без документів газу не будеТа вона всим хто до неї звертався одну лінію гнула, вона ж не говорила Саші ждать а Колі бігти з транспорантами, тим паче хто не бачив перспектив в чергових ожиданьках то здійснювали свої паралельні юридичні заходи, (наш колега по несчастью комбінатор підтвердить). Перед зборами пропонував би обговорити що ми насамперед хочемо, загальна теза "здайте протягом тижня будинок" це в нашому запущеному випадку ні про що. Для початку все таки хотілося б побачити на якій "відправній точці" по документах ми знаходимся і які послідуючі бумажки плануються отримувати з орієнтовними строками - це що стосується паперів. Що стосується фактичної здачі то все таки визначитися буде газ чи все таки його не буде. З приводу того як їх душить - не знаю що Вам і сказати, от Башкірцева і по газетах і по телебаченню "душила" а віз і досі там це враховуючи що здавачем виступає УКБ. Поки не будуть зібрані/куплені всі бумажки діла не буде
Кто нибудь покупал жилье в ДСК?
Розпочатий з marizka, 06 сер 2013 10:53
13820 відповідей у цій темі
#13361Опубліковано 02 вересень 2017 - 06:42 #13362Опубліковано 02 вересень 2017 - 07:41
мені працівники водоканалу говорили що і води не буде (маю на увазі опломбованої як зараз вже є у нас), думаю і газ теж саме - більше залежить в яких стосунках пан Яковенко з хазяйвами полтавагазу. А так як багато речей в ДБК відбувається напівсамопливом то я не здивуюся що при пломбуванні Параджановців і нас причеплять як "апендицит". Але дуже хотілося б почути все таки чесну відповідь від пана Яковенка що він або точно буде або без документів ніяк! так як в принципі зараз багатенько людей робе ремонт і вже деякі і живуть - то щоб розуміти до якої стадії його можна доводити або якщо кому доведеться жити то щоб зразу інтегрувати в систему опалення електрику.
#13363Опубліковано 02 вересень 2017 - 11:54
То що Б39 коли збираємось? Треба якось так зробити щоб прийшла більшість або всі... Це ж не реально
Відредаговано barabambum, 02 вересень 2017 - 11:55. #13364Опубліковано 02 вересень 2017 - 21:56
Йти до яковенка і не стояти кліпами очима коли він нам лапшу вішає а говорити прямо не буде документів ми беремо речі і до нього в кабінет. А то всі приходять і язики в жопу понавішували лапшу і додому.!!!!
И яковенко потрібно писать з маленької букви так як він не людина свого слова!!!!!! Відредаговано Sansanu4, 02 вересень 2017 - 21:54. #13365Опубліковано 03 вересень 2017 - 07:53 Нажаль ці походи нічого не вирішать. Добудувавши 10 поверх забудовник змінив клас будівництва споруди- там зовсім інші норми здачі. Думаю що коли пропихнуть Башкірцевої тоді можливо і П39 зрушиться. Потрібно шукати хороших юристіві після здачі будинку (а вона рано чи пізно всеодно буде) та йти з позовом за компенсацією до суду. Зібрання теж потрібно провести, щоб хочаб нагадати про себе. #13366Опубліковано 04 вересень 2017 - 06:37 Дайте номер сервиса котла. #13367Опубліковано 04 вересень 2017 - 11:06
0532500800. 0503464522 #13368Опубліковано 04 вересень 2017 - 18:18 Если не дадут газ, что будет со шпаклевкой, теплым полом? Есть ли смысл шпаклевать? Відредаговано Bilichenko 39, 04 вересень 2017 - 18:19. #13369Опубліковано 04 вересень 2017 - 18:50
Доводиться писати з великої по двом причинам: 1) правила правопису; 2) нам (хочемо ми того чи ні) ще доведеться і зустрічатися і вирішувати/дожимати всі питання (починаючи з головного- отримання документів на квартири, до підключення та оформлення всих комунікацій а також менш злободенних на даний момент але актуальних в перспективі – просипати якусь дорожку в сторону магазину/зупинки та ін.) саме з ним! Те що ми зараз почнемо змагання хто більше його обіллє грязю а потім по цих слідах будемо збирати збори і вести до нього, то зі 100% гарантією я Вам говорю що ми там або поцілуємо замок або на місці колективом застанемо лише зляканого Максима. Оця вся наша писанина ними читається і дійсно суттєва інформація доводиться до керівництва. Язик в жопу особисто я не засовував собі бо коли ми з ним зустрічалися колективом то я намагався хоть щось «віджати» з цієї зустрічі і проговорював всі нюанси по воді, світлу та формату їх пуску(хоча це потрібно було більше тим хто зараз там проживає – я там ще не живу і поки що не знаю чи житиму чи ні). А з приводу лапші – так в нас так зараз функціонує наше суспільство, ми не встигнувши продерти зранку очі а вже отримуємо порцію лапші з телевізора, потім отримуємо від начальства на роботі, потім ідемо в магазин/базар і ще там добавляємо (іноді навіть і справжньої), а в кінці дня ще й від власних дітей які дивлячись на зауваження в щоденнику говорять що такого більше не повториться. Ви ж не вважаєте, що при слідуючій нашій зустрічі він говоритиме тільки правду. (особисто я хотів би при слідуючих зборах домовитися про пуск газу і побачити вживу хоть якийсь свіжий папірець що зараз щось вони намагаються отримувати/робити (експертизу, сертифікат і т.д.) а розповіді про світле майбутнє – це так, для заповнення часового промежутку поки ми будемо там.) Але що хотілося написати по суті виходячи зі сьогоднішнього діалогу з ДБК. По перше, почну з більш реального, зокрема пуску газу,а зокрема визначитися з Гамлетівським питанням чи буде він чи не буде - говорять що буде. Але остаточно до цього питання ми повернемся в жовтні – як сказали вони до технологічного алгоритму пуску і дати (тому що за умови 100% розуміння що він буде як на мене самий крайній актуальний строк його пуску це листопад!) але так як я все таки відношу себе до реалістів то в жовтні остаточно стане відомо бути газу в цьому році чи не бути. Ми всі ж розуміємо що при пуску газу в будинку буде зимувати більше 20 а може і 30 сімей а при електриці наважиться менше 10, а чим більше зимуватиме то це буде гарантією того що не порозриває лівньовки і не потечуть «водоспади» по квартирах (я вже не говорю про такі речі як мародерство і т.д.). Ну а по іншому питанню – здачі будинку, я опущу весь текст про світле майбутнє і що десь там скоро (я так зрозумів як буде відкатаний алгоритм по Башкірцевій, яка от- от «родиться») буде щастя і на нашій вулиці. Ми зачепили тему мотивації, а самий головний мотиватор в нашому житті думаю всі прекрасно розуміють – це кошти (особисто мене вони $ мотивують аж-аж). Так от коли я говорив їм що ви кожного місяця з того що я бачу втрачаєте/недоотримуєте близько 20т.грн по нашому будинку (утримання охорони,оплата води/світла,несплата нами ком.платежів ЖЕКу і т.д.) то мені було повідомлено що ці суми ніщо порівняно з тими якими зараз доводиться все це роз петлювати. Тому як на мене мотивації в них зараз більш ніж достатньо (і це я навіть не беру до уваги такі дрібниці як репутаційні ризики і т.д.). А нагадувати про своє існування звичайно що потрібно (я це стараюся робити регулярно і багато наших сусідів цим теж займаються), і збори теж можливо необхідно буде проводити але як на мене не зараз а тоді коли до прикладу вирішиться питання з Башкірцевой (коли вже буде протоптана тропа по здачі будинку в рамках нового законодавства) коли вдруг начнуться «непонятки» з газом - тобто в кінці жовтня може й доведеться здійснити цей захід (але це особиста моя думка, якщо Ви вважаєте що потрібно зібратися зараз то збирайте (адже людей ще потрібно переконати, поговорити з кожним особисто бо те що Ви розмістите інформацію на форумі то це прийде 6 чоловік) – від себе я можу гарантувати що буду обов’язково!)
#13370Опубліковано 04 вересень 2017 - 19:26
Якщо шпаклівка повністю висохне і в квартирі буде нормальна вологість взимку то вистоїть. Вересень обіцяють теплим то повинні б встигнути. В жовтні я б вже не шпаклював. Для підстраховки загрунтуйте протигрибковою грунтовкою, вона трохи дорожче але воно того коштує. Ну а з теплого полу потрібно вигнати воду #13371Опубліковано 05 вересень 2017 - 06:56 да башкірцева підождимо потім Параджанова 1 підождимо а там і Параджанова 5 достроють тоже підождимо а потом збори соберем. Жди Сашко Сам!!! не агітіруй людей!!! А те що тут хтось читає нашу писанину то хай читають. Тільки перегляньте попередню писанину так твоєю тут найбільше Відредаговано Sansanu4, 05 вересень 2017 - 06:58. #13372Опубліковано 05 вересень 2017 - 07:18
Виб не чубились в неті, а гуртом визначились з кількістю мешканців, які вимушені будуть зимувати в домі. та розробили тактику - хто куди іде і що виясняє..махати руками над клавіатурою куда легше, ніж щось робити. Як би по П37 так сиділи тишком нишком, як П39 - і ми б тільки в цьому році по весні газ отримали...взагалі необхідно випрацьовувати свої дії, а без ініціативної групи і зборів діла не буде... це так, думки після читання ваших постів...
#13373Опубліковано 05 вересень 2017 - 09:36 так писанини моєї тут найбільше - трішки захопився, але моя писанина дасть змогу зустрітися з Яковенком а за Вашої можемо по Полтаві бігати за ним з лупою. Збори я особисто збирав тричі, може я нефартовий, тому пропоную здійснити це Вам, якщо Ви бачите в цьому необхідність зараз. Зі свого боку гарантую присутність і повне сприяння в даному питанні. А агітувати я ні за що не агітую - в кожного своя голова на плечах. Відредаговано lucimen, 05 вересень 2017 - 09:36. #13374Опубліковано 05 вересень 2017 - 17:19
ЦЕЙ САШКО МАБУТЬ ЗАСЛАНИЙ КОЗАЧОК кто скажет какая температура зимой в неотапливаемой квартире #13375Опубліковано 05 вересень 2017 - 19:01 в прошлом році прорвало лівневку то льод був з десятого по перший під'їзд #13376Опубліковано 05 вересень 2017 - 19:56
звичайно що засланий, ДБК заслало ще на етапі котловану, вручило квартиру і тепер от я отримую мега насолоду що над нашим будинком відбувається "соціальний експеримент" - бо по іншому це вже і не назвеш
з приводу температури тут не так давно писали Б37 що на рівні 5-8 градусів але це на нижніх етажах (думаю цей температурний режим підтримується за рахунок підвалу), вона типу і не опускається в мінус але і підняти її дуже важко якщо почати топити Відредаговано lucimen, 05 вересень 2017 - 20:00.
#13377Опубліковано 05 вересень 2017 - 21:19 может кто продает раму с лоджии нужно временно поставить #13378Опубліковано 06 вересень 2017 - 13:13
такой вопрос задавали двумя двумя страницами выше : от +6 до +8 в зависимости от расположения квартиры Відредаговано kotofot55, 06 вересень 2017 - 13:14. #13379Опубліковано 06 вересень 2017 - 13:16
если начать топить и вы один в подъезде можно догнать температуру до +15 - 17 градусов, температура воды в системе должна быть не менее 75. по опыту однокомнатной квартиры. Відредаговано kotofot55, 06 вересень 2017 - 13:17. #13380Опубліковано 06 вересень 2017 - 16:34
спасибо 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |