Перехід до вмісту

Фотографія

Обо всем 79

• Ця тема заблокована Ця тема заблокована
1982 відповідей у цій темі

#1201 Милла

Милла

Остановись Земля.....

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 2 569 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 19 січень 2021 - 12:21

Подскажите, пожалуйста, где заказывают справку о несудимости и какой срок изготовления? Спасибо

Бесплатно.
Через сайт Мвс, обязательно чтобы была у Вас электронная подпись действительная.
Ровно 10 суток изготовление - потом приходит и на электронную почту, если укажите, и будет ждать в Сервисе.
Сейчас карантин - там чуть дурдом.
Я регистрировались на сервисе, талончик, чтобы получить справку, оказалось, что не надо, в порядке живой очереди. Но, я Вам из опыта, лучше с талончиком.

Справки Заказывала 11 декабря.

Платно.
1 справка - 450 грн. Срок 1-3дня.
Гостиница Киев - вроде 2эт. каб. 310, там есть реклама.

Відредаговано Милла, 19 січень 2021 - 12:25.

• Helen16 це подобається

#1202 Dobraya Ole4ka

Dobraya Ole4ka

В ритме мамы..

• Довгожителі
  • 7 654 повідомлення
  • Місто:Полтава, Петровского

Нагороди

Опубліковано 19 січень 2021 - 12:34

Да все в норме.
У меня рези, сдавливание и острые покалывания были в сердце. В 2019 была операция на сердце - врождённый дополнительный импульс убирали.
Голова болела очень, при Ковид и ещё месяц спустя, потом все поутихло.

Кардиолог выписала Панцикор 10пак, Арванил Лонг, Корвалмент при болях, Цинк, Витамин Д, и что-то ещё внутримышечно 5 уколов, но их я не делала.

После посещения невропатолога поняла, что эти рези, покалывание - это невралгия.

#1203 Милла

Милла

Остановись Земля.....

• Завсідники
  • 2 569 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 19 січень 2021 - 12:36

После посещения невропатолога поняла, что эти рези, покалывание - это невралгия.

Я сразу знала куда идти.
И да, кардиолог, как и все врачи подтвердила, что Ковид ищет=бьёт по самым слабым местам.
  • mitera це подобається

#1204 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 19 січень 2021 - 13:53

Предполагаю кардиограмма и УЗИ в норме?
Как у меня. А тахикардия есть. Подозреваю это связанно с головой, точнее с центральной нервной системой..

Тахікардію може провокувати щитоподібна (у мене причина саме в ній), також раніше УЗД і кардіограма були відмінні, а пульс і тиск високі...

Відредаговано Kalinna, 19 січень 2021 - 13:54.

#1205 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 19 січень 2021 - 14:22

Тахікардію може провокувати щитоподібна (у мене причина саме в ній), також раніше УЗД і кардіограма були відмінні, а пульс і тиск високі...

а в мене тиск 90 на 60, а пульс 90 :)

#1206 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 19 січень 2021 - 15:17

а в мене тиск 90 на 60, а пульс 90 :)

У мене раніше такий же був - кардіолог порадувала, що гіпотоніки з віком стають гіпертоніками.  :cry-2:

Або низький, або високий - золотої середини нема, а я так сподівалась...  :strah:

#1207 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 19 січень 2021 - 16:21

У мене раніше такий же був - кардіолог порадувала, що гіпотоніки з віком стають гіпертоніками. :cry-2:
Або низький, або високий - золотої середини нема, а я так сподівалась... :strah:

ага, я це знаю на прикладі моєї мами( але ж і поки дістають з тією тахікардією
  • Kalinna це подобається

#1208 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 20 січень 2021 - 09:29

У мене раніше такий же був - кардіолог порадувала, що гіпотоніки з віком стають гіпертоніками. :cry-2:
Або низький, або високий - золотої середини нема, а я так сподівалась... :strah:

Я була гіпертоніком до 35 років, зараз гіпотонік. Якщо порівнювати ці два стани, то підвищений тиск краще в плані самопочуття. Ти хоча б можеш щось робити, думати, ходити, бути активним, а не "прислоните мен, к стнеочке, я тут посплю тихонечко". Але ж я не говорю про шкоду для здоров'я.

#1209 Sailor Moon

Sailor Moon

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 667 повідомлення
  • Ім'я:Альона

Нагороди

2            

Опубліковано 20 січень 2021 - 09:32

У мене раніше такий же був - кардіолог порадувала, що гіпотоніки з віком стають гіпертоніками.  :cry-2:

Або низький, або високий - золотої середини нема, а я так сподівалась...  :strah:

В мене зараз мамі з тиском так погано. В папи завжди був високий, то йому швидко підібрали лікування. А в мами завжди був низький а тепер вище ніж в папи. 

• Kalinna це подобається

#1210 Cu-jo

Cu-jo

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 452 повідомлення
  • Ім'я:Mommy

Опубліковано 20 січень 2021 - 09:34

Впервые слышу о такой "качели" от повышенного давления к низкому. Возмодно, просто не интересовалась.
П. С. А Вы не убрали из рациона соль ощутимо ?

#1211 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 20 січень 2021 - 09:48

В мене зараз мамі з тиском так погано. В папи завжди був високий, то йому швидко підібрали лікування. А в мами завжди був низький а тепер вище ніж в папи.

В мене мама гіпертонік, тато гіпотонік. Наразі їм майже по 70 років, то погано обом. При низькому тискові шатає і нудить, нема енергії, при високому головні болі та тривожність. При цьому вони вели відносно здоровий образ життя: спиртних напоїв взагалі не вживали на свята теж, не палили цигарок, але до харчування мами є питання: багато жирного, білку тваринного походження + любов до випічки з цукром та жирами (там їсти нереально, від шматка починає нудить, наприклад, згущене молоко, горіхи, масло, от реально воно дуже солодке й жирне, що їсти його неможливо з незвички). То я до чого. Думаю, із-за харчування в неї холестеринові відкладення на судинах.

Все життя прожили в екологічно чистій області, поряд заповідник. Короче, мало не пити і не палили, всіх чекає ВСД((.

#1212 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 20 січень 2021 - 10:02

Я була гіпертоніком до 35 років, зараз гіпотонік. Якщо порівнювати ці два стани, то підвищений тиск краще в плані самопочуття. Ти хоча б можеш щось робити, думати, ходити, бути активним, а не "прислоните мен, к стнеочке, я тут посплю тихонечко". Але ж я не говорю про шкоду для здоров'я.

Так, до всього звикаєш) Якщо енергія б'є - треба поміряти тиск))

#1213 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 20 січень 2021 - 10:06

Терапевт підбирає? Мені сімейний не зміг допомогти - перепробували багатенько, а кардіолог практично відразу в ціль, лише з ліками для пульсу не з першої спроби вдалось підібрати, і то - лише через мій букет інших хронік(

Впервые слышу о такой "качели" от повышенного давления к низкому. Возмодно, просто не интересовалась.

Підозрюю, що у випадку Олени значну роль зіграла зміна ваги

#1214 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення
  • Ім'я:Майя

Нагороди

Опубліковано 20 січень 2021 - 10:43

да, я тоже всю жизнь была гипотоником, а потом в один момент стало необычно плохо (не так как при низком давлении), померила - оказалось высокое для меня - пошла к врачу, а тот и говорит "а что, деточка, ты хотела? это возраст)) у 90% людей с возрастом давление растет", типа привыкай)))))

#1215 Cu-jo

Cu-jo

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 452 повідомлення
  • Ім'я:Mommy

Опубліковано 20 січень 2021 - 10:49

да, я тоже всю жизнь была гипотоником, а потом в один момент стало необычно плохо (не так как при низком давлении), померила - оказалось высокое для меня - пошла к врачу, а тот и говорит "а что, деточка, ты хотела? это возраст)) у 90% людей с возрастом давление растет", типа привыкай)))))

Это да. У моей мамы такок же. Сейчас она ежедневно и пожизненно принимает препарат для снижения давления. А была гипотоником. Она даже компот или варенье из черноплодной рябины не могла пить и кушать. Ей , в свое время , становилось от такого вареньем очень плохо. Так как эта ягода очень сильно понижает давление.

#1216 Sailor Moon

Sailor Moon

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 667 повідомлення
  • Ім'я:Альона

Нагороди

2            

Опубліковано 20 січень 2021 - 11:16

Терапевт підбирає? Мені сімейний не зміг допомогти - перепробували багатенько, а кардіолог практично відразу в ціль, лише з ліками для пульсу не з першої спроби вдалось підібрати, і то - лише через мій букет інших хронік(

Так терапевт. Дуже тяжко відправити її до лікарів. Так що до кардіолога не піде.

#1217 Милла

Милла

Остановись Земля.....

• Завсідники
  • 2 569 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 20 січень 2021 - 11:31

Я соли вообще не ем и чувствую себя отлично.
Но если перепад в 10-15 градусов, или за пару дней до резкой смены погоды, падает давление, ещё со школы - состояние "добейте, только не шевелите".

Відредаговано Милла, 20 січень 2021 - 11:31.

#1218 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 20 січень 2021 - 12:28

У мене стався гіпертонічний криз - лише тоді я усвідомила, що тиск став високим

тепер регулярна корекція тиску і пульсу моє все(

#1219 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 20 січень 2021 - 16:02

Так, до всього звикаєш) Якщо енергія б'є - треба поміряти тиск))

Так, це правда.

Я недавно почала займатися інтенсивом, то дуже добре себе почуваю після заняття: енергія б'є ключем, я готова гори звернути, пульс після заняття тримається (під час ходьби чи якоїсь активності) 120-130, що мені взагалі не властиво. Настрій супер. Але діє цей ефект до тих пір, поки не поїсиш ,або не присядеш працювати. В тебе купа ідей, на роботі літаєш. Ради цього стану почала брати три тренування на тиждень, це наче залежність. Але є одне але: страшні коліна кістляві, руки і пальці наче скелет із кабінету анатомії та надуті вени на руках та ногах. Тобто дуже великий розход енергії і все спалюється швидко.

В мене є знайомий, який тренується по два рази на день сім днів на тиждень, йому під 50. Просто організм вимагає ендорфінів, людина не може зупинитися. То я намагаюся дозувати прихід щастя, щоб не було отруєння гормонами).

Але ж правда, коли я була гіпертоніком, то набагато жвавіша була, весь час кудись була, йшла, стрибала з парашутом, їздила на водяних лижах, ниряла з катеру, займалася верховою їздою.

Це може й індивідуально, бо я теж знаю гіпертоніків, які не дуже активні.

#1220 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 20 січень 2021 - 16:11

Я соли вообще не ем и чувствую себя отлично.
Но если перепад в 10-15 градусов, или за пару дней до резкой смены погоды, падает давление, ещё со школы - состояние "добейте, только не шевелите".

Ой, у меня сейчас что-то похожее. Не хочется ни на тренировку вообще никуда ходить. Сходить в магазин для меня подвиг. Я думала,это какой-то странный ПМС. Но и в сторону мороза подумывала, что связь есть. А соль я ем, например, в лососе она есть или покупаю блинчики с грибами, она там есть. Раньше, поев такую еду, утром отекала немного (лицо) и злилась сама на себя, а после интенсивных тренек могу поесть и бутеры с сёмгой и блины с грибами, в составе которых соль, то не отекаю и просыпаюсь красивая, как и ложилась. Я не медик, не могу объяснить эти процессы, но точно оно как-то связано с тренировками и экстремально повышенным пульсом в течение этого часа. В общем, специально я ничего не солю, но в меню соль есть, например, в той же моцарелле, которую я каждое утро ем, в сулугуни, в чеддере. В кафе заказываю, если есть возможность попросить не солить, то прошу, если заготовки, то ем, как есть. Даже в печенье магазинном соль есть в составе.

Відредаговано Eлeна, 20 січень 2021 - 16:12.

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама