Перехід до вмісту

Фотографія

Кто нибудь покупал жилье в ДСК?

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
13820 відповідей у цій темі

#12221 real7777

real7777
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Марина

Опубліковано 28 вересень 2016 - 12:10

Добрый День !!! ,БАШКИРЦЕВА, 31  Я ПРИСОЕДИНЮСЬ!!!!  ТОЛЬКО КУДА?

#12222 Славомира

Славомира
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Місто:Полтава, Башкирцева 33, к.2

Опубліковано 28 вересень 2016 - 12:10

.. ОСББ ну дело хорошее кто организатором будет этой всей волокиты? Эх нам бы кого найти.. ну и на последок... не питайте плиз радужных временный сроков по вселению вас в долгожданые квартиры.. обьясню.. оформил право собствености и теперь после кидка нас на (лоджии) уже все схавали кидок от ГОР УКС..

Когда у нас в доме ( на Половках) пытались организовать ОСББ, то было предложение нанять юриста из соседнего дома, который там его организовал и оформлен как председатель. Можно, конечно тешить себя надеждой, что кто-то за это возьмётся из жильцов, но это очень вряд ли. Поэтому, предлагаю начать поиски человека, который бы занялся основанием ОСББ (конечно за деньги) и избавить себя от геммороя по имени ЖЕК ДСК

• Marusja це подобається

#12223 DeN1x

DeN1x
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Денис

Опубліковано 28 вересень 2016 - 13:09

Що ж, час у нас поки що є. Я створив опитування. всього 3 питання,  щоб визначитись кому і як зручно отримувати та ділитись інформацією. Прошу майбутніх власників квартир Башкірцевої, 31 пройти опитування, побачимо як нас багато. бажано поділитись з іншими майбутніми сусідами, якщо знаєте таких :)

PS вам буде запропоновано ввійти в аккаунт Google для того щоб не накручували голоси.

я тоже за!

#12224 kotofot55

kotofot55
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Людмила

Опубліковано 28 вересень 2016 - 14:19

Ребят по Башкирцевой 31 вижу ваш запал) очь радует) зарание молодцом... Вопрос 1 про лоджиий вам уже доложили Олимп? вам там доплачивать... ОСББ ну дело хорошее кто организатором будет этой всей волокиты? Эх нам бы кого найти.. ну и на последок... не питайте плиз радужных временный сроков по вселению вас в долгожданые квартиры.. обьясню.. оформил право собствености и теперь после кидка нас на (лоджии) уже все схавали кидок от ГОР УКС... ждем пока мы появимся в базе всяких так Обл.ЭнерГо и прочих ВоДокаНалов... ну и ключи по итогу нам дадут после договоров(эНое кол-во владельцев заключивших довор) с ними... якобы в ЖеКе ДСК(Опять же есть погорог заключения договоров чтоб сняли охрану) по итогу.. так что вы там учитывайте предыдущий опыт Башкирцевой 33,к№2 ну и №1 в своих планированиях. С наилучшими пожиланиями. Михаил.

по Петровского.37 (она же Биличенко), по состоянию на сегодня 28.09. 2016 г., от дня получения Декларации уже + 4 месяца ни ключей, ни договоров с инженерными службами и ЖЕКом, ни света, ни газа. Вода только есть, может быть в октябре прямые договора с Водоканалом будут.  и если по газу наберется 90% сдавших документы в абонотдел, то может газ дадут. свет "висит" все 4 месяца...и по предыдущей Башкирцевой  газ только в сентябре кажется дали. и сплошные вопросы, вопросы, вопросы..так что с Вами, Михаил, согласна в том, что желающих быть солидарными много в интернете и никого, если надо что-то делать..всем удачи!

#12225 vetallx

vetallx
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Місто:м.Полтава, вул. Марії Башкірцевої, 31
  • Ім'я:Віталій

Опубліковано 28 вересень 2016 - 17:50

Добрый День !!! ,БАШКИРЦЕВА, 31  Я ПРИСОЕДИНЮСЬ!!!!  ТОЛЬКО КУДА?

На даний момент я проводжу опитування кому як і де зручніше. Покищо пройшло  аж 8 чоловік, (і ще не факт що всі саме з Б31) проходьте і ви опитування. там видно буде

Тим часом Б31

thumb_pre_1475077466__wp_20160928_17_10_ thumb_pre_1475077466__wp_20160928_17_12_ thumb_pre_1475077467__wp_20160928_17_14_ 

#12226 Петровчанин

Петровчанин
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Александр

Опубліковано 28 вересень 2016 - 20:30

Когда у нас в доме ( на Половках) пытались организовать ОСББ, то было предложение нанять юриста из соседнего дома, который там его организовал и оформлен как председатель. Можно, конечно тешить себя надеждой, что кто-то за это возьмётся из жильцов, но это очень вряд ли. Поэтому, предлагаю начать поиски человека, который бы занялся основанием ОСББ (конечно за деньги) и избавить себя от геммороя по имени ЖЕК ДСК

у нас (Петровского33+35) тоже пытались/пытаемся организовать ОСББ (причем занимается этим наш жилец) но воз так и на старте. Основная причина слабая заселенность П33, а мы ведь понимаем что если человек здесь не живет то ему в реальности неинтересно что здесь ОСББ или ЖЕК ДСК главное меньшие фин.издержки на содержание. Поэтому "свежезданым" домам не стоит тешить себя иллюзиями (как минимум 2-3 года) ОСББ.

По поводу качества услуг которые оказывает ЖЕК ДСК - мы их получаем столько, сколько мы ему платим ( до 01.09.16 было 0,88грн/м2, сейчас будет 1,56) а может даже и больше как говорит нач.жека. учитывая еще и значительную задолженость наших жильцов. Из последнего что сделал ДСК в наших домах - заменил кан.люки, переделал ливневки (чтобы не смывало землю из клумб), занимается автостоянкой, это не учитывая постоянных расходов которые должен оплачивать ЖЕК за ел.енергию, воду, мусор. лифты и т.д.). Понятно что ЖЕК ДСК не проявляет сверх инициативу делать все что я перечислил выше, но когда жильци говорят им об етом то дело движется. Много или мало это за ту плату которую мы платим попробуйте посчитать сами, моя арифметика показала что в старый тариф уж точно не "уместимся". Кстати даный тариф один из самых низких в городе.

Но самое главное не нужно тешить себя илюзиями что когда будет ОСББ то все проблемы решатся этой чудо организацией, потому что каждый жилец имеет свое видение идеального дома и что бы всех удовлетворить то наверное плата ОСББ должна на даный момент составлять от 10грн/м2. Поетому даже когда будет ОСББ большинство жителей могут не увидеть тех перемен которые ожидают, не из за того что ОСББ плохое или ничего не делает а из за того что бюджет этой организации ограничен нашими взносами (это я молчу о должниках которые не платили ДСК ну и естественно не будут это делать и ОСББ). Вот такая вот она суровая реальность.

#12227 Dobraya Ole4ka

Dobraya Ole4ka

В ритме мамы..

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 7 654 повідомлення
  • Місто:Полтава, Петровского

Нагороди

Опубліковано 28 вересень 2016 - 21:49

Из последнего что сделал ДСК в наших домах - заменил кан.люки, переделал ливневки (чтобы не смывало землю из клумб), занимается автостоянкой,

Что обещают по стоянке?

#12228 vetallx

vetallx
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 29 вересень 2016 - 00:01

"Оставь надежду, всяк сюда входящий." (с)
Мабуть сама часто використана фраза в цій темі - "нє надо строіть іллюзій". За останні кілька днів вже разів сім її прочитав. Давайте подивимося з іншого боку.
Ну так, коли купували, нам здавалось, що все буде трохи швидше, легше, дешевше. Ну так, всі строки проходять. Але все одно справа зі скрипом, але просувається! Нас же не кинули (покишо) як вкладників будинку на Огнівці? Або як мого знайомого, котрому та ще сотні таких як він "славетний Консоль" залишив коробку взагалі без комунікацій в будинку на Артема та й пішов собі геть з міста. Так той будинок ввели і підключили, але там ціна питання взагалі захмарна була (в крайньому випадку для мене). Знову таки в інших новобудовах ситуація приблизно така сама+-. Не забуваємо, що в нас все таки не преміум, а бюджетне житло і щось таки прийдеться зробити власноруч. Так я також на нього довго збирав і теж зараз як багато хто з вас наймаю житло.
До Б31.
Мені здається,все що ми (Б31 по крайній мірі) можемо зробити це об'єднатись і об'єднано "впливати" на всі перепони. І на це в нас ще є час.
Зараз моє опитування "виявило" 8 голосів. Це мало. Очевидно, що цю тему читають одиниці з будинку. Є якісь у кого думки як і де нам знайти переважну більшість наших сусідв? Може нам в ДСК чи Олімпії допоможуть?

#12229 Славомира

Славомира
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Місто:Полтава, Башкирцева 33, к.2

Опубліковано 29 вересень 2016 - 07:58

. Кстати даный тариф один из самых низких в городе.

В ЖЕК № 2 мы платим по 0,8, так что у вас неверная информация, делает он примерно тоже -что -то совсем по мелочам + убирают возле подъездов и траву иногда косят. Вопрос  о ОСББ стал когда заговорили о подорожании. Никто и не надеется что кто-то что-то будет делать. Главное что- бы эти ежемесячные платежы не были высокими

#12230 sekriy

sekriy
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:sekriy

Опубліковано 29 вересень 2016 - 13:17

Башкирцева 33  кто продает двери входные куплю пишите в личку номер тел и за сколько

#12231 Аннетка

Аннетка
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Місто:Петровского 37
  • Ім'я:Аннет

Опубліковано 29 вересень 2016 - 15:46

соседи по Биличенко 37 давайте собираться идти в гости к начальнику ЖЕКа, что бы отдал лицевые счета, ключи  или у кого какие предложения? Сидеть не выход с положения!!!!!!!!!!!

#12232 kotofot55

kotofot55
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 29 вересень 2016 - 18:06

соседи по Биличенко 37 давайте собираться идти в гости к начальнику ЖЕКа, что бы отдал лицевые счета, ключи  или у кого какие предложения? Сидеть не выход с положения!!!!!!!!!!!

они собираются на следующей неделе отдавать ключи. лицевой счет Вам по воде нужен, тогда вопрос -зачем? Завтра опубликуют Постановление о стоимости воды-канализации в Полтаве на многоэтажные дома, (Водоканал сам будет обзванивать тогда впереди паровоза,, потому что заинтересован будет. в любом случае, вода подведена, надо только кран открыть). если договор с ЖЕКом, так прикрываются тем, что еще свет не подключен. но пинаю все время. и Вас просила звонить им всем хоть каждый день. тем кому совсем деваться некуда, звоните начальнику ЖЕКа, (Иван Михайлович- тел. 0990003744). он мне обещал, что постарается  помочь (ключами). по состоянию на сегодня  на 10.00 - 110 квартир сдали документы в Полтавагаз. Акты - бумажки разные по свету одни подписаны, другие уже на подписи. кого там в Обленерго пинать на ускорение- сложно сказать. 

Відредаговано kotofot55, 30 вересень 2016 - 04:19.

#12233 kotofot55

kotofot55
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 29 вересень 2016 - 18:43

да, по поводу плит газовых при пуске газа. если вы хотите, чтобы вам стояк не глушили, плиту несите. если вам всё-равно и вы готовы потом вызывать Полтавагаз и платить - заглушат стояк. котлы пускать каждому самому -дадут адреса-телефоны  фирм,  а дальше на свое усмотрение. это информация от ЖЕКа.

4-го будут пускать газ на Джерельной-все подробности расскажу.

#12234 Favorit Serj

Favorit Serj
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Сергей

Опубліковано 30 вересень 2016 - 08:02

соседи по Биличенко 37 давайте собираться идти в гости к начальнику ЖЕКа, что бы отдал лицевые счета, ключи  или у кого какие предложения? Сидеть не выход с положения!!!!!!!!!!! Именно мне уже как то параллельно, пойду ключи брать на основании собственника. Реально строителей нужно привести и показать и посчитать , что купить и сколько. 

Именно мне уже как то параллельно, пойду ключи брать на основании собственника. Реально строителей нужно привести и показать и посчитать , что купить и сколько. 

Відредаговано Favorit Serj, 30 вересень 2016 - 08:02.

#12235 Luci

Luci
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Місто:Полтава, вул. Петровського, 39
  • Ім'я:Luci

Опубліковано 30 вересень 2016 - 14:33

Шановні майбутні жителі Біліченка 39 хочу повідомити вам наступну інформацію. Сьогодні ми з  чоловіком завітали були в «гості» в нашу майбутню Щербанівську сільську раду з питанням договору пайової участі по нашому будинку, ну по - перше на місці сільського голови не було (він зараз пішов у відпустку і ніхто внятно так і не сказав на який термін), прийом був у заступника сільського голови (судячи з усього вона курирує це питання з боку с/р). спочатку нам розказували,  що вони нічого не знають, ніхто до них не звертався і що вони самі б не проти знайти когось із ДБК і поговорити з ним про це все, ну і звичайно, що в усих наших бідах винний тільки забудовник (так як було озвучено не так давно нашій форумчанці-сусідці). Проте в процесі розмови почали вияснятися деталі, зокрема,  що вони (с/р)  хотять построїти за рахунок ДБК дитячий садок (тобто  контакти забудовника та с/р в усному порядку зараз точаться, хоча в першій половині розмови вони категорично заперечували це!!!) при чому ДБК навіть таке як і згодний (це зі слів заступниці!) але с/р хоче, щоб ДБК заплатило їм кошти (згідно ЗУ «про регулювання містобудівної діяльності» ст.40 передбачено що цей тариф встановлюється місцевою владою, але не більше 4% від кошторисної вартості) при чому с/р планує зідрати по максимуму (тобто 4% бо з її вуст звучала тільки ця цифра), хоча настільки я чула такі тарифи навіть Мамай (Полтавська м/р) не дере із забудовників. А потім найме ДБК за ці кошти як підрядника, а ДБК пропонує побудувати цей садок без ганяння коштів напряму, як було першочергово договорено з попереднім сільським головою Щербанів.

В той же час після візиту в Щербанівську с/р ми завітали були в «гості» і до ДБК, щоб вислухати і їхню позицію. Їхня версія не вдаваючись у надмілкі подробиці якраз  зводилася до версії с/р, а також до того, що  кругом в оці 4% місцева влада враховує і витрати забудовника на підведення та розведення комунальних мереж (водопровід, каналізація, газ) і т.інше, які ж по суті і є розбудовою територій – про це нова Щербанівська с/р і слухати навіть не хоче. Проте ДБК розуміє, що в якійсь формі їм все ж доведеться домовитися із с/р. (як вийде із відпустки сільський голова дискусія продовжиться настільки я зрозуміла, бо ДБК навіть називали дату коли він виходить із відпустки). Ми також в свою чергу запропонували свою допомогу, що можливо нам зібратися ініціативною групою та сходити в гості до с/р не по одиночку, а все - таки групою, щоб с/р теж якось розуміла, що потрібно іти на якісь компроміси – проте нас попросили дати час ДБК все - таки домовитися  з с/р в мирному русл,і бо вони ж хотять все - таки вийти на якісь більш дружніші стосунки із с/р так як це ж їхній не останній об’єкт тут і вони планують якраз саме цей район під пріоритетну застройку. До речі і ЖЕК ДБК буде дислокуватися в нашому будинку в двушці на першому етажі.

Отже підсумовуючи весь цей вал інформації коротко кажучи це все відбувається ч/з те, що в Щербанівській с/р змінилося керівництво і тепер потрібно підстроюватися вже  під їхні умови і ті домовленості що існували з попереднім керівництвом помножені на «0». Не обвинувачуючи ні ту сторону ні ту сторону ми і там і там поки що дуже чемно нагадали, що  на даний момент більше чотириста (+будинки на Параджанова)  сімей знаходяться у них у «заручниках» і що дитячий садок це дуже хороша ідея і потрібна, але не за рахунок людей, які вклалися в саме бюджетне житло не для того, щоб потім жити на зйомних квартирах і ознайомлюватися із законами про які нам розказували у с/р.

Через місяць ми плануємо зайти в гості і туди і туди (і мабуть уже в менш чемнішій формі)!

В кого які є пропозиції і побажання пишіть, бо  ж одна голова добре, а дві і більше набагато краще!

• serikd це подобається

#12236 Anatoliy.

Anatoliy.
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Місто:Полтава,ул.Петровского 37
  • Ім'я:Анатолий

Опубліковано 30 вересень 2016 - 18:55

До уваги власників по Біліченка 37:
До уваги власників квартир по вул. Г.Біліченка, 37, с.Щербані

Коаксіальні труби для газових котлів встановлять до 20 жовтня 2016 р.

Протягом 2-х тижнів завершиться передача мереж «Полтаваобленерго», після чого будуть укладатися договори.

За умови забезпечення власниками житла доступу в квартиру для встановлення коаксіальних труб, починаючи з 03.10.2016 року можливе оформлення договорів з ЖЕКом і отримання ключів.

Послідовність дій:

В офісі «ЖЕК Полтавський ДБК» підписати договір на обслуговування і отримати особові рахунки «Полтававодоканал»
При собі мати паспорт, код, оригінали та копії право установчих документів.

На підставі укладеного договору з ЖЕКом отримати ключі від квартири (Антон 050 407 51 55)

«ЖЕК Полтавський ДБК» - м. Полтава, вул. Колективна, 8 (вхід з тильної сторони будинку)

Начальник ЖЕКу Іван Михайлович тел. 099 00 37 44

графік роботи: Пн. - Пт. з 9.00 до 17.00

Менеджер відділу продажів - Антон тел. 050 407 51 55

графік роботи: Пн. - Пт. з 9.00 до 16.00, Сб. - за попереднім записом

#12237 Унтик

Унтик
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Наталия

Опубліковано 01 жовтень 2016 - 20:40

Шановні майбутні жителі Біліченка 39 хочу повідомити вам наступну інформацію. Сьогодні ми з  чоловіком завітали були в «гості» в нашу майбутню Щербанівську сільську раду з питанням договору пайової участі по нашому будинку, ну по - перше на місці сільського голови не було (він зараз пішов у відпустку і ніхто внятно так і не сказав на який термін), прийом був у заступника сільського голови (судячи з усього вона курирує це питання з боку с/р). спочатку нам розказували,  що вони нічого не знають, ніхто до них не звертався і що вони самі б не проти знайти когось із ДБК і поговорити з ним про це все, ну і звичайно, що в усих наших бідах винний тільки забудовник (так як було озвучено не так давно нашій форумчанці-сусідці). Проте в процесі розмови почали вияснятися деталі, зокрема,  що вони (с/р)  хотять построїти за рахунок ДБК дитячий садок (тобто  контакти забудовника та с/р в усному порядку зараз точаться, хоча в першій половині розмови вони категорично заперечували це!!!) при чому ДБК навіть таке як і згодний (це зі слів заступниці!) але с/р хоче, щоб ДБК заплатило їм кошти (згідно ЗУ «про регулювання містобудівної діяльності» ст.40 передбачено що цей тариф встановлюється місцевою владою, але не більше 4% від кошторисної вартості) при чому с/р планує зідрати по максимуму (тобто 4% бо з її вуст звучала тільки ця цифра), хоча настільки я чула такі тарифи навіть Мамай (Полтавська м/р) не дере із забудовників. А потім найме ДБК за ці кошти як підрядника, а ДБК пропонує побудувати цей садок без ганяння коштів напряму, як було першочергово договорено з попереднім сільським головою Щербанів.

В той же час після візиту в Щербанівську с/р ми завітали були в «гості» і до ДБК, щоб вислухати і їхню позицію. Їхня версія не вдаваючись у надмілкі подробиці якраз  зводилася до версії с/р, а також до того, що  кругом в оці 4% місцева влада враховує і витрати забудовника на підведення та розведення комунальних мереж (водопровід, каналізація, газ) і т.інше, які ж по суті і є розбудовою територій – про це нова Щербанівська с/р і слухати навіть не хоче. Проте ДБК розуміє, що в якійсь формі їм все ж доведеться домовитися із с/р. (як вийде із відпустки сільський голова дискусія продовжиться настільки я зрозуміла, бо ДБК навіть називали дату коли він виходить із відпустки). Ми також в свою чергу запропонували свою допомогу, що можливо нам зібратися ініціативною групою та сходити в гості до с/р не по одиночку, а все - таки групою, щоб с/р теж якось розуміла, що потрібно іти на якісь компроміси – проте нас попросили дати час ДБК все - таки домовитися  з с/р в мирному русл,і бо вони ж хотять все - таки вийти на якісь більш дружніші стосунки із с/р так як це ж їхній не останній об’єкт тут і вони планують якраз саме цей район під пріоритетну застройку. До речі і ЖЕК ДБК буде дислокуватися в нашому будинку в двушці на першому етажі.

Отже підсумовуючи весь цей вал інформації коротко кажучи це все відбувається ч/з те, що в Щербанівській с/р змінилося керівництво і тепер потрібно підстроюватися вже  під їхні умови і ті домовленості що існували з попереднім керівництвом помножені на «0». Не обвинувачуючи ні ту сторону ні ту сторону ми і там і там поки що дуже чемно нагадали, що  на даний момент більше чотириста (+будинки на Параджанова)  сімей знаходяться у них у «заручниках» і що дитячий садок це дуже хороша ідея і потрібна, але не за рахунок людей, які вклалися в саме бюджетне житло не для того, щоб потім жити на зйомних квартирах і ознайомлюватися із законами про які нам розказували у с/р.

Через місяць ми плануємо зайти в гості і туди і туди (і мабуть уже в менш чемнішій формі)!

В кого які є пропозиції і побажання пишіть, бо  ж одна голова добре, а дві і більше набагато краще!

Здравствуйте,

давайте объединяться. По Биличенко,39

Здравствуйте,

Спасибо за обширную инfормацию.

#12238 Гната ли

Гната ли
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Натали

Опубліковано 02 жовтень 2016 - 09:14

Доброго дня!Башкірцева31,куди приєднуватися?

#12239 vetallx

vetallx
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 02 жовтень 2016 - 10:27

Доброго дня!Башкірцева31,куди приєднуватися?

По Башкірцевої 31 буде створена група, використовуючи дані опитування , як тільки там набереться хоча б 20 відповідей (зараз 10)

#12240 Luci

Luci
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Місто:Полтава, вул. Петровського, 39
  • Ім'я:Luci

Опубліковано 02 жовтень 2016 - 12:28

Здравствуйте,

Спасибо за обширную инfормацию.

Отправила ЛС

0 користувачів читають цю тему