Потрібна порада: що подарувати
Розпочатий з Alenka, 26 тра 2014 20:23
подарок
1337 відповідей у цій темі
Опубліковано 09 грудень 2021 - 08:32
Мальчики у нас
Меньший уже написала, там всё проще...
А подросток заявил: "мамуля, давай без писем в этом году."
И после разговора вывод, что ничего особо не хочет, многое есть ...
Потому и решила тогда сделать сюрприз, а какой не придумаю...
Я думала, це тільки в нас такий)))
З донькою простіше - тій все треба, що не запропонуй)
Alenka
-
Місто:Центр-Гожулы
-
Ім'я:Алена
Опубліковано 09 грудень 2021 - 08:38
О да, какая-то засада в этом году с подарками. Ничего не хочу и все...Планшет нужен, но догоровились, что это будет на д/р. Тоже скоро. Как же раньше было просто.
мягкопушистая мама
-
Місто:Полтава, центр
-
Ім'я:Наташа
Опубліковано 09 грудень 2021 - 08:45
Мальчики у нас
Точно так же,все есть, ничего не надо.Я сказала ,ну й ладно раз ты не знаешь что хочешь,Дед мороз подарит что ему надо)))в прошлом году постель подарила и пижаму,сладостей,в этом году по тому же принципу рюкзак подарю и вкусняшек) Банально,но зато хоть нужные вещи.Возраст такой,они чудес особо не ждут,им праздник это не ходить в школу,не вставать рано и просто чтоб неделю безделия) ну моему ещё вкусной еды))))
Опубліковано 09 грудень 2021 - 09:20
Мої хлопці ще в тому році перестали писати листи. Чому не знаю. Я намагаюся підтримувати "віру в чудо", хоч вони і знають/здогадуються, що Діда Мороза не існує, але дуже радіють подарункам. А я не признаюся, що то я)
Так як у мене хлопці святкують день народження взимку, неподалік НР, то подарунки даруємо попроще і недорогі, навіть якусь "дурню". В тому році це були святкові чудні шкарпетки і печатки.
Опубліковано 09 грудень 2021 - 10:14
Моя цього року теж не пише листа, бо не може придумати що їй треба, тому дарую те, що вона просила, але забула) тим більше після нового року буде поїздка, тому павербанк і валіза)
Головне, щоб не надумала написати впритик до нового року
Опубліковано 09 грудень 2021 - 10:38
А щось для спорту, баскетбол, наче любить? М'яч, форма, аксесуари якісь...
Або взагалі гантелі чи гирю, для занять вдома...
Ну там ж розумієш, що у моїх це все є?
Старший зараз 7 днів на тиждень займається спортом. Раніше було по 6 раз на тиждень...
Форму та спортивне взуття завжди купувала не на свята, а по потребі, саме для зручності та безпечності занять.
Відредаговано mitera, 09 грудень 2021 - 10:40.
ZirkA-83
-
Місто:Полтава. Левада
-
Ім'я:Лена
Опубліковано 09 грудень 2021 - 17:07
Дівчата, поділіться будь ласка досвідом чи ідеями щодо новорічних подарунків підліткам під ялинку...
Що купуєте/купували своїм діткам 12-14 років на новий рік?
Хочеться зробити приємно і порадувати сюрпризом...
P.s. ноутбук, планшет, телефон, навушники, годинник - не варіант, це все є.
P.s. 2. Син нічого не просить каже, що і не знає, що йому ще потрібно...
Та же проблема ..Гугл в шоке от запроса ребенка " что подарить девочке 10 лет на новый год"..."Дед мороз со Снегурочкой" тоже
Belyanochka
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Люда, со мной на ты))
Опубліковано 09 грудень 2021 - 17:44
Мені здається, що дуже вже розбалувані наші дітки.... У них є все(і телефони, і навушники і ...) От і виходить, що їм дійсно не принесе особливої радості ні 5та лялька, ні чергова смарт іграшка(
В_олошка
-
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 09 грудень 2021 - 18:29
Подарували іменну карту в банку з певною сумою + книгу про економічну- фінансову грамотність. Син був в захваті. Вже купив пару акцій.
Пис. Карту можна вибрати власного дизайну
Відредаговано В_олошка, 09 грудень 2021 - 18:30.
Опубліковано 09 грудень 2021 - 20:08
если из вещей все есть -- дарите эмоции.
Всякие игры, мастер-классы и тд
Опубліковано 09 грудень 2021 - 22:38
если из вещей все есть -- дарите эмоции.
Всякие игры, мастер-классы и тд
Согласна
Опубліковано 09 грудень 2021 - 23:06
Девочки, всем спасибо за ответы...
Вы мне помогли найти ответ - буду покупать подарочный сертификат... на что - в процессе поиска, но уже пару идей в голове есть...
Будем дарить сюрприз и эмоции
Alenka
-
-
Опубліковано 10 грудень 2021 - 08:18
Подарували іменну карту в банку з певною сумою + книгу про економічну- фінансову грамотність. Син був в захваті. Вже купив пару акцій.
Пис. Карту можна вибрати власного дизайну
Я этот вариант с картой тоже выбрала. Только вчера мужу озвучила. Остановились на карте и сумке на НГ
Опубліковано 10 грудень 2021 - 09:22
Моему сыну, именная карта с суммой денег понравилась.
Только у меня негативный отзыв- деньги потрачены на игры и перечислены в Англию (покупка кристалов и сундуков)
К тому же оказалось что на карте, был установлен кредитный лимит (я об этом не знала) и мне пришлось оплачивать ещё и кредит с процентами.
О кредите узнала случайно- и слишком поздно.(Карта юниор Приватбанка)
Но, может, это мой подросток такой...
Опубліковано 10 грудень 2021 - 10:07
Моему сыну, именная карта с суммой денег понравилась.
Только у меня негативный отзыв- деньги потрачены на игры и перечислены в Англию (покупка кристалов и сундуков)
К тому же оказалось что на карте, был установлен кредитный лимит (я об этом не знала) и мне пришлось оплачивать ещё и кредит с процентами.
О кредите узнала случайно- и слишком поздно.(Карта юниор Приватбанка)
Но, может, это мой подросток такой...
Нормальный у Вас подросток. Я к картам отношусь как у спичкам: штука полезная и опасная одновременно. Дети имеют незрелую психику и очень подвержены чужому влиянию. А люди , жаждущие отъёма денег у масс, пользуются всеми средствами.
Відредаговано Cu-jo, 10 грудень 2021 - 10:10.
Осьминожка
-
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 11 грудень 2021 - 10:40
Мальчики у нас
Я в минулому році з "нажимом" примусила написати). Але вони ж хитрющі-понаписували, про " мир у всьому мирі" і тд))). А під ялинку Дід Мороз приніс обом по піжамі з люмінісцентним малюнком-дуже приколько коли в темноті світиться та клавіатуру-якусь модняву, син лавно її хотів, що колір підсвічування клавіш змінює, а доньці для волосся для укладки хвилями штучку( правда нею більше я користуюся, але вона теж задоволена була))). Цього року у Діда Мороза з фантазією трошки туго....думала над електричною зубною щіткою, дерев'яною картою на стіну, набором отих чи то китайських-чи то японських книжок, теж за постільну білизну згадувала.....
Alenka
-
-
Опубліковано 11 грудень 2021 - 17:55
А что можно подарить мальчику 7 лет? Бюджет 300-500грн
Опубліковано 11 грудень 2021 - 19:41
А что можно подарить мальчику 7 лет? Бюджет 300-500грн
3d-ручку
Опубліковано 19 січень 2022 - 08:47
Підкажіть, будь ласка,що подарувати дівчинці на 6 років ? Ляльками ніколи не гралася ....
Belyanochka
-
-
Ім'я:Люда, со мной на ты))
Опубліковано 19 січень 2022 - 09:21
Підкажіть, будь ласка,що подарувати дівчинці на 6 років ? Ляльками ніколи не гралася ....
караоке мікрофон
Також позначено одним або декількома з цих ключових слів: подарок
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|