Кто нибудь покупал жилье в ДСК?
Розпочатий з marizka, 06 сер 2013 10:53
13820 відповідей у цій темі
lucimen
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
Місто:біліченка39
-
Ім'я:Олександр
Опубліковано 17 травень 2017 - 11:26
Геліос, я так розумію, що Ви ідеаліст у своїх життєвих поглядах, але "рожеві окуляри" пора уже й зняти! Що по П39, що по П3 ситуація однакова абсолютно, просто по Б 39 вже більше разів встигли подати декларацію бо дім раніше збудований! По П3 її теж іще вертатимуть не один раз, якщо не починати діяти всім разом! Упевнені, що по Вашому будинку все буде добре - бажаю удачі, сидіть чекайте "з моря погоди"! А я наприклад, як і активісти нашого будинку налаштований діяти спільно для досягнення результату! ДАБІ не збирається пропускати будинки, де забудовник ДБК і шукає для цього будь-які приводи. Якщо просто сидіти і чекати то найближчим часом нічого не зміниться, а чекати будемо ще ой як довго! Тому до тих, хто бажає діяти питання: які маєте пропозиції?
Не знаю чі Ви були на зборах (колективних походах між ДСК і ДАБІ) вчора, але для мирного вирішення цього питання "виходжена" одна рятівна соломинка (я в неї вірю десь 50%/50%). Позиція ДБК не ідеальна, є і "пустякові" зауваження яке ДБК я надіюсь без питань усуне, є й більш серйозне зауваження, але позиція ДБК яку воно прийняло по даному зауваженню не суперечить логіці декларативного принципу законодавства в даній сфері і тому для нас єдиноправильна. Щось ще писати з приводу цього я вважаю недоцільним, так як надіюся протягом двох тижнів стане видно чи щось получиться з цієї ідеї чи ні. А писанина в різні органи буде відбуватися якщо не спрацює мирний план. До речі два звернення до ДАБІ я написав (ще й наш сусід їм теж не дає спокійно брати слухавку телефона). Тому задавнювати проблему ніхто не буде (ну як мінімум я)
jonni
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 17 травень 2017 - 12:24
Подскажите по МБ31 выдают с 20 ключи. А дальше что? Сети зданы? Были замечания при осмотре с формироваем акта. Ответа так и не получено что сделано.
Может кто уже прошел путь начиная с периода получения ключей до полноценного заселения? Были ли проблеммы с затеканием воды в предпоследних этажах? Если да то каким путем устранено и кто это делал? Буду благодарен за подсказки. Заранее спасибо
Комбінатор
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 17 травень 2017 - 13:32
Не знаю чі Ви були на зборах (колективних походах між ДСК і ДАБІ) вчора, але для мирного вирішення цього питання "виходжена" одна рятівна соломинка (я в неї вірю десь 50%/50%). Позиція ДБК не ідеальна, є і "пустякові" зауваження яке ДБК я надіюсь без питань усуне, є й більш серйозне зауваження, але позиція ДБК яку воно прийняло по даному зауваженню не суперечить логіці декларативного принципу законодавства в даній сфері і тому для нас єдиноправильна. Щось ще писати з приводу цього я вважаю недоцільним, так як надіюся протягом двох тижнів стане видно чи щось получиться з цієї ідеї чи ні. А писанина в різні органи буде відбуватися якщо не спрацює мирний план. До речі два звернення до ДАБІ я написав (ще й наш сусід їм теж не дає спокійно брати слухавку телефона). Тому задавнювати проблему ніхто не буде (ну як мінімум я)
Я не був бо з роботи не зміг вирватися, але 3 друзів для масовки заслав. Теж пару раз навідувався в ДАБІ на особистий прийом, писав звернення, отримав обтікаєму відповідь, набридаю їм періодично з цим питанням! Деякі висновки з цього зробив. Якщо маєте якусь інформацію щодо проблеми прохання поділитися! У разі якщо не пройде описаний Вами план із задоволенням приєднаюся до спільних дій для спільного досягнення позитивних результатів! Якщо можливо скиньте будь-ласка в личку засоби зв'язку.
vetallx
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
Місто:м.Полтава, вул. Марії Башкірцевої, 31
-
Ім'я:Віталій
Опубліковано 18 травень 2017 - 10:46
Подскажите по МБ31 выдают с 20 ключи. А дальше что? Сети зданы? Были замечания при осмотре с формироваем акта. Ответа так и не получено что сделано.
Может кто уже прошел путь начиная с периода получения ключей до полноценного заселения? Были ли проблеммы с затеканием воды в предпоследних этажах? Если да то каким путем устранено и кто это делал? Буду благодарен за подсказки. Заранее спасиб
По МБ 31 є группа у фейсбуку Б.31
долучайтесь
PS Сьогодні, в 15:00 йдемо до Годні В.В. в УКБ
Sant
Немовля
-
-
Новачки
-
-
3 повідомлення
Опубліковано 18 травень 2017 - 12:09
А в эту субботу точно их будут выдавать, что бы зря не ездить.
Ирина28
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 18 травень 2017 - 13:08
А в эту субботу точно их будут выдавать, что бы зря не ездить.
Точно
Sant
Немовля
-
-
Новачки
-
-
3 повідомлення
Опубліковано 18 травень 2017 - 14:07
Григорий
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 19 травень 2017 - 11:24
Всем привет. Новая група Параджанова 1 на фейсбук https://www.facebook...52818381417234/
Gelios
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Дмитрий
Опубліковано 19 травень 2017 - 11:44
Григорий. Так у вас на Параджанова, 3 квартира, или 1?
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 19 травень 2017 - 14:33
Ваш дом уже начали красить , как и наш жовто-блакитний будет
Відредаговано Katrusja, 19 травень 2017 - 14:34.
Sant
Немовля
-
-
Новачки
-
-
3 повідомлення
Опубліковано 20 травень 2017 - 18:09
Спасибо всем, кто составил компанию в получении ключей М.Башкирцевой 31, и отдельная благодарность работникам, которые тратили личное время для выдачи ключей.
Григорий
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 22 травень 2017 - 09:37
Григорий. Так у вас на Параджанова, 3 квартира, или 1?
# 1
Sant
Немовля
-
-
Новачки
-
-
3 повідомлення
Опубліковано 24 травень 2017 - 05:22
Сколько сейчас 1к.кв. на 9м. стоит на Башкирцевой 31. Может кто подскажет?
ViktoriaP
-
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 24 травень 2017 - 07:02
Сколько сейчас 1к.кв. на 9м. стоит на Башкирцевой 31. Может кто подскажет?
Что, все так плохо? Или вы еще хотите? На ДСК нет в наличии, это только через переуступку и посредников смотреть. Есть свободные на Башкирцевой 31А, тот дом, который строится. А 9м это 9 этаж? Как квартира? Смотрели? много нюансов?
Sant
Немовля
-
-
Новачки
-
-
3 повідомлення
Опубліковано 24 травень 2017 - 07:10
Что, все так плохо? Или вы еще хотите? На ДСК нет в наличии, это только через переуступку и посредников смотреть. Есть свободные на Башкирцевой 31А, тот дом, который строится. А 9м это 9 этаж? Как квартира? Смотрели? много нюансов?
На счет нюансов, вроди бы ничего не такого ужасного, лишь видны потеки, поэтому надо ждать дождь и смотреть исправили они это или нет.
На счет плохо или нет, то я думаю скоро все сдадут точнее введут в эксплуатацию.
Это я думаю продать, жизнь немного вносит коррективы(
ViktoriaP
-
-
Опубліковано 24 травень 2017 - 07:19
На счет нюансов, вроди бы ничего не такого ужасного, лишь видны потеки, поэтому надо ждать дождь и смотреть исправили они это или нет.
На счет плохо или нет, то я думаю скоро все сдадут точнее введут в эксплуатацию.
Это я думаю продать, жизнь немного вносит коррективы(
ну в вашем доме в декабре просили около 12500 за 1к угловую
Sant
Немовля
-
-
Новачки
-
-
3 повідомлення
Опубліковано 24 травень 2017 - 07:28
У меня в центре, значит немного дороже))
С е р г е й
Немовля
-
-
Новачки
-
-
1 повідомлення
Опубліковано 24 травень 2017 - 08:47
ну в вашем доме в декабре просили около 12500 за 1к угловую
12500 это за 1 кв м .это за какой этаж
Svetik2608
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 24 травень 2017 - 13:06
Добрый день. Подскажите пожалуйста есть какая-то информация по Беличенка, 39. А то я звоню в ДСК по одному номеру вообще не владеют информацией, а по второму номеру - вообще нет связи. Такое ощущение, что ДСК забил на этот дом вообще и ничего не собирается делать. У кого есть другие номера ДСК (не те, что на сайте) --- напишите пожалуйста, или поделитесь информацией по этому дому. Заранее спасибо.
ViktoriaP
-
-
Опубліковано 24 травень 2017 - 13:32
12500 это за 1 кв м .это за какой этаж
Точно не помню этаж и это долларов за однокомнатную кв, это примерно 43 м2, не у дск, а у перекупов.
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|