еммм... враховуючи незрозумілу ситуацію з паперовими підручниками для 4 і 7 класів на наступний навчальний рік, взагалі важко уявити як діти обійдуться без гаджетів..
![]() Обо всём 35
Розпочатий з nadin, 28 тра 2015 09:13
1971 відповідей у цій темі
Опубліковано 17 червень 2015 - 17:28 я пам'ятаю якусь передачу Комаровського. Так там він говорив що краще дітям мати планшети або електронну книгу замість n кількості кілограмів на плечах. До тогож що екрани зараз можна вибирати безпечні для зору. То я з ним згодна на всі 100%
Опубліковано 17 червень 2015 - 17:33 Мой богатырь и то еле таскал все 6 учебников,А как если кроха?Пусть лучше уж планшет.
Опубліковано 17 червень 2015 - 17:33 я пам'ятаю якусь передачу Комаровського. Так там він говорив що краще дітям мати планшети або електронну книгу замість n кількості кілограмів на плечах. До тогож що екрани зараз можна вибирати безпечні для зору. То я з ним згодна на всі 100% Розумієте.. тут питання фінансів)) я, наприклад, не впевнена, що готова своїй дитині виділити 5 тис.грн на планшет, який вона буде брати до школи і який, дуже ймовірно (!), через 2-3 тижні/місяці зламають чи розіб'ють. Хоча це поки що.. як буде коли вона доросте до 5 класу - поживу побачу..
Опубліковано 17 червень 2015 - 17:34
У нас бюджетные и отлично все тянут
Опубліковано 17 червень 2015 - 17:35 У нас бюджетные и отлично все тянут "тянут" це зрозуміло)) для того щоб відкрити електронну книгу не треба великих потужностей. А бюджетний - це який за ціною?
І уточню)) я не сперечаюся) звичайно, що один планшет краще, ніж 7 підручників) я трохи про інше.. Відредаговано Гелла, 17 червень 2015 - 17:37.
Опубліковано 17 червень 2015 - 17:37
Лєна, ситуація досі не зрозуміла? Якщо прийдеться купувати, то краще до загального ажіотажу встигнути... PS: Видавництво зошити частково надрукувало, а підручники досі: Скоро у продажу. Краще б вони з підручників починали. ІМХО
Опубліковано 17 червень 2015 - 17:40 Лєна, ситуація досі не зрозуміла? Якщо прийдеться купувати, то краще до загального ажіотажу встигнути... PS: Видавництво зошити частково надрукувало, а підручники досі: Скоро у продажу. Краще б вони з підручників починали. ІМХО Ну сьогодні запитувала у бібліотекарів - вони розводять руками.. І на 95% впевнені, що якщо й будуть безкоштовні друковані, то у дуже обмеженій кількості. Сказали, що отримали рекомендації видавати 7-м і 4-м класам підручники минулих років. Як буде з інформатикою - не уявляю)))
Опубліковано 17 червень 2015 - 17:48
А який саме? Схиляюсь до необхідності придбання планшета на Віндоусі, а не Андроїді, щоб там був повноцінний офіс і т.д. От тільки думаю, що зараз і бюджетний варіант буде не дуже доступним.
Тепер я дуже шкодую, що взяла дорогущий Йогу таблет для сина - в школу такий дати я не наважусь.
Я себе уже морально готую до покупки - хоч би ціну поставили, як на інші підручники, хоча мені більше подобається варіант книг в електронному вигляді - підозрюю, що перед початком навчального року ціна на гаджети дуже "покращиться". Відредаговано Kalinna, 17 червень 2015 - 19:46.
Опубліковано 17 червень 2015 - 17:53 Для чего? Есть достаточно аналогов офисных программ для андроида, позволяющих просматривать и редактировать файлы. Да, возможно с несколько урезанным функционалом сравнительно с Майкрософт Офис, но по-моему с планшета в любом случае не особо удобно создавать какие-то сложные документы.
Опубліковано 17 червень 2015 - 18:05
[quote name="Nova" post="1004833" timestamp=
на годик коня-качалку. Моя племянница была в восторге и ее родители тоже)[/quote] Вариант. Спасибо!!
Опубліковано 17 червень 2015 - 18:10
Повноцінно працювати з ними не зовсім комфортно, саме із-за урізанних функцій. ІМХО Як на мій погляд, вони скоріш для перегляду, а не функціональної роботи з файлами.
Ага, особливо якщо перевірити ліцензійність, того на чому працюємо. PS: У нас же не наскільки боротьба з піратством, хакерством гарна, як у правових державах. Маємо те, що маємо! Відредаговано Kalinna, 17 червень 2015 - 19:46.
Опубліковано 17 червень 2015 - 18:14 О, мы, пираты,много чего себе позволить можем ![]()
Опубліковано 17 червень 2015 - 18:16 Ага) Я за 5 років навчання в універі взагалі ні на одному компі МО не бачила, тільки безкоштовні Open Office i Libre Office, а на інформатиці взагалі компи на Linux, бо Windows занадто дорого виходить.
Опубліковано 17 червень 2015 - 18:19 я поняла) но на мой взгляд, всё равно на планшете тяжело полноценно работать с файлами (да даже просто выделить текст), независимо от того, какое ПО там установлено ![]() ну может это у меня кривые руки)) кстати, судя по скриншотам, мобильная версия офиса тоже довольно урезанная
Опубліковано 17 червень 2015 - 18:25 У меня в универе стоят только лицензионные. Так не удобно, когда надо какую нибудь прогу поставить, надо вызвать специального мальчика и и.д. Но посмотришь, как некоторые коллеги работают за компьютером.... Вытянул вилку из розетки-все комп выключил. 1 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |