Торты
Розпочатий з чонка, 22 тра 2009 15:23
1524 відповідей у цій темі
Опубліковано 10 вересень 2020 - 12:34
я також охолоджувала, все нормально збилось
Опубліковано 10 вересень 2020 - 15:33
Сливки и маскарпоне были из холодильника, венчики и чаша нет. Все сбилось отлично)
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 10 вересень 2020 - 21:04
Хороші холодні вершки зіб'ються обов'язково! З вінчиками і мискою з морозилки вони зіб'ються трохи швидше! Оце і вся різниця)
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 11 вересень 2020 - 12:12
А какой лёгкий десерт можно приготовить на основе сливок? А то вы все рассказываете так интересно))) лёгкий, не приторный, с минимумом теста
Відредаговано Katrusja, 11 вересень 2020 - 12:12.
Мрія
-
-
Опубліковано 11 вересень 2020 - 12:52
А какой лёгкий десерт можно приготовить на основе сливок? А то вы все рассказываете так интересно))) лёгкий, не приторный, с минимумом теста
Якщо у вигляді тортика, то мінімум тіста це або тоненький бісквіт, або уже готові покупні бісквіти, або основа із будь-якого печива. А зверху мус на основі вершків +йогурт, або + згущене молоко (дуже люблю), або+ творог, або +сметана. Можна додати шматочки фруктів, можна фруктове чи ягідне пюре (буде смачно і красиво, але трохи займе часу). Зверху можна залити шоколадною глазуррю, або желе, або желе з фруктами, або залишити так.
Ну а якщо найпростіше, то, мабуть, спекти найпростіший бісквіт, поламати його на шматочки, викласти в креманки/чашки/піали, додати фрукти, горіхи, шматочки шоколаду і залити збитими вершками.
якщо чимось зацікавила, розкажу детальніше.
Katrusja
-
-
Опубліковано 11 вересень 2020 - 13:01
Якщо у вигляді тортика, то мінімум тіста це або тоненький бісквіт, або уже готові покупні бісквіти, або основа із будь-якого печива. А зверху мус на основі вершків +йогурт, або + згущене молоко (дуже люблю), або+ творог, або +сметана. Можна додати шматочки фруктів, можна фруктове чи ягідне пюре (буде смачно і красиво, але трохи займе часу). Зверху можна залити шоколадною глазуррю, або желе, або желе з фруктами, або залишити так.
Ну а якщо найпростіше, то, мабуть, спекти найпростіший бісквіт, поламати його на шматочки, викласти в креманки/чашки/піали, додати фрукти, горіхи, шматочки шоколаду і залити збитими вершками.
якщо чимось зацікавила, розкажу детальніше.
заинтересовали варианты - сливки+сгущенка и сливки+пюре манго, пропорции, что когда добавлять и сколько взбивать.
Мрія
-
-
Опубліковано 11 вересень 2020 - 13:22
заинтересовали варианты - сливки+сгущенка и сливки+пюре манго, пропорции, что когда добавлять и сколько взбивать.
Вершки+згущене молоко:
желатин 20 г замочити у 120 мл молока. Кількість желатину з першого разу можна і не вгадати, бо на наших упаковках не пишуть його силу. ТОму 20 г може бути достатньо, а може бути і забагато. А якщо маса рідка (не про мус мова, а про сік, напркилад, то мало)
пакет вершків 0,5 л збити спочатку повільно (одразу швидко не треба - буде бризкати), потім на середньо-високій швидкості до стійких піків. Важливо не перезбити, бо будуть крупинки. Додати банку згущеного молока, сирого. З вареним, впевнена, буде теж смачно, буде карамельний присмак і колір, але сама не пробувала.
Желатин "розпустити", але не кип,ятити. Якщо желатин крупний, то деякі крупинки можуть так і залишитись, тоді бажано заливати у масу через дрібне сито.
Маса стане рідкою і це нормально.
Потім вилити на основу - бісквіт чи печиво і залишити застигати. Найчастіше я залишаю на ніч, але достатньо годин 4-5.
Вершки +пюре:
думаю, треба розбавити чимось типу йогурту. наприклад, з нейтральним смаком, або вершками меншої жирності. Самі вершки - може бути жирнувато, тобто смачно, але не легко)). Йогурту десь 1/3-1/2 від вершків, щоб не вершковий смак не загубився.
Желатин замочити.
Вершки збити, поступово додаючи пудру (починати з 100 г, але потім пробувати, бо я не знаю наскільки пюре манго солодке).
Додати йогурт і пюре, желатин. Перемішати, залити.
Дуже добре треба вимішувати желатин, щоб він рівномірно розділився.
Процеси майже в усьому однакові)
Katrusja
-
-
Опубліковано 11 вересень 2020 - 13:43
Вершки+згущене молоко:
желатин 20 г замочити у 120 мл молока. Кількість желатину з першого разу можна і не вгадати, бо на наших упаковках не пишуть його силу. ТОму 20 г може бути достатньо, а може бути і забагато. А якщо маса рідка (не про мус мова, а про сік, напркилад, то мало)
пакет вершків 0,5 л збити спочатку повільно (одразу швидко не треба - буде бризкати), потім на середньо-високій швидкості до стійких піків. Важливо не перезбити, бо будуть крупинки. Додати банку згущеного молока, сирого. З вареним, впевнена, буде теж смачно, буде карамельний присмак і колір, але сама не пробувала.
Желатин "розпустити", але не кип,ятити. Якщо желатин крупний, то деякі крупинки можуть так і залишитись, тоді бажано заливати у масу через дрібне сито.
Маса стане рідкою і це нормально.
Потім вилити на основу - бісквіт чи печиво і залишити застигати. Найчастіше я залишаю на ніч, але достатньо годин 4-5.
Вершки +пюре:
думаю, треба розбавити чимось типу йогурту. наприклад, з нейтральним смаком, або вершками меншої жирності. Самі вершки - може бути жирнувато, тобто смачно, але не легко)). Йогурту десь 1/3-1/2 від вершків, щоб не вершковий смак не загубився.
Желатин замочити.
Вершки збити, поступово додаючи пудру (починати з 100 г, але потім пробувати, бо я не знаю наскільки пюре манго солодке).
Додати йогурт і пюре, желатин. Перемішати, залити.
Дуже добре треба вимішувати желатин, щоб він рівномірно розділився.
Процеси майже в усьому однакові)
Спасибо, большое! Я даже распечатала этот пошаговый рецепт, чтобы не спрашивать тебя еще 100500 раз))
Мрія
-
-
Опубліковано 11 вересень 2020 - 14:13
Спасибо, большое! Я даже распечатала этот пошаговый рецепт, чтобы не спрашивать тебя еще 100500 раз))
я люблю такі теми)) тому можна писати/дзвонити
Мрія
-
-
Опубліковано 11 вересень 2020 - 14:36
Це тобі для натхнення - вершки, згущене молоко, чорносмородинове пюре. Основа - шоколадний бісквіт.
Опубліковано 11 вересень 2020 - 15:22
Це тобі для натхнення - вершки, згущене молоко, чорносмородинове пюре. Основа - шоколадний бісквіт.
ВАУ)))) слів немає)))
Katrusja
-
-
Опубліковано 11 вересень 2020 - 16:44
Наташ, может мастер-класс для форумчанок?? Или видео-рецепты на ютубчик??
И ещё вопрос -можно готовить в силиконовой форме или я его не извлеку потом??
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 11 вересень 2020 - 16:50
Лучше дегустація для форумчанок))
Belyanochka
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Люда, со мной на ты))
Опубліковано 11 вересень 2020 - 16:57
Лучше дегустація для форумчанок))
та хоча б подивитись, як таке ідеальне можна створити
Відредаговано Belyanochka, 11 вересень 2020 - 16:57.
Опубліковано 11 вересень 2020 - 16:59
та хоча б подивитись, як таке ідеальне можна створити
Я б даже заплатила )
Belyanochka
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Люда, со мной на ты))
Опубліковано 11 вересень 2020 - 17:01
Я б даже заплатила )
і я б ))))))
Мрія
-
-
Опубліковано 11 вересень 2020 - 17:05
Можемо колись спробувати організувати солодкі посиденьки))))
Опубліковано 11 вересень 2020 - 17:07
Можемо колись спробувати організувати солодкі посиденьки))))
Пиши меня в список )
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 11 вересень 2020 - 17:08
Мрія
-
-
Опубліковано 11 вересень 2020 - 17:10
Наташ, может мастер-класс для форумчанок?? Или видео-рецепты на ютубчик??
И ещё вопрос -можно готовить в силиконовой форме или я его не извлеку потом??
У мене банально не вистачає часу((( я раніше пекла в рази більше, і солодкого і несолодкого, а зараз хоч і стараюся бути організованою, але основна робота, двоє дітей вносять свої корективи...
А ще вік бере своє))) і стала частіше втомлюватися емоційно, це коли нічого не хочеться.
Ні, не витягнеш, бо занадто ніжне. Хіба що підморозити ( так роблять з десертами) і потім витягти. Але розморожувати обов'язково в холодильнику.
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|