1963 відповідей у цій темі
Опубліковано 26 серпень 2021 - 21:16
Оно так , но не совсем.
В школе искусств дети только первые три года дополнительно занимаются на других факультетах. Т.е. музыканты могут немного танцевать и рисовать. А преподаватели наблюдают. Если у ребенка есть особые таланты в чем ибо ином, то могут предложить заниматься у них. И родители могут в первые три года перевести ребенка на другое отделение. И детям это очень нравится. Мы были не музыканты, ноу нас была такая преподаватель музыки, что детки туда не шли, а бежали. Все. Мой ребенок спрашивал почему в школе не преподают так же. Я и сама себя спрашивала это. Один урок в неделю и там, и там. Но между ними пропасть.
Так, я запуталась. Я думала в школе искусств ты выбираешь направление и ходишь только туда. Нет?
Нам не надо ничего кроме рисования.) ну может сопутствующее что то, лепка там.
Куда надо идти, чтоб лучше? (блин, алмазная далеко... ((
Лепка и история искусств идет там в комплекте к рисованию и композиции.
Опубліковано 26 серпень 2021 - 22:55
Можно ещё роддома сравнить в советском союзе и сейчас. И отсутствие средств гигиены вспомнить. Это хорошо, конечно, что стояла эта страдалица жарила на вечной чугунной сковороде, но человеком она себя не чувствовала. Уж лучше я пойду тефаль обновлю и кожаные кеды, чем вот это вот всё.

Эти рассуждения мне напомнили "мнение" 10-летнего ребенка о СССР.... На вопрос когда было лучше: сейчас или в СССР он уверенно заявил: "Сейчас! Потому что в СССР не было мобильных телефонов"
Опубліковано 27 серпень 2021 - 05:11

Эти рассуждения мне напомнили "мнение" 10-летнего ребенка о СССР.... На вопрос когда было лучше: сейчас или в СССР он уверенно заявил: "Сейчас! Потому что в СССР не было мобильных телефонов"
Ну да, вы ж рожали и в СССР и сейчас и мучились с менструацией без прокладок, стирали бесконечно разорванные простыни и считаете это ерундой... Прям действительно рассуждения 10-летнего ребенка... при чем здесь мобильный телефон?...
Извините за прямоту...
Відредаговано mitera, 27 серпень 2021 - 06:11.
Sailor Moon
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Альона
Опубліковано 27 серпень 2021 - 07:26
Так, я запуталась. Я думала в школе искусств ты выбираешь направление и ходишь только туда. Нет?
Дочь закончила школу искусств. Поступила в первом классе на музыкальное отделение. В начальной школе к урокам музыки она еще ходила на рисование, ритмику и хор(каждые выходные все восем лет). И все посещать обязательно. Я очень рада что восемь лет уже пролетели.
мягкопушистая мама
-
Місто:Полтава, центр
-
Ім'я:Наташа
Опубліковано 27 серпень 2021 - 08:47
Это разные школы у нас, да?))
Да) и в художке брали раньше с любого возраста хоть в 15 лет( у меня у знакомой так сын решил что хочет там учиться подростком))) только в 1 класс)
А ещё есть куча "кружков" типа Соняшныка ,частные студии и они не хуже школ,а даже больше с индивидуальным подходом
Опубліковано 27 серпень 2021 - 10:12
Добрый день!!! Подскажите пожалуйста хорошую клинику где можно зделать УЗД молочной железы??? И хорошего мамолога,может в той же клинике??? Пожалуйста
Опубліковано 27 серпень 2021 - 10:20
Добрый день!!! Подскажите пожалуйста хорошую клинику где можно зделать УЗД молочной железы??? И хорошего мамолога,может в той же клинике??? Пожалуйста
на узи многие проблемы не видны. Лучше делать маммографию.
Опубліковано 27 серпень 2021 - 10:23
https://mama.pl.ua/i...=9#entry1733669
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 27 серпень 2021 - 11:59
на тему прекрасного минулого)) текст великий, але цікавий, як на мене
Радянські люди жили в ко-ливінгах, а працювали в ко-воркінгах. Органік-фуд купували лише в крафтових екопакунках. В фудстор ходили зі своїм шоппером. Органічним землеробством займалися майже поголовно.
Займались фітнесом в безкоштовних джимах. Як тру-урбаністи їздили лише на громадському транспорті. Були бодіпозитивні та носили боді-френдлі одяг з натурального волокна.
Займались крафтовим виробництвом алкогольних напоїв. Часто здійснювали спільні покупки (СП).
Пластиком не користувалися, а скло та метали здавали на ресайклінг і перетворювали це на покемон-челендж.
Були чайлд-френдлі, дуже любили дрінкати и надранкатись.
Товари тривалого вжитку (меблі, телевізор, автомобіль) купували на краудфандінговій платформі за 1-2 роки до анонсу продукту.
Фемелі-лук в них був простий. Не знали вони що таке кежуал. Хейтери всі жили за бугром. Свайпили не гаджети, а натуральні букінги, якими обмінювалися через бук-шерінг.
Сеньйори відправляли джуніорів в GULAG Summer Camp на тімбілдінги та тімшутінги.
Вейпили самосад, брали участь в фестивалях сомельє по 12-річних денатурованих спиртах. Їздили на олдтаймерах.
Всі надлишки і сміття з виробництва виносили через прохідну, здавали на рециклінг, а виручку проїдали або ж пропивали. Друкована преса використовувалася "за призначенням", торбинки прали і сушили, а в порваних колготках зберігали овочі. Так в життя впровадили концепцію Zero Waste, ще до того як її придумали в Скандинавії.
Життя було цікаве, але сука нервове.
Люди були веселі, але всі сука злі.
Від невідомого чудового автора.
Пірнути ж погшибше в СССР можна через нашу гру "Комунізм":
Опубліковано 27 серпень 2021 - 12:17
Якщо надумаєш, в художні прийом документів був з15 серпня. Приймають дітей з третього класу школи в підготовчий клас без іспитів. Сказали буде один урок на тиждень, можливо в суботу (для тих, хто навчається в своїй школі в першу зміну). Подзвони їм, вони все розкажуть.
Опубліковано 27 серпень 2021 - 16:43
Які зараз ціни на ксерокопию, підкажіть будь-ласка)
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 27 серпень 2021 - 19:34
Дівчата, нема серед вас таких, хто зареєстрував дітей на забіг від Нової пошти 5 вересня, а діти не будуть бігти?
Lady_L
-
Місто:Полтава (Левада)
-
Ім'я:Людмила
Опубліковано 27 серпень 2021 - 20:25
Які зараз ціни на ксерокопию, підкажіть будь-ласка)
1 грн
Опубліковано 27 серпень 2021 - 21:04
Ну мне сегодня было озвучено с 6. Завтра пойдём разговаривать с завучем.
Ну хорошо, а если ему 12? Все, профнепригоден?)
Озвучувати вони можуть що завгодно, по факту, щоб поступити в перший клас на мистецтво (без всяких додатково навішених предметів), треба скласти вступний екзамен і вчасно написати заяву. Якщо є здібності,
то можна і не в перший поступити. Тількии заяви в них пишуть на початку літа, тому на цей рік може вже і місць немає. Ми в тому році в вересні не попали, підемо цього року. Сину 9.
Віка, пошукайте викладача зі школи мистецтв, домовитися можна завжди, такі вже в нас реалії.
Опубліковано 27 серпень 2021 - 21:22
Озвучувати вони можуть що завгодно, по факту, щоб поступити в перший клас на мистецтво (без всяких додатково навішених предметів), треба скласти вступний екзамен і вчасно написати заяву. Якщо є здібності,
то можна і не в перший поступити. Тількии заяви в них пишуть на початку літа, тому на цей рік може вже і місць немає. Ми в тому році в вересні не попали, підемо цього року. Сину 9.
Віка, пошукайте викладача зі школи мистецтв, домовитися можна завжди, такі вже в нас реалії.
Решили что попробуем в Соняшник. Ребенок не хочет больше ничего кроме рисования, боюсь охоту перебить сильной разнообразной нагрузкой.
Опубліковано 27 серпень 2021 - 23:22
В цьому році відбір на художній відділ був "скомканий" карантином.
5 вересня о 10.00 буде добір діток.
З собою мати
Ватман А3 гуаш, банка кнопки або малярн скотч, олівець, гумка пензлі, банка пласт для води
Відредаговано Marusja, 27 серпень 2021 - 23:23.
Опубліковано 28 серпень 2021 - 07:58
Решили что попробуем в Соняшник. Ребенок не хочет больше ничего кроме рисования, боюсь охоту перебить сильной разнообразной нагрузкой.
Так і в школу мистецтв можна лише на малювання) Напишу за сина - він ходив на гурток малювання пару років, малювати подобається і здібності є. Для того, щоб визначитись, чи це потрібно дитині, то гуртка достатньо. Якщо ж хочеться чогось більш заглибленого, то тоді вже школа, там там дають і теорію, і практику, ну і диплом по закінченні. Я працюю з дизайнерами, архітекторами, не знаю, чи то вже співпадіння, але той, хто з художки, відрізняється і по мисленню і по баченню. Я, доречі, в художню школу не ходила і дуже про це жалкую.
Киця
-
Місто:Полтава Подол
-
Ім'я:Оля
Опубліковано 28 серпень 2021 - 09:15
Привіт. а скільки коштує повірка одного лічилька води? може хтось недавно робив
vivita
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Вікторія
Опубліковано 28 серпень 2021 - 09:17
Привіт. а скільки коштує повірка одного лічилька води? може хтось недавно робив
Буду робити через тиждень повірку,
за два лічильника - 410 грн.
Опубліковано 28 серпень 2021 - 12:22
В школі мистецтв вже профільні заняття починаються з 5-го класу
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|