Медреформа и договора с семейниками
Розпочатий з Tash, 02 січ 2018 12:30
1258 відповідей у цій темі
Lady_L
-
Місто:Полтава (Левада)
-
Ім'я:Людмила
Опубліковано 13 квітень 2021 - 08:22
Звичайно пробувала. Але навіть в реєстрації мені не змоги внятно пояснити, чому ж саме до Флоки я не можу записатися онлайн. Пише на сайті, що запис лише в реєстратурі
На кожний день пише, до запис в реєстратурі? В мене так було, коли лікар у той час в ізоляторі або не приймає.
smska
-
Місто:Полтава. Алмазный
-
Ім'я:Марина
Опубліковано 14 квітень 2021 - 13:20
На кожний день пише, до запис в реєстратурі? В мене так було, коли лікар у той час в ізоляторі або не приймає.
Да! Так те й хочу донести! Три!!! Три тижні вона то на ізоляторі, то прививки ставляє. Це не нормально! А в ізолятор я принципово не піду. Чому я хвора невірусною заразою повинна торчати з хворими, можливо ковідними, так ще й невідомо скільки годин.
Опубліковано 15 квітень 2021 - 21:50
Як думаєте, якщо запишуся через хелсі на прийом до сімейної, щоб послухала (кашель другий тиждень мучає, був нежить, але вже пройшов), відправить в ізолятор чи прийме?
Ириша
-
Місто:Полтава-Центр
-
Ім'я:Ирина
Опубліковано 15 квітень 2021 - 22:50
Як думаєте, якщо запишуся через хелсі на прийом до сімейної, щоб послухала (кашель другий тиждень мучає, був нежить, але вже пройшов), відправить в ізолятор чи прийме?
Меня отправила в изолятор. Был кашель и насморк. Там послушали и экспресс тест. У мужа тоже самое, но его ещё на рентген направили.
Опубліковано 16 квітень 2021 - 05:43
Міняти буду однозначно. Але це час. А у мене рахунок пішов на дні. Скоро виходити на роботу і я боюся, що мої хронічні болячки переростуть у гострі, якщо мені спеціаліст не розкаже, що з цим робити.
Просто реально вперше в житті захотілося огризнутися, сказати своє "фє", наскаржитися вище стоячим органам, а не просто мовчки піти
Як справи? Ви змінили лікаря?
Час же був на дні...
smska
-
Місто:Полтава. Алмазный
-
Ім'я:Марина
Опубліковано 16 квітень 2021 - 07:39
Як справи? Ви змінили лікаря?
Час же був на дні...
В 4-й пол-ці все так же глухо як в танку ). Не змогла вибити талончик навіть на заг.аналіз крові, так що і його здала платно.
Лікаря не змінила, бо хочу до сімейного чоловіка в МВД, а для цього треба його самого і його посвідчення (чекаю з відрядження).
Але тут на форумі я знайшла чудового лікаря по напрямку, який мені потрібно, і вона згодилася виділити час на мене, прийняла, проконсультувала, назначила потрібні дослідження. Так що, дівчатка, дякую за форум
Опубліковано 23 липень 2021 - 12:37
У кого декларація з сім.лікарем Ковальовою Наталією з 2-ої поліклініки? Поділіться, будь ласка,її номером телефону ( в особисті повідомлення)
Опубліковано 23 липень 2021 - 17:12
У кого декларація з сім.лікарем Ковальовою Наталією з 2-ої поліклініки? Поділіться, будь ласка,її номером телефону ( в особисті повідомлення)
В личку написала
mismouse
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 17 серпень 2021 - 17:52
Девочки, а как сейчас с узкими специалистами? Уже прописка не влияет?
Если семейный направит к узкому - то в той же поликлинике или все так же по месту прописки?
Відредаговано mismouse, 17 серпень 2021 - 18:20.
Опубліковано 17 серпень 2021 - 18:56
Девочки, а как сейчас с узкими специалистами? Уже прописка не влияет?
Если семейный направит к узкому - то в той же поликлинике или все так же по месту прописки?
в будь-якій, яка працює з НСЗУ.
Опубліковано 18 серпень 2021 - 13:14
Посоветуйте, пожалуйста, хорошего терапевта в Мій лікар для декларации
дріваа
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:татьяна
Опубліковано 12 жовтень 2021 - 12:12
Как быстро можно перезаключить декларацию.... В 4 поликлинику не могу дозвониться..
Alenka
-
Місто:Центр-Гожулы
-
Ім'я:Алена
Опубліковано 12 жовтень 2021 - 13:03
Как быстро можно перезаключить декларацию.... В 4 поликлинику не могу дозвониться..
Просто выбираете новую клинику и врача. Подписываете там декларацию и все.
Опубліковано 12 жовтень 2021 - 14:02
Подскажите, пожалуйста, хорошего семейного в 3-й поликлинике.
Кто знает, семейный может отправить электронное направление к узкому специалисту после консультации по телефону? Я не совсем понимаю, как к специалисту попадать иначе: запись к семейному на две недели вперёд, плюс запись к специалисту за несколько дней...получается попадаешь через две недели, а надо завтра, например, если что-то действительно беспокоит.
Опубліковано 12 жовтень 2021 - 17:37
Кто знает, семейный может отправить электронное направление к узкому специалисту после консультации по телефону? Я не совсем понимаю, как к специалисту попадать иначе: запись к семейному на две недели вперёд, плюс запись к специалисту за несколько дней...получается попадаешь через две недели, а надо завтра, например, если что-то действительно беспокоит.
Мне надо к неврапатологу.
Моя семейник по телефону не оформляет направления, сказала на приём - тогда она направит к неврапатологу.
А дальше регестратура, запись к неврапатологу.
kulolga
-
Місто:г.Полтава,Центр
-
Ім'я:олюсенок
2
Опубліковано 12 жовтень 2021 - 20:00
По идее может,вам на телефон должен прийти номер направления,а тут по сути какая разница вы в кабинете или еще где то.Но семейный семейному рознь,скорее так.
Но однажды была ситуация ,только у ребенка,но суть одна..в поликлинике не могли в регистратуре дать направление на то время какое нужно,так нам сказали ,подойти до специалиста и там по месту и действительно ,пришли и без проблем.
Все эти ходы,типа сначала туда,потом туда , можно обходить ,потому что с сейчасной системой ,если нужно срочно,или в определенное время ,то фиг попадешь.
С ребенком я так иногда и прохожу,напрямую...во взрослой тоже могут быть свободные окошки,но тут зависит еще от врача,захочет ли принимать ,даже если свободен.
Т.е теория это одно,а на практике по разному.
Natalina
-
Місто:Полтава, Левада
-
Ім'я:Наталья
Опубліковано 12 жовтень 2021 - 22:24
расскажу свою ситуацию, с ребенком. В саду мальчик ткнул в глаз самолётиком, забираю вечером глаз покраснел немного. На утро краснота расплылась и увеличилась. Я утром звоню медсестре педиатра, описываю ситуацию, она мне присылает по звонку код (направление) для окулиста. Звоню в регистратуру, описываю ситуацию опять, мне отвечают приходите во время приема и пройдете между приемами. Я прихожу в обед, ближе к концу приема и попадаю к врачу. Cito ситуации есть всегда и время на это выделяют при записи пациентов. Но человеческий фактор, конечно, играет роль на любом этапе, поэтому возможны препоны, естественно.
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 13 жовтень 2021 - 05:49
Проходила я медкомісію...Чотири лікарі було на один день і близенько так , а от до окуліста чекала тиждень, нажаль не знала що за 50 грн. можна було пройти в зручний час.
Опубліковано 22 жовтень 2021 - 10:55
У когось була така ситуація? Сімейна лікарка каже, що потрібно поновити декларацію, бо вона давня Це так треба? чи якась її забаганка? Не маю ні часу, ні бажання йти і стояти в черзі.
Відредаговано mnadiyka2009, 22 жовтень 2021 - 10:55.
Опубліковано 22 жовтень 2021 - 11:10
У когось була така ситуація? Сімейна лікарка каже, що потрібно поновити декларацію, бо вона давня Це так треба? чи якась її забаганка? Не маю ні часу, ні бажання йти і стояти в черзі.
Я поновлювала декларацію у педіатра
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|