1963 відповідей у цій темі
Ксаночка
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 20 квітень 2021 - 21:46
Рік користуюся 838. Подача машини за місто 12-15 хв, замовлення завжди роблю через додаток.Одного разу приїхав абсолютно неадекватний водій,який мало того, що не зміг знайти точної адреси, ще почав телефонувати та з матюками обурюватися,а потім продовжував лаятися в салоні. На моє різке зауваження просто висадив нас із машини та й поїхав.
Одразу ж зателефонувала диспетчеру служби, залишила скаргу на водія - вибачилися, прислали одразу ж іншу машину, водій якої швиденько нас довіз до Конкорду ( син вже катастрофічно запізнювася на заняття з англійської).
Відредаговано Ксаночка, 20 квітень 2021 - 21:47.
YR-Ma
-
Місто:Полтава, Конкорд, Подол
-
Ім'я:Marina, ко мне на "ты"
Опубліковано 20 квітень 2021 - 21:53
А я сейчас маневрирую между Болт и Уклон. Уклон дороже, но можно вызывать микроавтобус и заказывать на время. Ну а болт соответственно дешевле. Раньше вызывала 838, но так же как и Мирослава, однажды просто не приехали и я на каблуках и с ребенком ночью брела с кабыщанов. Идти было недалеко, но были отягощающие обстоятельства. А им не выгодно видимо принимать этот заказ было и голову мне морочили.
Опубліковано 20 квітень 2021 - 22:24
А я ніколи не користувалась 838, але часто бачу багато їх машин стоїть під Антошкою. Звернула увагу, бо інколи вряд стоїть штук 6-7, всі повністю брендовані Део, але навіть брендування не може приховати печальний вигляд машин - наскільки неохайні і погнивші по низу і краям( викликати якось бажання відбило.
Опубліковано 20 квітень 2021 - 22:31
А я сейчас маневрирую между Болт и Уклон. Уклон дороже, но можно вызывать микроавтобус и заказывать на время. Ну а болт соответственно дешевле. Раньше вызывала 838, но так же как и Мирослава, однажды просто не приехали и я на каблуках и с ребенком ночью брела с кабыщанов. Идти было недалеко, но были отягощающие обстоятельства. А им не выгодно видимо принимать этот заказ было и голову мне морочили.
Я с Болт и Индрайв последний год езжу. С последним чаще всего выходит дешевле, чем в Болте.
vicf
-
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 21 квітень 2021 - 06:11
Мне 3 недели назад нужно было с ребенком в больницу, а последний раз такси пользовалась 2 или даже 3 года назад, завалялась единственная визитка Пчелки. Вызвала их, то приехало 838 через 6 мин., водитель нормальный, цена тоже. После чего я решила, что Пчелка это теперь 838)).
Опубліковано 21 квітень 2021 - 07:38
https://kyivnews.24t...ogodni_n1604168
Сьогодні трішки не вистачає таких історій... Пригадала своє очікування малявок.
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 21 квітень 2021 - 07:46
https://kyivnews.24t...ogodni_n1604168
Сьогодні трішки не вистачає таких історій... Пригадала своє очікування малявок.
Клас, побільше б таких історій!
Хоча б зранку)
Опубліковано 21 квітень 2021 - 08:44
Рік користуюся 838. Подача машини за місто 12-15 хв, замовлення завжди роблю через додаток.Одного разу приїхав абсолютно неадекватний водій,який мало того, що не зміг знайти точної адреси, ще почав телефонувати та з матюками обурюватися,а потім продовжував лаятися в салоні. На моє різке зауваження просто висадив нас із машини та й поїхав.
Одразу ж зателефонувала диспетчеру служби, залишила скаргу на водія - вибачилися, прислали одразу ж іншу машину, водій якої швиденько нас довіз до Конкорду ( син вже катастрофічно запізнювася на заняття з англійської).
нам теж такий попався. Не висадив, але взяв з на вдвічі більшу вартість через те, що попросили поїхати по паралельній вулиці, реально це мало б бути гривень на 5 більше, а не на 60... Всю дорогу обурювався і матюкався. Оператор сказав розбиратися з водієм і з'єднав з ним, а той знову почав обурюватися... Коротше враження жахливе. Ще один водій нам не дав 7 грн здачі, при тому, що дитина порахувала, і просила здачу. Сидів ігнорував, а ми поспішали, то так і пішли. Ну і постійне увімкнення часу очікування щойно приїде, навіть якщо приїжджає раніше
Juliett
-
Місто:Полтава, Алмазный
-
Ім'я:Юлия
Опубліковано 21 квітень 2021 - 08:59
Я користуюся дуже рідко і лише через додаток, поки все було гаразд, одного разу машина спізнилась на 15 хвилин і водій сам зателефонував і сказав що або я чекаю 15 хв і він робить знижку в 50'/' або я відміняю замовлення
Відредаговано Juliett, 21 квітень 2021 - 08:59.
Аделаида
-
Місто:Интернет
-
Ім'я:Дарья
Опубліковано 21 квітень 2021 - 10:40
В Болте и Уклоне жалобы на водителей реально работают - им банят аккаунты и понижают рейтинг. Это хоть какой то способ на водителей влиять. Хотя полтавские - хамье то ещё  В больших городах водители себе такое позволяют в разы реже. +в этих приложениях служба поддержки клиентооринтированая и им плевать на город.
Опубліковано 21 квітень 2021 - 11:44
А кладбища сейчас открыты?
Sandra Aleksandrova
-
-
Ім'я:Sandra Aleksandrova
Опубліковано 21 квітень 2021 - 13:37
А кладбища сейчас открыты?
Не пускают на машине заехать , но пешком можно зайти) если ничего не менялось, то так.
Опубліковано 21 квітень 2021 - 17:02
Недавно обсуждали сажанцы плодовых деревьев. Мне сразу стало НАДО.
И даже место нашлось , которого до того небыло.
По наитию заказала на сайте Васильев сад. Позавчера оплатила , сегодня - выслали. На сколько меня не подведет интуиция узнаю через год-два.
Заказала диплоидную сливу , которая по обещаниям может храниться несколько месяцев , нектарин и очень ранний абрикос. Очень надеюсь , что получу именно это.
Позже, захотелось ещё и яблоню фуджи, но долго до меня доходила хотелка. Теперь доставка дороговато будет.
Відредаговано Cu-jo, 21 квітень 2021 - 17:07.
Maximather
-
-
Опубліковано 21 квітень 2021 - 18:53
Обласна стоматполіклініка працює в звичайному режимі?
Опубліковано 21 квітень 2021 - 22:13
Я боюсь болтом користуватися, бачила декілька їх водіїв, то з ними б я не хотіла їхати в одній машині
Особисто в Львові дану службу не дуже люблять. Замовити водії, їздять не адекватно. Особисто в нас неодноразово машини даної служби спричиняли аварійну ситуацію. Жорстко підрізають...
Опубліковано 21 квітень 2021 - 22:20
Добавлю за Болт. Вчора приїздили гості з цією службою. То водій висадив на іншому кінці вулиці зі словами "я не знаю, це десь тут" і поїхав. Я мовчу про те, що кружляв з ними вулицями і дьоргалась вся машина.
Хоч потім служба 838 швидко будинок знайшла і з кращим комфортом довезла
Опубліковано 22 квітень 2021 - 04:05
Часто доводиться користуватися таксі. Служба 838 зовсім "впала" у моїх очах. Чекати доводиться довго. Пише помітила один неприємний момент. Якщо поспішаєш,а машини довго немає і погоджуєшся на тариф вартістю подальше,то в наступні рази машину в цей самий напрямок подадуть лише по цьому ж тарифу і не менше. Перейшла на Уклон. Тариф та водії поки що лише радують. Подобається,що модна залишити оцінку і машину не доводиться довго чекати.
Опубліковано 22 квітень 2021 - 07:38
Обласна стоматполіклініка працює в звичайному режимі?
Приймали тільки з гострим болем
Тел.0509181907
Maximather
-
-
Опубліковано 22 квітень 2021 - 07:56
Приймали тільки з гострим болем
Тел.0509181907
Це дитячої номер
Я не уточнила, мені для дорослого хлопчика)
Ксаночка
-
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 22 квітень 2021 - 11:02
Часто доводиться користуватися таксі. Служба 838 зовсім "впала" у моїх очах. Чекати доводиться довго. Пише помітила один неприємний момент. Якщо поспішаєш,а машини довго немає і погоджуєшся на тариф вартістю подальше,то в наступні рази машину в цей самий напрямок подадуть лише по цьому ж тарифу і не менше. Перейшла на Уклон. Тариф та водії поки що лише радують. Подобається,що модна залишити оцінку і машину не доводиться довго чекати.
Не хочу захищати службу 838, але в їхньому додатку можна самостійно вибирати машину того класу, який підходить саме мені ( відповідно ж і ціну), а також залишати відгук про поїздку.
Їзджу в основному стандартом ( бо економ - це якраз і є ті брендовані машини в не дуже гарному стані та часто з сумнівними водіями).
На стандарті приїздять машини в прекрасному стані, з ввічливими водіями,без брендування, іноді лише фішечка стоїть на даху ( і то не часто).
В Полтаві багато водіїв працюють на власних машинах одразу в декількох службах.Знайомий доньки одразу бере закази і на 838, і на Болт. Саме такі машини в основному і виконують замовлення класу стандарт та комфорт. Наприклад, учора їхала шикарною Тойота Камрі - водій надзвичайно ввічливий хлопець, вийшов з машини, двері відчинив переді мною, навіть пакети з продуктами підніс до дверей.
По ціні: до мене за місто різниця між економ і стандартом це 8-10 грн - такі гроші за комфортну поїздку я готова доплатити.
Болт, на превеликий жаль, за місто не їздить.
Відредаговано Ксаночка, 22 квітень 2021 - 11:11.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|