1334 відповідей у цій темі
Опубліковано 16 травень 2020 - 16:58
Іноді допомагає запустити роботу щотижневий фотозвіт
А.с. в мене була колись перерва роки 2
Polinka78
-
Місто:Полтава -Paris, France
-
Ім'я:Olga
Опубліковано 16 травень 2020 - 16:59
Я за 2 міс ізоляції скільки вишила, що страшно в хвастушки постить) в понеділок почала 6 нових процесів))
Опубліковано 16 травень 2020 - 17:06
Почати новий процес
Оль, так долгостроев и так много.
Polinka78
-
-
Опубліковано 16 травень 2020 - 17:33
Оль, так долгостроев и так много.
Але якщо дуже хочеться?)
У мене немає довгобудів, лише процеси)
Опубліковано 16 травень 2020 - 17:39
Так не очень хочется
вяло просматриваю наборы/схемы,даже нет охоты купить
буду делать перерыв
Polinka78
-
-
Опубліковано 16 травень 2020 - 17:45
Так не очень хочется
вяло просматриваю наборы/схемы,даже нет охоты купить
буду делать перерыв
Тоді точно треба перерву)
Опубліковано 16 травень 2020 - 19:37
Я за 2 міс ізоляції скільки вишила, що страшно в хвастушки постить) в понеділок почала 6 нових процесів))
Оля, показуй, цікаво ж!
Polinka78
-
-
Опубліковано 16 травень 2020 - 19:52
Оля, показуй, цікаво ж!
Піду грузить)
Опубліковано 16 травень 2020 - 20:56
Піду грузить)
пішла в куток подепресую...
Оце темпи!!
Polinka78
-
-
Опубліковано 16 травень 2020 - 20:57
пішла в куток подепресую...
Оце темпи!!
Я не працюю на канікулах+2 місяці вже вдома сижу)
Опубліковано 16 травень 2020 - 21:07
Я не працюю на канікулах+2 місяці вже вдома сижу)
Фух.. а я вже почала міркувати, що роблю не так.
Ми теж вдома, але обидва працюємо + діти навчаються дистанційно ( у сина ще й уроки баяну є), ну і двір, садок, кухня ніхто не відміняв. І без помічників весь цей час. Бабуся ж до нас не приїзджає поки (((
Polinka78
-
-
Опубліковано 16 травень 2020 - 21:24
Фух.. а я вже почала міркувати, що роблю не так.
Ми теж вдома, але обидва працюємо + діти навчаються дистанційно ( у сина ще й уроки баяну є), ну і двір, садок, кухня ніхто не відміняв. І без помічників весь цей час. Бабуся ж до нас не приїзджає поки (((
Я теж працюю дистанційно)плюс уроки Макса десь 3 -4 год в день, Стефі в садочку теж завдань годин на 3. Кухня - щодня на 6 чоловік) в дворі я мало працюю, лише квітник на мені
Опубліковано 16 травень 2020 - 23:15
Я теж працюю дистанційно)плюс уроки Макса десь 3 -4 год в день, Стефі в садочку теж завдань годин на 3. Кухня - щодня на 6 чоловік) в дворі я мало працюю, лише квітник на мені
Тоді пішла плакати...
Хоча ось би ніч -сиди вишивай. А в нас ремонт. Чоловік останні тижні вдома, потім почнуться виїзди, жене утроєним темпом.
Опубліковано 04 червень 2020 - 10:40
Дівчата, де купуєте рівномірку?
Опубліковано 04 червень 2020 - 10:49
Дівчата, де купуєте рівномірку?
MilleFleur або crazy cross stitch
Polinka78
-
-
Опубліковано 04 червень 2020 - 12:01
Фрузелок ще, великий вибір
Опубліковано 07 червень 2020 - 18:10
Посоветуйте набор для вышивки вышиванки нитками. Чтобы ткань была не синтетика, может лён или домотканое и хорошо нанесённый рисунок.
В сторону каких торговых марок смотреть?
Опубліковано 11 липень 2020 - 20:16
Девочки, может где встречали такое: мне нужен перечень слов по теме вышивка крестиком и бисером, может картинки, на которых есть подписанные слова, может еще что. Смысл в том, чтобы пополнить свой запас слов и фраз и суметь рассказать о своем хобби. Я понимаю, что можно перевести некоторые термины через переводчик, но используются ли эти термины в реальности - неизвестно. Плюс такие понятия, как процесс, набор, хочушки и т.п. Может встречали англоязычный блог, например, где можно посмотреть, как обсуждаются процессы.
Polinka78
-
-
Опубліковано 11 липень 2020 - 20:41
Девочки, может где встречали такое: мне нужен перечень слов по теме вышивка крестиком и бисером, может картинки, на которых есть подписанные слова, может еще что. Смысл в том, чтобы пополнить свой запас слов и фраз и суметь рассказать о своем хобби. Я понимаю, что можно перевести некоторые термины через переводчик, но используются ли эти термины в реальности - неизвестно. Плюс такие понятия, как процесс, набор, хочушки и т.п.
Может встречали англоязычный блог, например, где можно посмотреть, как обсуждаются процессы.
Можу тебе запросити в англомовну групу любителів Dimensions на Facebook Ще згадала про Lanarte, теж на ФБ і теж англомовна, це група моєї подруги.
Опубліковано 11 липень 2020 - 20:55
2 користувачів читають цю тему
0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|