Обо всем 68
Розпочатий з nadin, 02 січ 2019 13:32
1987 відповідей у цій темі
Опубліковано 12 лютий 2019 - 11:04
Опубліковано 12 лютий 2019 - 11:12
https://misto-tv.pol....ua/news/35180/
полиция работает в усиленном режиме... давно пора
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 12 лютий 2019 - 11:58
Опубліковано 12 лютий 2019 - 12:00
Опубліковано 12 лютий 2019 - 12:06
вопрос пакета с пакетиками решен!
"Пакети приймають лише в чистому вигляді та від 1 кг."
Это ж какой должен быть пакет с пакетами, чтобы весить 1 кг?
Опубліковано 12 лютий 2019 - 12:16
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 12 лютий 2019 - 12:31
"Пакети приймають лише в чистому вигляді та від 1 кг."
Это ж какой должен быть пакет с пакетами, чтобы весить 1 кг?
ок, лучше дальше продолжать загрязнять все вокруг себя ....
есть такое предположение, что сортировка мусора у нас не зайдет с таким походом - пакеты, ПЕТ и стеклотару нужно же будет выбрасывать только чистыми
Хорошо хоть отработанные батарейки постепенно привыкаем относить в пункты приема
С нетерпением жду когда в супермаркетах полиэтиленовые пакеты, в т.ч. фасовочные заменят более экологическими
funia
-
Місто:Полтава,Центр
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 12 лютий 2019 - 12:52
есть такое предположение, что сортировка мусора у нас не зайдет с таким походом - пакеты, ПЕТ и стеклотару нужно же будет выбрасывать только чистыми
Хорошо хоть отработанные батарейки постепенно привыкаем относить в пункты приема
С нетерпением жду когда в супермаркетах полиэтиленовые пакеты, в т.ч. фасовочные заменят более экологическими
Вы знаете я из тех людей которые чистые полиетиленовые пакеты не выбрасывают , я их использую повторно , я не думаю что найдется много людей кто будет выбрасывать чистые пакеты .... да еще носить их в пункты приема по килограмму , батарейки исправно отношу в пункты приема , но их много , а ни три адреса , если бы их было мало .... я бы на другой конец города не понесла , три пункта проблему не решит надо строить перерабатывающий завод , о котором так много говорили но до сих пор ничего не сделали ....
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 12 лютий 2019 - 12:59
Ох я і зла...
Зайшла в "Стоп холода" в "Метроплітані" поміряти куртку. Вибрала. за касою занудний і повільний-повільний дядечко, всовує мені картку знижок, при цьому сам же говорить що вона мені і не потрібна, бо можна в майбутньому знижку отримувати за номером телефону. Ладно. Даю йому картку для розрахунку, виявляється терміналу немає! у наш час, у магазині в якому торгують не копійчаним товаром.
Поряд банкомати, як на зло "Аваль" не робочий. Я уже почала злитися і пішла в інших справах, як раз подумати чи потрібна мені та куртка.
Вертаюся назад, вирішивши, що куртка мені потрібна)), знімаю там же в банкоматі, але Привата, гроші, іду в магазин, возмущаюсь і тут вхожу в ступор від монологу цього дядечка - от, у нас, все погано, де ми живем, які податки ми платимо, нам не вигідно на цю групу товару і т.д., образи на всіх і все...
Кажу - мене як покупця це не хвилює, у мене покупка спонтанна, такі суми готівкою я з собою не завжди не ношу, і бігати в пошуках банкомата мені не цікаво, просто другий раз я до вас не прийду.
Він - а навіщо ви тоді карточку брали на знижку ? та ви нам повинні говорити спасибі, що ми продаємо вам речі, та ще й по такій ціні.
Я офігєла! Кинула йому його карточку знижок, забрала свої гроші і пішла, сказавши, що він ненормальний так говорити з клієнтами.
Скупилася, називається)).
Я багато в чому терпима людина, але такого ставлення не витримала.
Beznika
-
Місто:Полтава/Левада
-
Ім'я:Таня
Опубліковано 12 лютий 2019 - 13:09
Нет конечно)))
Слава богу, у нас тогда ещё был мусоропровод в подъезде. Так что вообще не лень было мусор выбросить туда.
Значит всё-таки думали. Те, кто не думают, те, наверное, даже не подозревают о наличии мусоропровода или мусорных баков.
Там кто-то про платье писал, а у нас когда-то простынь из канализации извлекли. До первого этажа она даже не доплыла - застряла между этажами. Мне иногда кажется, что люди просто проводят эксперименты...
Опубліковано 12 лютий 2019 - 13:13
Ох я і зла...
Зайшла в "Стоп холода" в "Метроплітані" поміряти куртку. Вибрала. за касою занудний і повільний-повільний дядечко, всовує мені картку знижок, при цьому сам же говорить що вона мені і не потрібна, бо можна в майбутньому знижку отримувати за номером телефону. Ладно. Даю йому картку для розрахунку, виявляється терміналу немає! у наш час, у магазині в якому торгують не копійчаним товаром.
Поряд банкомати, як на зло "Аваль" не робочий. Я уже почала злитися і пішла в інших справах, як раз подумати чи потрібна мені та куртка.
Вертаюся назад, вирішивши, що куртка мені потрібна)), знімаю там же в банкоматі, але Привата, гроші, іду в магазин, возмущаюсь і тут вхожу в ступор від монологу цього дядечка - от, у нас, все погано, де ми живем, які податки ми платимо, нам не вигідно на цю групу товару і т.д., образи на всіх і все...
Кажу - мене як покупця це не хвилює, у мене покупка спонтанна, такі суми готівкою я з собою не завжди не ношу, і бігати в пошуках банкомата мені не цікаво, просто другий раз я до вас не прийду.
Він - а навіщо ви тоді карточку брали на знижку ? та ви нам повинні говорити спасибі, що ми продаємо вам речі, та ще й по такій ціні.
Я офігєла! Кинула йому його карточку знижок, забрала свої гроші і пішла, сказавши, що він ненормальний так говорити з клієнтами.
Скупилася, називається)).
Я багато в чому терпима людина, але такого ставлення не витримала.
Я к ним тоже перестала ходить...
Не переживайте!
Опубліковано 12 лютий 2019 - 13:22
Там кто-то про платье писал, а у нас когда-то простынь из канализации извлекли. До первого этажа она даже не доплыла - застряла между этажами.
Думаю КАК ??? Как єто віполнить и сколько усилий нужно чтобі затолкать простінь в канализацию ? И ЗАЧЕМ ???
Опубліковано 12 лютий 2019 - 13:23
Мы то привыкаем, но их не перерабатывают в Украине, они просто хранятся на складах, уже переполненных.
Beznika
-
Місто:Полтава/Левада
-
Ім'я:Таня
Опубліковано 12 лютий 2019 - 13:33
Думаю КАК ??? Как єто віполнить и сколько усилий нужно чтобі затолкать простінь в канализацию ? И ЗАЧЕМ ???
Сантехник те же вопросы задавал, но никто не признался... Ох, как же он... нецензурно выражался.
Опубліковано 12 лютий 2019 - 13:37
Ох я і зла...
Стільки перешкод(((
явно та куртка- не ваша річ
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 12 лютий 2019 - 14:18
Я вчора так в Рокіт пітцу прийшла з картою. Бо як назло всі термінали Полтава банку Не працювали у нас в мікрорайоні, а там виявляється терміналу немає. Добре, що Хоть Приват поруч працював.... Я в шоці..Ну як так можна. Зараз всі виплати через карти. А цей Полтава банк майже весь час висить. (Банк не я обирала, а підприємство)
Опубліковано 12 лютий 2019 - 14:19
Девочки, а замороженных кабачков в запасе ни у кого нет? Купила бы )
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Стільки перешкод(((
явно та куртка- не ваша річ
я теж так подумала, бог відвів)
Мы многое сортируем, но пакеты нет. По причине отсутствия пункта приёма. Очень далеко и мало пунктов приёма. И да, ограничение в весе не годится
Тут бумагу не успеваешь по графику работы пункта сдать и собирается солидный пакет, прежде чем попадём на пункт и сдадим, так это на Леваде, по месту. А на Алмазный не поеду...
Жду, когда будут просто отдельные баки и пакеты смогу выбрасывать туда.
Відредаговано mitera, 12 лютий 2019 - 14:43.
Опубліковано 12 лютий 2019 - 14:21
Девочки, а замороженных кабачков в запасе ни у кого нет? Купила бы )
Есть))
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|