Навіть складно уявити-їстити торт з цибулею))))
Торты
Розпочатий з чонка, 22 тра 2009 15:23
1524 відповідей у цій темі
#1243Опубліковано 30 серпень 2020 - 05:19 Помидоры и маслины меня удивили не меньше Очень жду фото, какой он внутри! Відредаговано mitera, 30 серпень 2020 - 05:19. #1245Опубліковано 30 серпень 2020 - 06:58
Дякую за компліменти)
В розрізі торта немає. Коржі листкове тісто, між начинку класти можна будь-яку. Саме цей з тунцем, маринованою цибулею, оливками та помідорами. Перемазувала крем-сиром, сюди ж піде і каліфорнія. А ще дуже смачно буде з червоною рибою. Але начиняти можна на власний розсуд і смак. #1248Опубліковано 30 серпень 2020 - 08:43
Не знаю,брала всегда в день даты изготовления и бывало стояли в холодильнике-не замечала подобного #1249Опубліковано 30 серпень 2020 - 09:10 Якраз у дату виготовлення або день-другий після неї нормальні (в залежності від пори року), а після відкриття при зберіганні у холодильнику наступного дня вони уже зовсім інші на смак( Взимку також ними користуюсь, влітку - були випадки, що купила, а для крему вони уже не годяться(( Відредаговано Kalinna, 30 серпень 2020 - 09:10. #1250Опубліковано 30 серпень 2020 - 09:51 Листове тісто брали готове, яке? Дуже гарний вийшов. І варіант з червоною рибою зацікавив) #1251Опубліковано 30 серпень 2020 - 10:43 готове, я люблю дріжджове) #1252Опубліковано 30 серпень 2020 - 21:36 Теж ними користуюся завжди. Дуже подобаються в роботі та на смак натуральні.
#1253Опубліковано 31 серпень 2020 - 18:29
Девочки, хочу испечь торт кокос-вишня.
В рецепте кокосовый чизкейк-не него нужен творожный сыр. И крем-чиз, в составе которого тоже творожный сыр. Какой мне сыр купить? Он один и тот же для чизкейк и крем-чиз? Если можете написать мне название, чтоб я в Метро купила)))) буду благодарна за советы))) Відредаговано valeri, 31 серпень 2020 - 18:31. #1254Опубліковано 31 серпень 2020 - 21:00 Я спеціально не гуглила, а досвіду і по пам'яті скажу крем сир буває творожним, вершково-творожним, вершковим, сметанним. Я б брала в ідеалі - креметте хохланд, але там упаковка мінімальна 2 кг і звичайна ціна грн 460+-, іноді буває акція, тоді дешевше. Середній діапазон - класичний вершковий крем сир Президент, роблять в Україні абр білоцерківська філадельфія. Ну і бюджетний, але з хорошим результатом - метровська каліфорнія, вище вонв тут згадувалася. Чізкейк я з неї не роблю, не пробувала, а крем на її основі дуже-дуже хороший.
#1255Опубліковано 31 серпень 2020 - 21:02
Ідеальна заміна хохланду -крем-сир Арла. Півтора кілограми відерце 289 грн в Метро.
#1256Опубліковано 31 серпень 2020 - 21:18 Я пам'ятаю, ти уже згадувала. Але я так і не пробувала. Мені незручні упаковки більше 1 кг, все зразу не використовується, а тримати відкритим і використати пізніше я ніколи не ризикну.
#1257Опубліковано 31 серпень 2020 - 21:28
Благодарю за ответы.
А чизкейк можно сделать с маскараоне? Или это другая история? #1258Опубліковано 31 серпень 2020 - 21:43 я ж тепер за твоєю порадою оті півкіла пускаю на суші, на роли з лавашем і пр вкусняшки))
Не чула. Сама пробувала робити чизкейк з сиру жирного. Перебивала його на комбайні, щоб не було крупочок. Прямо з печі смак різний. Але після дозріванні в морозилці їх не відрізниш. #1259Опубліковано 31 серпень 2020 - 22:15
Дівчата, підкажіть, будь ласка, хочу зробити торт з основою бісквіта на раз-два-три, на діаметр 24 см. Головне питання, чим перемазати і в яких пропорціях, скільки крему робити) я взагалі ламер в тортах, печу тільки перевірені по чіткому рецепту. Мені хочется або і крему шоколадного (але не знаю, чи не буде занадто, ніколи не куштувала той бісквіт), або шось творожного/сметанного/йогуртового. Є баночка вишні у власному соку ще, якщо що. Але мозок не знає, як це все скомбінувати. Допоможіть, будь ласка. За детальну грамовку всього і покрокову інструкцію - величезний плюс в карму! рятуйте від магазинного торту на ДН)
#1260Опубліковано 31 серпень 2020 - 22:31 Легко)) До шоколадного коржу шикарно піде вишня і білий крем. Сметанний - класика жанру) Отже, корж розрізають на три частини. Вишню відділити. Спробувати сік, якщо надто приторний, провадить його, додати воду та цукор. Сироп повинен бути приємним на смак. В кінці можна додати ложку тому або коньяку. Це сироп для просочування коржів. Його потрібно близько 150мл. На такий корж піде 600-800 грн крему. Десь півтори пачки сметани, взбити з цукром. Цукор сиплю на смак, вкінці додаю сметанфікс. Далі зборка. В форму кладемо Корж, пропитка, крем, вишня, корж, пропитка, вишня, крем, корж, пропитка. В ідеалі пригрузить трішки торт або придав Вить рівно дошкоою, щоб було рівно. Обмазати кремом
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |