в ремонті і ось третій(((
Звісно, "Епіцентр" направив мене в "Промелектроніку", але я відмовилася і сказала, що хочу здати їм, мені тут зручніше територіально і взагалі це моє право. Мені прямо не відмовляли, але і ентузіазму не проявляли – то вони про таке і не знають, то про форму-гарант не чули, то вони не знають як швидко буде ремонт (ну це ж у Дніпро відправляти, самі розумієте....) і т.д. Звісно, 99% людей повірять і звернуться в сервісний центр, а там теж нічого не обіцяють (чоловік спеціально дізнавався) – нууу, деталей немає, будемо замовляти, чекати місяців три...
Коротше, знайшли і форму-гарант, і згадали, що в законі йдеться про 14 днів ремонту і т.д.

Днями у мене закінчується гарантія (до речі, строк дії гарантії продовжується на час ремонту) і машина ламається втретє. Я вирішила спробувати не здавати в ремонт, а здати туди ж на експертизу, щоб мені не ремонтували, а визнали її непридатною, з суттєвими недоліками і тоді я зможу або отримати нову таку ж, або взяти іншу з доплатою.
Зараз машина на експертизі, чим закінчиться ще не знаю, чи "виграю" – ще не знаю.
Але із приємного))). Коли я сказала що хочу комбайн із підмінного фонду на час ремонту, у працівників округлилися очі, вони про таке і не чули, але передзвонили куди треба і о, диво – мені дають в користування кухонну машину Кенвуд, яка в повній комплектації коштує під 30 000 грн))).
+ це ще стимул "Епіцентру" швидше вирішувати питання щодо моєї машини, щоб швидше повернути свою, дорожчу. Працівник, який мені її пакував, помітно хвилювався, що так просто віддає мені таку дорогу річ.
На радощах я навіть не стала наполягати на доставці))) Товар важчий 5 кг магазин повинен доставляти безплатно.

Чим би це не закінчилося, я ще раз переконалася, що дорогі речі краще купляти в звичайних магазинах, а не в інтернеті. Не уявляю усю свою боротьбу, наприклад, з "Розеткою". Комунікація з реальними людьми дуже спрощує справу.

!!!Супер!

Відредаговано mnadiyka2009, 21 грудень 2021 - 23:34.

#1338 Филя

Филя

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 859 повідомлення
  • Ім'я:Елена

Нагороди

Опубліковано 22 грудень 2021 - 08:02

Але із приємного))). Коли я сказала що хочу комбайн із підмінного фонду на час ремонту, у працівників округлилися очі, вони про таке і не чули, але передзвонили куди треба і о, диво – мені дають в користування кухонну машину Кенвуд,  яка в повній комплектації коштує під 30 000 грн))).
+ це ще стимул "Епіцентру" швидше  вирішувати питання щодо моєї машини, щоб швидше повернути свою, дорожчу. Працівник, який мені її пакував, помітно хвилювався, що так просто віддає мені таку дорогу річ.
На радощах я навіть не стала наполягати на доставці))) Товар важчий  5 кг магазин повинен доставляти безплатно.

:super: Спасибо что поделились  опытом! А куда сдали на экспертизу?

#1339 funia

funia

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 581 повідомлення
  • Місто:Полтава,Центр
  • Ім'я:Татьяна

Нагороди

Опубліковано 22 грудень 2021 - 08:17

Девочки поделитесь контактоми темемастера 

#1340 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 22 грудень 2021 - 08:50

:super: Спасибо что поделились  опытом! А куда сдали на экспертизу?

експертиза не незалежна, тобто сервісний центр "Епіцентру".

3 користувачів читають цю тему

1 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама