Детские книги: ФОТО и отзывы
Розпочатий з o_ma, 22 бер 2011 00:35
1406 відповідей у цій темі
#1281Опубліковано 31 липень 2018 - 12:33
А мені чомусь третя збірка здалася найменш вдалою, як в плані ілюстрацій (деякі сторінки занадто кольорові для дитячих оченят) так і наповнення, але це моя суб'єктивна оцінка. ІМХО
#1282Опубліковано 31 липень 2018 - 12:43
А мне в принципе стихи Абабы не нравятся, сын со мной содидарен. У нас есть Абетка их еще, так там половина странных стихотворений, которые я до этого слышала от свекрови и думала:"какой бред, она сама это придумала? ") А оно не сама, а вікова народна творчість.
#1283Опубліковано 31 липень 2018 - 15:07
Обережно - дуже багато фото (не втрималась - показала всі ілюстрації;-)
Ця книга була придбана для презенту, сподіваюсь сподобалась... Бувають такі книги, при погляді на які відразу знаєш кому її подарувати)) Книга збільшеного формату, блок прошитий. Чесно признаюсь я не всі ці створіння знала до цього Виявляється самих Мавок є 28 видів і всі вони тут описані!!! Книга для широкого кола читачів, хоча у вихідних даних інформація про аудиторію, якій вона адресується - відсутня. Сторінки зістарені, ілюстрації пастельні, не яскраві. Книга ніби створена для неквапливого читання довгими зимовими вечорами (з чашечкою гарячого напою і пледиком цей процес - буде ще приємнішим). ІМХО Назва: Чарівні істоти українського міфу. Духи природи Автор: Дара Корній Художник: Ангеліна Канкава Видавництво: Виват, 2017 р. ISBN: 978-617-690-898-2 Сторінок: 320 (Офсет) Оформлення: тверда, часткове лакування Розміри: 240x170x30 мм. Відредаговано Kalinna, 31 липень 2018 - 20:57. #1284#1287Опубліковано 02 серпень 2018 - 10:12
Дійсно гарна книжка. Я тільки малюнки розглядала години 2 (як дитина мала). Як я й сподівалася, Дара Корній і в цій книзі пише захоплююче. Велике спасибі моїй кумасі за чудовий подарунок
#1288Опубліковано 24 серпень 2018 - 11:56 У зв'язку з катастрофічною відсутністю вільного часу - буду робити огляди на книги блоками, серіями і т.д.
Цікава трилогія про чарівників Діани Він Джонс. Перша книга входить до рекомендованою літератури в 7 класі. Видання без ілюстрацій, в яскравих обкладинках, що нагадують фантики цукерок і так же привабливо виглядають на полиці...
Назва: Мандрівний замок Хаула, Повітряний замок, Будинок безлічі шляхів Видавництво Старого Лева, 2017 р.
#1289Опубліковано 24 серпень 2018 - 22:31 У 7 класі читають лише декілька оповідань - це навіть не по діагоналі... Я дала дитині можливість більш детально познайомитись із знаменитим сищиком, проте син нею досі не скористався;-) Сама читала російською мовою, тому сумнівалась, що український варіант влаштує, але чи я так давно перечитувала, чи переклад такий вдалий - не відчула дискомфорту взагалі. При отриманні відразу неприємно вразив малий міжрядковий інтервал - проте читати комфортно, мої страхи не справдились) Художник: Мачинський Олексій Відредаговано Kalinna, 24 серпень 2018 - 23:11.
#1290Опубліковано 16 жовтень 2018 - 19:51
У нас появилась новая книжечка издательства "Вiват"
Задумка отличная, картинки отличные. Можно писать фломастерами и влажной салфеткой вытереть. Многоразовый тренажёр руки Но есть реальный ляп, от которого передёрнуло И этот разворот "Ё" в украинском алфавите. Алфавите с буквой "ґ" и отсутствием буквы "Є" Я в шоке! Відредаговано mitera, 16 жовтень 2018 - 19:54. #1291Опубліковано 17 жовтень 2018 - 07:46
Такого плана ляпы, к сожалению, встречаются у издательств печатающих на двух языках. Нам когда-то подарили книжку Махаон, на украинском, а страница или разворот в ней были русские, но это скорее брак, а твое фото - плохая работа редактора, видимо поэтому она в "спецпредложении"
#1292Опубліковано 21 листопад 2018 - 16:34 Доброго дня , де подивитись краще Гаррі Поттера частина 1 на українській мові, чи може є в наявності? #1294Опубліковано 23 листопад 2018 - 11:26
Давно я тут не була, але новинка Школи змусила поділитись цією красою!
Книга стане відмінним подарунком до Нового року, вони сама створює атмосферу свята. Ех, видали б в такому вигляді Часодіїв... Мріяти ж не шкідливо? Тепер про саму книгу, по черзі: 1) Оформлення: крейдований папір високої щільності, кольорові ілюстрації (перші 13 фото підряд - для розуміння ілюстрованості), закладка-ляссе і обкладинка з матеріалу софт-тач - дуже приємна на дотик (як у Пригод новорічних іграшок, Часодіїв і т.д) з частковим лакуванням і тисненням золотом. Дуже красиве і святкове оформлення! 2) Наповнення: дія казкової повісті хронологічно відбувається після циклу Часодії - тобто уже оновлені король і королева часу, але по віку цільової аудиторії я б читала її спочатку. ІМХО Тут я лише припускаю і не можу зробити однозначного висновку, тому-що уже читала весь цикл і мені було приємно, хоч і опосередковано знову зустрітись з його головними героями.. У вихідних даних книга для дітей середнього шкільного віку, але якщо діти люблять читати - можна сміливо починати з 8-10 років Книга підійде, як хлопцям так і дівчатам - бо королева часу на обкладинці хибно наштовхує на думки про суто дівчачу книгу. Назва: Королева часу Автор: Наталія Щерба Художник: Ольга Закис Видавництво: Школа, 2019 р. ISBN: 978-966-429-579-3 Сторінок: 80 (Крейдований) Оформлення: тверда, , матова, часткове лакування, тиснення золотом Розміри: 260x200x11 мм. Вибачаюсь за якість фото - досі не облаштувала місце з гарним освітленням. Всі сторінки книги не тьмяні, а яскраві! Відредаговано Kalinna, 23 листопад 2018 - 21:17.
#1295Опубліковано 12 лютий 2019 - 13:44 Знову давненько я не заглядала в цю тему (до фотографування діло останнім часом не доходить ), але покажу пару цікавих новинок. Не дивлячись на мою нелюбов до книг видавництва Ранок - визнаю, що з роками якість книг кращає і з'являються цікаві або доступні видання популярних творів... Ця книга належить до другої категорії. Видання добротне: в твердій обкладинці, блок прошитий, книга не важка, папір - офсет жовтуватого кольору (такий як постійно використовується в книгах з чорно-білими ілюстраціями Старого Лева і Абаби), ілюстрації кольорові, нічого надзвичайного в них нема але їх багато і книга з ними читатиметься краще. ІМХО Шрифт і міжрядковий інтервал великі, що чудово підійде для самостійного читання молодших школярів, у вихідних даних: для молодшого і середнього шкільного віку. Ціна книги достатньо демократична! Відредаговано Kalinna, 09 березень 2019 - 21:02.
#1296Опубліковано 12 лютий 2019 - 13:57 Не дивлячись на те, що книги одного формату і ця на сантиметр тонша, по ціні - в декілька разів дорожча! Найкраща особливість книги - три оповідання в гарному перекладі під однією обкладинкою і велика кількість ілюстрацій, але нічим надзвичайним вони не відрізняються, як і у видання вище. Шрифт дуже великий і комфортний для самостійного читання дитини. Видання добротне, блок книги прошитий.
Название: Маленькая Баба-Яга. Маленький Водяной. Маленькое Привидение Відредаговано Kalinna, 12 лютий 2019 - 14:08.
#1297Опубліковано 13 лютий 2019 - 09:34 Девочки, а кто-то покупал книги с дополненной реальностью от Новой почты? Можете показать саму книгу? #1298Опубліковано 14 лютий 2019 - 15:55 У моего ребенка (2.5 года) сейчас это любимая книга, да и я каждый раз читая её получаю порцию удовольствия от иллюстраций #1300Опубліковано 17 лютий 2019 - 21:34 https://mama.pl.ua/i...23325&&page=840 2 користувачів читають цю тему0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |