Торты
Розпочатий з чонка, 22 тра 2009 15:23
1524 відповідей у цій темі
Опубліковано 11 вересень 2020 - 17:11
Наташ, привет, А желатин вмешивать лопаткой или можно и миксером все взбить в итоге?
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 11 вересень 2020 - 17:13
У мене банально не вистачає часу((( я раніше пекла в рази більше, і солодкого і несолодкого, а зараз хоч і стараюся бути організованою, але основна робота, двоє дітей вносять свої корективи...
А ще вік бере своє))) і стала частіше втомлюватися емоційно, це коли нічого не хочеться.
Ні, не витягнеш, бо занадто ніжне. Хіба що підморозити ( так роблять з десертами) і потім витягти. Але розморожувати обов'язково в холодильнику.
значит таки нужно разъемную меньшего диаметра купить)) какой оптимальный размер? Ты ж поняла, что это я к мастер-классу уже готовлюсь))
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 11 вересень 2020 - 17:14
Наташ, привет, А желатин вмешивать лопаткой или можно и миксером все взбить в итоге?
Привіт!
Я - лопаткою, міксером не звикла. До того ж я найчастіше користуюся планетарним і там вінчик може погано діставати до дна чаші.
Але все таки, думаю, кому як зручно.
Мрія
-
-
Опубліковано 11 вересень 2020 - 17:20
значит таки нужно разъемную меньшего диаметра купить)) какой оптимальный размер?
Ты ж поняла, что это я к мастер-классу уже готовлюсь))
Ми колись в цій темі обговорювали кольцо для торта, ото його і купи. Там діаметр регулюється.
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 11 вересень 2020 - 19:09
Ми колись в цій темі обговорювали кольцо для торта, ото його і купи. Там діаметр регулюється.
А я поділюсь явками: у магазинчику на ринку 23 вересня бачила гарний вибір кілець і навіть дешевше ніж я купила через інтернет
Опубліковано 11 вересень 2020 - 20:05
Можемо колись спробувати організувати солодкі посиденьки))))
Кулінарні посиденьки - звучить спокусливо)))
Опубліковано 11 вересень 2020 - 20:14
Кулінарні посиденьки - звучить спокусливо)))
А можна я прийду просто поїсти? ))))
Мрія
-
-
Опубліковано 11 вересень 2020 - 20:46
Тепер треба подумати в якому форматі це зробити і локацію!
Опубліковано 11 вересень 2020 - 21:17
І знову я з тупими питаннями) бісквіт на раз, два, три різать до того, як у плівку замотувать, чи можна потім?
Мрія
-
-
Опубліковано 11 вересень 2020 - 21:54
І знову я з тупими питаннями) бісквіт на раз, два, три різать до того, як у плівку замотувать, чи можна потім?
Мені зручніше потім.
І ще порада. Не затягуй сильно плівку, тому що бісквіт м'який, легко деформується. Як варіант - у пакет і зав'язати.
Опубліковано 11 вересень 2020 - 22:39
Мені зручніше потім.
І ще порада. Не затягуй сильно плівку, тому що бісквіт м'який, легко деформується. Як варіант - у пакет і зав'язати.
дякую!! А його ж в плівку і у холодильник якщо завтра намазуватиму?
Мрія
-
-
Опубліковано 12 вересень 2020 - 05:49
дякую!! А його ж в плівку і у холодильник якщо завтра намазуватиму?
Так.
Опубліковано 12 вересень 2020 - 18:18
девочки, торт цифра никому в теме не попадался на глаза?
листаю, не могу найти(
Опубліковано 12 вересень 2020 - 19:01
девочки, торт цифра никому в теме не попадался на глаза?
листаю, не могу найти(
Не могу вставить ссылку. Посмотрите на 38 странице
Опубліковано 12 вересень 2020 - 20:06
Не могу вставить ссылку. Посмотрите на 38 странице
Спасибо!
Опубліковано 12 вересень 2020 - 21:00
Наташа-Мрія, дякую вам дуже за всі поради! Особливо за ту, що на 24 см форми максимум 2 порціі випікати! У мене і так гігант вийшов! Сподіваюсь, буде смачно! І близько не так гарно як ваші торти і не так сучасно, але для мене вау!)
Опубліковано 12 вересень 2020 - 21:15
Наташа-Мрія, дякую вам дуже за всі поради! Особливо за ту, що на 24 см форми максимум 2 порціі випікати! У мене і так гігант вийшов! Сподіваюсь, буде смачно! І близько не так гарно як ваші торти і не так сучасно, але для мене вау!)
Юля, за сучасно ви не праві. Зараз як раз в тренді "відкриті" торти. І у вас він виглядає дуже охайно, як так і треба!!!
Відредаговано Marusja, 12 вересень 2020 - 21:16.
Опубліковано 12 вересень 2020 - 21:26
Юля, за сучасно ви не праві. Зараз як раз в тренді "відкриті" торти. І у вас він виглядає дуже охайно, як так і треба!!!
за відкриті я знаю, то я свідомо) а от з верхнім прикрашанням не вийшло так як хотіла - мало ганашу вийшло, а більше не було з чого доробити. А кокосову стружку просто люблю, то як не вистачило ганашу на красиві потьоки, то «горить хата-гори і сарай»)))
Мрія
-
-
Опубліковано 12 вересень 2020 - 22:40
Ну краса ж!!!
Смак, думаю, не розчарує.
Який сир врешті-решт купили?
Опубліковано 12 вересень 2020 - 22:43
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|