Перехід до вмісту

Фотографія

Обо всём 35

• Ця тема заблокована Ця тема заблокована
1971 відповідей у цій темі

#1201 Гелла

Гелла

Мама-лентяйка

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 6 539 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Олена

Нагороди

Опубліковано 17 червень 2015 - 16:44

еммм... враховуючи незрозумілу ситуацію з паперовими підручниками для 4 і 7 класів на наступний навчальний рік, взагалі важко уявити як діти обійдуться без гаджетів..

#1202 limara

limara

(*_*)

• Завсідники
  • 2 238 повідомлення
  • Місто:Полтава - Мачухи
  • Ім'я:Оля. На "ти"!))))

Нагороди

2          2      

Опубліковано 17 червень 2015 - 17:28

еммм... враховуючи незрозумілу ситуацію з паперовими підручниками для 4 і 7 класів на наступний навчальний рік, взагалі важко уявити як діти обійдуться без гаджетів..

я пам'ятаю якусь передачу Комаровського. Так там він говорив що краще дітям мати планшети або електронну книгу замість n кількості кілограмів на плечах. До тогож що екрани зараз можна вибирати безпечні для зору. То я з ним згодна на всі 100%

#1203 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення
  • Місто:Центральный рынок-Конкорд
  • Ім'я:svexa

Нагороди

2         

Опубліковано 17 червень 2015 - 17:33

Мой богатырь и то еле таскал все 6 учебников,А как если кроха?Пусть лучше уж планшет.

#1204 Гелла

Гелла

Мама-лентяйка

• Довгожителі
  • 6 539 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 17 червень 2015 - 17:33

я пам'ятаю якусь передачу Комаровського. Так там він говорив що краще дітям мати планшети або електронну книгу замість n кількості кілограмів на плечах. До тогож що екрани зараз можна вибирати безпечні для зору. То я з ним згодна на всі 100%

Розумієте.. тут питання фінансів)) я, наприклад, не впевнена, що готова своїй дитині виділити 5 тис.грн на планшет, який вона буде брати до школи і який, дуже ймовірно (!), через 2-3 тижні/місяці зламають чи розіб'ють. Хоча це поки що.. як буде коли вона доросте до 5 класу - поживу побачу..

#1205 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення

Нагороди

2         

Опубліковано 17 червень 2015 - 17:34

Розумієте.. тут питання фінансів)) я, наприклад, не впевнена, що готова своїй дитині виділити 5 тис.грн на планшет, який вона буде брати до школи і який, дуже ймовірно (!), через 2-3 тижні/місяці зламають чи розіб'ють. Хоча це поки що.. як буде коли вона доросте до 5 класу - поживу побачу..

У нас бюджетные и отлично все тянут

#1206 Гелла

Гелла

Мама-лентяйка

• Довгожителі
  • 6 539 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 17 червень 2015 - 17:35

"тянут"  це зрозуміло)) для того щоб відкрити електронну книгу не треба великих потужностей. А бюджетний - це який за ціною?

І уточню)) я не сперечаюся) звичайно, що один планшет краще, ніж 7 підручників) я трохи про інше..

Відредаговано Гелла, 17 червень 2015 - 17:37.

#1207 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • 8 671 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 17 червень 2015 - 17:37

Лєна, ситуація досі не зрозуміла? Якщо прийдеться купувати, то краще до загального ажіотажу встигнути...

PS: Видавництво зошити частково надрукувало, а підручники досі: Скоро у продажу. Краще б вони з підручників починали. ІМХО

#1208 Гелла

Гелла

Мама-лентяйка

• Довгожителі
  • 6 539 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 17 червень 2015 - 17:40

Лєна, ситуація досі не зрозуміла? Якщо прийдеться купувати, то краще до загального ажіотажу встигнути... PS: Видавництво зошити частково надрукувало, а підручники досі: Скоро у продажу. Краще б вони з підручників починали. ІМХО

Ну сьогодні запитувала у бібліотекарів - вони розводять руками.. І на 95% впевнені, що якщо й будуть безкоштовні друковані, то у дуже обмеженій кількості. Сказали, що отримали рекомендації видавати 7-м і 4-м класам підручники минулих років. Як буде з інформатикою - не уявляю)))

#1209 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення

Нагороди

2         

Опубліковано 17 червень 2015 - 17:41

Девочки у нас прикол когда-то был.На плечи повесил форму в руки лобзик и халат, ну а рюкзак дома остался.Хорошо что Я заметила отнесла в школу , а он и не понял ничего говорит на плечах весело значит все взял

#1210 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 671 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 17 червень 2015 - 17:48

А який саме? Схиляюсь до необхідності придбання планшета на Віндоусі, а не Андроїді, щоб там був повноцінний офіс і т.д. От тільки думаю, що зараз і бюджетний варіант буде не дуже доступним.  :strah:

Тепер я дуже шкодую, що взяла дорогущий Йогу таблет для сина - в школу такий дати я не наважусь.  :smuw:

Ну сьогодні запитувала у бібліотекарів - вони розводять руками.. І на 95% впевнені, що якщо й будуть безкоштовні друковані, то у дуже обмеженій кількості. Сказали, що отримали рекомендації видавати 7-м і 4-м класам підручники минулих років. Як буде з інформатикою - не уявляю)))

Я себе уже морально готую до покупки - хоч би ціну поставили, як на інші підручники, хоча мені більше подобається варіант книг в електронному вигляді - підозрюю, що перед початком навчального року ціна на гаджети дуже "покращиться".

Відредаговано Kalinna, 17 червень 2015 - 19:46.

#1211 Jilly

Jilly

Сонечко

• Модератори
  • 4 420 повідомлення
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 17 червень 2015 - 17:53

Схиляюсь до необхідності придбання планшета на Віндоусі, а не Андроїді, щоб там був повноцінний офіс і т.д.

Для чего?
Есть достаточно аналогов офисных программ для андроида, позволяющих просматривать и редактировать файлы.
Да, возможно с несколько урезанным функционалом сравнительно с Майкрософт Офис, но по-моему с планшета в любом случае не особо удобно создавать какие-то сложные документы.

#1212 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення

Нагороди

2         

Опубліковано 17 червень 2015 - 17:55

У нас Леново А3000 и Таб 2 оба равноценны .Жаль первый уже не выпускают стоил всего1500 .Пришлось себе Таб 2-7брать все тоже только цену на крутили из за симкарты

• mitera це подобається

#1213 Polinka78

Polinka78

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 340 повідомлення
  • Місто:Полтава -Paris, France
  • Ім'я:Olga

Нагороди

2    2    2         

Опубліковано 17 червень 2015 - 18:05

Непогано ви живете, якщо можете собі дозволити Майкрософт Офіс;-)

#1214 Людмила_82

Людмила_82

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 146 повідомлення
  • Ім'я:Людмила

Нагороди

2               

Опубліковано 17 червень 2015 - 18:05

[quote name="Nova" post="1004833" timestamp=

на годик коня-качалку. Моя племянница была в восторге и ее родители тоже)[/quote]
Вариант. Спасибо!!

#1215 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 671 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 17 червень 2015 - 18:10

Для чего?
Есть достаточно аналогов офисных программ для андроида, позволяющих просматривать и редактировать файлы.
Да, возможно с несколько урезанным функционалом сравнительно с Майкрософт Офис, но по-моему с планшета в любом случае не особо удобно создавать какие-то сложные документы.

Повноцінно працювати з ними не зовсім комфортно, саме із-за урізанних функцій. ІМХО Як на мій погляд, вони скоріш для перегляду, а не функціональної роботи з файлами.

Ага, особливо якщо перевірити ліцензійність, того на чому працюємо.  :smuw:  Це ж скільки коштів не потрапило по призначенню!  :rgaka:

PS: У нас же не наскільки боротьба з піратством, хакерством гарна, як у правових державах. Маємо те, що маємо!  :bye-12:

Відредаговано Kalinna, 17 червень 2015 - 19:46.

#1216 Людмила_82

Людмила_82

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 146 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 17 червень 2015 - 18:14

О, мы, пираты,много чего себе позволить можем ;)

#1217 Polinka78

Polinka78

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 340 повідомлення
  • Місто:Полтава -Paris, France
  • Ім'я:Olga

Нагороди

2    2    2         

Опубліковано 17 червень 2015 - 18:16

Ага, особливо якщо перевірити ліцензійність, того на чому працюємо. :smuw: Це ж скільки коштів не потрапило по призначенню! :rgaka:
PS: У нас же не наскільки боротьба з піратством, хакерством гарна, як в розвинутих державах. Маємо те, що маємо.

Ага) Я за 5 років навчання в універі взагалі ні на одному компі МО не бачила, тільки безкоштовні Open Office i Libre Office, а на інформатиці взагалі компи на Linux, бо Windows занадто дорого виходить.

#1218 Jilly

Jilly

Сонечко

• Модератори
  • 4 420 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 17 червень 2015 - 18:19

Повноцінно працювати з ними не зовсім комфортно, саме із-за урізанних функцій. ІМХО Як на мій погляд вони скоріш для перегляду, а не функціональної роботи з файлами.

я поняла)
но на мой взгляд, всё равно на планшете тяжело полноценно работать с файлами (да даже просто выделить текст), независимо от того, какое ПО там установлено :)
ну может это у меня кривые руки))

кстати, судя по скриншотам, мобильная версия офиса тоже довольно урезанная

#1219 NikaKicunya

NikaKicunya

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 518 повідомлення

Нагороди

2    2       2    2   

Опубліковано 17 червень 2015 - 18:20

Девочки, в какой-то из тем обсуждали, что есть в Полтаве сервис по обслуживанию праздников в плане накрытия стола. Подскажите, где. :please:

Відредаговано NikaKicunya, 17 червень 2015 - 18:21.

#1220 Людмила_82

Людмила_82

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 146 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 17 червень 2015 - 18:25

Ага) Я за 5 років навчання в універі взагалі ні на одному компі МО не бачила, тільки безкоштовні Open Office i Libre Office, а на інформатиці взагалі компи на Linux, бо Windows занадто дорого виходить.

У меня в универе стоят только лицензионные. Так не удобно, когда надо какую нибудь прогу поставить, надо вызвать специального мальчика и и.д. Но посмотришь, как некоторые коллеги работают за компьютером.... Вытянул вилку из розетки-все комп выключил.

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Google (1)

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама