Кто нибудь покупал жилье в ДСК?
Розпочатий з marizka, 06 сер 2013 10:53
13820 відповідей у цій темі
Комбінатор
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 13 липень 2017 - 11:31
Добрый день!
Есть у кого свежая информацию по Беличенко 39, на какой стадии зависла сдача дома и по каким причинам?
Стоим всё на том же месте так как эти не хорошие люди никак между собой не поделят кто, кому и что должен. Поэтому до конца не решенным остается вопрос с земельным участком подо домом, вследствие чего ГАСК не подписывает декларацию, а ДСК уже и перестал её подавать повторно! Все идет к тому что пора собираться всем вместе и что-то решать кардинально...
Чтоб я еще раз связался с этим проклятым ДСК и Енергодокументом, Черт бы их забрал! Никогда в жизни!
ktot2
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 18 липень 2017 - 19:38
http://kolo.news/cat...situatsiyi/4539давайте "булки!" збирати і щось робити з петровського 39 під цю тему
Sansanu4
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 18 липень 2017 - 22:24
http://kolo.news/cat...situatsiyi/4539давайте "булки!" збирати і щось робити з петровського 39 під цю тему
уже давно пора! Ключи тикнули в руки і всі сидять довольні. Мороз прийде пизда вашим ремонтам буде сидіть дальше яйця чухайте!
Відредаговано Sansanu4, 19 липень 2017 - 06:34.
Комбінатор
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 19 липень 2017 - 12:10
Я вже давно пропоную те ж саме! Пора збиратися і щось робити! Які будуть пропозиції, шановні?
Sansanu4
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 19 липень 2017 - 16:57
Я вже давно пропоную те ж саме! Пора збиратися і щось робити! Які будуть пропозиції, шановні?
брать роскладушки і до яковенка в кабінет жити
lucimen
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
Місто:біліченка39
-
Ім'я:Олександр
Опубліковано 19 липень 2017 - 19:53
уже давно пора! Ключи тикнули в руки і всі сидять довольні. Мороз прийде пизда вашим ремонтам буде сидіть дальше яйця чухайте!
Шановні сусіди!
Хотів би повідомити слідуючі речі, зокрема, в перервах між чуханнями яєць певна група людей (на жаль не велика):
- зустрічалися і обговорювали дану проблему (тричі)
- знайшли і регулярно зараз "провідуємо" кінцевого бенефіціарного власника (як модно зараз говорити) ДБК
- "провідали" і нагадали чинушам з ДАБІ про своє існування
- надсилали офіційні запити і ДБК і ДАБІ
- познаходили через різні джерела контакти наших сусідів
Результат всього цього Ви самі бачите, крім ключів немає самого основного - здачі будинку. Зараз як відомо повністю змінилося законодавство в будівельній сфері і дивлячись на те що навіть Міська влада в особі УКБ не може дотиснути Башкірцеву (держава сама собі не може здати обєкт) то здача нашого будинку це взагалі з розряду подвигу, але керуючись інформацією отриманою не від ДБК цей подвиг може навіть найближчим часом трапитися. Конкретизувати нічого не буду так як я вже писав що є люди, зокрема власник землі (може він і хороша людина. але обставини склалися так що ми по різні сторони барикад) які незацікавлені в здачі будинку і здійснюють свої заходи.
І ще на жаль зараз прослідковується ситуація що той хто найбільше "бушує" на форумі в реальних діях ми потім його не замічаємо. До Вас особисте питання чи зустрічалися ми з Вами хоч раз? Без образ
С е р г е й
Немовля
-
-
Новачки
-
-
1 повідомлення
Опубліковано 19 липень 2017 - 20:26
Завтра, 20 липня, в 11:00 біля нашого будину буде зустріч із тележурналістами.
Всім бути обов'язково! вул.М .Башкирцевой 31 .
Sansanu4
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 20 липень 2017 - 08:36
Шановні сусіди!
Хотів би повідомити слідуючі речі, зокрема, в перервах між чуханнями яєць певна група людей (на жаль не велика):
- знайшли і регулярно зараз "провідуємо" кінцевого бенефіціарного власника (як модно зараз говорити) ДБК
Результат всього цього Ви самі бачите, крім ключів немає самого основного - здачі будинку. Зараз як відомо повністю змінилося законодавство в будівельній сфері і дивлячись на те що навіть Міська влада в особі УКБ не може дотиснути Башкірцеву (держава сама собі не може здати обєкт) то здача нашого будинку це взагалі з розряду подвигу, але керуючись інформацією отриманою не від ДБК цей подвиг може навіть найближчим часом трапитися. Конкретизувати нічого не буду так як я вже писав що є люди, зокрема власник землі (може він і хороша людина. але обставини склалися так що ми по різні сторони барикад) які незацікавлені в здачі будинку і здійснюють свої заходи.
І ще на жаль зараз прослідковується ситуація що той хто найбільше "бушує" на форумі в реальних діях ми потім його не замічаємо. До Вас особисте питання чи зустрічалися ми з Вами хоч раз? Без образ
звичайно Олександр! І до яковенка я ходив звами і в ДАБІ
Відредаговано Sansanu4, 20 липень 2017 - 08:37.
Комбінатор
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 20 липень 2017 - 14:01
Шановні сусіди!
Особисто я Вам відповідаю -ні! Тому що про те, що хтось десь збирається інформації від Вас немає ніякої! Тому ті, хто знайомі між собою, і опинилися у цій ситуації намагаються самотужки збирати інформацію, ходити в ДСК, ДАБІ, раніше ще й в Щербанівську сільську раду і нагадувати їм про існуючу проблему. ДБК ведуть себе як партизани - нікому нічого не говорять! А інша частина "братів по нещастю" як виявляється діє паралельно! Говорю за себе: якщо я знатиму про який-сь захід я прийду обов'язково! Мій номер телефона пишу в личку, обізвіться , я готовий приєднатися!
КАМЕННАЯ
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
Місто:БАШКИРЦЕВА, 31
-
Ім'я:OK SANA
Опубліковано 20 липень 2017 - 17:32
А давайте разом з Башкірцева 31 скооперуємося та перекриємо біля Головпоштампу дорогу в годину пік (там є пішохідний перехід)!!! Запросимо 1+1.
lucimen
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
-
Опубліковано 20 липень 2017 - 19:23
звичайно Олександр! І до яковенка я ходив звами і в ДАБІ
ну тоді вибачайте, а то я думав що стикнувся з черговим диванним генералом
lucimen
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
-
Опубліковано 20 липень 2017 - 20:09
Особисто я Вам відповідаю -ні! Тому що про те, що хтось десь збирається інформації від Вас немає ніякої! Тому ті, хто знайомі між собою, і опинилися у цій ситуації намагаються самотужки збирати інформацію, ходити в ДСК, ДАБІ, раніше ще й в Щербанівську сільську раду і нагадувати їм про існуючу проблему. ДБК ведуть себе як партизани - нікому нічого не говорять! А інша частина "братів по нещастю" як виявляється діє паралельно! Говорю за себе: якщо я знатиму про який-сь захід я прийду обов'язково! Мій номер телефона пишу в личку, обізвіться , я готовий приєднатися!
Так ДБК дійсно ведуть (особливо по нашому будинку) як партизани але на те є більш ніж вагомі причини описані мною попередньо.
Може вони і говорять нам як представникам нашої пісочниці на пів речення більше і то лише для того щоб видно було що вони нарешті активно заворушилися по збору паперів і так як я чув відголоски цього від взагалі не причетних до нашої проблеми осіб то надіюся що щось з цього скоро повино б получитися. Також дійсно є наші з Вами колеги-сусіди які здійснюють інші паралельні заходи (більш радикальніші) і можливо я б їх уже і підтримав і всих інших знайомих просив (в т.ч. і Вас), але керуючись фрагментами наявної в мене інформації я ще дуже вірю що літом на один будинок в Щербанях стане більше.
коротше кажучи я б літо вже віддав би на "відкуп" ДБК ну а з осені вже хай вибачають.
p.s. Ваш номер я записав і як щось будемо придумувати то і Вам буду телефонувати
КАМЕННАЯ
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
Місто:БАШКИРЦЕВА, 31
-
Ім'я:OK SANA
Опубліковано 22 липень 2017 - 06:01
Dr.Daf
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 23 липень 2017 - 20:52
Подскажите кто-то задумывался вынести котел на балкон или лоджию, если ДА то как и очередность действий
Комбінатор
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 24 липень 2017 - 10:07
Молодці "наші брати по нещастю"! Привертають до себе увагу і не дають спокійно жити ДАБІ і міськвиконкому! Пора ще й про Б39 щось таке зробити, щоб видно було, що проблема це вже не одинична проблема! Надіюсь по нашому будинку теж скоро з'явиться сюжет!
Чекати милості від ДБК мені здається вже досить! І так ми їм рік "подарували", а вони ввесь цей час спокійно сиділи чекали з моря погоди! Досить! Дехто із сусідів ще вірить, що вони таки кінець-кінцем доведуть справу до кінця, я вже в це не вірю!
lucimen
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
-
Опубліковано 24 липень 2017 - 18:02
Шановні сусіди Б39, в першому підїзді при вході залишилося трохи піску - кому потрібно забирайте.
ღ♥ღKarluckღ♥ღ
Немовля
-
-
Новачки
-
-
1 повідомлення
Опубліковано 25 липень 2017 - 15:59
Доброго времени суток всем обитателям форума!)))
Очень - очень - очень нужна Ваша консультация!
Сейчас в раздумьях с мужем, какое бы жилье купить. Обратили внимание на новостройки м-н "Садовый" и на застройщика ДСК.
Садовый нравится больше самим дизайном дома, но а цена конечно намного приятней у ДСК (понравился дом на Родниковой 3).
Пока остановились на ДСК.
По сути (если верить ценам на сайте), то по цене 1 комнатной в "Садовом" можно купить 2 комнатную в ДСК!!!
Хотя слышала что по ходу стройки цена в ДСК очень меняется. Так ли это?
После просмотра страниц 40 этой темы очень засомневалась в том что попадем на долгострой!
Как считаете, лучше таки приобрести квартиру в Садовом или в ДСК ?
Ксюха_
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 25 липень 2017 - 17:11
Доброго времени суток всем обитателям форума!)))
Очень - очень - очень нужна Ваша консультация!
Сейчас в раздумьях с мужем, какое бы жилье купить. Обратили внимание на новостройки м-н "Садовый" и на застройщика ДСК.
Садовый нравится больше самим дизайном дома, но а цена конечно намного приятней у ДСК (понравился дом на Родниковой 3).
Пока остановились на ДСК.
По сути (если верить ценам на сайте), то по цене 1 комнатной в "Садовом" можно купить 2 комнатную в ДСК!!!
Хотя слышала что по ходу стройки цена в ДСК очень меняется. Так ли это?
После просмотра страниц 40 этой темы очень засомневалась в том что попадем на долгострой!
Как считаете, лучше таки приобрести квартиру в Садовом или в ДСК ?
Почитайте тут отзывы и зайдите на садовый почитайте и помоему все становиться ясно. На садовом 1 большой как по мне минус очень большая слышимость в квартирах, а так на голову выше во всем. А насчет цены это еще нужно посчитать, мы купили в дск и все переделываем: стены пол выравниваем, проводку, отопление (батареи маленькие, трубы еще можно стерпеть), окна окрона хреновые хоть и рехао написано (подозреваю что тонкий профиль в окне используеться), холодина в квартирах как по мне это самое большое г что может быть (надеемся что когда все вселяться ситуация поменяеться, но когда это будет хз), на садовом стяжка стены проводка отопление все в нормальном состоянии, и тепло с минимальным использованием котла.
Еще и за утепление ДСК бегают как овчарки то ключ от чердака не дают, то всякие истории страшные расказывают что все дураки мол в плите пенопласт а мы еще пенопласт лепим,а за стыки плит (которые всю зиму мокрые простояли а в мороз вообще прмерзли на сквоз, только и успевали грибок вытирать через день) они не вкурсе то подрядчик (а сейчас утепление стоит ппц,15-16тыс насчитывают за двушку), тоесть помимо внутренего гемора еще есть и внешний, и не только финансовый.
Ну и обратите внимание как со скрипом сдается каждый дом ДСК.
А если вспомнить сколько нервов забрали: например труба к котлу которую мы ждали пока тамара (почти директор дск) ее разродит то вообще ппц.
Ну и садик на садовом строиться, у кого детки красота.
А на старте конечно по цене дск выигрывает они потом всем и тыкают этой ценой (мол чего Вы хотели за такую цену).
Так что я за садовый.
Відредаговано Ксюха_, 25 липень 2017 - 18:24.
Лысый
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
Місто:Нефтяников, 15/1 под.2
-
Ім'я:Сергей
Опубліковано 25 липень 2017 - 18:50
Подскажите кто-то задумывался вынести котел на балкон или лоджию, если ДА то как и очередность действий
Подскажу для начала порядок цифр - около 7000 грн. Если не пугает можем продолжить...)
Замена техпаспорта порядка 1500, трубы переварить ( только ПолтаваГаз) около 3200 и плюс разных проэктов и услуг ПолтавГаза на 1500-2000 грн
Відредаговано Лысый, 25 липень 2017 - 19:08.
Dr.Daf
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 25 липень 2017 - 21:19
Почитайте тут отзывы и зайдите на садовый почитайте и помоему все становиться ясно. На садовом 1 большой как по мне минус очень большая слышимость в квартирах, а так на голову выше во всем. А насчет цены это еще нужно посчитать, мы купили в дск и все переделываем: стены пол выравниваем, проводку, отопление (батареи маленькие, трубы еще можно стерпеть), окна окрона хреновые хоть и рехао написано (подозреваю что тонкий профиль в окне используеться), холодина в квартирах как по мне это самое большое г что может быть (надеемся что когда все вселяться ситуация поменяеться, но когда это будет хз), на садовом стяжка стены проводка отопление все в нормальном состоянии, и тепло с минимальным использованием котла.
Еще и за утепление ДСК бегают как овчарки то ключ от чердака не дают, то всякие истории страшные расказывают что все дураки мол в плите пенопласт а мы еще пенопласт лепим,а за стыки плит (которые всю зиму мокрые простояли а в мороз вообще прмерзли на сквоз, только и успевали грибок вытирать через день) они не вкурсе то подрядчик (а сейчас утепление стоит ппц,15-16тыс насчитывают за двушку), тоесть помимо внутренего гемора еще есть и внешний, и не только финансовый.
Ну и обратите внимание как со скрипом сдается каждый дом ДСК.
А если вспомнить сколько нервов забрали: например труба к котлу которую мы ждали пока тамара (почти директор дск) ее разродит то вообще ппц.
Ну и садик на садовом строиться, у кого детки красота.
А на старте конечно по цене дск выигрывает они потом всем и тыкают этой ценой (мол чего Вы хотели за такую цену).
Так что я за садов
Думайте сами и считайте, садовый-сдача почти вовремя и затем подключат газ и т.д.+осбб и более и менее шпатлевка и стяжка(сколько знакомых покупало разные мнение о внут.работах) если теплый пол то будете снимать стяжку, добавлять розетки, перетягивать армирующей сеткой стены. В общем Иващенко-(собственник КПП) делает все что-бы люди покупали ихние квартиры, но есть недочеты с которыми он работает и доводит до "ума".
ДСК с личного опыта Параджанова 3, готовимся к ремонту, с недочетов сдали на 12мес позже-уже как норма, с документами норм, не считая п39 и биличенка. Сыграла роль при выборе между садовым и параджанова ЦЕНА-хотя близкие родственники работают в руководстве КПП, на момент покупки разница между ДСК и КПП 1но комнатной кв. составило 96тис гр. За эти деньги "почти" сделаете ремонт.
К написаному выше скажу что на огнивке где стоит центральное отопление в домах ДСК проблем с теплом нет, так как живеш или нет, а трубы горячие.
Мое мнение Родниковая далеко, решайте Параджанова 5 или Садовый.
Р.S. На Садовом очень трудно купить кв на хорошем этаже и планировкой, они кудато "деваються"
Подскажу для начала порядок цифр - около 7000 грн. Если не пугает можем продолжить...)
Замена техпаспорта порядка 1500, трубы переварить ( только ПолтаваГаз) около 3200 и плюс разных проэктов и услуг ПолтавГаза на 1500-2000 грн
Спс уже решил
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|