не знаю) брат якось привіз) може тому і не сподобались)))А як його можна привезти? Це ж тістечко з температурою зберігання 4-6 градусів? Я тому своїм ніколи і не везу, бо не уявляю як.
Торты
Розпочатий з чонка, 22 тра 2009 15:23
1524 відповідей у цій темі
#1222Опубліковано 07 серпень 2020 - 16:45 Я рядом постою послушаю... Из той же описанной компании Но может решусь попробовать... Відредаговано mitera, 07 серпень 2020 - 16:45.
#1223Опубліковано 07 серпень 2020 - 18:15
ось тут я сторінкою раніше наче детально описувала, може цікавить щось конкретніше - то питайте, розкажу https://mama.pl.ua/i...c=145&p=1711612
#1224Опубліковано 07 серпень 2020 - 20:59
То не для чайников типа меня Половина неведаных слов за чем конкретно идти в магазин ответов не нашла ... #1225Опубліковано 07 серпень 2020 - 21:56 Дада, вот у меня та же проблема) мне надо прям рецепт, без этих всех "на глаз" и "по вкусу")))) Если б салат какой, или мясо, я б легко, а выпечку не могу, тут у меня лапки))) #1226Опубліковано 10 серпень 2020 - 09:00
Мій "Снікерс" - смакота! Правда, поки зібралася його пекти, посилання вже виявилося не активним. Але врятувало те, що солону карамель я готувала на пробу раніше і запам'ятала пропорції. Бісквіт зробила, за порадою Наташі, на раз-два-три. Ну і декоратор з мене ніякий)))
#1227Опубліковано 10 серпень 2020 - 09:19
Футбольний Медовик на замовлення сина)
Передивившись купу майстер-класів все одно було страшнувато, але в цілому, я задоволена результатом. Для м'яча спекла бісквітний Медовик (тісто готується не як для розкатування окремих коржів, а як густа сметана. Спекла його одним тортом у мультиварці). Потім все подрібнила блендером у крихту і додала крем (400 гр сметани 21% і 150 гр цукру, плюс пакетик загущувача для сметани). Маса вийшла однорідна, ліпи що хочеш, не мокра і не суха. Рівняти під мастику нічого не треба було. Але м'яч на вигляд був малуватий. Тому вирішила робити м'яч на футбольному полі. Для поля була ще порція бісквітного медовика, але випікала у прямокутній формі, потім розрізала по ширині. Крем той же, що і на м'яч. Мастику робила з зефірок по всім відомому рецепту. Чорна вийшла просто дубова, грішу на барвник, ледве повирізала ті п'ятикутники. Далі було вирізання 5- і 6-кутників і їх викладання на м'яч. Для блиску готовий м'яч змазувала горілкою. Потім чорним барвником промальовувала шовчики. Поле вкривала зеленою травою, була спеціальна насадка, але чомусь на траву мені було не дуже схоже. Крем для трави - масло, цукрова пудра, альмете і зелений барвник. Торт вийшов 2,5 кг)
#1229Опубліковано 10 серпень 2020 - 11:25 А я ще не пекла Снікерс, ні в кого не лишилось рецепта? Там все так детально було розписано, а роздрукувати не встигла( #1230Опубліковано 10 серпень 2020 - 12:31
Інна, не так детально, як у рецепті, але:
для солоної карамелі 300 гр цукру розплавити, потім додати 100 гр вершкового масла кімнатної температури, перемішати і додати 200 мл вершків 33% сильно нагрітих, але не до кипіння. Перемішати. Додати сіль. Крем - банка звареного згущеного молока 370 гр і 180 гр вершкового масла. Арахіс жарений 300 гр, частину ріжемо ножем, частину залишаємо цілим для верху торта. Бісквіт на раз-два-три розрізала на 4 частини. Корж змащуємо кремом, зверху порізаний арахіс, на арахіс наливаємо солону карамель. Наступний шар. Верх торта - ганаш, солона карамель, арахіс.
#1231Опубліковано 10 серпень 2020 - 20:00 Наташа, це на який діаметр форми? #1233Опубліковано 10 серпень 2020 - 22:10 У мене форма, здається 24 см, хочу зрозуміти на скільки збільшити інгредієнти, щоб не зовсім блинчиком вийшов)) #1235Опубліковано 14 серпень 2020 - 20:12
Наш іменинний торт
Усе те саме, що і в торті вище, тільки мус вишневий. Глазурі виявилось малувато, тому потьоки не дуже красиві.
#12380 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |