Про все 82
Розпочатий з nadin, 01 жов 2021 09:44
5791 відповідей у цій темі
Опубліковано 15 грудень 2021 - 10:19
Та то вже пізно буде)
У моїх свекрів грудень-січень 4 іменника, от би і були б книжечки подарунками. А так, їм більше нікуди витратити ті тисячі...
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 15 грудень 2021 - 10:27
Читала, що люди старше 60 років зможуть витратити на ліки
Опубліковано 15 грудень 2021 - 10:28
Та то вже пізно буде)
У моїх свекрів грудень-січень 4 іменника, от би і були б книжечки подарунками. А так, їм більше нікуди витратити ті тисячі...
Вроде уже на лекарства разрешили их тратить тоже. Так что пригодятся.
Опубліковано 15 грудень 2021 - 10:40
Оновіть дію до останньої версії, в мене також не було, після оновлення одразу запропонувало зареєструватися на 1000 грн.
Тому і не можете, що в дії не підтвердили заявку на отримання.
Так в тому то і справа, оновила. Але нічого не змінилося.
Опубліковано 15 грудень 2021 - 10:58
у Вас андроід ?
Приходив колега з айфоном ( здається 7), то в нього також ще немає, хоча оновив до останньої(
Відредаговано mnadiyka2009, 15 грудень 2021 - 11:01.
nadin
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 15 грудень 2021 - 11:39
Да, в новостях сказали, что с января те, кто старше 60 лет, смогут потратить эту тысячу на лекарства.
Опубліковано 15 грудень 2021 - 11:43
А як зареєструватися в дії без інтернет-банкінгу? Цікавлюсь для своїх пенсіонерів з картою "Полтава-банку".
А як зареєструватися в дії без інтернет-банкінгу? Цікавлюсь для своїх пенсіонерів з картою "Полтава-банку".
в дії написано, що можна оформити у відділенні банку, а от як дію встановити без банкінгу сама думаю для бабусі
Да, в новостях сказали, что с января те, кто старше 60 лет, смогут потратить эту тысячу на лекарства.
таке враження, що ті кому 58 наприклад не хворіють... Бісить цей поділ
nadin
-
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 15 грудень 2021 - 11:44
в дії написано, що можна оформити у відділенні банку, а от як дію встановити без банкінгу сама думаю для бабусі
таке враження, що ті кому 58 наприклад не хворіють... Бісить цей поділ
Думаю, тут больше распределение на работающих и пенсионеров.
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 15 грудень 2021 - 11:49
я учора протра промучалася півдня - знесла Дію і банкінг, встановила нові, а зайти в банкінг (у мене Приват24) не можу - не ідентифікуюся, перепробувала усі способи по десятку разів - через ІДкарту, через приват24, через банкІД - ні фіга.
Ввечері, уже перед сном з першого разу змогла через банкІД.
У мене Андроїд.
Опубліковано 15 грудень 2021 - 13:29
Ещё раз подниму вопрос. Кейтеринг в Полтаве? Срочно.
Кошель, Дом.Кафе, ЇжаToGo прошлась.
Кто ещё готовит на заказ?
Ботаник еще готовит.
Sailor Moon
-
-
Ім'я:Альона
Опубліковано 15 грудень 2021 - 14:43
Відкрила Дію. Перше питання - записатися на отримання виплат. В Монобанке також швидко відкрила карту на отримання виплат. Мамі встановила Дію, то поки записатися не запитують.
Опубліковано 15 грудень 2021 - 15:53
Відкрила Дію. Перше питання - записатися на отримання виплат. В Монобанке також швидко відкрила карту на отримання виплат. Мамі встановила Дію, то поки записатися не запитують.
У мене не запитувало.
Але у розділі "послуги" пункт "Єпідтримка" був
відкрила картку в ПриватБанк
Відредаговано mitera, 15 грудень 2021 - 15:53.
mismouse
-
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 15 грудень 2021 - 18:38
Спрашивала в неболейке, может тут больше увидят)
А посоветуйте, плиз, массажиста
Область массажа - спина, шея. Для общего улучшения самочувствия, ну и остеохондроз погонять)
Опубліковано 15 грудень 2021 - 18:43
У мене не запитувало.
Але у розділі "послуги" пункт "Єпідтримка" був
відкрила картку в ПриватБанк
У тому то і річ, що у мене немає пункту "Є підтримка"(
Опубліковано 15 грудень 2021 - 18:48
Область массажа - спина, шея. Для общего улучшения самочувствия, ну и остеохондроз погонять)
Лет 10 назад в лечсанопре были 2 массадистки : 1- так себе, а вторая- зверУга. Мне назначили массаж шейного отдела. Реально после ее массажей и курса лечения зрение улучшилось.
Случайно очепяталась о массаДистках ))) исправлять не буду. Первое время на область массажа было больно даже струю с душа направить. Моя массажист была светленькая. Если она работает. Добавила. Это когда в лечсанопр зайдете, то из-под арки налево. Там на первом этаже была водолечебница и массажисты
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 15 грудень 2021 - 19:07
Спрашивала в неболейке, может тут больше увидят) А посоветуйте, плиз, массажиста
Я не особо почувствовала эффект. Точнее он был, но временно. Помог абонемент в спорт клуб - ЛФК, йога, бассейн. Значительно улучшилось общее состояние и болей после сна в области шеи нет. Так что рекомендую всё таки добавить физ нагрузки. Только массаж,к сожалению, мне не помог. Может это у меня была сильно запущена ситуация.
Массажистку нашла у себя в доме, но она только по месту берёт клиентов после основной работы.
Відредаговано Dobraya Ole4ka, 15 грудень 2021 - 19:07.
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 15 грудень 2021 - 19:20
Лет 10 назад в лечсанопре были 2 массадистки : 1- так себе, а вторая- зверУга. Мне назначили массаж шейного отдела. Реально после ее массажей и курса лечения зрение улучшилось.
Случайно очепяталась о массаДистках ))) исправлять не буду. Первое время на область массажа было больно даже струю с душа направить. Моя массажист была светленькая. Если она работает.
Добавила. Это когда в лечсанопр зайдете, то из-под арки налево. Там на первом этаже была водолечебница и массажисты
А призвище не пам'ятаєте?
Цікаво вона ще там працює?
Спрашивала в неболейке, может тут больше увидят) А посоветуйте, плиз, массажиста
Я ходила весною в Медіон
Тут на форумі його хвалили, Артем чи Олексій?
Пока ходила було легше.
vicf
-
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 15 грудень 2021 - 20:06
У меня сколиоз с детства, 2 беременности подряд, проблемная зона лопатки-шея, то мне помог Игорь (детский массажист, не знаю как сейчас, но раньше он работал в отделении недоношенных на Леваде), после его массажа пол года спина вообще не болит.
Опубліковано 15 грудень 2021 - 20:08
У тому то і річ, що у мене немає пункту "Є підтримка"(
у мене не було, а сьогодні з'явився. а Дія оновлювалася 3 чи 4 дні тому.
може вони поступово підключають, щоб навантаження зменшити
mismouse
-
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 15 грудень 2021 - 20:15
У меня сколиоз с детства, 2 беременности подряд, проблемная зона лопатки-шея, то мне помог Игорь (детский массажист, не знаю как сейчас, но раньше он работал в отделении недоношенных на Леваде), после его массажа пол года спина вообще не болит.
А есть его контакты какие-то, как его найти?
А призвище не пам'ятаєте?
Цікаво вона ще там працює?
Я ходила весною в Медіон
Тут на форумі його хвалили, Артем чи Олексій?
Пока ходила було легше.
Спасибо! А сколько стоимость за сеанс?
А то что-то прайс не нашла на сайте.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|