Перехід до вмісту

Фотографія

Кто нибудь покупал жилье в ДСК?

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
13820 відповідей у цій темі

#13121 Sant

Sant

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 3 повідомлення
  • Ім'я:Sasha

Опубліковано 15 травень 2017 - 09:10

Так там вроде 2года должно пройти, после в вода в эксплуатацию, кажись так

#13122 Комбінатор

Комбінатор
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Комбінатор

Опубліковано 15 травень 2017 - 09:38

Фрунзе 2 це "тильна" сторона міськради навпроти картинної галереї. (ми просто ще хочемо зайти і до забудовника, можливо вони нам дадуть якісь рекомендації по походу в ДАБІ)

Щодо спільного походу (Біліченко ,Параджанова, Башкірцева) ми тільки за, але, можливо, на даному етапі делегуйте нам по одному представнику щоб вони могли оцінити суть того що відбувається на майбутнє так як перше непідписання декларації - це далеко не показник, що в вас все погано (нашу відхилено вже 5 разів і з туманною перспективою подачі 6-ої),  ми вже своїх зібрали,і  всі в оту ДАБІ просто фізично не "влізимо" та й ми вже з ними активно ведем бюрократичну переписку тези якої будемо обговорювати а ваші вже представники вам про все розкажуть.

А якщо з нашої розмови виплеве, що вони нікому не збираються підписувати Деклрацію (в чому переконаються ваші представники), то ми. звичайно, всі разом змушені будемо приймати спільні міри.

З приводу того що "не влізимо в ДАБІ" то я думаю влізимо, якщо що трошки потіснимо отих негарних чиновників (тут мало бути одне слово, але ж цензура :-). Тому я думаю, що йти треба усім і з усіх будинків і не просити їх "милості", а показати що всі ми налаштовані серйозно. Якщо потрібно буде привезти чиновників з ДАБІ у будинок і вимагати від них на об'єкті показати конкретні порушення будівельних норм, через які вони відмовляються прийняти будинок в експлуатацію. В іншому випадку дійсно потрібно всім разом (Біліченка і Параджанова) жити в приміщенні ДАБІ, тоді думаю закінчиться оця гра з поданням-поверненням декларацій!

А що стосується ДБК то їм треба не сидіти і чекати чергової відмови, а якщо є конкретні спонукання чи вимагання з них дати гроші працівникам ДАБІ - є встановлена законом процедура: заява до правоохоронного органу, мічені купюри і "оп-па". Уже 2 начальника Полтавського ДАБІ на собі цю процедуру випробували - процедура працює як годинник, якщо їх колеги на помилках начальників не вчаться - значить кожен із них відчує це на собі.

#13123 lucimen

lucimen
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Місто:біліченка39
  • Ім'я:Олександр

Опубліковано 15 травень 2017 - 18:45

Мне вот тоже интересно, почему?
Может из за того , что заказчиком нашего дома, является мерия, так мне говорили в ДСК.

замовником по Башкірцевій дійсно є мерія в особі УКБ  а також вона знаходиться в Полтаві, а Біліченко та Параджанова це - село Щербані

#13124 Sant

Sant

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 3 повідомлення

Опубліковано 15 травень 2017 - 21:32

замовником по Башкірцевій дійсно є мерія в особі УКБ а також вона знаходиться в Полтаві, а Біліченко та Параджанова це - село Щербані

Я думаю надо все равно к меру или главе администрации идти, они руководят районом. Я так некоторве вопросы решаю у себя дома (не из Полтавы)

#13125 Комбінатор

Комбінатор
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 16 травень 2017 - 15:06

Шановні сусіди Біліченка 39!

У вівторок 16.05.2017 о 9.30 необхідно зібратися  за адресою вул. Фрунзе, 2 для спільного "походу" в Полтавську ДАБІ.

Вчора мною в ДАБІ було відправлено звернення із описанням проблематики по нашому будинку (2 сторінки малим шрифтом) із заначенням законодавства яке вони порушують, "нагадав" їм про програні ними суди по нашому будинку та зазначив наслідки неприйняття та близько 15 органів державної влади, депутатів, ЗМІ та ін. куди ми будемо звертатится а також те що згідно ст.39 КУ ми змушені будемо заблокувати роботу ДАБІ, перекривати вулиці та ін. силами АТОшників, переселенців та матерів з дітьми так як депутатів і чиновників в нашому будинку немає! 

Хто не може прийти пришліть знайомого, родича - будь кого для масовки

Хто знає чим закінчився похід в ДАБІ? Що далі?

#13126 С е р г е й

С е р г е й

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 1 повідомлення
  • Ім'я:Сергей

Опубліковано 16 травень 2017 - 16:18

Ко вниманию собственников квартир в жилом доме по ул. М. Башкирцевой, 31. 
С 20.05.2017г. будет проводиться выдача ключей от квартир.
Для получения ключей собственникам квартир необходимо предоставить:
- паспорт
- договор.
Время выдачи ключей: с Пн. по Пт. с 13.00 до 15.00
                                        Сб – с 9.00 до 11.00
Обращаться к охране.
Ответственный - прораб Александр

Відредаговано С е р г е й, 16 травень 2017 - 16:18.

#13127 Sant

Sant

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 3 повідомлення

Опубліковано 16 травень 2017 - 17:40

Ровно год, как я оплатил квартиру)

#13128 lucimen

lucimen
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Місто:біліченка39
  • Ім'я:Олександр

Опубліковано 16 травень 2017 - 18:38

Хто знає чим закінчився похід в ДАБІ? Що далі?

По Башкірцевій як я й прогнозував слідуюча подача закінчиться позитивним результатом.

По нам (Біліченка39) - повна *#ОПА

#13129 С е р г е й

С е р г е й

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 1 повідомлення
  • Ім'я:Сергей

Опубліковано 16 травень 2017 - 18:55

Ровно год, как я оплатил квартиру)

у меня полтора года

#13130 ViktoriaP

ViktoriaP

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 544 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Виктория

Нагороди

Опубліковано 17 травень 2017 - 07:25

Ко вниманию собственников квартир в жилом доме по ул. М. Башкирцевой, 31. 

Поздравляю))) 

#13131 Комбінатор

Комбінатор
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 17 травень 2017 - 07:47

По Башкірцевій як я й прогнозував слідуюча подача закінчиться позитивним результатом.

По нам (Біліченка39) - повна *#ОПА

Панове! Що будемо робити далі? По Біліченка і Параджанова я так розумію ніхто здавати і приймати їх в екслуатацію не збирається! В кого які пропозиції? Яку трасу будемо перекривати :-)

#13132 Gelios

Gelios
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Дмитрий

Опубліковано 17 травень 2017 - 08:39

Панове! Що будемо робити далі? По Біліченка і Параджанова я так розумію ніхто здавати і приймати їх в екслуатацію не збирається! В кого які пропозиції? Яку трасу будемо перекривати :-)

А з чого ви взяли, що по П3 ніхто не збирається приймати декларацію і здавати будинок? Активні мешканці будинку ситуацію тримають під контролем.

#13133 Комбінатор

Комбінатор
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 17 травень 2017 - 08:47

А з чого ви взяли, що по П3 ніхто не збирається приймати декларацію і здавати будинок? Активні мешканці будинку ситуацію тримають під контролем.

По Біліченка ми теж тримали на контролі! Результат - вже рік не будинок не можуть здати! 5 разів подавали декларацію і стільки ж її вертали! Судячи з ситуації Параджанова чекає те саме, по ньому декларацію вже теж повернули! Так що поганенько Ви тримаєте під контролем!!

#13134 Gelios

Gelios
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 17 травень 2017 - 08:59

По Біліченка ми теж тримали на контролі! Результат - вже рік не будинок не можуть здати! 5 разів подавали декларацію і стільки ж її вертали! Судячи з ситуації Параджанова чекає те саме, по ньому декларацію вже теж повернули! Так що поганенько Ви тримаєте під контролем!!

Не рівняйте П3 та Б39. Там ситуації дуже різні. По друге: ніколи і ніде не приймаюсь декларації з першого разу. Це дуже велика рідкість.

#13135 Sant

Sant

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 3 повідомлення

Опубліковано 17 травень 2017 - 09:03

Если дом отстроен, его примут в любом случае, ДСК морозтне велючает, а работает, вся проблема в корупции, заложниками которой стали и мы и ДСК, увы, но решение будет.
  • Gelios це подобається

#13136 Gelios

Gelios
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 17 травень 2017 - 09:06

Увага мешканцям Параджанова, 3!!! Хто ще не приєднався до спільнот в соціальних мережах, то ласкаво просимо! Перебуваючи у спільноті ви завжди будете в курсі усіх подій по будинку, тому не зволікайте!

На разі існує дві спільноти в ВК та Facebook:

Основна в ВК, а на випадок блокування - Facebook

https://www.facebook...98228750634948/

https://vk.com/paradjanova3

#13137 Комбінатор

Комбінатор
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 17 травень 2017 - 09:14

Не рівняйте П3 та Б39. Там ситуації дуже різні. По друге: ніколи і ніде не приймаюсь декларації з першого разу. Це дуже велика рідкість.

Геліос, я так розумію, що Ви ідеаліст у своїх життєвих поглядах, але "рожеві окуляри" пора уже й зняти! Що по П39, що по П3 ситуація однакова абсолютно, просто по Б 39 вже більше разів встигли подати декларацію бо дім раніше збудований! По П3 її теж іще вертатимуть не один раз, якщо не починати діяти всім разом! Упевнені, що по Вашому будинку все буде добре - бажаю удачі, сидіть чекайте "з моря погоди"! А я наприклад, як і активісти нашого будинку налаштований діяти спільно для досягнення результату! ДАБІ не збирається пропускати будинки, де забудовник ДБК і шукає для цього будь-які приводи. Якщо просто сидіти і чекати то найближчим часом нічого не зміниться, а чекати будемо ще ой як довго! Тому до тих, хто бажає діяти питання: які маєте пропозиції?

#13138 Комбінатор

Комбінатор
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 17 травень 2017 - 09:18

Если дом отстроен, его примут в любом случае, ДСК морозтне велючает, а работает, вся проблема в корупции, заложниками которой стали и мы и ДСК, увы, но решение будет.

Ха-ха! Приймуть годів через десять :-) Коли всіх керівників ДАБІ пересаджають... :-)

#13139 Sant

Sant

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 3 повідомлення

Опубліковано 17 травень 2017 - 10:04

Ха-ха! Приймуть годів через десять :-) Коли всіх керівників ДАБІ пересаджають... :-)

Не думаю, все будет хорошо, общими правильными усилиями решиться проблема.

#13140 Комбінатор

Комбінатор
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 17 травень 2017 - 10:07

Не думаю, все будет хорошо, общими правильными усилиями решиться проблема.

Це ж якими "общими правильными усилиями"?

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама