Політична тема
Розпочатий з Бусинка, 15 січ 2010 20:36
18832 відповідей у цій темі
Фрекен Бок
-
Місто:Полтава, Зыгина, 5-я школа
-
Ім'я:Рита
Опубліковано 03 квітень 2019 - 21:19
https://zakon.rada.g...ws/show/2456-17
Ст. 2
державний борг - загальна сума боргових зобов'язань держави з повернення отриманих та непогашених кредитів (позик) станом на звітну дату, що виникають внаслідок державного запозичення
Или вы под госдолгом подразумеваете что-то другое?
https://ru.m.wikiped...ый_долг_Украины
Опубліковано 03 квітень 2019 - 21:26
Фрекен Бок
-
-
Опубліковано 03 квітень 2019 - 21:29
Jovi Burst
Олимпийский заполнен до отказа.
Публика замерла в ожидании жаркой дискуссии.
Вот появляется Владимир.
Он бодр, свежевыбрит, его шаг напоминает походку молодого льва, уверенного в своей победе!
Из другого прохода выходит Янина Соколова и ласково произносит:
- Ось ти і піймався, сцикун!
Опубліковано 03 квітень 2019 - 21:32
Опубліковано 03 квітень 2019 - 21:39
Надо отдать должное команде Зеленского, как они всё выстраивают, это видео в его ситуации и для его команды, и для его поклонников просто идеальное.
Опубліковано 03 квітень 2019 - 21:41
Ну не смогла не поделиться)
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 03 квітень 2019 - 21:50
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 03 квітень 2019 - 22:05
Опубліковано 03 квітень 2019 - 23:03
Меня ни разу не заигнорили и не высказали "фе". И я тоже удивляюсь что вообще встречаю русскоязычных коренных львовян) и про 3 русскоязычные (до прошлого года) школы я тоже знаю. Но не смотря на все это все что я писала выше - тоже так.
Не дивуйтесь. "Науковці припускають, що 1945 року у Львові залишилось менше 9% корінних мешканців, котрі розгублено спостерігали, як їхнє європейське місто заселяють чужинці, які розмовляли «суржиком» і російською. Найкращі помешкання в елітних районах діставалися партійним функціонерам, «енкаведистам», радянським «визволителям», суддям і прокурорам, міліціонерам. Вони оселялись у квартирах з меблями попередніх господарів. У час повоєнного безладу і злочинності у місті чимало осіб просто самовільно, без ордерів, займали помешкання." Це про корінних російськомовних львів'ян. Пізніше почали заселятися мешканці з сусідніх містечок і сіл, які і розмовляли українською.
Але, добавлю, що наразі, населення не проти російської мови. Знаю, так як там виросла.
Відредаговано Miilkaa, 03 квітень 2019 - 23:06.
Опубліковано 03 квітень 2019 - 23:42
Думаю, Вова, як надувна кулька, дуже швидко здується. Ми все любимо собі якихось короткочасних ідолів знаходити, а згодом їх перших хаяти. Нехай Зе йде у політику,в парламент, набирається досвіду, доведе, що Він дійсно зі своєю командою може привести зміни. А поки, з них двох, я обираю людину з досвідом керувати країною.
Фрекен Бок
-
-
Опубліковано 04 квітень 2019 - 05:38
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 04 квітень 2019 - 06:25
Достойный ответ президента (а не непонятно что)
Опубліковано 04 квітень 2019 - 07:02
https://ru.m.wikiped...ый_долг_Украины
Википедия?? Вы серьёзно?)))))
Честно говоря, думала, что вы разбираетесь в вопросе и просветите меня. Извините, что побеспокоила.
п. с. Там во вкладке "понятие" как раз ссылка на ту статью Кодекса, которую я вам привела и вы процитировали
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 04 квітень 2019 - 07:05
Не спорь с дураком, он сначала опустит до своего уровня, а потом задавит опытом. ©
Опубліковано 04 квітень 2019 - 07:10
На просторах интернета
Аналітіка от народа:
Обрати Порошенка - це як знати, що чоловік тобі зраджує, витрачає сімейний бюджет на коханок, але продовжувати з ним жити, щоб була хоча б якась опора.
Обрати Тимошенко - це як повернутися до колишнього, друзі якого винесли з хати твої золоті сережки, та й з яким було не все гладко, але сподіватися, що то випадковість і все буде чудово.
Обрати Зеленського - це отримати від араба фото х**, зібрати всі гроші, валізи, і поїхати до нього жити. Ти сумніваєшся, що він буде нормальним, і чи його той х** на фото, але тебе вже так розчарували колишні, що вже пофіг, аби не вони.
Опубліковано 04 квітень 2019 - 07:16
Процитирую Матковского. Понравилась его публикация в ФБ
ДРУЗЬЯМ О РЕЗУЛЬТАТАХ ПЕРВОГО ТУРА.
Независимо , кто как голосовал : за Зеленского , за Порошенко, за Тимошенко ,за Смешко , ... за Каплина , друзья , перестаньте собачиться !
Выборы - это не война , это , как спортивные состязания , в которых будет чемпион , и будут обязательно медалисты , которые в итоге не пропадут, будут министрами , депутатами ... А мы из-за них рвем глотки , обзывая и обижая друг друга ...
Каждый из нас по-своему прав , и хорошо , что есть разные взгляды и мнения . Демократия - это умение слышать и уважать другую точку зрения .А задача политиков - достучаться до каждого сердца. И пусть победит тот , кому это лучше удалось . По большому счету ВСЯ ВЛАСТЬ ОТ БОГА .
Цените дружбу и своих близких . После выборов жизнь продолжается . И должна быть надежда , что будет лучше.
А вот что-то делать для этого в итоге придется всем нам , каждому на своем месте ...
Фрекен Бок
-
-
Опубліковано 04 квітень 2019 - 07:35
Опубліковано 04 квітень 2019 - 07:49
Независимо , кто как голосовал : за Зеленского , за Порошенко, за Тимошенко ,за Смешко , ... за Каплина , друзья , перестаньте собачиться !
Выборы - это не война , это , как спортивные состязания , в которых будет чемпион , и будут обязательно медалисты , которые в итоге не пропадут, будут министрами , депутатами ... А мы из-за них рвем глотки , обзывая и обижая друг друга ...
Каждый из нас по-своему прав , и хорошо , что есть разные взгляды и мнения . Демократия - это умение слышать и уважать другую точку зрения .А задача политиков - достучаться до каждого сердца. И пусть победит тот , кому это лучше удалось . По большому счету ВСЯ ВЛАСТЬ ОТ БОГА .
Цените дружбу и своих близких . После выборов жизнь продолжается . И должна быть надежда , что будет лучше.
А вот что-то делать для этого в итоге придется всем нам , каждому на своем месте ...
именно у него была власть от бога и именно он что-то делал.
Опубліковано 04 квітень 2019 - 07:58
А что случилось с Вакарчуком? То он #голосуюнепоприколу, то #голосуюнезаПороха. Все смешалось, кони, люди.
Фрекен Бок
-
-
Опубліковано 04 квітень 2019 - 07:59
Да не власть от Бога , а Бог в душе должен быть ! Только не "половинке" об этом рассуждать.
2 користувачів читають цю тему
0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|