Кто нибудь покупал жилье в ДСК?
Розпочатий з marizka, 06 сер 2013 10:53
13820 відповідей у цій темі
Унтик
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 12 травень 2017 - 19:03
Тобто декларацію забудовник у м.Полтава подає в регіональне представництво? Не у м. Київ? Ці всі 'відмови' від місцевих?
Тобто декларацію забудовник у м.Полтава подає в регіональне представництво? Не у м. Київ? Ці всі 'відмови' від місцевих?
Нет, все декларации подаются в Киев, в Полтаве этот вопрос не решаются, Полтава только выходит на объект и делает оценку. В Киеве "не знают" видимо, что страдают люди, вот нужно и донести им эту информацию. Начать нужно с визита в Полтавскую ГАСК.
Ирина28
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 12 травень 2017 - 19:04
С Биличенка 39 кто- то получил ключи уже?? На сайте ДСК было обьявление про ключи для ремонта?
lucimen
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
Місто:біліченка39
-
Ім'я:Олександр
Опубліковано 12 травень 2017 - 19:22
С Биличенка 39 кто- то получил ключи уже?? На сайте ДСК было обьявление про ключи для ремонта?
Отримали!
якщо Вам потрібно то підходьте до Антона та отримуйте (бажано зразу поміняйте ячейку замка)
КАМЕННАЯ
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
Місто:БАШКИРЦЕВА, 31
-
Ім'я:OK SANA
Опубліковано 12 травень 2017 - 19:45
Напишу непопулярну річ - думаю всим нам потрібно ввести тимчасовий "мораторій" на лаяння ДБК, а навпаки нашими діями допомогти їм в здачі наших же будинків. Повірте ДБК хоче це розрулити не менше за нас, а неможе тому що ДАБІ чекає на неправомірну В...иГ..дУ (просто Садовий це закладає з запасом в ціну і не париться).
А вже після здачі в кого накипіло то будь ласка...
В нашу ціну теж все закладено, з запасом!!!! Але отримавши від нас гроші - віддати комусь, навіть за діло - не хочеться!!!
lucimen
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
-
Опубліковано 12 травень 2017 - 19:47
Нет, все декларации подаются в Киев, в Полтаве этот вопрос не решаются, Полтава только выходит на объект и делает оценку.
В Киеве "не знают" видимо, что страдают люди, вот нужно и донести им эту информацию. Начать нужно с визита в Полтавскую ГАСК.
Декларації подаються в Центрі надання адміністративних послуг при МР. Настільки я розумію воно попадає потім в Полтавський ДАБІ(до речі вони і штампують відмови в прийнятті) а вже потім в Київ. В Києві все прекрасно знають і дуже задоволені що люди страждають бо думають і знають що люди пресонуть забудовника і той привезе необхідну $. Але по нашому будинку зробимо для ДАБІ "нежданчик".
lucimen
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
-
Опубліковано 12 травень 2017 - 20:13
В нашу ціну теж все закладено, з запасом!!!! Але отримавши від нас гроші - віддати комусь, навіть за діло - не хочеться!!!
Та воно то все вірно, але як до прикладу по нашому будинку видно було що ті кошти які здоїла з них щербанівська с/р для ДБК було повною несподіванкою. Може отой мільйон з гаком і призначався для "вирішення невирішених".
Ну а віддавати комусь кошти мабуть нікому не хочеться - причому одне діло віддати кошти на примхи обленерго які напрягають поставити якусь усилену трансформаторну для нашого ж будинку це ще одне діло, а коли це кошти підуть на золотий унітаз для начальника Київського ДАБІ десь в котеджі в Конча Заспі....
Dr.Daf
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 13 травень 2017 - 13:38
я так понимаю что нужно собраться не только п39 но и п2 и Башкирцевой возможно даже и п1(так как сдача не загорами)
Комбінатор
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 13 травень 2017 - 14:44
Оце гарна ідея! Давно пора! А можна детальніше вказати місце збору для походу - Фрунзе 2 - це що? Може зразу будемо збиратися перед ДАБІ, яке у нас на вулиці Гоголя знаходиться.
До речі, панове, по Параджанова 2 також декларацію повернули, так що приєднуйтеся бо не тільки ми (майбутні мешканці Біліченка 39), а й Ви ще довго будете чекати "милості від ДАБІ"!!!!!!!!!!!!!
Відредаговано Комбінатор, 13 травень 2017 - 14:47.
Комбінатор
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 13 травень 2017 - 14:51
я так понимаю что нужно собраться не только п39 но и п2 и Башкирцевой возможно даже и п1(так как сдача не загорами)
правильно понимаете!
lucimen
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
-
Опубліковано 13 травень 2017 - 18:04
Оце гарна ідея! Давно пора! А можна детальніше вказати місце збору для походу - Фрунзе 2 - це що? Може зразу будемо збиратися перед ДАБІ, яке у нас на вулиці Гоголя знаходиться.
До речі, панове, по Параджанова 2 також декларацію повернули, так що приєднуйтеся бо не тільки ми (майбутні мешканці Біліченка 39), а й Ви ще довго будете чекати "милості від ДАБІ"!!!!!!!!!!!!!
Фрунзе 2 це "тильна" сторона міськради навпроти картинної галереї. (ми просто ще хочемо зайти і до забудовника, можливо вони нам дадуть якісь рекомендації по походу в ДАБІ)
Щодо спільного походу (Біліченко ,Параджанова, Башкірцева) ми тільки за, але, можливо, на даному етапі делегуйте нам по одному представнику щоб вони могли оцінити суть того що відбувається на майбутнє так як перше непідписання декларації - це далеко не показник, що в вас все погано (нашу відхилено вже 5 разів і з туманною перспективою подачі 6-ої), ми вже своїх зібрали,і всі в оту ДАБІ просто фізично не "влізимо" та й ми вже з ними активно ведем бюрократичну переписку тези якої будемо обговорювати а ваші вже представники вам про все розкажуть.
А якщо з нашої розмови виплеве, що вони нікому не збираються підписувати Деклрацію (в чому переконаються ваші представники), то ми. звичайно, всі разом змушені будемо приймати спільні міри.
jonni
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 13 травень 2017 - 22:04
Сегодня порылся на офсайте ДАБИ и не нашел никаких следов по декларациям МБ31. Подскажите кто знает по какой категории сдает дома горукс-дск. Может это вообще просто развод что декларация подается.
lucimen
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
-
Опубліковано 13 травень 2017 - 22:55
Сегодня порылся на офсайте ДАБИ и не нашел никаких следов по декларациям МБ31. Подскажите кто знает по какой категории сдает дома горукс-дск. Может это вообще просто развод что декларация подается.
Ви ніяких слідів там і не знайдете (поки вона не буде прийнята)
Якщо декларація приймається то "втягується" туди в електронний реєстр.
Якщо відмова - то вона подається в письмовому виді подавачу.
ДБК декларації подає реально (як і отримує на них реальні відмови). За УКБ нескажу
Sant
Немовля
-
-
Новачки
-
-
3 повідомлення
Опубліковано 14 травень 2017 - 07:42
Что их там не устраивает блин, ДСК дорожки поделал, площадки построил, дом вконце концов построен и объвязан, красота.
Мер,твт решит вопрос, только мер.
Жаль я временно из друго го города(
jonni
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 14 травень 2017 - 16:30
Ви ніяких слідів там і не знайдете (поки вона не буде прийнята)
Якщо декларація приймається то "втягується" туди в електронний реєстр.
Якщо відмова - то вона подається в письмовому виді подавачу.
ДБК декларації подає реально (як і отримує на них реальні відмови). За УКБ нескажу
Как тогда понимать следующее (скопировано с сайта ДСК):
Новостройка по ул. М. Башкирцевой, 31.
20.04.2017 г. застройщиком в лице УКС (Управление капитального строительства) подана декларация в ГАСК (Госсударственная архитектурная инспекция) о готовности объекта к эксплуатации.
Официальный срок рассмотрения декларации - 10 рабочих дней.
Государственная Архитектурно-Строительная Инспекция (ГАСК) вернула декларацию по дому ул. М. Башкирцевой, 31, на доработку застройщику -Управлению Капитального Строительства (УКС).
Так понимаю что ДСК ничего не подает так как этим занимается горУКС, а просто констатирует факт того что происходит.
Также не понимаю как это не попадает в реестр ДАБИ. Декларация подается в центр админуслуг. Если ее приняли на рассмотрение то уже она должна отображаться в реестре принятых документов. Если ее возвращают, то это также фиксируется в реестре. Там для этого специально созданы коды. Однако нет никаких причинно-следственных связей. Я в свое время подавал декларацию по собственному частному дому (была достройка). Так вот это все отображалось на сайте ДАБИ. Мне кажется тут какая то муть. ДСК убрал со своего сайта рубрику "Ваши вопросы". Наверное надоело бороться с тролями. Однако мог бы привлекать общественность и размещать копии поданных деклараций и письменных замечаний если ее возвращают. Уверен что как минимум с 3 домов где около 500 квартир найдутся специалисты с историей работы с ДАБИ. Также у меня есть чувство, что если декларация и подается то ее не принимаю затягивая время до июля месяца когда уже различие будет не по категориям а по классам последствий, что автоматически будет обозначать уже не декларацию а разрешение. Если это так, то не видать сдачи как собственных ушей как минимум еще год.
lucimen
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
-
Опубліковано 14 травень 2017 - 21:37
Что их там не устраивает блин, ДСК дорожки поделал, площадки построил, дом вконце концов построен и объвязан, красота.
Мер,твт решит вопрос, только мер.
Жаль я временно из друго го города(
Реальна будівельна готовність будинку ДАБІ майже не хвилює (хоча якраз це її повинно хвилювати з логічної точки зору).
Вони чіпляються тільки до паперів. Більше того зараз ДАБІ проштовхнула для себе новий закон після прийняття якого вона стала дуже агресивною і кошмарить забудовників з новою силою, додатково вона через Вищий адміністративний суд України коли був введений мораторій на проведення перевірок вибила для себе право їх проводити. А ще зайдіть на їх сайт - на ньому зараз в основному два види "перемог" якими вона пишається - це накладення штрафів на забудовників та анулювання декларацій про початок будівництва після того як обєкти знаходяться на глибокій стадії будівництва все це приправлено соусом що вони стали працювати і жити по новому а забудовники пручаються і не хочуть змін. До речі чомусь вони забули залишити на своєму сайті інформацію проте як в кінці 2016 року СБУ затримала керівника ДАБІ в Полтаській області на хабарі який "працював" через посередників з держслужбовців.
Мер допоможе лише Башкірцевій, на даному етапі він підключатися не буде так як ще раз нагадаю відхилення першої декларації це обовязкова програма. Тому по Башкірцевій вона буде підписана з другого максимум третього разу.
Ирина28
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 14 травень 2017 - 21:49
По М.Башкирцевой 31 декларацию подавали уже не 1, а 2 раза. Ждем 3 раза. Если б уже третий раз был и вправду последним!!!!
Відредаговано Ирина28, 14 травень 2017 - 21:50.
lucimen
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
-
Опубліковано 14 травень 2017 - 22:14
Как тогда понимать следующее (скопировано с сайта ДСК):
20.04.2017 г. застройщиком в лице УКС (Управление капитального строительства) подана декларация в ГАСК (Госсударственная архитектурная инспекция) о готовности объекта к эксплуатации.
Официальный срок рассмотрения декларации - 10 рабочих дней.
Государственная Архитектурно-Строительная Инспекция (ГАСК) вернула декларацию по дому ул. М. Башкирцевой, 31, на доработку застройщику -Управлению Капитального Строительства (УКС).
Так понимаю что ДСК ничего не подает так как этим занимается горУКС, а просто констатирует факт того что происходит.
Также не понимаю как это не попадает в реестр ДАБИ. Декларация подается в центр админуслуг. Если ее приняли на рассмотрение то уже она должна отображаться в реестре принятых документов. Если ее возвращают, то это также фиксируется в реестре. Там для этого специально созданы коды. Однако нет никаких причинно-следственных связей. Я в свое время подавал декларацию по собственному частному дому (была достройка). Так вот это все отображалось на сайте ДАБИ. Мне кажется тут какая то муть. ДСК убрал со своего сайта рубрику "Ваши вопросы". Наверное надоело бороться с тролями. Однако мог бы привлекать общественность и размещать копии поданных деклараций и письменных замечаний если ее возвращают. Уверен что как минимум с 3 домов где около 500 квартир найдутся специалисты с историей работы с ДАБИ. Также у меня есть чувство, что если декларация и подается то ее не принимаю затягивая время до июля месяца когда уже различие будет не по категориям а по классам последствий, что автоматически будет обозначать уже не декларацию а разрешение. Если это так, то не видать сдачи как собственных ушей как минимум еще год.
Так, ДБК по Вашому будинку не подає а подає УКБ що у Вашому випадку є рятувальним колом так як приватному забудовнику можна викручувати руки як захочеш, а з УКБ так не вийде.
Так, на сайті ДАБІ в реєстрі є спеціальні коди але останнім часом вони там відображають лише прийняті декларації - можливо просто не встигали відображати всю поточну інформацію от і вирішили зробити так як є на даний час.
Убрали рубрику "Ваші питання" бо набридло писати таким жевжикам як я одні й тіж відповіді на одні й тіж питання - коли буде прийнята декларація?
Не будемо ідеалістами - ДАБІ коли повертає декларації то з точки зору їх профільних інструкції вони аргументовані добре (типу закінчилася дія якогось витягу або в якійсь довідці зазначено неповну інформацію і т.д.) і якщо ДБК це виставить на сайті то повірте мені їх якраз начнуть пекти і жарити за те - "так чого ж ви не обновили отой витяг?" або "чого зазначили не всю інформацію в довідці?" а з 500 квартир може і є люди які знають як з цим боротися і із за того що знають до будуть сидіти тихенько і чекати коли воно якось розрулиться. Я трошки займаюся "мобілізацією" своїх сусідів то скажу Вам дуже важко витягувати людей на якісь збори і т.д. На жаль дуже значна частина людей по різним причинам як по реально поважних (от наприклад зараз у нас є переселенці і знаходяться зараз під обстрілами і не можуть приїхати) та і не зовсім не можуть зявитися. А ще є значна частина людей які чекають коли хтось розгребе це все а їм потім видадуть документи та ключі та і все.
ViktoriaP
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 15 травень 2017 - 07:06
Мер допоможе лише Башкірцевій
А почему только Башкирцевой?)
Sant
Немовля
-
-
Новачки
-
-
3 повідомлення
Опубліковано 15 травень 2017 - 07:31
А почему только Башкирцевой?)
Мне вот тоже интересно, почему?
Может из за того , что заказчиком нашего дома, является мерия, так мне говорили в ДСК.
nat.kaplina
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Натали
Опубліковано 15 травень 2017 - 08:16
Добрий день, форумчани!
Підкажіть, будь-ласка, можливо хто знає, куди звернутися з приводу питання підключення ліфту? Поділіться інформацією, коли реально запускають ліфт і від чого це залежить?
Можливо, хто знає дату запуску ліфта на Башкірцевій 33? Дякую всім за відповідь)
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|