Обо всём 35
Розпочатий з nadin, 28 тра 2015 09:13
1971 відповідей у цій темі
Опубліковано 18 червень 2015 - 07:16
Про телефоны - как же меня бесит сенсор! Особенно зимой или в дождь - пока наберешь номер с ума можно сойти!
Может мне не повезло конечно с телефоном, но он и подвисает частенько - опять таки срочно нужно набрать кому-то, а мы мы висим(((( Или во время разговора экран разблокируется...
Короче кошмар.
А плюс один - интернет, было бы еще время на него.
Опубліковано 18 червень 2015 - 07:35
У чоловіка в області поясниці зявився різкий біль. Пішов в обласну до невролога. В регістратурі сказали, що можна без направлення на платній основі, заповнили і видали карточку. Вистояв годину в черзі з біллю. Карточку забрали завчасно. Коли зайшов, молода особа-докториця сказала, що приймає тільки по направленню з лікарні по прописці. Платно теж не захотіла. Запитаєте - чому? Лікарка не приховувала причини:
Бо прийшла директива зверху - чоловіків призивного віку не приймати без направлення.
Чоловіку 30 років. Напевно списки в воєнкомат здають лікарні - по прописці.
Я все розумію. Щоб не втратити роботу в наш час- можна хворих чоловіків призивного віку навіть палкою бити по хворому місцю, але чому не вийти і не сказати що не приймеш раніше, щоб людина в черзі не стояла? Короче бидлодії під впливом бидлонаказів.
П. С. Через 30 хв чоловік уже сидів на прийомі у платній клініці. Треба було одразу туди йти...
Відредаговано Nova, 18 червень 2015 - 07:37.
Опубліковано 18 червень 2015 - 08:10
Ага, особливо якщо перевірити ліцензійність, того на чому працюємо. Це ж скільки коштів не потрапило по призначенню! PS: У нас же не наскільки боротьба з піратством, хакерством гарна, як у правових державах. Маємо те, що маємо! 
Організації перевіряють вже давно і регулярно, і штрафи немалі за це. В нас в офісі стоять або безкоштовні програми, або ліцензійні - після пари перевірок керівництво переглянуло своє відношення до ПО.
Щодо забезпечення в ВУЗах, то наприклад Автодеск надає безкоштовне ліцензійне забезпечення для навчання студентів.
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 18 червень 2015 - 08:38
Організації перевіряють вже давно і регулярно, і штрафи немалі за це. В нас в офісі стоять або безкоштовні програми, або ліцензійні - після пари перевірок керівництво переглянуло своє відношення до ПО.
Щодо забезпечення в ВУЗах, то наприклад Автодеск надає безкоштовне ліцензійне забезпечення для навчання студентів.
За підприємства знаю (причому знаю. як платять, щоб були лейби Лінокса, а ОС Віндоус), я пишу за домашні ПК.
Відредаговано Kalinna, 18 червень 2015 - 08:40.
Опубліковано 18 червень 2015 - 08:46
За підприємства знаю (причому знаю. як платять, щоб були лейби Лінокса, а ОС Віндоус), я пишу за домашні ПК.
А, я не так зрозуміла. А що, там і домашні перевіряють, чи просто всі такі свідомі, що не користуються?
До речі, за домашні - хтось знає, чи можна за кордон поїхати з ноутбуком з неліцензійним ПО, його десь можуть перевірити?
Опубліковано 18 червень 2015 - 08:58
До речі, за домашні - хтось знає, чи можна за кордон поїхати з ноутбуком з неліцензійним ПО, його десь можуть перевірити?
Я їздила, ніхто нічого не перевіряв.) Навіть не думала про таке.))
Natalina
-
Місто:Полтава, Левада
-
Ім'я:Наталья
Опубліковано 18 червень 2015 - 09:02
у нас на танцях такі діти аж бігом малюють розмальовки! Нам в 4 вони ЩЕ не цікаві. Хоча може ніколи і не зацікавлять На день народження подарували 2 набори для творчості, то лежать в шафі. Останні півроку, якщо не більше взагалі нічого не "творить".
7 - летки пока ждут учителя вместе могут и порисовать, но 9 летнему ребенку подарить и чтоб дома, одна, села и раскрашивала - глубоко сомневаюсь интересы в таком возрасте уже далеко не те 
Опубліковано 18 червень 2015 - 09:04
Нам вот игрушки не особо интересны, ему больше интересно полежать с мамой и поговорить, чем играться игрушками. Обычно же детки интересуются ими, а вот мой нет(( Зато ему интересы люстры, он всегда на них смотрит, говорю маме, что электриком будет 
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 18 червень 2015 - 09:05
А, я не так зрозуміла. А що, там і домашні перевіряють, чи просто всі такі свідомі, що не користуються?
Можуть.
А зря. 
Ай-ай-ай, як ти могла . В мене чоловік ще той параноїк, стращає мене.
Иришка, а куда вы ходите на танцы и сколько платите???
Опубліковано 18 червень 2015 - 09:12
7 - летки пока ждут учителя вместе могут и порисовать, но 9 летнему ребенку подарить и чтоб дома, одна, села и раскрашивала - глубоко сомневаюсь интересы в таком возрасте уже далеко не те 
ну, це ще дивлячись яка розмальовка)) моя в 11 "Чарівний сад" малює з задоволенням (випросила і собі, бо мама не схотіла ділитися )
ann-oksi
-
Місто:Половки
-
Ім'я:Марина
Опубліковано 18 червень 2015 - 09:17
А мне было непонятно услышать некоторые вещи((
в школе у нас в приказном порядке ставили лицензии((-штрафы,проверки.
зато сейчас,когда мы заканчиваем 1-й курс ,некоторые пары отменяются.((причина -предоставляемые аудитории не тянут программ,на которых дети учатся((
Опубліковано 18 червень 2015 - 09:18
Опубліковано 18 червень 2015 - 09:25
Девочки, напомните пожалуйста, как зовут чудо мастера по ремонту обуви на Гоголя? Или на ул.Гагарина?
Дождик
-
Місто:Полтава, Левада
-
Ім'я:Таня
Опубліковано 18 червень 2015 - 09:30
Девочки, напомните пожалуйста, как зовут чудо мастера по ремонту обуви на Гоголя?
Или на ул.Гагарина?
если Вы об этом то Денис
Juliett
-
Місто:Полтава, Алмазный
-
Ім'я:Юлия
Опубліковано 18 червень 2015 - 09:36
Нам вот игрушки не особо интересны,
в полгода никому из детей не интересны игрушки, разве что на присоске со всякими шуршалками чтобы во время еды что-то трогать и то месяцев в 7-8.
Опубліковано 18 червень 2015 - 09:42
Не можу знайти тему з організацією зустрічі форумчанок!Допоможіть!!!
ПС.ЗНАЙШЛА.
Відредаговано Милочка, 18 червень 2015 - 09:43.
sofiko
-
Місто:Полтава, Алмазный
-
Ім'я:Елена
Опубліковано 18 червень 2015 - 09:42
в полгода никому из детей не интересны игрушки, разве что на присоске со всякими шуршалками чтобы во время еды что-то трогать и то месяцев в 7-8.
Почему же, моему и 4 еще нет, а игрушками шерудит уже аж бегом))
Опубліковано 18 червень 2015 - 09:48
Не можу знайти тему з організацією зустрічі форумчанок!Допоможіть!!!
ПС.ЗНАЙШЛА.
https://mama.pl.ua/i...c=2851&page=149
Ну он в руку возьмет или когда злиться то может побить игрушки... зато гулять точно знает когда хочет и когда идем
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|