Детские книги: ФОТО и отзывы
Розпочатий з o_ma, 22 бер 2011 00:35
1406 відповідей у цій темі
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 09 березень 2019 - 21:01
Kalinna
-
-
Опубліковано 09 березень 2019 - 21:13
Опубліковано 10 березень 2019 - 18:31
Дівчатка, порадьте щось цікаве на 6-7 років дівчинці (енциклопедія вже є)
Опубліковано 10 березень 2019 - 19:32
У всіх же різні інтереси. )))) Моїй майже шість. Улюблені книжки, зачитані вже Вінні Пух і Буратіно. Все про принцес- Грім, Перо, Андерсен. Принцеса, що не любила гратися ляльками Ліндгрен. Зараз читаємо Людвіку Прехитрому ура! Подобається.
Kalinna
-
-
Опубліковано 19 березень 2019 - 13:09
Я була впевнена, що цю книгу виставляла, але не знайшла... Повністю я досі її не читала, але уривки того з чим ознайомилася - сподобались)
Під однією обкладинкою зібрано твори, що видавалися окремо:
Тільки без поцілунків! Або як дати собі раду з деякими почуттями
Любить, не любить... або далі про почуття
Жах! Або звідки беруться діти
Команда пані Мілки, або про повагу, сміливість та інші цінності
Автор пише дотепно і зрозуміло.
Назва: Велика книга почуттів Автор: Гжегож Касдепке Художник: Марцін Пивоварський
Переклад: Ярослава Івченко Видавництво: Урбіно ISBN: 978-966-2647-33-4 Сторінок: 256 (Офсет) Оформлення: тверда, часткове лакування Розміри: 220х170х22 мм.
Відредаговано Kalinna, 25 серпень 2019 - 22:44.
Kalinna
-
-
Опубліковано 19 березень 2019 - 13:22
НАСТоящаЯ мелодиЯ
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Анастасия
Опубліковано 23 квітень 2019 - 09:30
Розповім трохи про книжечки видавництва Читаріум)
Де моя мама?
Автор: Джулія Дональдсон
Ілюстратор: Аксель Шеффлер
Видавництво: Читаріум
Перекладач: Віктор Морозов
Кількість сторінок: 32
Формат: 60x90/8 (220x275 мм)
Палітурка: Тверда
Папір: Крейдований
ISBN: 978-966-97459-3-4
Сюжет: маленька мавпочка загубила маму, а метелик намагається допомогти їй знайти маму. Опираючись на підказки-описи мами, які дає мавпочка, метелик відправляється на пошуки. Однак, в джунглях багато різних мам та не все так просто як здається. Після веселих пригод-пошуків маленька мавпочка опиниться в обіймах своєї мами.
В 1,3 я сину подарувала книгу Джулії Дональдсон «Де моя мама», книга дуже відома та достатньо популярна у світі, особливо радує, що такі хіти видаються нашими видавництвами.У нас дана книжка відразу стала хітом, ми її читали кожного дня. Зараз ми теж її читаємо, починаючи з огляду форзаца книги. Люблю коли форзац книги не пустий та є що там подивитися. Мені переклад українською мовою дуже сподобався. До речі перекладач, той же самий що перекладав Гаррі Поттера Абаби.
НАСТоящаЯ мелодиЯ
-
-
Опубліковано 23 квітень 2019 - 10:17
Печерий розмалюк
Ілюстратор: Емілі Граветт
Перекладач: Володимир Чернішенко
Формат: 235х310 мм
ISBN: 978-617-7329-00-7
В півтора роки сину була подарована ще одна книга Джулії Дональдсон, яка відразу ж затьмарила всі інші книги, в тому числі і «Де моя мама?» - «Печерий розмалюк».
Спочатку я сумнівалась чи варто купляти дану книгу, відгуків про "Печерий розмалюк" не знайшла, а відгуки про російський варіант «Пещерный малыш» були в більшій частині негативні. Не втрималася, оскільки печерний малюк так сильно мені нагадував сина) Я сподівалася, що у нас більш якісно підійшли до перекладу оригіналу. При першому ж прочитанні книги мій шілопоп всидів до її самого кінця - не поспішав перегортати сторінки, не відволікався, а уважно слухав і дивився) Коли ми розглядали ілюстрації, я запитала у сина: «А де Єгорка?» І він показав на малюка в книзі. Ще нам подобатися шукати і показувати мишок, які є на багатьох розворотах книги.
Сюжет: Книга про малюка, який живе з вічно зайнятими батьками. Він сумує, поки не знаходить фарби. Малюк творить від душі, світ навколо нього оживає. Батьки в обуренні, перуть його малюнки і лякають мамонтом, який неслухняних дітей забирає до страшного ведмедя. Вночі приходить мамонт і забирає з собою малюка, але приносить його ні до грізного ведмедя, а до себе додому. Мамонт вручає малюкові пензлик з фарбою і пропонує творити. І тут починається весела гульня - малюк створює яскраві та креативні образи тварин на стінах. Прокинулося маленьке мамонтеня, яке в захваті від побаченого. Малюк радіє та веселиться разом з мамонтами і відмившись від фарб, повертається до себе в печеру. Засинаючи щасливим, він бачить дивовижні кольорові сни про різнокольорових тварин.
Чудова розповідь, переклад сподобався. Ілюстрації чудово передають бачення світу очима малюка. Спочатку він для нього пастельно-темний, але коли в його житті з'являються фарби (творчість), то світ стає яскравішим і світлішим.
Опубліковано 23 квітень 2019 - 10:42
Сказки Дональдсон до сих пор считаю лучшими для малышей, как здорово, что теперь и в Украине их издали!
НАСТоящаЯ мелодиЯ
-
-
Опубліковано 23 квітень 2019 - 10:46
Груффало
Формат: 220х275 мм
ISBN: 978-966-97459-2-7
В 2 роки у нас зявилися наступні книги Джулії Дональдсон – «Груффало», «Груффалятко», «Равлик і кит». Детальніше зупинимося на першій.
«Груффало» найвідоміший та найпопулярніший персонаж Дональдсон. Одяг, костюми, іграшки, настільні ігри, а також мультфільми зняті по мотивам книг «Груффало» та «Груффалятко». Кого зацікавить внизу посилання на мультфільм з російською озвучкою.
Сюжет: Мишка гуляє по лісі, де зустрічає Лисицю, Сову і Змію, які хочуть її з'їсти. Кмітливій мишці вдається уникнути печальної для себе участі , вигадавши жаховисько на ім'я Груффало. Проте, несподівано вона зустрічає Груффало. Однак, мишка змогла показала йому, що вона найстрашніший звір в лісі – справжня Мишара.
У нас в родині книгу про «Груффало» ще називають книгою про «Мишару».
Я не знаю, що таке в книгах Дональдсон, проте вони припадають до душі, читаєш їх із задоволенням.
https://www.youtube....h?v=vXj3CSO6X5g
НАСТоящаЯ мелодиЯ
-
-
Опубліковано 23 квітень 2019 - 11:34
Груффалятко
Формат: 220х280 мм
ISBN: 978-966-97459-8-9
Знайомство з «Груффалятко», краще почати вже після книги «Груффало», щоб сюжет був в більш повній мірі зрозумілим. Однієї ночі мале Груффалятко, не послухавшись татка, пішло до лісу на пошуки великої страшної Мишари. Коли здавалося, що її знайдено, то це виявлялася зовсім інша тваринка. Все-таки пошуки увінчалися успіхом знайдена Мишка. Тільки ким вона виявиться звичайною маленькою мишкою чи великою страшною мишарою?!
Про неслухняне груффалятко читали із задоволенням дві зими підряд. Особливо синові подобається опис Груффалом Мишари)
Мультфільм
https://www.youtube....h?v=qnERYlau2c8
НАСТоящаЯ мелодиЯ
-
-
Опубліковано 24 квітень 2019 - 09:40
Равлик і кит
Перекладач: Оксана Лущевська
Формат: 260х280 мм
ISBN:978-966-97459-9-6
Сюжет: маленький равлик мав мрію подорожувати, проте ніхто з рідних його не підтримав бажанні побачити світ. На допомогу равлику прийшов великий кит, який допоміг йому у здійсненні мрії. Разом вони подорожували до різних куточків світу. Проте у великого кита сталося лихо - під час відпливу кит залишився лежати в бухті на піску. Маленьке равленятко не розгубилося та відправилося шукати допомоги для друга. Коли їхня цікава та насичена мандрівка добігла кінця, равлик повернувся до родичів, які зовсім по іншому подивилися на нього та були в захваті від його розповідей.
Книга про кита у нас була приречена на успіх через любов сина до китів та моря) Дуже зворушлива та світла історія про справжню дружбу двох протилежностей - маленького равлика та великого кита. Я коли перший раз її читала, то не стримала сліз, коли кит опинився в біді, а равлик незважаючи ні на що був ладний на все аби врятувати друга, йому допомогти.
Kalinna
-
-
Опубліковано 01 травень 2019 - 22:31
Kalinna
-
-
Опубліковано 01 травень 2019 - 22:51
Kalinna
-
-
Опубліковано 01 травень 2019 - 22:58
Від цієї книжечки з віконцями меньший синок шаленіє у повному сенсі цього слова)) Скільки тут транспорту в який можна тикати пальчиком і казати "авто", а віконець які можна відкривати (чесно - я сподівалась, що він віконець не помітить і вони доживуть до більш продуктивного читання, але виявляється відкривати віконця - найцікавіше заняття для активного хлопчика;-) Назва: Дізнайся секрети транспорту (книжка з віконцями) Укладач: Д. С. Турбаніст Художник: І. Ю. Селютін Видавництво: Кристал Бук ISBN: 978-966-936-833-1 Сторінок: 14 (Крейдований картон) Оформлення: тверда, картон Розміри: 340х235х12 мм.
Не дивлячись на малу кількість сторінок книги цієї серії дуже цікаві і пізнавальні.
Відредаговано Kalinna, 02 травень 2019 - 07:38.
Kalinna
-
-
Опубліковано 01 травень 2019 - 23:16
Kalinna
-
-
Опубліковано 23 серпень 2019 - 20:57
Читать интересно, хватает надолго - книга толстая. Ребенок даже просит продолжение (вышла вторая книга от тех-же героях), но нынешние цены совсем не радуют, так что жизнь покажет... PS: Выставить меньше фото не получается, убрала содержание (почти 80 глав), форзацы (оформлены по разному), в общем - фото достоин любой из разворотов (а их там много). Название: Большой Кыш Автор: Блинова Мила Художник: Бордюг Сергей Иванович Издательство: Бумажные книги, 2012 г. ISBN: 978-5-99040-861-6 Страниц: 456 (Офсет) Оформление: твердая целлофанированная обложка Размеры: 240x177x30 мм.
Була впевнена, що показувала цю книгу, але не знайшла, тому покажу перш ніж видалити фото (вирішила почистити комп'ютер, а там багато цікавого і забутого). Це той випадок, коли розчарування від високої ціни пройшло, а гарна книга залишилась - сподіваюсь менший син отримає таку ж насолоду від читання, як і старший (на відміну від першої, прочитаної мною йому на ніч, другу - він читав уже самостійно у першому чи другому класі). На жаль книга вийшла лише одним накладом у 5000 екземплярів, тому купити її було дуже проблематично. Название: Хрум-Хрум Автор: Блинова Мила Художник: Бордюг Сергей Иванович Издательство: Бумажные книги, 2013 г. ISBN: 978-5-9904086-2-3 Страниц: 296 (Офсет) Оформление: твердая целлофанированная обложка Размеры: 240x177x26 мм.
Kalinna
-
-
Опубліковано 29 серпень 2019 - 12:52
Kalinna
-
-
Опубліковано 29 серпень 2019 - 13:25