Если товарищ 100% не заберет у меня плиту на 2 комфорки, то могу кому-то одождить на пуск газа за пиво. Плита маленькая, можно донести в руках спокойно.
Дима, Я возьму у тебя плиту, как с тобой связаться? Свой телефон отправил в лс.
Кто нибудь покупал жилье в ДСК?
Розпочатий з marizka, 06 сер 2013 10:53
13820 відповідей у цій темі
#12341Опубліковано 25 жовтень 2016 - 11:10
Дима, Я возьму у тебя плиту, как с тобой связаться? Свой телефон отправил в лс. #12342Опубліковано 25 жовтень 2016 - 11:40
как-то не конструктивно всё в Вашем посте. знали ж заранее, где квартиру покупали. спешу уверить Вас, что лифт еще года полтора работать не будет, если не больше, до заселения 80% владельцев. спросите у П33,35. для пуска газа в котлы электроенергия не нужна, котел и так уже подключен к газу. другое дело, что котел не запустится без электроенергии, так это опять издержки данного строительного производства и бюрократии (отсутствие до сих пор электричества в квартирах). на Джерельной,1 газ пускали после подачи света, но котлы при этом никто и не собирался запускать. ПУСК КОТЛА ВАША ЛИЧНАЯ ЗАДАЧА..одни соседи до весны-лета его запускать не собираются, другие как только свет дадут и котел запустят через фирму, что обеспечивает гарантийное обслуживание и заселятся (или соседского слесаря позовут, который не обеспечивает гарантийный срок, кто как настроен). так что зря все эти разговоры, ломаете копья на пустом месте. наша задача 27 октября 2016 года обеспечить доступ представителей Полтавагаз в квартиры, чтоб все стояки подключили. а по поводу охраняет кто или нет, то на ночь подъезды закрываются по П37 на висячие замки. а как писали на форуме соседи с П33, то у них до сих пор только по 2-3 квартиры на этажах заселены. после того как 75-80% жильцов будет согласно - в подъезде можно будет поставить домофон. вот как-то так. Відредаговано kotofot55, 25 жовтень 2016 - 11:42. #12343Опубліковано 25 жовтень 2016 - 16:14
Ответил в лс. #12344Опубліковано 25 жовтень 2016 - 20:25
Кто уже оформил права собственности, подскажите пожалуйста какая стоимосить оформления документов??
И кто живет на первом этаже, стоит ли утеплять пол? Как осенью, зимой снаружи нужно утеплять??
#12345Опубліковано 26 жовтень 2016 - 04:23
1. у нотариуса от 600 грн, в реестре на Сапиго до 400. 2. утепляют пол и на верхних этажах, это уже по обстановке: маленькие дети, люблю, чтоб в квартире было +28. 3. утеплять стены пенопластном- пустая трата сил. времени и денег. а перенести точку росы на стену, чтоб начал гнить и сыпаться пенопласт-вероятность в 99,9%. панель "сендвич" которая используется сейчас в строительстве на ДСК справится с задачей утепления сама. а там решайте сами, за Ваши деньги сделают что угодно и даже убедят в правильности выбора. #12346Опубліковано 26 жовтень 2016 - 07:31
Я оформлялась у государственного нотариуса, заплатила до 200 грн., у частного дороже от 500 грн. Тоже 1 этаж, наш мастер сказал, что толщина стяжки на полу не играет роли в утеплении, надо выравнюющую стяжку, так как пол ровный, только на кухне 2-3 см поднять. Под линолеум подложим пленку или другое, чтоб сырость не тянула. #12347Опубліковано 26 жовтень 2016 - 11:55
Спс за ответы, я хочу именно сделать теплый пол (с водяным подогревом) если ли смысл?
#12348Опубліковано 26 жовтень 2016 - 12:40
на первом этаже есть смысл #12349Опубліковано 26 жовтень 2016 - 20:03 смысл то есть ,только цена вопроса в двушке,если делать правильно $1500-2000. #12350Опубліковано 26 жовтень 2016 - 20:52 Питання для тих, хто переробляв труби опалення (ті шо на радіатори), по якій схемі радіатори в ДСК підключені до котла ? #12351Опубліковано 26 жовтень 2016 - 20:53 вопрос по М-Башкирцевой .как решился вопрос с балконами которые оказались лоджиями. Кто нибудь подавал заявления в суд или вы все миллионеры и решили доплачивать. Насколько я знаю то это только на башкирцевой такая проблема .а на остальных стройках всё нормально и балконы есть балконами и лоджии лоджиями #12352Опубліковано 26 жовтень 2016 - 20:55 Любі друзі з П37. у мене після ремунту шматки гіпсокатрону лишилися. різні куски. прийдіть заберіть, пригодиться. 0664982220 #12353Опубліковано 26 жовтень 2016 - 20:56
Чув, що тепла підлога в жилих приміщеннях не є гуд. тепло постійно підіймає вгору пил з підлоги (мікроскопічні частки) плюс сушить повітря.
... радіатори під вікнами потрібні все одно..
... а ще тепла підлога мінус мінімум 10 см висоти приміщення (це якщо підлога вже рівна), що, скоріше за все, потягне за собою корегування висоти міжкімнатних пройомів, щоб стали стандартні міжкімнатні двері , а зверху ще стеля (натяжна чи гкл) теж "відкусить" 5+ см, а у стелі "після будівельників" висота всього 265 см.... Відредаговано vetallx, 26 жовтень 2016 - 21:47. #12354Опубліковано 26 жовтень 2016 - 21:34 панель "сендвич" которая используется сейчас в строительстве на ДСК справится с задачей утепления сама. приємно читати розумну людину,
А ще нудить, коли дивлюсь на "колхоз" утеплення по типу: "мій пінопласт 12см буде видно навіть з космосу, тому шо я спеціально викрасив його в інший колір, а не в колір будинку"... не розумію, чим люди керуються коли таке замовляють? Через такий "випєндрьож" нові будинки яким навіть 5 років немає виглядають як халупки яким далеко за 40.
Заради справидливості додам, що утеплювати як мінімум балкон (який тепер лоджія ) все таки бажано, а в разі приєднання обов"язково! Зі сторони вулиці. виключно.
Залишається нюанс: а що ж там робиться у швах між сендвіч панелями? хтось досліджував цю тему? наскільки вони "теплі"? Відредаговано vetallx, 26 жовтень 2016 - 22:06.
#12355Опубліковано 26 жовтень 2016 - 21:43 Ну і до теми утеплення (№1 в плані тепловтрат в приміщенні)... Про вікна.....
додам питання для Б33 корпус 2, чи Б31, хто вже бував в своїх квартирах: Які вікна зараз ДСК (ОКРОН чи як його там?) ставлять в свої будинки? маю на увазі профіль? його ширина? що за фурнітура? Питання "як ставлять?" опускаю, воно риторичне, просто хочу зрозуміти чи можна на них хоч якось розраховувати? #12356Опубліковано 26 жовтень 2016 - 22:23
ні, не потріні #12357Опубліковано 27 жовтень 2016 - 08:54
У мене в квартирі у швах були запхані мішки з цементу і шпаклівки #12358Опубліковано 27 жовтень 2016 - 09:59
А никак не решился, все заплатили. У Годни круговая порука, все оплочено, со всеми договорено. Но есть куча людей, готовых присоединится к лидеру, Лидером будете? #12359Опубліковано 27 жовтень 2016 - 10:25 ні, не потріні Якщо робити "правильно" то потрібні, особливо в самі холодні періоди: - щоб відсікати потік холоду, від вікон (не просто ж так радіатори під вікнами розташовують) і вікна можуть потіти, якщо в приміщенні використовується зволожувач. -щоб не піднімати температуру теплоносія в трубі (в підлозі) вище 40", бо гаряча підлога (при -25") теж не комфортно. А якщо у Вас не тільки керамічна плитка на підлозі (що є самим оптимальним і бажаним при використані технології теплої підлоги), а скажімо ще і ламінат, то гаряча підлога під ще й небезпечно, оскільки це може призвести черезмірне випаровування його клею, ну і сам ламінат навіть для теплою підлоги не розрахований на велике коливання температури, тим більш температуру більше Звичайно це все вмикається через колекторний вузол і це буде коштувати + Відредаговано vetallx, 27 жовтень 2016 - 10:49.
1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |