Перехід до вмісту

Фотографія

Кто нибудь покупал жилье в ДСК?

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
13820 відповідей у цій темі

#13061 С е р г е й

С е р г е й

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 1 повідомлення
  • Ім'я:Сергей

Опубліковано 25 квітень 2017 - 20:44

Новостройка по ул. М. Башкирцевой, 31.

20.04.2017 г. застройщиком в лице УКС (Управление капитального строительства) подана декларация в ГАСК (Госсударственная архитектурная инспекция) о готовности объекта к эксплуатации.

Официальный срок рассмотрения декларации  - 10 рабочих дней. 

#13062 Сосед

Сосед
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Місто:Полтава

Опубліковано 26 квітень 2017 - 13:51

Никто не слыхал, подписали ли декларацию по Биличенка (Петровского) 39? Или все как всегда,,, 

#13063 lucimen

lucimen
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Місто:біліченка39
  • Ім'я:Олександр

Опубліковано 27 квітень 2017 - 06:44

Никто не слыхал, подписали ли декларацию по Биличенка (Петровского) 39? Или все как всегда,,, 

вчора запитував у Антона - ще відповіді ніякої немає, я так розумію щось ясніше стане або в пятницю або більш за все з 03.05.17

#13064 ViktoriaP

ViktoriaP

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 544 повідомлення
  • Ім'я:Виктория

Нагороди

Опубліковано 27 квітень 2017 - 07:31

А может есть кто-то с ул. М. Башкирцевой, 31-А? 
И вопрос для тех счастливцев, которые заехали в дома ДСК, на сколько задержали сдачу вашего дома?

#13065 Sant

Sant

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 3 повідомлення
  • Ім'я:Sasha

Опубліковано 27 квітень 2017 - 08:28

А может есть кто-то с ул. М. Башкирцевой, 31-А?
И вопрос для тех счастливцев, которые заехали в дома ДСК, на сколько задержали сдачу вашего дома?

Я когда то летом приезжал, то общался случайно с соседним домом, у них такая же ситуация было, НО в сравнении с нашим домом, она в разы хуже. Наш дом не плохо продвигается.

#13066 Dr.Daf

Dr.Daf
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:саша

Опубліковано 30 квітень 2017 - 18:22

кто знает, что известно по п3?

#13067 Katrusja

Katrusja

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 3 921 повідомлення
  • Місто:Россошенцы
  • Ім'я:Katerina

Нагороди

2            

Опубліковано 30 квітень 2017 - 18:29

кто знает, что известно по п3?

Ничего

#13068 Єлена73

Єлена73
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Єлена73

Опубліковано 03 травень 2017 - 15:33

По Петровского 39 декларацію не підписали.І це вже в 4 раз.Хто знає які причини?.Я зроду не повірю що юристи які подають декларацію допускають якісь помилки.І може це так буде повторюватись і 5,6,,7 раз.а ми все чекаємо.Робимо ремонти ,а самі житимемо по чужих квартирах.Пора збиратися.Запросити представників дск.Нехай пояснять таку затримку здачі будинка.
По Петровского 39 декларацію не підписали.І це вже в 4 раз.Хто знає які причини?.Я зроду не повірю що юристи які подають декларацію допускають якісь помилки.І може це так буде повторюватись і 5,6,,7 раз.а ми все чекаємо.Робимо ремонти ,а самі житимемо по чужих квартирах.Пора збиратися.Запросити представників дск.Нехай пояснять таку затримку здачі будинка.
  • serikd це подобається

#13069 Gelios

Gelios
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Дмитрий

Опубліковано 03 травень 2017 - 16:38

Вам действительно нужно собираться и идти в ДСК все вместе! Самое главное, вы должны выяснить по каким причинам вернули декларацию. Чтобы вы легче сориеинтировались, подскажу: ГАСК когда возвращает декларацию, они в писменном виде дают замечания к декларации!   Вы должны их потребовать, чтобы вам предоставили к ознакомлению(дали копию) этот список замечаний. И тогда вам будет все предельно ясно, по каким причинам ее не приняли в очередной раз. Каждый раз замечания могут быть разные, но вы хоть будете знать, какие замечания были и были ли они исправлены, если декларацию опять завернут.  

Відредаговано Gelios, 03 травень 2017 - 16:38.

#13070 lucimen

lucimen
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 03 травень 2017 - 19:39

Вже і збиралися, і ходили до ДБК, і вони офіційні відмови від ДАБІ  надавали нам але це нічого не змінило.Є штраф який накладали ДАБІ на ДБК який останні визнали незаконним через Полтавський адміністративний а потім Харківський  апеляційний суд - от мабуть звідси  проблеми і ростуть. Зараз ДБК буде подавати в суд на наших доблесних архітекторів.

#13071 Sant

Sant

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 3 повідомлення
  • Ім'я:Sasha

Опубліковано 03 травень 2017 - 20:05

Вот вам и дро4иво, бюрократия

#13072 Gelios

Gelios
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Дмитрий

Опубліковано 03 травень 2017 - 20:11

Вже і збиралися, і ходили до ДБК, і вони офіційні відмови від ДАБІ  надавали нам але це нічого не змінило.Є штраф який накладали ДАБІ на ДБК який останні визнали незаконним через Полтавський адміністративний а потім Харківський  апеляційний суд - от мабуть звідси  проблеми і ростуть. Зараз ДБК буде подавати в суд на наших доблесних архітекторів.

А в чому питання до архітекторів і яка причина штрафу від ДАБі до ДБК? Раз ви бачили відмови ДАБі по декларації, то в чому була суть?

#13073 lucimen

lucimen
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 03 травень 2017 - 20:40

А в чому питання до архітекторів і яка причина штрафу від ДАБі до ДБК? Раз ви бачили відмови ДАБі по декларації, то в чому була суть?

Причина штрафу-наданий при неплановій первірці обєкту не завірений нотаріально договір оренди землі  який ДБК реально все таки завірив. Ну і зрозуміло що ДБК на даний час виграв і перший і другий суд по цьому питанню але звичайно що "образа" за таке у ДАБІ залишилася (адже штрафи там серйозні). Ну а формальні причини відмов - звичайне бюрократичне дрочиво...

#13074 Katrusja

Katrusja

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 3 921 повідомлення
  • Місто:Россошенцы
  • Ім'я:Katerina

Нагороди

2            

Опубліковано 03 травень 2017 - 20:55

Ну а формальні причини відмов - звичайне бюрократичне дрочиво...

что и следовало доказать((

#13075 Єлена73

Єлена73
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Єлена73

Опубліковано 04 травень 2017 - 14:20

Ну скільки будуть тянутися ці судові тяганини.Може треба навідатися згуртовано всім в архітектуру.і поговорити .,чи вже перекрити десь трасу,чи запросити журналістів?.Просто вже немає сили це все терпіти і чекати.гроші вложено а результат нольовий.

#13076 lucimen

lucimen
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 04 травень 2017 - 18:19

Ну скільки будуть тянутися ці судові тяганини.Може треба навідатися згуртовано всім в архітектуру.і поговорити .,чи вже перекрити десь трасу,чи запросити журналістів?.Просто вже немає сили це все терпіти і чекати.гроші вложено а результат нольовий.

Можливо прийдеться і перекривати.

Лист відповідь на моє звернення від архітекторів мені надійшов - там три сторінки тексту як вони беззаперечно дотримуються законів.

Проте я б подивився як оперативно буде подано судовий позов ДБК на архітекторів (чі з ким там вони збираються судитися) і яке буде по ньому рішення, виходячи з публічних реєстрів ДБК більшість судів виграє

#13077 toxa1973

toxa1973
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Місто:Полтава ул Джерельна 3под 8 эт
  • Ім'я:anatoliy

Опубліковано 05 травень 2017 - 07:14

Кууплю батарею для себя от 10 секций 

Відредаговано toxa1973, 05 травень 2017 - 16:29.

#13078 Game Over

Game Over
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Михаил

Опубліковано 06 травень 2017 - 07:25

Кууплю батарею для себя от 10 секций 

В личку отписал.

#13079 vetallx

vetallx
  • Новачки
  • 0 повідомлення