При наявності у сімейного лікаря адекватної медсестри це можна зробити, не виходячи з дому.У когось була така ситуація? Сімейна лікарка каже, що потрібно поновити декларацію, бо вона давня Це так треба? чи якась її забаганка? Не маю ні часу, ні бажання йти і стояти в черзі.
Медреформа и договора с семейниками
Розпочатий з Tash, 02 січ 2018 12:30
1258 відповідей у цій темі
#1221Опубліковано 22 жовтень 2021 - 17:01 #1222Опубліковано 22 жовтень 2021 - 18:50
У меня такой ситуации не было, но могу предположить, что это может быть связано в е-больничными (повторюсь, только предполагаю). Данные в декларации и ПФУ могут отличаться и это ведет за собой проблему - врач видит сформированный больничный, а работодатель нет. Я на работе сейчас этим занимаюсь, так вот в ПФУ паспорт у человека старый , в у доктора в декларации новый- и возможна проблема с больничным. То же самое, если меняли фамилию. А сегодня вообще был больничный на "Людмила Васильевич"...
#1223Опубліковано 22 жовтень 2021 - 19:29
Там мабуть і в лікаря адекватність на нулі,коли пише,щоб прийшла на прийом поновити декларацію.Чого я повинна стояти в черзі з хворими людьми в період,коли ну дуже багато людей хворіє?Думаю,що адекватний лікар цього не скаже. #1224Опубліковано 22 жовтень 2021 - 20:44 О! Так це ж можна зробити онлайн.
#1225Опубліковано 22 жовтень 2021 - 20:54
Склоняюсь к тому, что самая большая проблема с е-больничным это квартальный отчёт по есв, работодатель не видит больничный новопринятого сотрудника, так как ПФ ещё не видит этот отчёт, например.. Идентификация происходит по ИНН, у меня есть без кода сотрудник, то его больничный не подтянулся. Я сделала соответственно протокол с отказом. Нет больничного- нет оплаты, в табель прогулы. Ну и подача довидковых та ещё морока. С нового года будем подавать ежемесячно)
#1226Опубліковано 22 жовтень 2021 - 22:06 Може десь і можна) #1227Опубліковано 11 листопад 2021 - 12:29
Товарищи, а я могу посреди болезни (открытого больничного) перезаключить декларацию и сменить клинику и врача или нужно долечиться и потом?
#1229Опубліковано 11 листопад 2021 - 21:40 У колеги була така ситуація, вона під час лікарняного перезаключила декларацію з іншим лікарем і взагалі клінікою, і вже новий лікар продовжував лікарняний. #1230Опубліковано 12 листопад 2021 - 10:44
А интересно больничный был бумажный или электронный? #1231Опубліковано 13 листопад 2021 - 22:12 Лікарняний був електронний, це було три тижні тому. Зараз тільки електронні лікарняні. #1232Опубліковано 13 листопад 2021 - 23:22
Значит с внедрением электронных, появилась возможность открывать одному врачу, а продолжать или закрывать другому.
Сейчас не только электронные больничные. Есть определенные ситуации, когда выписывают бумажный.
#1233Опубліковано 14 листопад 2021 - 00:44 У вересні, як перехідний етап ще були паперові і електронні, а зараз лише електронні! #1234Опубліковано 14 листопад 2021 - 01:15
Сейчас бумажных быть не может. Они не оплатятся #1235Опубліковано 14 листопад 2021 - 07:09
Паперові листи видаються і зараз, бо система ЕСОЗ працює не завжди коректно, МВТН не доходять до пенсійного фонду, пацієнти постійно звертаються з такими скаргами, тому заклади вимушені видавати паперові листи.
Наказ МОЗ 1066 зі змінами від 28.09.21: Паперові листки непрацездатності видаватимуться до 1 лютого 2022 року лише у визначених випадках, якщо: листок непрацездатності, який було видано в паперовій формі до 1 жовтня 2021 року, потрібно продовжити чи закрити; сплив час (сім днів), протягом якого лікар може внести зміни до медичного висновку про тимчасову непрацездатність в Реєстрі медичних висновків в електронній системі охорони здоров'я. У такому випадку рішення про видачу листка непрацездатності приймає лікарсько-консультативна комісія закладу охорони здоров'я, а за її відсутності - головний лікар закладу; у зв'язку з усиновленням дитини протягом двох місяців з дати народження, зазначеного в свідоцтві про народження. Листок непрацездатності видається на підставі рішення суду про усиновлення та цього свідоцтва про народження; виникнуть технічні проблеми при передачі даних між ЕРЛН та ЕСОЗ, що призводять до неможливості формування електронного листка непрацездатності більше ніж протягом семі днів з дати створення МВТН - до усунення таких проблем (помилок).
#1236Опубліковано 14 листопад 2021 - 07:41
Девочки, я точно знаю, что есть ещё бумажные больничные. Я с ними работаю . Вот только на этой неделе у знакомой был ковид, ей открыли эл.больн. и первая часть была Эл., А вторую часть вообще не сформировала врачи и когда мы это обнаружили уже прошло 7 дней с даты закрытия больничного и она не смогла сформировать этот второй кусочек. Выдала бумажный. И таких подобных ситуаций тьма на самом деле
#1237Опубліковано 14 листопад 2021 - 22:44
Мой семейный доктор из 4 старой поликлиники перешла в амбулаторию на Садах. Меня это не устаивает. Хочу перезаклюсить договор в старой четветой. Посоветуйте адекватного семейного врача
#1238Опубліковано 16 листопад 2021 - 09:42 Люди, мы свои данные в Хелси видим так, как и врач? Или у них своя картина?
У меня просто там нет и половины того, что он мне назначал. Получается, реформа до лампочки, они по-старинке пишут в карточке (в компе) одно, а на листике суют список БАДов, которые нужно купить в аптеке за углом, а на листике фио врача. #1239Опубліковано 16 листопад 2021 - 11:35 В прошлый раз, как болел ребенок, я видела своими глазами, как врач писала в хелси назначение и всех врачей, к кому она рекомендует сходить на осмотр. Я наивная, за ней не записывала. Думала, приду домой и все почитаю. Пришла домой, открыла хелси, а там даже приема нет , написано "скасовано". Я так и не поняла, что это было. Відредаговано YR-Ma, 16 листопад 2021 - 11:36.
#1240Опубліковано 16 листопад 2021 - 13:47 Пришла домой, открыла хелси, а там даже приема нет , написано "скасовано". Я так и не поняла, что это было. А потом оно не появилось? 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |