В АТБ на зыгина вчера книг лежало очень много
хоть в Полтаву едь за книгой))
Детские книги: ФОТО и отзывы
Розпочатий з o_ma, 22 бер 2011 00:35
1406 відповідей у цій темі
#1261Опубліковано 24 грудень 2017 - 18:49
хоть в Полтаву едь за книгой)) #1264Опубліковано 24 грудень 2017 - 21:35
ну да) #1267Опубліковано 25 грудень 2017 - 04:24
Если ещё есть фишки, то заберу #1268Опубліковано 25 грудень 2017 - 23:43
В атб на ост.ляли убийвовк полно
#1269Опубліковано 26 грудень 2017 - 00:10
На Браилках есть книги
#1271Опубліковано 20 лютий 2018 - 19:13 Давно я тут не була, але це не значить, що не поповнювала бібліотеку - за нагоди буду виставляти цікавинки)) Гарні вірші на дуже корисні теми, красиві ілюстрації, зручний формат. Фото не надто вдалі із-за спалаху, а без нього темні(
#1272Опубліковано 23 лютий 2018 - 13:03
Новинка с пылу-жару! Отлично дополняет имеющиеся у нас из этой серии - издательства разные, а кирпичики похожи... В плане полиграфии и содержания - все отлично, но пока я в размышлениях нужна ли она в нашей библиотеке или нет.
Очень уж не радуют цены на такие фолианты(( Название: Медвежонок Паддингтон. Большая книга цветных историй Автор: Майкл Бонд Переводчик: Александра Глебовская Художник: Р. В. Элли Издательство: Азбука, 2018 г. ISBN: 978-5-389-14015-8 Страниц: 448 (Офсет) Оформление: твердая, матовая, частичная лакировка, цветное тиснение Размеры: 270х220х35 мм. Забыла уточнить - первые 12 фото подряд, для представления о красочности издания) Відредаговано Kalinna, 23 лютий 2018 - 17:44. #1273Опубліковано 23 лютий 2018 - 18:53
А ця книга дуже сподобалась, це видання друкують ще з дитинства старшого - іноді стає доступним, зараз черговий тираж закінчується. Фото дуже багато: хотіла повністю показати розділ людина - він самий вдалий, і лише раді нього книга варта уваги)) Інші розділи гарно розширюють світогляд дитини, хоча і не дають глибоких уявлень. Втім задача першої енциклопедії саме викликати зацікавленість, а не дати грунтовні знання. ІМХО
Раніше, на відміну від дітей, я не дуже любила стиль ілюстрацій автора ;-) В найперших тиражах 2010-2012 рр. крейдований папір був більшої щільності, але така тенденція спостерігається зараз у всїх видавництв(( Назва: Я і світ довкола мене Автори: Елеонора Барзотті Художник: Елеонора Барзотті Видавництво: Фактор, 2016 р. ISBN: 978-966-180-705-0 Сторінок: 208 (Крейдована) Оформлення: тверда, часткове лакування Розміри: 295x215x15 мм. Відредаговано Kalinna, 23 лютий 2018 - 20:43. #1274Опубліковано 23 лютий 2018 - 18:58 Ще фото, для уявлення про інші розділи книги) Розмноження і вагітність ідуть раніше лімфатичної системи - первно вони легші для сприйняття дитини)) До речі у вихідних даних - молодший шкільний вік, реально можна починати знайомство значно раніше у 3-5 років. ІМХО PS: Останнє фото - зображення кінозірки викликає посмішку, хоча дійсно найбільш відома блондинка... Відредаговано Kalinna, 23 лютий 2018 - 19:01. #1275Опубліковано 28 лютий 2018 - 11:20
Давно ця книга була у мене в планах, ще коли це "бюджетне видання" коштувало 180 чи 200 грн., а тепер зірки зійшлись... Обмежилась 20 фото, бо інакше не спинюсь))
Забула уточнити - перші 11 фото розвороти підряд, також крім тексту поеми в книзі надруковано коментарі Ставицького, а також інформація про твір, його значення в українській літературі та історія створення ілюстрацій. Блок книги прошитий, папір хотілося більшої щільності, але тоді книга стала б не підйомною не дивлячись на формат;-) Назва: Енеїда Автори: Іван Котляревський Художник: Оксана Тернавська Видавництво: Корбуш, 2017 р. ISBN: 978-966-2955-22-4 Сторінок: 424 (Крейдована) Оформлення: тверда матова, часткове лакування Розміри: 245x170x22 мм. Відредаговано Kalinna, 31 липень 2018 - 14:05.
#1276Опубліковано 28 лютий 2018 - 13:07 Не с первого раза мне удалось получить эту книгу)) Всегда думала, что хоть на маленький возраст я вооружена, а нет - Сутеев есть, а Лаптева нет. Когда старшему это было актуально - не было изданий, а когда появилась Пик, Пак, Пок у Мелика Пашаева - не было кому читать, а в связи с приличной ценой книга куплена не была, чему теперь я очень рада. Да, иллюстрациии и цветопередача на меловке в разы лучше, зато тут намного более полное содержание. Книгу можно смело рекомендовать для самых маленьких деток, как только перестанут рвать страницы - можно начинать. Младшенького даже сейчас она заинтересовала, но если попадет в руки - читать будет нечего... и рассматривать, к сожалению, тоже. Название: Забавные малыши. Большая книга для самых-самых маленьких. Художник: Алексей Лаптев PS: От большой книги осталось только название, а размеры на 2-3 см. уменьшились в сравнении с первыми книгами серии. Оптимизация и сюда добралась! Відредаговано Kalinna, 28 лютий 2018 - 13:27.
#1277Опубліковано 01 березень 2018 - 12:14 Як часто це буває - мій погляд зупинився на іллюстраціях, вони легкі, світлі та нестандартні, хоч і не реалістичні але такі близькі до дитячих малюнків, і в них стільки дрібних деталей, звіряток. А реальних звірів можна вивчити і по картках чи фото, або ж в енциклопедіях, чи не так?! А тут казки з яких і починається в дитинстві знайомство із світом почуттів, емоцій, знань. Ці короткі історії познайомлять маля з такими важливими поняттями як дружба, турбота і взаємодопомога. Допоможуть побороти сором‘язливість та стати сміливішими і в пошуках друзів і в іграх з ними ( особливо якщо батькам відомо що таке терапевтичні казки і як їх примінити). Навчать радіти навколишньому світу та не боятися змін. Кожна книжечка це ще й знайомство з географією, адже тваринки з цієї серії живуть у різних куточках нашої планети і цьому також приділили увагу ілюстратори. Книжки доповнені цікавинками - невеличкі пізнавальні блоки про життя тварин, їх звички, види та особливості. І навіть мені було цікаво. Ця серія “Історії про тварин» рекомендована для дітей від 3 років, але і моя 8-річна школярка з шаленим азартом прочитала їх кожний сантиметрик , це ж вам не підручник з читання читати! Автор: Даніела Де Лука Видавництво: Ранок Обкладинка: м‘яка Розмір: 240х240мм Кількість сторінок: 32 Мова:українська Відредаговано Атуля, 01 березень 2018 - 12:26. #1278Опубліковано 04 червень 2018 - 17:36
Давно я тут не відмічалась, спробую виправитись, хоча після ремонту досі не знайду місця з нормальним освітленням для фото, тому якість не ідеальна.
Довго я підшукувала видання Біблії для дітей не дошкільного віку, і здається знайшла ідеал - сама я читала російською, тому мені дещо не звично читати імена. Всі оповіді більш-менш детальні, тому шрифт дрібний, хоча читати комфортно. Папір крейдований і гарної щільності - дуже пристойний подарунковий варіант за цілком адекватну ціну! Не дивлячись на невеликий формат - книга важка, в руці довго не втримаєш. Назва: Біблія для підлітків Автор переказу: Ретольд Мюррей Уотс Переклад: Олена Кушнір, Яна Рєзнікова Художник: Хелен Канн Видавництво: Лайн-Лев, 2014 р. ISBN: 978-966-2275-25-4 Сторінок: 352 (Крейдована) Оформлення: тверда, матова Розміри: 205x170x23 мм. Відредаговано Kalinna, 31 липень 2018 - 14:07. #1279Опубліковано 04 червень 2018 - 18:58 Цю книгу я уже не сподівалась знайти, поки я роздумувала - тираж розпродали, але мені пощастило знайти в наявності чи не останній екземпляр)) Книга складає двотомник з раніше показаною Барабашка та всі інші. Згідно даних видавництва: перша для дітей дошкільного і молодшого шкільного віку, друга - для молодшого і середнього шкільного віку (більшість цих божеств слов'янської міфології у нас були у програмі 5 класу;-) Відредаговано Kalinna, 04 вересень 2020 - 22:25. #1280Опубліковано 31 липень 2018 - 11:49 Улюблені вірші 3
Видавництво: А-ба-ба-га-ла-ма-га Мова: Українська Рік видання: 2018 Укладач:Іван Малкович Ілюстратор:Яна Гранковська, Кость Лавро, Катерина Штанко, Ростислав Попський, Олександр Продан, Іван Сулима, Ольга Кваша, Грася Олійко, Яна Павловська Кількість сторінок: 80 Формат:235x305 мм Палітурка:Тверда Папір:Крейдований ISBN:978-617-585-139-5
Улюблені вірші - 3 від Абаби для багатьох довгоочікувана та бажана)
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |