Перехід до вмісту

Фотографія

Кто нибудь покупал жилье в ДСК?

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
13820 відповідей у цій темі

#12361 lolya

lolya
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 27 жовтень 2016 - 12:28

Я Вас правильно зрозумів? 

thumb_pre_1477557636__b_1500_900_1677721

не зовсім,хоча зовнішні шви я не розколупував.Мішків напхали з середени кімнати,на схемі позначено як "термовкладка"

• vetallx це подобається

#12362 vetallx

vetallx
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Місто:м.Полтава, вул. Марії Башкірцевої, 31
  • Ім'я:Віталій

Опубліковано 27 жовтень 2016 - 13:23

Би-31....

thumb_pre_1477567378__wp_20161027_13_17_ thumb_pre_1477567378__wp_20161027_13_20_ 

#12363 vetallx

vetallx
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 27 жовтень 2016 - 15:25

Друзі, підкажіть де в двушці будівельники монтують електричний щиток?

#12364 С е р г е й

С е р г е й

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 1 повідомлення
  • Ім'я:Сергей

Опубліковано 27 жовтень 2016 - 17:32

Друзі, підкажіть де в двушці будівельники монтують електричний щиток?

я видел возле входной двери на стене ванной

#12365 kotofot55

kotofot55
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Людмила

Опубліковано 27 жовтень 2016 - 17:49

П(Б)37 с сегодняшнего дня подключен к газовой сети! очень хочется и свет наконец увидеть в квартирах и работающий котел! как-то ну о-о-очень затянулось подключение дома к сетям!

я видел возле входной двери на стене ванной

и в однушке там же!

#12366 Куколка

Куколка

Крихітка

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 29 повідомлення
  • Місто:Полтава, Браилки
  • Ім'я:Александра

Нагороди

Опубліковано 27 жовтень 2016 - 20:32

Ми на Б33 видовбували міжпанельні шви тому,що в них був напханиий мусор і куски пінопласта, але в основному вони були пустотілі. Ми зараз живемо вже в своїй квартирі змінили радіатори,у квартирі тепло,але угли стіни , та що виходить на вулицю мокріють і вже почали чорніть шпалери,дуже жаль, хоч ми їх видовбали,але ж шви які виходять  на вулицю перевірити ніяк. Хоч і пишуть,що ця супер панель справиться з утепленням сама, але це зовсім не так, все одно прийдеться утепляться,прикладом є Башк.35,37,якщо звернути увагу то дуже багато поверхів утеплено,а я не думаю ,що всім гроші дівать нікуди,утелення це задоволення не дешеве,а утепляються тому,що міжпанельні шви нікуди не годні,хоча у нас на Б33 їх два раза переробляли та щось у майстрів руки видно не з того місця. Ця проблема зараз не тільки у мене,а і в  3 інших квартирах(не по стояку,а навіть в інших підїздах)Ми також надіялися що утеплення нам буде не потрібне,але все вийшло не так.

Відредаговано Куколка, 27 жовтень 2016 - 20:33.

#12367 Петровчанин

Петровчанин
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Александр

Опубліковано 27 жовтень 2016 - 20:43

Ми на Б33 видовбували міжпанельні шви тому,що в них був напханиий мусор і куски пінопласта, але в основному вони були пустотілі. Ми зараз живемо вже в своїй квартирі змінили радіатори,у квартирі тепло,але угли стіни , та що виходить на вулицю мокріють і вже почали чорніть шпалери,дуже жаль, хоч ми їх видовбали,але ж шви які виходять  на вулицю перевірити ніяк. Хоч і пишуть,що ця супер панель справиться з утепленням сама, але це зовсім не так, все одно прийдеться утепляться,прикладом є Башк.35,37,якщо звернути увагу то дуже багато поверхів утеплено,а я не думаю ,що всім гроші дівать нікуди,утелення це задоволення не дешеве,а утепляються тому,що міжпанельні шви нікуди не годні,хоча у нас на Б33 їх два раза переробляли та щось у майстрів руки видно не з того місця. Ця проблема зараз не тільки у мене,а і в  3 інших квартирах(не по стояку,а навіть в інших підїздах)Ми також надіялися що утеплення нам буде не потрібне,але все вийшло не так.

после того когда Вы их выдолбали каким материалом Вы их заделали?

#12368 Куколка

Куколка

Крихітка

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 29 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 27 жовтень 2016 - 20:45

вопрос по М-Башкирцевой .как решился вопрос с балконами которые оказались лоджиями. Кто нибудь подавал заявления в суд или вы все миллионеры и решили доплачивать. Насколько я знаю то это только на башкирцевой такая проблема .а на остальных стройках всё нормально и балконы есть балконами и лоджии лоджиями  :rtfm:  :rtfm:  :rtfm:

я з першого корпусу,у нас та ж проблема була,але йти проти  цілої системи в пятьох не стали,заплатили і всьооо,як пояснили мені це все через те,що у нас ФФБ і ми не платили у пенс. фонд і за  договір купл.-прод,а УКС, БТІ, і Міск. рада  продумали і запустили корупційну схему

после того когда Вы их выдолбали каким материалом Вы их заделали?

плотно набили цементом і кусками пінопласта

#12369 Петровчанин

Петровчанин
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 27 жовтень 2016 - 21:01

Чув, що тепла підлога в жилих приміщеннях не є гуд. тепло постійно підіймає вгору пил  з підлоги (мікроскопічні частки) плюс сушить повітря.

... радіатори під вікнами потрібні все одно..

... а ще тепла підлога мінус мінімум 10 см висоти приміщення (це якщо підлога вже рівна), що, скоріше за все, потягне за собою корегування висоти міжкімнатних  пройомів, щоб стали стандартні міжкімнатні двері :), а зверху ще стеля (натяжна чи гкл) теж "відкусить" 5+ см, а у стелі "після будівельників" висота всього  265 см....

теплый пол сделали на кухне и ванной, сейчас пожалели что не сделали в коридоре (особенно при входе что бы подсушивать обувь). В жилой комнате не делали исходя из первого Вашего абзаца и денег. В кухне радиатор не нужен и в самый лютый мороз (но это более из за того что к ней "прицеплен" балкон. За счет того что отопительная система стала низкотемпературной (до 65град)  пришлось доточить батарею в комнате. Теплый пол "под плиткой". Высоту дверных проемов "коригували" - отдолбал перфоратором приблизительно 5см.

#12370 Петровчанин

Петровчанин
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 27 жовтень 2016 - 21:09

я з першого корпусу,у нас та ж проблема була,але йти проти  цілої системи в пятьох не стали,заплатили і всьооо,як пояснили мені це все через те,що у нас ФФБ і ми не платили у пенс. фонд і за  договір купл.-прод,а УКС, БТІ, і Міск. рада  продумали і запустили корупційну схему

плотно набили цементом і кусками пінопласта

пенопласт хорошо, цемент не хорошо. а квартиры с боку и сверху угла заселены (отапливаэмы) или нет? это тоже существенно влияет на его поведение

#12371 Куколка

Куколка

Крихітка

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 29 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 27 жовтень 2016 - 21:11

пенопласт хорошо, цемент не хорошо. а квартиры с боку и сверху угла заселены (отапливаэмы) или нет? это тоже существенно влияет на его поведение

снизу да,по бокам никого нет,и у меня 9етаж,собираемся утеплятся пинопластом,интересно поможет  ли

#12372 С е р г е й

С е р г е й

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 1 повідомлення
  • Ім'я:Сергей

Опубліковано 27 жовтень 2016 - 21:15

какой теёплый пол делали водяной или электрический .и почему

#12373 Петровчанин

Петровчанин
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 27 жовтень 2016 - 21:15

смысл то есть ,только цена вопроса в двушке,если делать правильно $1500-2000.

можно обдумать компромисный вариант - кинуть на пол сантиметра три ЭППС.....

#12374 Куколка

Куколка

Крихітка

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 29 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 27 жовтень 2016 - 21:16

може комусь потрібні радітори Лоза? ПРОДАМ на 5 секцій і 8 секцій все за 1000грн,торг

#12375 vetallx

vetallx
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 27 жовтень 2016 - 21:17

угли стіни , та що виходить на вулицю мокріють

Мокріють саме вершини кута чи і ребра? А стіни мокріють? Зазвичай після ремонту (тим більше в новобудові) стіни потіють достатньо довго, і сушити приходиться приміщення досить ретельно

Відредаговано vetallx, 27 жовтень 2016 - 21:27.

#12376 Петровчанин

Петровчанин
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 27 жовтень 2016 - 21:19

снизу да,по бокам никого нет,и у меня 9етаж,собираемся утеплятся пинопластом,интересно поможет  ли

поможет!, только  по возможности сделайте хороший нахлест на тех.етаж

#12377 Петровчанин

Петровчанин
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 27 жовтень 2016 - 21:26

какой теёплый пол делали водяной или электрический .и почему

водяной.

Потому что:

1) что бы была одна система отопления

2)как  на меня более надежная система

3)даже если случится с ней в наше отсутствие что то, то в системе просто упадет давление и котел отключится

ну где то так..., может в то время когда делали были и еще какие то аргументы но я их уже забыл :)

#12378 Куколка

Куколка

Крихітка

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 29 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 27 жовтень 2016 - 21:29

Мокріють саме вершини кута чи і ребра? Чи всі квартири, суміжні до цього кута заселені? Зазвичай після ремонту (тим більше в новобудові) стіни потіють достатньо довго, і сушити приходиться приміщення досить ретельно

мокріють кути,ребра ні ,особливо той кут поряд з яким квартира в якій ніхто не живе,а також вікна ,зранку аж калюжа на півіконні,коли прибрали тюль взагалі і змінили радіатори на біметал 15 секцій,вікно потіє менше(звичайно я витираю,провітрюю по декілька разів на день) вікна  дуже мокрі особливо  після сну

#12379 vetallx

vetallx
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 27 жовтень 2016 - 21:40

когда делали были и еще какие то аргументы но я их уже забыл :)

Ось Вам ще - електрики у ванну краще ставити по-мінімуму :) а в коридор до-речі можна, так що все ще можна виправити :)

#12380 vetallx

vetallx
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 27 жовтень 2016 - 21:49

мокріють кути,ребра ні ,особливо той кут поряд з яким квартира в якій ніхто не живе,а також вікна ,зранку аж калюжа на півіконні,коли прибрали тюль взагалі і змінили радіатори на біметал 15 секцій,вікно потіє менше(звичайно я витираю,провітрюю по декілька разів на день) вікна  дуже мокрі особливо  після сну

я ще на схемі придивлявся, шо там містки холоду в кутах виникатимуть.... утеплення мабуть буде мати сенс тільки якщо добре перекриєте утеплювачем саме кути (місце там де чотири плити сходяться).

Вікна. 

Радіатори у Вас не в ніші часом ? якщо ні - встановлені широкі підвіконня -  перекривають потік теплого повітря на вікна (можна виправити конвекційними рещітками)

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама