то Порошенко запрошення вкрав
![]() Політична тема
Розпочатий з Бусинка, 15 січ 2010 20:36
18834 відповідей у цій темі
Опубліковано 30 березень 2019 - 21:48
А паспорт здесь не причём. Просто "проголосует" человек, которого, возможно, никогда не существовало. "Правильно проголосует", естественно.
Опубліковано 30 березень 2019 - 21:58 Почему "нет"? Подходишь показываешь приглашение и голосуешь. Я так голосовала на прошлых.
Опубліковано 30 березень 2019 - 22:03 А як ви підтвердили, що це саме ваше запрошення?
Опубліковано 30 березень 2019 - 22:41 Написала как голосовала на прошлых выборах. Я ходила по своим делам, а потом думаю зайду домой, возьму паспорт и проголосую. Но возвращалась очень уставшая и поняла, что если зайду то уже никто никуда не пойдет. Зашла и проголосовала так(пригласительный как вытащила из почтового ящика так и лежал у меня в сумке).
Опубліковано 30 березень 2019 - 23:00
это нарушение. если завтра так сделают, смело зовите наблюдателей, фиксируйте
Стаття 76. Організація і порядок голосування 1. При проведенні голосування на виборчій дільниці два члени дільничної виборчої комісії надають виборцю можливість проголосувати: один член дільничної виборчої комісії за умови пред’явлення виборцем одного з документів, зазначених у частині другій статті 2 цього Закону, та наявності виборця у списку виборців на відповідній виборчій дільниці надає виборцю список для підпису; другий член дільничної виборчої комісії у позначеному місці на контрольному талоні виборчого бюлетеня вписує своє прізвище, ініціали, розписується та проставляє номер, за яким виборця внесено до списку виборців на дільниці. Виборець розписується за отримання виборчого бюлетеня у списку виборців та на визначеному місці на контрольному талоні виборчого бюлетеня. Після цього член виборчої комісії відокремлює від виборчого бюлетеня контрольний талон та видає виборцю виборчий бюлетень. Контрольний талон виборчого бюлетеня зберігається у члена комісії, який видав виборчий бюлетень. При цьому робити на виборчих бюлетенях будь-які інші позначки забороняється.
Стаття 2. Загальне виборче право 1. Вибори Президента України є загальними. Право голосу на виборах Президента України мають громадяни України, яким на день виборів виповнилося вісімнадцять років. 2. Документом, який підтверджує громадянство України, є: 1) паспорт громадянина України; 2) паспорт громадянина України для виїзду за кордон; 3) дипломатичний паспорт; 4) службовий паспорт; {Пункт 5 частини другої статті 2 виключено на підставі Закону № 879-VII від 13.03.2014} {Пункт 6 частини другої статті 2 виключено на підставі Закону № 879-VII від 13.03.2014} 7) військовий квиток (виключно для військовослужбовців строкової служби); {Пункт 7 частини другої статті 2 в редакції Закону № 879-VII від 13.03.2014} 8) тимчасове посвідчення громадянина України; 9) картка (довідка) установи виконання покарань або слідчого ізолятора, що повинна містити: прізвище, ім'я, по батькові, число, місяць, рік народження, громадянство, фотокартку особи, підпис керівника та печатку установи, - для осіб, які перебувають в установах виконання покарань або слідчих ізоляторах. Відредаговано Anutka, 30 березень 2019 - 23:07.
Опубліковано 31 березень 2019 - 20:39
Ага ![]() Тимошенко, Владимирович и имя на Ю. Раньше ж жеребьёвка была на номер в бюллетене? А теперь по алфавиту ![]() Мда... Противно от того как эти выборы проходят... И эти мёртвые души, и эти неслучайные совпадения ФИО, и агитация в тихий день, да масса всего... ![]()
Опубліковано 31 березень 2019 - 22:12
Было 44, но некоторые сняли свои кандидатуры.
Опубліковано 01 квітень 2019 - 07:52 Согласна, хотя голосовала и не за Тимошенко. Но лучше бы она прошла во второй тур, чем наш президент.
Опубліковано 01 квітень 2019 - 08:08 Не заради срача, а може я чогось не знаю - чим краще?
Опубліковано 01 квітень 2019 - 08:29 Я тоже за нее не голосовала и не знаю, как лучше.Но блин, эта многоходовая партия хитрож...х реально достала.Сейчас вот думаю, а где факт, что Зе не подставной кандидат того ж президента. Ведь если б его не было,то Ю явно б прошла во второй тур.Наверное я во всем вижу всемирный заговор)))
Опубліковано 01 квітень 2019 - 08:38
Надеюсь, что победа Зе-плохая первоапрельская шутка...
1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |