Перехід до вмісту

Фотографія

Кто нибудь покупал жилье в ДСК?

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
13820 відповідей у цій темі

#12901 Sant

Sant

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 3 повідомлення
  • Ім'я:Sasha

Опубліковано 26 лютий 2017 - 14:04

кто подскажет по ценам
сколько стоит врезать в стене проем под двери и срезать немного проема.
установка кондиционера на 9м этаже
стоимость подЪема груза на 9й этаж
и важно еще одно, сколько стоит подсобник в день ( при условии прими подай)

#12902 Gelios

Gelios
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Дмитрий

Опубліковано 26 лютий 2017 - 18:43

кто подскажет по ценам
сколько стоит врезать в стене проем под двери и срезать немного проема.
установка кондиционера на 9м этаже
стоимость подЪема груза на 9й этаж
и важно еще одно, сколько стоит подсобник в день ( при условии прими подай)

Вы там уважаемый пожалуйста поаккуратнее со врезанием дверных проемов в стены домов в ДСК! У них стены толщиной 20 см являются несущими! А так, как это панельные дома, то они как карточные домики! Это не монолит и не кирпич.

#12903 leonid

leonid
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Leonid

Опубліковано 27 лютий 2017 - 13:29

Добрый день. Соседи Биличека 39. Подскажите кто-то общался с ДСК по поводу декларации. А то меня эти ответы размытые не радуют. Может стоит как то собраться хотя бы пару человек и сходить к ним на прием. А то мы и за этот год ничего не сделаем.

#12904 RomanPoltava

RomanPoltava

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 1 повідомлення

Опубліковано 27 лютий 2017 - 17:18

Добрый день. Соседи Биличека 39. Подскажите кто-то общался с ДСК по поводу декларации. А то меня эти ответы размытые не радуют. Может стоит как то собраться хотя бы пару человек и сходить к ним на прием. А то мы и за этот год ничего не сделаем.

добрый день. можно сходить! я за

#12905 leonid

leonid
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 27 лютий 2017 - 18:37

добрый день. можно сходить! я за

Давайте так, 2.03 ДСК обешали дать адекватный отве. Если этого числа ничего не поменятся согласуем дату визита к ним. Может за это время больше желающих будет. Потому что с такой активностью договора с ком службами будем долго подписывать!

• Luci це подобається

#12906 Luci

Luci
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Місто:Полтава, вул. Петровського, 39
  • Ім'я:Luci

Опубліковано 27 лютий 2017 - 19:38

Давайте так, 2.03 ДСК обешали дать адекватный отве. Если этого числа ничего не поменятся согласуем дату визита к ним. Может за это время больше желающих будет. Потому что с такой активностью договора с ком службами будем долго подписывать!

Доброго і Вам дня.

Я 21.02.2017 ходив в офіс в ДСК. Так як нічого остаточного мені не змогли відповісти то відповідно і я тут нічого не відписував. Основна теза нашої розмови зводилась до того що так як вже подача декларації здійснювалася двічі то втретє вони хочуть подати коли керівництво утрясе всі нюанси з ДАБІ щоб не пуляти її в холосту. В лютому сказали однозначно кіна не буде, а вже з березня місяця будемо смикати ДСК (як через сайт так і в живу).

Також крім цього обговорили питання майбутнього утеплення будинку (так як зявилася інформація що забудовник категорично проти). В ході розмови зясувалося таке, зокрема утеплення балкону та прибудови балкону ніхто не має ніяких претензій а от зовнішню стіну вони дійсно не хочуть щоб жителі утепляли в силу різних причин (фізико-технічних і т.д.). Як варіант для себе перебрати обовязково щов  а потім вже подивитися як буде наяву.

А звідки у Вас інформація що 02.03.2017 щось повинно відбутися?

#12907 Luci

Luci
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 27 лютий 2017 - 19:52

Давайте дійсно подивимся що буде 02.03. якщо нічого не здвинеться з місця то можна орієнтовно десь  07.03. (у вівторок щоб був толок) зайти хоч невеликою делегацією в гості в ДСК (я ще двох сусідів видзвоню як погодимо дату).

#12908 RomanPoltava

RomanPoltava

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 1 повідомлення

Опубліковано 27 лютий 2017 - 20:11

Давайте дійсно подивимся що буде 02.03. якщо нічого не здвинеться з місця то можна орієнтовно десь  07.03. (у вівторок щоб був толок) зайти хоч невеликою делегацією в гості в ДСК (я ще двох сусідів видзвоню як погодимо дату).

ждем другого числа

• Luci це подобається

#12909 Luci

Luci
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 27 лютий 2017 - 20:28

Вы там уважаемый пожалуйста поаккуратнее со врезанием дверных проемов в стены домов в ДСК! У них стены толщиной 20 см являются несущими! А так, как это панельные дома, то они как карточные домики! Это не монолит и не кирпич.

Все вірно говорите. Якщо комусь дуже хочеться щось роздовбати то для початку необхідно поцікавитися в забудовника що можна згідно проекту довбати а що ні. Самодіяльністю дійсно краще не займатися!

#12910 leonid

leonid
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 27 лютий 2017 - 20:37

Доброго і Вам дня.

Я 21.02.2017 ходив в офіс в ДСК. Так як нічого остаточного мені не змогли відповісти то відповідно і я тут нічого не відписував. Основна теза нашої розмови зводилась до того що так як вже подача декларації здійснювалася двічі то втретє вони хочуть подати коли керівництво утрясе всі нюанси з ДАБІ щоб не пуляти її в холосту. В лютому сказали однозначно кіна не буде, а вже з березня місяця будемо смикати ДСК (як через сайт так і в живу).

Також крім цього обговорили питання майбутнього утеплення будинку (так як зявилася інформація що забудовник категорично проти). В ході розмови зясувалося таке, зокрема утеплення балкону та прибудови балкону ніхто не має ніяких претензій а от зовнішню стіну вони дійсно не хочуть щоб жителі утепляли в силу різних причин (фізико-технічних і т.д.). Як варіант для себе перебрати обовязково щов  а потім вже подивитися як буде наяву.

А звідки у Вас інформація що 02.03.2017 щось повинно відбутися?

Сьгодні розмовляв з ДСК, сказали що керівництво 2.03 дасть якусь відповідь стосовно відносин з ДАБІ.

• Luci це подобається

#12911 iamknish

iamknish

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 6 повідомлення
  • Місто:Петровського 33
  • Ім'я:Олександр

Опубліковано 28 лютий 2017 - 13:39

П33, П35 - є яка-небудь інформація стосовно відсутності води?

#12912 Dobraya Ole4ka

Dobraya Ole4ka

В ритме мамы..

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 7 654 повідомлення
  • Місто:Полтава, Петровского

Нагороди

Опубліковано 28 лютий 2017 - 14:43

А воды до сих пор нет? Я звонила в водоканал, они не отключали, Иван Михалыч, тоже не в курсе, нет давления говорит, я надеялась, что они уже созвонились друг с другом.

#12913 Sant

Sant

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 3 повідомлення

Опубліковано 28 лютий 2017 - 16:50

Спасибо конечно за переживания по поводу врезания стены, скажем так, я не глупый человек причем очень даже, поэтому с ДСК и инженерами все будет согласовано, если надумаю что то делать подобное.
Видели бы вы коллеги какие квартиры в Харькове сдаются, ни штукатурки, ни проводки, где кирпича не хватило - пеной задули, классика))

Відредаговано Sant, 28 лютий 2017 - 16:54.

#12914 kotofot55

kotofot55
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Людмила

Опубліковано 28 лютий 2017 - 19:05

с утра в П37 воды не было, сейчас есть, утром в 7.30 звонила в водоканал, обещали разобраться. дома с 18.00 вода есть в наличии, только напор не очень. прозвоните 569600, может что умное скажут

Відредаговано kotofot55, 28 лютий 2017 - 19:07.

#12915 Dobraya Ole4ka

Dobraya Ole4ka

В ритме мамы..

• Довгожителі
  • 7 654 повідомлення
  • Місто:Полтава, Петровского

Нагороди

Опубліковано 28 лютий 2017 - 19:46

с утра в П37 воды не было, сейчас есть, утром в 7.30 звонила в водоканал, обещали разобраться. дома с 18.00 вода есть в наличии, только напор не очень. прозвоните 569600, может что умное скажут

Ничё они не говорят, друг на друга стрелки переводят

#12916 kotofot55

kotofot55
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Людмила

Опубліковано 01 березень 2017 - 06:01

Ничё они не говорят, друг на друга стрелки переводят

где-то прошляпили, наверное. сейчас вроде бы и напор восстановился. с 5 утра как бы порядок

Відредаговано kotofot55, 01 березень 2017 - 06:01.

#12917 vetallx

vetallx
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Місто:м.Полтава, вул. Марії Башкірцевої, 31
  • Ім'я:Віталій

Опубліковано 01 березень 2017 - 13:38

Друзі, цікавить розмір А або В в двушці без внутрішніх робіт

pre_1488367902__a.png

Відредаговано vetallx, 01 березень 2017 - 13:38.

#12918 Sant

Sant

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 3 повідомлення

Опубліковано 02 березень 2017 - 18:07

вопрос по однокомнатным.
Напишите пожалуйста размеры дверных проемов и проем входных дверей, хочу потихоньку подкупать материалы. Так же интересно кто сколько брал ламтнта, при условии что вана и коридор это плитка будет.
Спасибо)

#12919 Katrusja

Katrusja

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 921 повідомлення
  • Місто:Россошенцы
  • Ім'я:Katerina

Нагороди

2            

Опубліковано 02 березень 2017 - 19:03

вопрос по однокомнатным.
Напишите пожалуйста размеры дверных проемов и проем входных дверей, хочу потихоньку подкупать материалы. Так же интересно кто сколько брал ламтнта, при условии что вана и коридор это плитка будет.
Спасибо)

Вы знаете, при встрече с прорабом Антоном с дверьми сказал не спешить, размеры в итоге могут поменяться, т.к. еще будет стяжка и т.д.

#12920 Parma

Parma
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Ksenia

Опубліковано 02 березень 2017 - 22:52

Хотела спросить в двух комнатной на Петровского дверной проем на кухню -несущая стена?Хотим убрать стенку в кухне.

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама